SPR, PAKOLAISKESKUKSIA KUNTIIN VÄKIPAKOLLA

SPR_MÄÄRÄÄ

13

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuolemankylväjä
    • temppu_miten_se_tehdään
    • EiLisättävää

      Suomessa on SPR on valtio valtiossa. Meillä vallitsee SPR-diktatuuri. Nyt loppu verenluvuotuskin, sillä minun verihän voi mennä jollekin SPR:ää kuukausikannattajalle.

    • EiMullaMuuta

      Suomessa vallitsee SPR-diktatuuri. Nyt loppu verenluovutuskin, sillä minun veri voi mennä jollekin SPR:N kuukausikannattajalle.

    • securityvision

      Tässä näkyy hyvin se, että kaikki ulkomaan kehitysapu on likimain turhaa. Ihmiset ajetaan avuista huolimatta kuin karjalauma "vihreämmille niityille".

      Itse rehellisesti pelkään sitä, että näiden mukana soluttautuu ISIS ja Taleban järjestöjen sissejä "troijan hevosina" niihin Euroopan maihin, jotka näiden järjestöjen on tarkoitus vallata ja tuhota niiden valkoihoiset "vääräuskoiset"asukkaat.Millään näiden ihmisten taustoja ei varmasti voida tutkia niin syvälle.
      Pahimmat riskit tulevat siitä, jos näitä kotouttamisen yhteydesä sijoitellaan töihin kouluihin, yliopistoihin, sairaloihin jne. esim huoltopuolelle. Paikkoihin missä on paljon ihmisiä kerralla.
      Kukaan ei kaipaa Suomeen omaa 911 päivää.

      Jos näitä pakolaisia tuodaan tuhatmäärin Suomeen, on jokaisen järkevän suomalaisen alettava vakavasti miettimään kotinsa turvallisuuden, ja perheenjäsentensä turvallisuuden radikaalia parantamista joko kaupallisilta markkinoilta saatavin välinein tai sitten "muin konstein." Sillä niin pitkät ovat vasteajat tässä maassa, että paljon ehtii tapahtua, ennenkuin ensimmäinen sininen vilkku näkyy horisontissa.
      Henkilökohtaisesti suututtaa Suomen valtion päättäjien typeryys Sisäturvallisuus ja maanpuolustusasioissa ja tällaiset suuret väensiirrot ei ainakaan paranna sitä. Kannattas tutkia ensin sitä, miten aiemmat on kotoutuneet ja millaisia ovat heidän edesottamuksensa olleet. Jonkun Stubbin ilmakivääriatakit on pieru saharan tuulessa verrattuna radikaalijärjestön atakintekijään, jolla on persreikää myöten räjähteitä päällä töihin mennessään. Kukaan näitä ei niin hyvin valvo, koska heitä pidetään taustoiltaan viattomina sodanuhreina.

    • ei90-luvulta

      Nämä pakolaiskeskukset on ollleet SPR:lle bisnestä kun 90-alussa piti mennä oikein hakemaan somaleja venäjältä kun pakolaiskeskukset alkoivat tyhjenemään ja rahahanat suomenvaltiolta meinasi sulkeutua....itse en ole osallistunut millään lailla SPR:n keräyksiin ja niihin joulupatoihinkin olen meinannut sylkeä kun ei edes tiedä mihin ne menee kun samoihin aikoihin kantasuomalaiset näkee vanhuksista ja työötömistä lähtien melkein nälkää että missä näkee SPR:n apu heille ja hotellimajoitukset....verenluovutuskin on heille bisnestä että tehkää itseomat johtopäätelmät SPR:n suhteen.

    • onko-noin

      SPR:kö se päättääkin Suomen asioista?

    • Älä_unohda_proteiinejasi

      Euroopasta tehdään räjähtänyttä hiekkamonttua öljyrahalla lahjottujen loosipuppelien voimalla. Kun kantikset tappelevat mobutuja vastaan kadulla, kaikki plebeijit on helppoa ottaa tekosyillä niskaotteeseen eivätkä ne pysty enää keskittymään ahneisiin pukurosvoihin.

    • PannaanVastaan

      Jahas, Suomen Punainen Riisto alkaa käydä uhkailevaksi kun rahakkaat bisnekset uhkaa kuivua vallan käsiin?
      Jos niitä aletaan väkisin pykäämään niin silloin kansa nousee vastaan ja siitäkös hyysärit tykkää eli vastaan nouseminen pitää välittömästi kieltää Suomessa ainakin siihen asti kunnes SPR saa perustettua seuraavat kaksisataa maahantunkeutumiskeskustaan.

    • ei90-luvulta

      "SPR:kö se päättääkin Suomen asioista?"
      Ei SPR päätä asioista ja ole kuin valtio valtiossa!
      Mutta nyt on vain kyse siitä että SPR antaa sen puhtaanpulmusen kuvan julkisuudessa ja suomalaiset ovat menneet tähän harhaan ja tämä pakolaistenvastaanottokeskusten pyörittäminen on miljoonabisnestä heille ja suuri koko SPR:n laitoskin henkilökunnaltaan ja tämän keskusten pyörittämiseen suomenvaltion piikki on auki ja näitä lipaskeräyksiäkin näkee usein ja saavat niihin ns. vapaaehtoisiakin kun luulevat näidenkin kuin verenluovutustenkin (raha liikkuu siinäkin) menevän hyvään tarkoitukseen mutta varmasti eivät tee selvitystä mihin se todellisuudessa menee eli näidenkin kekusten alkuunpanemiseen tarvitaan sitä pääomaakin ja siksi suomalaisia viedään kuin pässiä.
      Ei näy eikä kuulu yhtään "hotellia" SPR järjestäneen suomenvähäosaisille syrjäytyneille tai vanhuksille mutta julkisuuskuvaa halutaan antaa toista.

      • JulkisuuskuvaPettää

        "Ei näy eikä kuulu yhtään "hotellia" SPR järjestäneen suomenvähäosaisille syrjäytyneille tai vanhuksille mutta julkisuuskuvaa halutaan antaa toista."
        Ne hotellimajoitukset on varattu jo aikoja sitten ns. paremmalle ja firmalle tuottoisammalle väelle.


      • mamuja_vapaaehtoisesti
        JulkisuuskuvaPettää kirjoitti:

        "Ei näy eikä kuulu yhtään "hotellia" SPR järjestäneen suomenvähäosaisille syrjäytyneille tai vanhuksille mutta julkisuuskuvaa halutaan antaa toista."
        Ne hotellimajoitukset on varattu jo aikoja sitten ns. paremmalle ja firmalle tuottoisammalle väelle.

        Otetaan sitten koteihin vapaaehtoisesti, jos hotellit ja vastaanottokeskukset ovat täynnä.
        Näin toimien saatamme jopa saada valita, että millaisen perheen majoitamme. Sitten kun SPR tai hallitus määrää, niin otat mitä teille annetaan ja silloin on turha pyllistää.


    • Spresu

      Tehdään nyt vain näitä keskuksia, koska toinen vaihtoehto on, että persuulkoministeri määrää ottamaan mamut koteihimme. Hänellä on valta tehdä se ja tähänastisten puheiden paikkansapitämättömyyden perusteella en yhtään epäile, että jonain päivänä ei ovella seisoisi lauma somaleita jonkun sosiaalitantan kanssa, että "Heippa, nämä tarvitsevat nyt heti asunnon ja tilastojemme mukaan teillä on tilaa kahdeksalle henkilölle. Kiitos ymmärryksestä ja hyvää päivänjatkoa!"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe