Loistava dokumentti rahan valheesta suomennettu !

korko-orja

Kaikki yhteiskunnalliset ongelmat ovat lähtöisin rahajärjestelmästämme ja kansakunnat painiskelevat vain oireiden kanssa.

Se joka hallitsee rahaa,hallitsee politiikkaa. Suomennettu dokumentti yksityisen keskuspankkijärjestelmän huijauksesta on kansantajuinen johdanta aiheeseen.

Dokumentissa opetetaan ,mikä on rahan alkuperä eli ketkä luovat käyttämämme rahan. Valtio ei luo rahaa. keskuspankit luovat vain pienen osan rahasta,seteli ja kolikot. Selvästi suurin osa kierrossa olevasta rahasta on sähköistä rahaa,jota yksityiset pankit luovat myöntäessään lainoja.

Katsokaa youtubesta "RAHAN SALAISUUS" kiitos suomentajille.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • p.paarma

      Tarvittaisiin suomentava selostus palstalle.

    • isopetkutus

      Kuka vain voi luoda rahaa antamalla velkaa. Siihen ei tarvita pankkeja lainkaan. On aivan eri asia luoda rahaasi . Jos asiakas saa katteetonta eli väärää rahaa niin kyseessä on rikos,petkutus. Jostakin syystä valtiot eivät valvo velanantoa tehokkaasti vaan ovat mukana petkutuksessa kiljuen. Tämä johtuu ahneudesta joka on vallannut puolueet . Perimmäinen syy lienee tämä näennäisdemokratia jossa vaaleissa jaetaan katteettomia lupauksia äänestäjille.

    • Terveisiä-Lontoosta

      " Ne harvat ,jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä,ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja.

      Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä.

      Sitten on suuri enemmistö,joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää.

      Heistä tehdään maksumiehiä ilman,että he edes tietävät sitä."


      terv. Rotschildin veljekset Lontoosta.

    • p.paarma

      Maailmassa ei voi kierrossa olla enempää rahaa kuin kaikkien siinä tuotettujen tavaroiden arvo. Siis rahaa, käteisen tarve kiertokulussa on paljon vähäisempi.
      Uusliberalistinen talouspolitiikka muutti senkin. Finanssimarkkinoiden vapauttaminen antoi pankeille mahdollisuuden velkoja ketjuttamalla ja ilman sitäkin luoda fiktiivistä rahaa. Eräät arviot liikkuvat, että rahaa olisi kymmenen kertaa enemmän kuin tavaroiden arvo pankkien taseissa. Ylimääräinen raha synnyttää väistämättä inflaatiota ja vielä pahempaa. Velkojen ketjutus synnyttää pienen särön jossain kohdassa ja vuoden 2008 kaltainen USA:n kiinteistökupla tapahtui.
      Ylimääräisen rahan olemassaolo hyödyttää ennestään rikkaita ja on poissa rahvaalta.
      Ranskalainen Thomas Piketty (Kapitalismi 2 000 luvulla) vahvisti pääomien kasaantumisen ja sen kiihtymisen viimeisen 30 vuoden aikana. Finanssipääoma saa toimia mielensä mukaan kenenkään valvomatta. Moniko sitä pystyy enää hallitsemaan. Pystyvätkö edes pankit hallitsemaan tilannetta! USA:ssa se on johtanut siihen, että 30 vuoden aikana lähes kaikki työn tuotantovoiman lisäys on mennyt rikkaimmalle prosentille. Enää ei edes ammattitaitoinen työväen osa saa tulonlisäystä.
      Uusliberalistinen talouspolitiikka ja vapaakauppa nykyisessä muodossaan kumoavat ns valumateorian. Rikkaiden rikastuminen ei enää hyödytä murusilla työväen elinehtojen etenemistä. Valtiota käytetään enemmän kuin koskaan hyväksi tulonjaon muuttamisessa puheista valtion sääntelyä vastaan riippumatta. Voidaanko olettaa lännen sotaisuuden lisääntymisen johtuvan kasvavien tuloerojen salaamisen tarpeesta!

      • ahneudenaate

        Uusi piirre on se että enää ei makseta lainalle korkoa eikä lopuksi makseta siitä kuoletuksia . Nyt jotkut älypäät vaativat samaa kuin Amerikan keinottelupankit. Velat jätetään maksamatta .Näin onkin helppo rikastua. Se perustuu suureen tyhmyyteen jota esiintyy nyt IPUssakin.


      • Ahne

        Miksi valtiot velkaantuvat ja maksavat velastansa korkoa yksityisille pankeille. Suomalaiset ovat velkaa n.300 miljardia ja maksavat yksityisten pankkien tyhjästä luomaa velkaa ja siitä perittävää korkoa.

        Tämäkö on sinun mielestäsi oikein ? Eikö tämä ole ahneutta puhtaimmillaan?


      • justjooo
        Ahne kirjoitti:

        Miksi valtiot velkaantuvat ja maksavat velastansa korkoa yksityisille pankeille. Suomalaiset ovat velkaa n.300 miljardia ja maksavat yksityisten pankkien tyhjästä luomaa velkaa ja siitä perittävää korkoa.

        Tämäkö on sinun mielestäsi oikein ? Eikö tämä ole ahneutta puhtaimmillaan?

        Kukapa tälle Suomellekin kohta antaa lainaa nollakorolla kun tietää sen maksukyvyttömäksi. Mieti ensin miten asia on ja puhu sitten. Kukaan ei halua tehdä työtä jos muut haaskaavat rahasi pankkitililtäsi kuten nyt tehdään. Te olette kaheleita koska talouden pitää toimia ja olla luotettava. Silloin korkokin on pieni.


    • p.paarma

      Velkojen ketjutus on keino luoda kuvitteellista rahaa ja sitä saattaa olla yli kymmenkertaisesti olemassa olevien tavaroiden arvoa. Sitä kutsutaan hienolla nimellä finanssimarkkinat ja että se kuuluu markkinatalouteen sen kivijalkana. Tavara-rahasuhteet menevät sekasortoon ja seuraukset heijastuvat numeraalisina valtionvelkoina. Siitä se etenee leikkausvaatimuksina palkkatyöläisten ja vähävaraisten kukkarolle.
      Finanssikeinottelu sallitaan koska kukaan ei sitä hallitse, ei voi ts pysyä rahavirroista ajan tasalla. Maksumieheksi löydetään palkkatyö kriisien sattuessa. Inflaatio korvataan ottamalla tulonsiirto pääomalle peruspalveluista.

      • tämäjoriittää

        Näyttää kovasti siltä että demokratia ei pelaa koska ihmiset eivät pysty valvomaan edes velkaantumista. Nyt jotkut rosvot kokevat oikeutetuksi ryöstää toisten pankkitilit mitään omistajilta kysymättä. Huolestuttavaa on että mm IPU on lähtenyt mukaan tähän törkeään ryöstöön puhumalla nollakoron puolesta. Näin kaikki puoleemme hyväksyvät tuon keinon jolla siirretään rahat pankkitileiltä rosvojen haltuun veloilla.
        Itse kyllä tiedän tarkkaan minne rahani häipyvät ja miten. Vaikea vaikuttaa asiaan kun muut ovat kerjäläisiä jotka liittoutuvat roistojen kanssa. Pitänee perustaa puolue joka toimii kansantalouden hyväksi eikä sitä vastaan. Rikollisuutta ei muuten saada kuriin. Valtapuolueemme kun ovat täysin mätiä ja moraalittomia pelatessaan korruptiopeliään kansaa vastaan kuin Etelä-Amerikassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe