Jumalalla on nimi! Älä käytä pelkkää titteliä.

ruut333

Miksi vain oikeaa Jumalaa kutsutaan tittelillä? Epäjumalien nimiä käytetään,mutta meidän Luojaamme kutsutaan vain Jumalaksi tai Herraksi. Hänellä on nimi. Ja se on YAHUVEH. Ja se kirjoitetaan jokainen kirjain isolla,koska Hänen nimensä on niin korkea ja pyhä,että Hän ansaitsee että Hänen nimensä jokainen kirjain kirjoitetaan isolla. Raamatun kääntäjät tekivät syntiä,koska muuttivat Raamatun Sanaa. Älä lausu/käytä Herran sinun Jumalasi nimeä turhaan. Sana turhaan tarkoittaa tyhjä,mitätön,turha,arvoton.
Entäpä nimi Jeesus? Antoiko hebrealainen äiti pojalleen kreikkalaisen nimen 2000 vuotta sitten? Ei. Hän antoi pojalleen hebreankielisen nimen YAHUSHUA. Nimi Jeesus on oluut käytössä vasta alle 600 vuotta. Kuka meni muuttamaan pelastajamme nimen? Saatana teki sen katolisen kirkon avulla. Saatanalla on omat tarkoituksensa,ja hän on käyttänyt ja käyttää katolista kirkkoa loppuun saakka.
Nyt tiedämme että on olemassa Pyhät nimet YAHUVEH ja YAHUSHUA. Käyttäkäämme niitä. Nimessä YAHUSHUA on suurempi voiteluvoima kuin tekaistussa nimessä Jeesus.
Entäpä sitten Pyhä Henki? Hänen oikea nimensä on RUACH HA KODESH.

3. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa".
4. Nikodeemus sanoi hänelle: "Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?"
5. Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.
6. Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.

Olemme oppineet että Pyhää Henkeä sanotaan mieheksi. Miten mies voi synnyttää? Alkuperäisessä hebreankielisessä Raamatussa Häntä kutsutaan feminiinisesti. Miksi ihmeessä kääntäjät menivät muuttamaan Hänet mieheksi??? Vain nainen voi synnyttää. YAHUSHUAkin syntyi RUACH HA KODESHista. Ja perheen malli: isä,äiti ja lapsi. Mistä se tulee?? Taivaasta tietenkin!

Toivottavasti ymmärrätte nyt miten tärkeää on käyttää Pyhiä Nimiä. Ihminen joka TODELLA RAKASTAA Pelastajaansa,Luojaansa ja Pyhää Henkeä tahtoo tietää kaiken heistä ja pitää kaiken oppimansa ja elää oppimansa mukaan ja puolustaa rakkaitaan: YAHUSHUAa,YAHUVEHa ja RUACH HA KODESHia.

Tässä vielä linkki josta voit lukea enemmän näistä nimistä ja miksi ne ovat niin tärkeät. http://www.amightywind.com/prophecyfinnish/whysacrednames.finnish.html

Ja tässä video josta käy ilmi mitä suunnitelmia saatanalla on nimelle Jeesus.https://youtu.be/47QYBazOa78

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeesusonvastaus

      Mikä on tämä amightywind,joka välillä jostain putkahtaa? Jälleen uusi harhaoppi,veikkaan ma...? Kertokoon ken tietää.

      • JeesusnimiPyhässäHengess

        Jälleen juuri sellainen. En vaivaudu edes tutkimaan...JEESUS on minutkin jo 30v sitten, saanut Pelastaa kadotuksen uhalta.


    • lankkimutina

      Eiköhän vaihdeta kirjaimetkin heprealaisiin ja sitten trakut jakoon.

      Ja saarnat vois kans posmottaa tuolla pyhällä heprean kielellä.

      Homma kuulostaa ihan munkkilatinalta.

    • S---A

      >>> Entäpä nimi Jeesus? -- Nimi Jeesus on oluut käytössä vasta alle 600 vuotta. Kuka meni muuttamaan pelastajamme nimen? Saatana teki sen katolisen kirkon avulla.

      Tarkoitat tällä 600 vuodella varmaan suomenkielistä Raamattua? Mutta sen verran kerron sinulle historiasta, että Uusi Testamentti kirjoitettiin kreikaksi, ja Uuden Testamentin kirjoittajat (apostoli Paavali, apostoli Pietari, evankeliumien kirjoittajat...) kreikansivat heprealaisia nimiä. Esimerkiksi Jeshuasta tuli Jesous (Iesous), kreikassa kun miesten nimet taisivat usein päättyä s-kirjaimeen.

      Siten nimi "Jeesus" on oikeastaan jo 2000 vuotta vanha. Kyse ei ollut saatanan työstä vaan apostolien valinnasta.

      Suomessa on muutoinkin ollut tapana suomentaa kuninkaiden nimiä. Ranskan kuninkaat Ludvigit eivät ole oikeasti ludvigeita, Ruotsin Kaarle Kustaat eivät ole oikeasti kaarlekustaita, Venäjän tsaarit Pietarit eivät pietareita jne.

    • to_y

      Jeesus käytti Isästään nimitystä Isä. Näin Jeesus kehotti seuraajiaankin tehdä.. "kun rukoilette, sanokaa: Isä pyhitetty olkoon sinun nimesi;..."

    • AllAll

      Room.10: 2.".. Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; 3. sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.

      4. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo. 5. Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä. 6. Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas, 7. tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista.

      8. Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme. 9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; 10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. 11. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään".

      12. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.

      13. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".

      14. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?

      15. Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"

      16. Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?" 17. Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.."

      Room.1:1."..Paavali, Jeesuksen Kristuksen palvelija, kutsuttu apostoli, erotettu julistamaan Jumalan evankeliumia, 2. jonka Jumala on edeltä luvannut profeettainsa kautta pyhissä kirjoituksissa, 3. hänen Pojastansa - joka lihan puolesta on syntynyt Daavidin siemenestä 4. ja pyhyyden hengen puolesta kuolleistanousemisen kautta asetettu Jumalan Pojaksi voimassa - Jeesuksesta Kristuksesta, meidän Herrastamme, 5. jonka kautta me olemme saaneet armon ja apostolinviran,

      että syntyisi uskon kuuliaisuus hänen nimeänsä kohtaan kaikissa pakanakansoissa, 6. joihin tekin, Jeesuksen Kristuksen kutsumat, kuulutte:..."

      Room.16: 17. Mutta minä kehoitan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä. 18. Sillä sellaiset eivät palvele meidän Herraamme Kristusta, vaan omaa vatsaansa, ja he pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet. 19. Onhan teidän kuuliaisuutenne tullut kaikkien tietoon; sentähden minä iloitsen teistä, mutta minä tahtoisin teidän olevan viisaita hyvään, mutta taitamattomia pahaan. ............ 25. Mutta hänen, joka voi teitä vahvistaa minun evankeliumini ja Jeesuksen Kristuksen saarnan mukaan, sen ilmoitetun salaisuuden mukaan, joka kautta ikuisten aikojen on ollut ilmoittamatta,

      26. mutta joka nyt on julkisaatettu ja profeetallisten kirjoitusten kautta iankaikkisen Jumalan käskystä tiettäväksi tehty kaikille kansoille uskon kuuliaisuuden aikaansaamiseksi,..."

    • Kuka näistä juutalaisten mielikuvitusjumalista on hellareitten jumala. Jahve, Eel, Sebaot, Molok, Baal, Asera. Nämä kaikki ovat Raamatussa mainuttuja juutalaisten jumalia = mielikuvitusolentoja.

      • shema_Israel

        Mitäs höpinää tuo ylläoleva on?

        5Moos.6:
        4. Kuule, Israel! Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi.
        5. Ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi.
        6. Nämä sanat, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, painukoot sydämeesi.


    • olkoon.nimesi

      Aave sopisi näkymättömälle nimeksi, "sinä aave joka olet siellä älä tule peloittelemaan minua"

    • Nimet_ja_kantajat

      Jäänyt mieleen sanonta: "ei nimi miestä pahenna, ellei mies nimeään".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe