Ääneskoskelle tiedoksi.

Jännetulehtu

Jos olette niin tyhmiä että luulette että pakolaiset syyrista tuli suomeen sotaa pakoon, olette väärässä.
He ovat hyppinee maista toiseen, monet ovat huudelleet: "Ei Tänne, ei sinne vaan tuohon maahan."

Tuo ei ole sotaa pakoon lähtevien meininkiä, tuo on elintasopakoilua, helpon rahan perässä juoksua.

Jos sotaa lähdetään pakoon, mennään maahan mikä on lähinnä ja sinne jäädään, tuo syyrialaisten homma ei ole lähelläkään hätää.

Älkää toivoko täten elintasopaskiaisia ja rikollisia sinnekkään päin suomea.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äänekoskelainen

      Näyttäs olevan facebookiin perustetussa Äänekosken ryhmässä suurin osa naisia. Häpeän olla nainen, kun pyhä auttamishalu menee järjen edelle. Suljetaan silmät ongelmilta ja luullaan olevan tosi hyviä ihmisiä kun on kudottu villasukat. Voi jumalauta mitä ämmiä! Sit kun täkäläinen tyttö raiskataan, se painetaan villaisella, siitä ei meluta eikä perusteta ryhmiä. Sellaista auttamista. Jokainen puolestapuhuja on noihin raiskauksiin, rikoksiin ihan yhtä syyllinen kuin tekijä itse!

      • Jännetulehtu

        Sehän monissa ihmetyttää, nimen omaan naisissa miten löytyy monia tyhmiä, jotka ei tajua, tai sitten ovat niin sairaita päästään että tietävät mitä ovat "pakolaiset" joita haalivat, haluavat sairaissa mielissään lasten/naistenraiskaajia lähelleen.

        Hyvä että löytyy kaltaisiasi naisia, miehenä arvostan tuolla asenteella olevia henkilöitä.


      • udge2c1e

        Kyllähän Syyriasta sotaa pakoon menee muuallekin kuin Suomeen, luulette siellä Äänekoskella että Äki on Suomen ja maailman napa johon kaikki tulevat, hah, Suomeen tulee pakolaisia vähän moneen muuhun valtioon verrattuna ja jää niitä myös naapurivaltioihinkin mutta taitaa moni olla jo kyllästynyt muslimivaltioihin ja pakenevat siksi länsivaltioihin.


      • Jännetulehtu
        udge2c1e kirjoitti:

        Kyllähän Syyriasta sotaa pakoon menee muuallekin kuin Suomeen, luulette siellä Äänekoskella että Äki on Suomen ja maailman napa johon kaikki tulevat, hah, Suomeen tulee pakolaisia vähän moneen muuhun valtioon verrattuna ja jää niitä myös naapurivaltioihinkin mutta taitaa moni olla jo kyllästynyt muslimivaltioihin ja pakenevat siksi länsivaltioihin.

        Ja kyllästyminen on joku perkeleen syy lähteä kuppaamaan suomea.
        ampua pitäsi suomen rajoilla kaikki helvetin elintasopakolaiset, eli kaikki jotka siellä kuppaa, syyrialaiset ja kaikki muut maahan pakolaisena pyrkivät.

        Nuo ei hätää ole nähneetkään, huomaa kyllä sokeakin sen.
        Jos pompitaan monen maan läpi ja tullaan suomeen on turha selitellä mitään paskaa jostain hädästä.

        Vittu että korpeaa kaikki helvetin piiperöt jotka on niin saatanaan tyhmiä että eivät asioita tajua.

        "kyllästyminen" ei jumalauta ole mikään maahantunkeutumisen syy, että perkele olet tyhmä nauta.

        Ja minä en ole Äänekoskelainen.

        Olen suomalainen, joka kantaa huolta koko maasta, siksi vitutuskäyräni on aika kaakossa.


      • haeapua
        udge2c1e kirjoitti:

        Kyllähän Syyriasta sotaa pakoon menee muuallekin kuin Suomeen, luulette siellä Äänekoskella että Äki on Suomen ja maailman napa johon kaikki tulevat, hah, Suomeen tulee pakolaisia vähän moneen muuhun valtioon verrattuna ja jää niitä myös naapurivaltioihinkin mutta taitaa moni olla jo kyllästynyt muslimivaltioihin ja pakenevat siksi länsivaltioihin.

        , luulette siellä Äänekoskella että Äki on Suomen ja maailman napa johon kaikki tulevat, hah, = missä näin on luultu ja kuka näin luulee? Sinulla on joku pakkomielle Äänekoskea kohtaan. Miksi?


    • Mahtuumahottomasti

      Äänekosken väkiluku laskee kaiken aikaa, poismuuttaneiden tilalle kannattaa ottaa pakolaisia.

    • o0o0o0o0o
    • tervetuloaÄänekoskelle

      Tuleville pakolaisille pitäisi varata työpaikat siitä tulevasta biotuotehtaasta.
      Innovatiiviset kanta-asukkaat kyllä pystyvät työllistämään itsensä muuallakin.

    • jfudjdd8

      Toivottavasti kuitenkin pakolaiset sijoitetaan suolahteen eikä äänekoskelle!

      • Koskelletuloo

        Ei ne kauan Suolahdessa viihtyisi, puuttuu kapakat ja isot marketit :)


      • wdvvwd

        11 kpl lähti heti to big city. (Tarkoittanee Helsinkiä)


    • vcccccc

      Kaari Utrion ansiokas kirjoitus 15 vuoden takaa.
      Islamista_ja_muslimeista

      Kuullessani sanat Afganistan tai Taliban tai Saudi-Arabia tai Kuwait lähetän kiitolliset terveiset eurooppalaisille esi-isilleni, jotka jaksoivat vuosisatoja puolustautua islamin ekspansiota vastaan. Kiitos heille kaikille El Cidistä Jan Sobieskiin. Kiitos ristiretkiläisille, jotka viivyttivät tulvaa sata vuotta. Eurooppalaisten naisten tulisi siunata itäisen Euroopan kansoja, jotka taistelivat urheasti islamia vastaan samaan aikaan kun länsieurooppalaiset kahakoivat keskenään tai hölmöinä katsoivat vierestä.

      ristiretki

      Eurooppa kesti lähes tuhat vuotta islamin hyökkäystä sekä Gibraltarin salmen että Bosporin salmen yli. Kauheat ongelmat jäivät sittenkin, kun vaara oli torjuttu 1600-luvulla; niitä jälkiä korjaillaan Balkanilla. Mutta huntua meidän ei tarvitse käyttää! Voimme opiskella, ansaita oman leipämme, äänestää ja ajaa autoa. Aviomies ei voi naida kolmea muuta vaimoa eikä heittää heitä ulos parilla lauseella. Emme ole holhouksen alaisia: päätämme omien rahojen käytöstä, olemme oikeustoimikelpoisia.

      Nykyään on sopimatonta mainita ääneen islamin kielteisiä puolia. Länsimaisen suvaitsevaisuuden nimissä meidän pitäisi ummistaa silmämme toisten kulttuurien viheliäisiltä puolilta. Omaa kyllä saa haukkua. Kieltäydyn sellaisesta tekopyhyydestä. En ole lainkaan suvaitsevainen silloin, kun naisia sorretaan uskonnon nimissä. Minkä olen saonut kristinuskon tavasta kohdella naisia sanon myös islamin tavasta.

      Eurooppalaisilla naisilla on ollut käsittämätön onni. Länsieurooppalainen kulttuuri johti renessanssiin ja valistukseen: näistiä vaiheista on moderni eurooppalaisuus peräisin. Islamin maailma ei – kuten ei myöskään venäläinen – kokenut kumpaakaan, ja se tuntuu.

      Onnetonta Afganistania hallitsee hurmahenkinen Taliban-liike. Liike on löytänyt helpon tavan päästä paratiisiin: naisia sortamalla. Jos naisilla on sattunut olemaan joitakin oikeuksia, otetaan nekin pois. Kielletään ansaitseminen, koulutus ja terveydenhoito. Sillä tavalla naiset pysyvät niin sairaina ja heikkoina, etteivät jaksa edes huutaa.

      Karkotetaan avustusjärjestöt, varastetaan avustuspaketit omaan käyttöön. Jos naiset eivät tottele, hakataan lisää. Kaikki tämä Koraanin nimessä.

      Islamilaisessa maailmassa on toki oppineita, jotka ilmoittavat, että Talibanin menettely ei ole Koraanin mukaista. Mutta onko kuultu ja nähty suurta islamilaista vastarintaliikettä, joka puuttuisi Talibanin menettelyyn? Ovatko rahavirrat ehtyneet? Ovatko muftit ja madrasat kautta maailman julistaneet Talibanin boikottiin?

      Miksi pata soimaisi kattilaa? Pakistanissa lähes kaikkia naisia pahoinpidellään kotona, eikä raakalaisuus sinne rajoitu. Mullahit vainoavat naisten avustusjärjestöjä. Saudeissa ei nainen saa ajaa autoa vain yhden naurettavuuden mainitakseni. Eikä moskeijassa rukoilla rinnakkain: edes Jumalan edessä nainen ja mies eivät ole tasavertaisia.

      Naisten sorto ja halveksunta kuuluu olennaisena piirteenä islamilaiseen maailmaan. Jos siitä haluttaisiin päästä irti, koko kulttuurin pitäisi muuttua yhtä paljon kuin länsimainen kulttuuri on muuttunut tuhannen vuoden aikana. Mutta ei siitä haluta irti. Sortokulttuuri palvelee islamilaisen miehen etua.

      Islamin puolustajat korostavat naisen turvattua asemaa perheessä. Perheturva on silkkaa valhetta, kun isä hakkaa tyttärensä tai veli murhaa sisarensa sen vuoksi, että tällä on rakastaja. Tätä barbariaa kutsutaan “kunniamurhaksi” ja sivistyneimmissä islamilaisissa maissa, kuten Jordaniassa, siitä saattaa saada parin kuukauden vankeustuomion, muualla ei mitään. Veli oikein odottaa sisaren hairahdusta, sillä naisparan tappajasta tulee sankari.

      Sellaista oli Euroopassakin tuhat vuotta sitten. Mutta onneksi ei ole enää.

      Viiden vuoden kuluttua vietämme Suomen naisten äänioikeuden ja vaalikelpoisuuden satavuotisjuhlaa. Terveisiä vain Kuwaitiin, jossa naisten äänioikeus juuri kiellettiin.

    • Natsikalju

      He jotka kannattavat vastaanottokeskuksen avaamista Keski-Suomen Opistolle, kannattavat samalla lastensa ja lastenlastensa joukkoraiskaamista.

    • Tosiasioita

      Kyllä se oli ihan kantasuomalainen joka Suolahdessa naisen viimeksi tappoi kiusaamisen ja pahoinpitelyiden jälkeen. Eniten pelkään että oppivat nuo vastaanottokeskuksen pojat "hyviä"tapoja paikallisilta. Viitisentoista vuotta sitten oli ainakin vuokra taloissa sellainen meno paikallisten toimesta että heikompaa huimasi. Ex ovesta mentiin kirveen kanssa sisään. Pihaa luututtiin akalla hiuksista kiinni pitäen. Hakattiin naapuri ja käytiin kiduttamassa porukkaa huumevelkojen takia. Töitä tämä porukka ei ollut ikinä tehnyt. Huvittaa miten Suolahtea pelastetaan maahanmuuttajien huonoilta tavoilta, ei kuulkaa tarvitse pelastaa siellä osataan jo kaikki kujeet.

      • eisuvakki

        Rikollisuutta ei saa ikinä kitkettyä mistään maasta pois, ei vaikka olisit kuinka suvaitsevainen! Itse olen sitä mieltä että maassa maan tavalla tai maasta pois. Mamuille täysin samat tuomiot kuin kantasuomalaisellekkin! Ja jos tuomiot olisi kovempia saattaisi rikokset suomessakin vähentyä.. Ja kuinkahan paljon mamut tuo tullessaan huumeita!? Nämä kun kulkevat vaan rajan yli eikä kukaan tarkasta matkatavaroita.


    • HuSPoiS

      Aika moni tuntemistani suvakki-naisista on lapsettomia. Liekkö jotain hoiva-viettiä kun alkaa näitä ,maksettuja turisteja auttamaan.

      • Tosiasioita

        Ja teoriasi tässä kolahtaa väärään kiveen. Mutta aikas monta tuntemaani rasitista sontaa suoltavaa tyyppiä jotka tunnen on työttömänä, saa erilaisia tukia, ei ole koulutettu, heillä on päihdeongelmia sekä mielenterveysongelmia, osa ei ole juuri matkustellut ja pyörii samanmielisten kanssa, heillä on parisuhde ongelmia ja hankala hallita jälkikasvuaan joka pyörii kaljapussien kanssa liian myöhään kylillä. He eivät kykene erottamaan luotettavaa uutisointia huhuista ja tietoisesti vääristellyistä uutisista. He toistelevat toisenkädentietoa totuutena. Yleistähän minä en.......ja suvakki nimitys alkaa olla kunnianimi koska en todellakaan halua olla suvaitsematon.


      • Realisti_ei_ole_rasisti

        Nii sinukin, realisti ei ole rasisti. Itsekkin olen realisti, on vakituinentyö, vaimo ja kaks tervettä lasta. Asun omakotitalossa, ja hyvin pyyhkii. En kärsi masennuksesta tai mistään muustakaan, toisinkuin Tosiasioita kirjoittaja.

        Kun hyväksyt maahanmuuton, hyväksyt myös islamin ja muslimien uskonnon, ja heidän uskontoon kuuluvan naisten raiskaamisen ja lasten panemisen/raiskaamisen. Ole vaan ylpeä kun suvaitset heidän uskontoaan, ja uskonnon puitteissa tehtyjä yksittäisiä rikoksia, joita tekevät joka päivä.
        Itsehän olen siis realisti, sinun mielestä päihdeongelmainen masentunut rasisti. Kuopiossa suosittelvat naisia pukeutumaan peittäviin vaatteisiin, ettei vuohen perseessä käynyt karvamuna vaan rupeisi seisomaan, ja joutuisi uskonnon puitteissa raiskaamaan kristityn naisen.

        Tätä sinä haluat kun hyväksyt maahanmuuton.


      • HusPois
        Tosiasioita kirjoitti:

        Ja teoriasi tässä kolahtaa väärään kiveen. Mutta aikas monta tuntemaani rasitista sontaa suoltavaa tyyppiä jotka tunnen on työttömänä, saa erilaisia tukia, ei ole koulutettu, heillä on päihdeongelmia sekä mielenterveysongelmia, osa ei ole juuri matkustellut ja pyörii samanmielisten kanssa, heillä on parisuhde ongelmia ja hankala hallita jälkikasvuaan joka pyörii kaljapussien kanssa liian myöhään kylillä. He eivät kykene erottamaan luotettavaa uutisointia huhuista ja tietoisesti vääristellyistä uutisista. He toistelevat toisenkädentietoa totuutena. Yleistähän minä en.......ja suvakki nimitys alkaa olla kunnianimi koska en todellakaan halua olla suvaitsematon.

        Tosiasioita, tiedän todella monta työssäkäyvää, perheellistä ja täysin tervepäistä ihmistä jotka vastustavat tätä maahanmuuttajien virtaa. Harvassa on ne kukkahattutädit/saati sedät jotka ilomielin toivottavat tervetulleeksi täysin erilaisen kulttuurin kotikuntaansa! Tutustu hieman muslimien tapoihin, eritoten miesten tapoihin! Hae vaikka kirjastosta kirjoja jotka käsittelevät islamin uskoa..Ehkäpä sinunkin silmäsi saattaa aueta ja näet todellisuuden. Pari kysymystä sinulle, suvaitsevainen : Jos kävelet iltapimeällä kadulla ja huomaat että vastassa on 20 irakilaisen miehen lauma, käännytkö ympäri ja menet toista kautta toivoen että ne eivät nähneet sinua vai käveletkö kukkahattu heiluen miesten joukkoon ja hymyissä suin jäät juttelemaan mukavia? Entä annatko vielä tyttölapsesi kävellä harrastuksista illalla kotiin vai haetko autolla? (edellyttäen tosin että sinulla on lapsia..)


      • Kyynikko

        Nimimerkki "Tosiasioita" kirjoittaa täyttä roskaa. On täysin perusteltua suhtautua kriitisesti tällaiseen hallitsemattomaan maahanmuuttoon. Ihan järkyttävältä tuntuu miten poliittinen eliittimme asiaan suhtautuu. Satoihin tuhansiin nouseva muutoaalto tulee luomaan kovia paineita kansalaisyhteiskuntaan. Merkkejä tästä on jo nähtävissä (Helsinki, Tornio). Asialle ei ilmeisestikkään voida tehdä mitään, koska meitä sitoo kansainväliset sopimukset ja EU-politiikka. Suomi ei ole edes tehnyt aikanaan palautus-sopimusta Irakin kanssa toisin kuin Ruotsi (Astrid Thors). Tämä keskustelu täällä some:ssa on oikeastaan turhaa. Ottakaamme kyyninen asenne maahanmuttoon, koska prosessi on vasta alkanut. Vasta sitten kun taloutemme on riittävän honossa jamassa poliittinen päätöksentekijäkin herää.


    • hekd312

      Hyvin menee pakolaisilla. Maksavat alkoholinsa ja taksimatkansa isoilla seteleillä, on ollut hyvät työttömyyskorvaukset Irakissa.
      Täällä vielä päälle suomen valtion tuet niin hyvin niillä menee. Monikulttuurillisuuta vain lisää. Suomessahan on työvoimapula, lisää vain näitä parrakkaita lapsia, niissä on suomen tulevaisuus!

    • zzzzzzzzcv

      Mitkä vitun syyrialaiset? alle 300 on tullut tuolta, loput lähinnä irakilaisia,somaleita ja enitrealaisia.Etelä Irakisssa ei sodita Enitreassa ei olla tapeltu 20 vuoteen.

    • Siinäse

      suolahdessa jo sotapakolaiset kiusaavat teinityttöjä.kaljakassien kanssa näyttävät menevän takaisin hyysäreitten luo! tais allahin opit unohtua!

    • Sonderkommando

      Suomi ei tule taloudellisesti kestämään tätä maahanmuuttajavyöryä. Matti Vanhanen puhuu varovasti jo 200 000. He rupeavat pian vaatimaan omaa kortteeria, koulutusta ja työpaikkaa. Meillä on tällähetkellä satojatuhansia työttömiä tai näennäistyöllistettyjä, on leipäjonot, terveyskeskusjonot ja resurssien rajoilla toimiva vanhustenhuolto. Tällä menolla tämä maa ajautuu pakostakin kaaokseen. Näkemykseni on, että tilanteelle emme voi enää tehdä mitään. Peli on jo oikeastaan pelattu. Voimme ainoastaan vaihtaa mielipiteitä täällä internet- ympäristössä.

    • muurarilaastissa

      Kyllä tässä kestetään. Pääministeri lupasi ratkaista ongelman ja ottaa 20 pakolaista kotiinsa. Vastineeksi leikataan työntekijän ylitöistä puolet jne jne..
      Kuka enää tekee ylitöitä? Maahanmuuttajatko?

      • juupajuuso34

        Niin mitä sipilä lupasi ottaa...ja kunta maksaa 30000 ekua kuukaudessa vuokraa kun hän ANTAA TALONSA PAKOLAISTEN KÄYTTÖÖN


    • Hesarissa

      Taneli Heikka kolumnissaan Helsingin Sanomissa 10.9.2015 esittää, että pakolaiset ovat Suomen uusi Nokia! Miltäpä kuullostaa?

      • jwikxww

        Ovat suuri rasite suomelle. Eivät tuota mitään, ainoastaan kuluttavat kuntien ja valtion varoja. Aivan turhia ovat.


    • hfhjutrfhjkjgf

      Eipä olisi tätäkään ongelmaa jos USA ois jättänyt hyökkäämättä Irakiin.

      • tsingiskaani

        Tätäkään ongelmaa ei olis, jos naapurin aatu ois vielä hengissä


    • syntynyt63alue014nainen

      Joo, onneks en oo päättäjä. Itse henkilökohtaisesti elän yöllä ja myöskin olen lenkkeilyt paljon yöllä, mutta nyt kaikki yhteen ynnättynä maahanmuuttajat, komennusmiehet ja juopot eli eipä enää uskalla nenäänsä ulos laittaa yölenkkeilyn merkeissä.
      Itse sairastan tautia, jossa en saa olla auringossa ja siksi elän yöllä. Onhan tämä ainakin minun kannaltani pottumaista.
      Minulla on kokemus viime sunnuntailta, kun yksi maahanmuuttaja lähti tällaista mummelia seuraamaan kuin minä. En sitten kysyny oisko hän kysyny tietä Syyriaan vai mikä oli tilanne. Sain jalat alle ja selvisin siitä tilanteesta ja nyt minusta on tämän jutun vuoksi tullut erittäin varovainen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe