Sunny Car Center laiminlöi pitkään palkanmaksuaan.

JotkutVoisHävetäkin

Päivän Hämeen Sanomissa juttu kuinka yhtiön työntekijät ovat hakeneet jo useita vuosia palkkojaan palkkaturvasta. Purkupäätöksessä Hämeenlinnan kaupunki haki käräjäoikeudelta kiinteistökaupan purkamista viime syksynä. Kaupunki ei tiennyt että sen on toimitettava purkupäätös myös tiedoksi Ritaluomalle. Näin päteviä henkilöitä meillä on kovalla palkalla kaupungin palveluksessa. Mutta onneksi tässä casessa ollaan vielä reilusti voitolla eräiden hemnkilöiden sanomisien mukaan ja voittorahojen tilitystä odotellaan kaupungin tyhjyyttään huutaville tileille!

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaamieltämyöskin

      Liikemies Karilla on scc hankkeen tukiana aihetta häpeämiseen.

      • Aakkosetkuntoon

        Mikä mahtaa olla "tukiana"? Olisko kirjoituksen tukiopetuksella käyttöä sinulle, pahvi?


    • KaluLuriMarkkuKimmo

      Karin loistavilla opeilla (kotisivujen sulkeminen) Markku on pötkinyt yllättävän pitkälle. Varmaan myös Kimmo (Karin kaveri) on ollut konsultoimassa kuinka lutkutetaan ulosottomiehiä. Ville olisi myös hyvä tässä !

      • 5678034

        Suhmurointia parhaasta päästä.


      • kyllämullekinvähän

        Kyllä ja onnistunee vain läpikorruptoituneessa Hämeenlinnassa


      • 3467346

        Ilmankos et kerro mittää kun olet rosvo jaolla.


      • PeräPohjolanPölhölle
        3467346 kirjoitti:

        Ilmankos et kerro mittää kun olet rosvo jaolla.

        Kiinni jäit taaskin Peräpohjolan pölhökusti. Paljastut aina kirjoituksesi tyylistä ja täysin aivottomista kommenteista. Oletko taas ottanut "Laphin Kulthaa" useamman tuopposen?


    • SCCn_rivo_kusetus

      Niin, kysymys tiivistyy entisestään, mihin kusettaja Ritaluoma hukkasi SCC:n monelta taholta saamat ja lainaamat miljoonat jo v. 2012 mennessä? Tämä täysin häikäilemätön keikarirosvo ei maksanut osalle henkilökunnalleen palkkoja, ei veroja eikä muita palkan sivukuluja, ei vuokria Innoparkin tiloista, ei saatavia kaupungille, ei Kirstulan pylonia Tammerneonille yms. yms. EI SIIS YHTÄÄN MITÄÄN! Ainoa osoite mihin hän on maksanut riittävästi rahaa, on hänen oma tilinsä Suomessa sekä todennököisesti tili jossain kaukomailla.

      Yhteenvetona voi todeta, että Kari Ilkkalan jo kauan sitten Ritaluomasta esittämä henkilökuvaus on osunut täydellisesti naulan kantaan. Hän totesi, että mies on patologinen valehtelija ja on totaalisen epärehellinen ja epärealistinen puheissaan ja toimissaan. Ilkkala ja Ranne molemmat kehottivat kovaan ääneen, että kaupungin päättäjien on tehtävä selkeä päätös, jolloin kaupungin on vetäydyttävä yhteistyöstä Ritaluoman kanssa täydellisesti ja välittömästi.

      No, mitä sitten tapahtui? Kaikki kok-sd kärkiryhmästä sekä apujohtaja Isosuo halusivat edelleen ja katkeraan loppuun asti jatkaa yhteistyötä tämän valehtelevan niljakkeen kanssa ja luottivat hänen vielä hoitavan kaikki asiat kuntoon. Kruununa kaikelle äärimmäiselle naiiviudelle ja tyhmyydelle tämä kok-sd ryhmä meni ja päätti tehdä tonttikaupat SCC:n kanssa ja antoivat kaupan päälle vielä pitkän maksuajan!!! Ei voi sanoa muuta kuin "Saatanan tunarit"!!

      Iisakki oli SCC casen suurin pässi, koska hän istui SCC:n hallituksessa eikä tajunnut pätkääkään mitä kusetusta hänen silmiensä edessä ja joka puolella tapahtui Ritaluoman toimesta. Luulisi miestä hävettävän oma yksinkertaisuus ja osaamattomuus, mutta mitä vielä. Teflonista on tehty Iisakin kilpi. Saappaat olivat tässä hommassa aivan liian suuret Iisakin jalkoihin.

      Isosuon suoritus oli myöskin totaalisen ala-arvoinen. Lakimiehen koulutuksen läpäisseen miehen ei kuvittelisi olevan noin yksinkertainen ja sinisilmäinen. Arvosana: Hyllylle!

      Rautio oli normaaliin tapaan bisnesasioissa ihan pihalla, kun Ritaluoma vei ja tyttö ei ehtinyt edes vikistä. Sari loppukaneetti oli mykistävän legendaarinen: Miten tässä nyt näin pääsi käymään ja voi voi!

      Olisiko hyvä idea laittaa kaupunkia lähestyvät bisnesmiehet tulevaisuudessa aluksi psykiatriseen testiin ja sen jälkeen vielä valheenpaljastuskokeeseen? Tällä tavoin bisnesmiesten käytöstä ja rehellisyyttä sekä luotettavuutta voitaisiin arvioida paljon luotettavammin kuin pahviosaston avulla. Arviointiin kykenemättömät poliitikot ja virkamiehet eivät voisi ajaa HML kaupunkia enää yhtä helposti uuteen häpeälliseen seikkailuun median etusivujen lööpeissä.

      • Mikävaivaa

        Ilkkala tiesi kaiken tämän ja oli silti hyväksymässä tonttikauppaa kaupunkinhallituksessa. Ihme mies?


      • ksksksksksksk

        Tyypillinen persu: tekee täysin päinvastoin hallituksessqa kuin uhoaa torilla.


      • trtrrn

        tyypillinen demari. vastaa itselleen kun ei kysytä.


      • Faktaa

        SCCn_rivo_kusetus nimimerkillä kirjoittaja on täysin oikeassa, sillä jutussa mainitut päättäjät olivat täysin tämä huijjarin narussa pässeinä. Heillä ei ole riittävää kokemusta liikemaailmasta ja niissä ympyröissä häärivistä kusettajista ja heidän aina liian mahtavista visoistaan, joiden kuvitellaan koituvat automaattisesti kaupunkien ja kuntien hyödyksi.

        Mitä virkaa on juristilla, eli Isosuolla, joka oli täysin pihalla ja uskoi vähälahjaisena kaiken mitä Ritaluoma sepitteli? Iisakilla ei ole edellytyksiä ymmärtää edes sitä vertaa, mitä Isosuolla, sillä kokemusta liike-elämästä, tai kiinteistökaupoista hänellä ei ole lainkaan. Sari Rautio on näistä kahdesta kaikkein vähiten asiantuntija ja hän oli lammas pässilaumassa.


    • mistänoituunojasikiää

      Hanketta intohimoisesti loppuun asti tukeneet ovat kylläkin pitäneet Hämeenlinnaa hyvin esillä eri medioissa, tosin negatiivisen julkisuuden puolelle menee ja riskisti.

      • tutkimatontaH-HJ

        Hyvin osuit ja yhä on tutkimatta miksi Kari Ilkkala kannatti tontin myymistä. Kallista oli sillä eduskunta jäi haaveeksi.


      • Karihoitihomman

        Sinä puhut täytää paskaa. Ilkkala ja Ranne yrittivät estää tontin kauppasopimuksen tekemistä, kun Ritakuoma oli esittänyt kaikki mahdolliset valheelliset satunsa Afrikan rahoittajista yms.
        Miten kävikään? Kok-sd päätti SILTI suuressa viisaudessa valtuustossa äänin 7-4 tehdä sopimuksen tontin myymisestä SCC:lle ja maksuaika oli jälleen RAJATON. Onko rahoja tullut, kysyn vaan???


      • NiinKariHoiti.Homman

        Taas perziikkivalehtelua hörhön toimesta. Jos pitää paikkansa niin kerroppa missä kh. kokouksessa vastusti vai oletko koskaan kuullut että on olemassa pöytäkirjoja. Hyvä olisi tutkia miksi liikemies Kari suhmuroi liikemies Ritakuonan kansa. Siinä meni eduskuntapaikka kun kansa tietää.


    • Vastausta-kaipaava

      *Karihoitihomman* tietää äänestyksen tuloksen, joten voitko kertoa ystävällisesti koska kokous oli.

      • Päivääpäivystys

        Ei voi koska valehtelee ja tästä sille vieläpä maksetaan.


    • seitsemänlapainenvoimala

      Nythän ei ole kyse Karista, Sarista, Larista, Karista, Jarista, Marista tai mistä tahansa onnettomasta kh:n edustajasta vaan siitä kuinka paljon tämä pölhöily on maksanut Hämeenlinnalle rahallisesti ja imagotappiohan on myös melkoinen? Semmoiset johtajat kuin alamaisetkin. Ei kai me pätevämpiä tarvitakaan (saada), kun noilla tuulella käyvilläkin ollaan tultu toimeen jo pitkään, tosin pirun heikosti ja kalliisti

    • sdhgihakkvn

      Tämä on hauska palsta. Vaikka täällä keskusteltaisi rantojen ruoppaamisesta tai paskakärpäsen siipien mitoista, persut saadaan jotenkin upotettua siihen tarinaan mukaan !

      • etrvbyupi

        Sait mukaan persut.


    • jjkk1å

      Kiitos Scc:n rivo kusetus, oli oikein hyvin kiteytettu koko stoori, unohtui vaan toi HPK.

    • LopettakaaUliseminen

      Voi viddu mitä nillitystä taas. On aivan normaalia jättää palkat maksamatta. Sitä sanotaan voiton maksimoinniksi. Saahan työntekijät palkkansa palkkaturvasta. Näin kaikki voittavat.

    • vrxcvrxvxcv

      Ei se nyt ihan normaalia ole, koska osakeyhtiö- ja/tai rikoslain mukaan yhtiö ei saa tuottaa tahallisesti tappioita kenellekään. Tappioita voi syntyä aitoon liiketoimintaan olennaisena osana liittyvän riskin realisoituessa yllättävässä tai odottamattomassa tilanteessa - yhtiön kannalta epänormaalissa tilanteessa.

      Epänormaalia tilannetta ei voi aiheuttaa tahallaan ja olettaa sen olevan ok vain siksi kun niin tekee osakeyhtiö.

    • olen_kuullut

      SCC ei vain jättänyt palkkoja maksamatta vaan osti myös palveluja ja tavaraa firman piikkin. Arvatkaa, maksoiko SCC hankintojaan?

    • Totuus_tulee_julki

      Näinhän se menee. Porsas käärii rahat kasaan ja jättää muurahaiset eväittä. Painuu itse piiloon luksushuvilalle ja palaa kahta voitokkaampana takaisin. Tämä on jopa suositeltava tapa menestyä tänä päivänä. Isot kahmii voittoja pienten kustannuksella.

      Ne salassapitosopimukset kirjoitetaan juuri siitä syystä, että rahvas ei kertoisi millä huijauksilla tuo mahtiyritys on rahansa tehnyt. Kaikki verhotaan tarjousmenettelyihin, ettei asiakas saisi koskaan tietää miten paljon ylimääräistä heiltä todellisuudessa vedätetään. Oma herääminen suurten yritysten toimintatavoille oli totaalinen, enkä varmasti ole ainoa joka tänä päivänä on heränyt.

      Katsokaa yrityksiä joiden henkilöstö vaihtuu jatkuvasti. Tähän saattaa olla syynsä muuallakin kuin huonoissa työoloissa. Joillekin meille kun on rakennettu omatunto toimia.

    • PerttuNäätä

      En kommentoi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe