Millainen on hyvä profiiliteksti?

kysymyksiäää

Millainen on mielenkiintoinen ja kiinnostusta herättävä profiiliteksti? Onko se luettelomainen vai enemmän kerronnallinen; jossa kuvaillaan tarkemmin miksi tykkää tehdä jotakin mitä tekee? Millainen profiiliteksti on kiinnostava, erityisesti miehillä? Mitä profiilitekstissä kuuluisi olla? Sitä millainen itse on ja mitä tekee ja millaista kumppania etsii? Jotakin muutakin vielä? Mikä on sopiva pituus profiilitekstille, 2,5, 10, 20 vaiko 30 riviä/virkettä?

15

2375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klikkaamuafani

      Ei ikinä luettelomainen. Minusta olisi ihana lukea sellaisia tekstejä kuin Klikkaa mua sarjassa oli. Kerrotaan kunnolla millaisia ollaan ja millainen ihminen on haussa.

    • Minun kiinnostukseni herätti teksti, joka oli tuore (jos esimerkiksi tähän aikaan vuodesta tekstissä lukee, että "kevät on tullut" niin onhan se aika iso turn-off), kertoi ihmisestä pikemmin tekemisten kautta kuin adjektiiveilla ("olen rehellinen ja luotettava" ei kerro ihmisestä yhtään mitään, koska kukaan ei kertoisi vaikka olisi epärehellinen ja epäluotettava, "olen aktiivinen ja sosiaalinen" ei vakuuta läheskään yhtä paljon kuin jos kertoo, mitä harrastaa, missä on matkaillut, millaisiin sosiaalisiin aktiviteetteihin osallistuu, "olen hiljainen ja rauhallinen" ilmenee siitä, jos kertoo viihtyvänsä esimerkiksi kotona hyvän kirjan kera jne). Tulevaisuuden toiveet, suunnitelmat, ajatukset ovat tärkeitä. Ja kyllä sekin on hyvä kertoa, millaista ihmistä hakee, jotta vääränlaiset eivät turhaan häiritse viesteillään. Jos haussa on kaunis, hoikka, siro, naisellinen, pitkätukkainen, tanssitaitoinen jne niin sen ilmaiseminen tottakai vähentää vastauksia mutta etpä niiltä kai olisi vastausta halunnutkaan, jotka eivät mahdu kriteereihisi.

      Klikkaa mua -profiilit olivat minustakin hyviä, sellaisia en kyllä muista suomi24-treffeillä nähneeni.

      • hyviäpointteja

        Tai ainakin hyvä olisi jos ei laittelesi tuollaisia "kevät on tullut" -juttuja.


    • Positiivistakehumista

      Jos tunnet itsesi "tavalliseksi", niin älä herran jumala kerro sitä vaan kenellekkään :) Mikä ei lopeta kiinnostusta tehokkaammin kuin profiili, joka alkaa sanoilla "Olen tavallinen..."

      Ei "tavallisia" ihmisiä ole olemassakaan, toivottavasti. Jokainen ihminen on laulun arvoinen -linja olisi hyvä aloittaa profiilitekstin kirjoittaminen. Aina voi olla runollinen, sopivasti liioitteleva, hauska kannattaa olla aina. Hauska on muuten sitten eri asia kuin vitsikäs. Tärkeintä on saada toisen mielenkiinto heräämään ja silloin hiukan liioitteleva "myyntipuhe" on suotavaa. Valehdella ei sovi, kun kalju ei muutu poniharjaiseksi, eikä rehevä hoikaksi.

      Kerro itsestäsi mielummin pitkillä lauseilla, kuin luettelomaisesti. Kerro harrastuksista, ajatuksistasi.

      Kun kerrot minkälaista naista haet, niin älä tee liian tiukkoja ehtoja profiiliin. Jos et nyt sitten tosissasi ole hakemassa sitä mitä et koskaan löydä. Riittävän väljät kriteerit, antavat sinulle mahdollisuuden yllätyksiin, positiivisiin sellaisiin, toivottavasti.

      Onnea palstalle...

      • Mimmoinen

        Millainen sitten on hauska teksti?


    • dfffoo

      Riippuu oletko mies vai nainen. Miehen ei kannata paljoa kirjoitella profiiliin. Kuva, Mitat ja vastaavat voi merkata, mut esim ihannekumppaniin tai horoskooppeihin ei mitään merkintöjä. Se on jo niin harvinaista että joku edes käy katsomassa profiilia tai tekis aloitteen. Ja paremmat naiset ei jouda selailemaan profiileja kun vastailevat kysymyksiin. Mut sit kun teet niitä aloituksia, niissä kerrot harrastuksistasi jne.
      Ja tärkeimpänä älä takerru yhteen, elä luoto ja pelaa välittämättä siitä että joku pettyy sinuun. Koko ajan vaan uutta matoa koukkuun vaikka keskustelisit jo monen kanssa.

      Jos olet sit nainen, niin vaikka luotteloit asioita tai hymyilet kuvassa.

      Tämä on oma taktiikka ja aina sieltä muutamassa päivässä mukaan lähtee.

      • Kokemustako

        Tarkoitatko mukaan lähtemisellä mitä? Face to face?


      • Tavallinenäijä

        Jos olet mies ja sulla vaan pelkät kuvat ja mitat?, niin olet komea, koska pääset treffeille? "aina joku mukaan lähtee" Tavallisen näköinen mies ei pääse treffeille kuvillaan, eikä sittenkään vaikka profiiliteksti olis hyvä. Naiset ei vastaa mitään jos ei ole joku hunksi.


      • dfffoo

        Mukaan lähtemisellä tarkoitin ihan tapailun aloittamista ja suhteiden syntymistä..
        Ja ei siellä hunks tarvitse olla, kuvattomanakin pärjää. Esim minun naamalla voi mennä viikkoja että joku edes vierailee profiilissani ja lukis sitä.
        Siks sanonkin että on aika turhaa miehen panostaa profiiliin.
        Nainen vastaa jos vastaa kun teet hänelle aloituksen, siihen aloitukseen kerrot itsestäsi mitä teet, harrastat, mistä pidät, jne Vähän sen päivän tapahtumia. Joku kysymys hänelle. Ja toivotat aina hyvää päivän jatkoa yötä... mikä vaan sopii tilanteeseen.
        Kun toimit tälleen nainen saa semmosen kuvan sinusta että olet panostanut juuri häntä varten kun perusteellisella aloituksella. Se on niitä alitajunnan hommia.
        Eli se aloitus ratkasee eniten. Jos sulla on huono aloitus, nainen katsoo vaan kuvas profiilista ja poistuu. Harva niitä lukee.
        Ja muutaman viestin jälkeen keskustelu pitää pyrkiä siirtämään muihin kanaviin kuin deitti sivuille. Esim vaihtaa numerot tai face. Ja tapaaminen kans mahdollisimman pian!


      • Vinkkejä

        Millaiset asiat ovat huonoja aloituksissa? Minkä pituiset viestit ovat hyviä?


      • dfffoo

        Kirjoitat vaikka pääpiirteittäin mitä teet työt, opiskelut. Pikkusen harrastuksia. Sit jos on tulossa vaikka viikonloppu, niin siitä suunitelmia tai kysyt mitä nainen meinaa tehdä.
        Siitä kannattaa mainita jos naisen tekstissä on kiinostavaa ja hyvin toimii jos naisen kuvan taustalla näkyy jotain ja kommentoit sitä tai kyselet.
        Itse kirjoitan noin 20 riviä, viimes lähti keskustelu siitä kun nainen tuumas että olet nähnyt vaivaa niin ei kehtaa jättää vastaamattakaan.
        Lopulta pääsin rehveillekkin, mut hän ei ollut sellanen mistä olis ollut enempään.
        Ikinä ei pidä kysyä että kiinostasko tutustua ja vastaavia


      • Vinkkejä

        Kertoisitko vielä tarkemmin millaisilla kysymyksillä saa viestittelyä ja keskustelua vietyä pidemmällekin kuin vain yhden tai kahden vastauksen verran?


    • TuuliTuule

      Kaikkein tärkein on se, että kirjoitat itse oma näköisesi profiilin. Vähän provosoivasti sanoen: totuus selviää kumminkin kun tutustutte.

      Toinen merkittävä juttu: ole positiivinen! Ei mitään tälläistä: kukaan ei taaskaan ollut minusta kiinnostut - olen vain tälläinen. Kuka ihan oikeasti haluaa tutustua ihmiseen joka ei kunnioita edes itseään.

      Olen samaa mieltä siinä, ettei ole tarkoituksenmukaista hakea mahdollsimman suurta vastausmäärää - vaan mahdollisimman sopivia.

      Minusta on hyvä ajatus kertoa lyhyesti harrastuksista ja kuvailla itseään.
      Samaa mieltä ettei tälläiset kiltti - uskollinen - tavallinen - sosiaalinen oikeastaan kerro sinusta mitään. Ehkä enemminkin kertoa että esim tykkää koti-illoista - laittaa mielellään ruokaa ja nauttii sen hyvän viinin kanssa - lapset ovat tärkeä osa arkea - tykkää käydä viihteellä - seuraa mielellään urheilua - isossa porukassa ujo / tykkää seurata keskustelua - läheisyys ja halaaminen tärkeä - haluaa tutustua rauhassa - rentoudun TV parissa.


      Jos työ on vaativa / aikaavievä / sinulle tärkeä: hyvä myös mainita että sinulla on kiinnostava työ joka vie oman aikanasa arjesta.

      Minusta on hyvä tuoda ilmi onko lapsia, eläimiä (tämä on meille allergikoille valitettavasti rajoittava juttu), ikäsi...

      Ja kyllä kannattaa ihan asiallisesti kertoa jos sinulla on selkeä ajatus minkälaista naista / miestä etsit. Ketä hyödyttää ns epäsopivien ehdokkaiden yhetydenotot...

      Kerro rehellisesti oletko oletko sinkku hakemassa elämän kumppania (olethan ihan oikeasti jo toipunut edellisestä suhteesta), hakemassa seksi seuraa, ihan vaan tutustumassa ihmisiin (et oikein vielä tiedä mitä tarvit)

      • kysymysss

        Kiitos vastauksesta, kertoisitko vielä millaiset kysymykset ovat hyviä kun aloittaa keskustelun mieluisan 'ehdokkaan' kanssa? Joilla keskustelu lähtisi käyntiin.

        AP


      • kysymyksiä_vai

        Tuossahan on nyt monen kommentin voimin tullut kerrottua minkälaisista asioista kannattaa kirjoittaa. Ja nyt sinä kysyt, että millaisia kysymyksiä. Ilmeisesti siis pitäisi kertoa oikein ne kysymykset? Hei, ei kai nyt sentään :)

        Lue tarkkaan naisen profiili. Ota jostain hänen kertomastaan tärppi ja kerro siitä omasta näkökulmasta. Silloin olet jo tehnyt persoonallisen kirjoituksen, joka on osoitettu juuri ko. naiselle.

        Sama tilanne treffeillä. Kuuntele, siis KUUNTELE, mitä sinulle puhutaan. Ota siitä tärppi ja juttele siitä suht viattomasta aiheesta. Naiset rakastavat miehiä jotka puhumisen lisäksi osaavat kuunnella.

        Tiedätkö mistä ihmiset mieluiten puhuvat? Kyllä! Itsestään.

        Tämän kun oivallat ja käytät hyväksesi, niin loppu onkin sitten historiaa... ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3990
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3822
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3784
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2478
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      73
      2368
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2007
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1990
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1829
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1519
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe