Aikooko helluntalaiset auttaa turvaa hakevia

mielipiteenne

Hyväksyykö jumalanne turvapaikan hakioita vaikka tulevat eriuskoisten maasta ja millä tavalla seurakuntanne on varautunut tai onko jo toiminta käynnissä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epäleväinen

      En usko.

      • KarmivatAjatOvenEdessä

        Jos tulevat ympäri Eurooppaa takana suunnitelma islamuskolle valloitus...Joskun Suomi pääpirteissään luopunut Ristin Sanomasta, Raamatusta..nämä tulleet vitsauksena tottelemattomuudestamme ja synneistämme. Kristinuskossa ON Totuus...Kuuliaisuudessa siunaus.


      • syytä.miettiä
        KarmivatAjatOvenEdessä kirjoitti:

        Jos tulevat ympäri Eurooppaa takana suunnitelma islamuskolle valloitus...Joskun Suomi pääpirteissään luopunut Ristin Sanomasta, Raamatusta..nämä tulleet vitsauksena tottelemattomuudestamme ja synneistämme. Kristinuskossa ON Totuus...Kuuliaisuudessa siunaus.

        Nyt sekoitat totuuden koska asia on toisin, onko turvapaikan hakija syyllinen tilanteeseen vaikka uskoto on yksi aiheuttaja.
        Uskonto aiheuttaa ristiriitoja vääristäen todellisuuden.


    • ovat.itsekkäitä

      Helareilla on asenne vamma tähän aiheeseen.

    • helluntailainen

      Meidän kaupunki on hyvin nihkeä ottamaan tänne pakolaisia, vaikka asuntoja kyllä olisi. Syynä on kaupungin tiukka taloudellinen tilanne (niin väittävät). En kyllä ole ihan samaa mieltä. Asenteet päättäjillä on vastaan.
      Jos heitä tänne tulisi, niin ehdottomasti olisin heitä auttamassa ja pyrkisin kontaktiin. Taitaa olla niin, että osa seurakunnassa jopa odottaa heitä tänne. On sitten niitäkin, jotka ovat jyrkästi vastaan.
      Autan mahdollisuuksien mukaan lähettämällä rahaa, esim. Patmos-säätiön kautta.

    • siksi

      Ei helareitten tarvitse auttaa koska kirkko/SPR hoitavat helarit voi keskittyä palvomiseen.

    • Kaytantoa

      Jaak.2:1."..Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön. 2. Sillä jos kokoukseenne tulee mies, kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä, 3. ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen", 4. niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita?

      5. Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat? 6. Mutta te olette häväisseet köyhän. Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen? 7. Eivätkö juuri he pilkkaa sitä jaloa nimeä, joka on lausuttu teidän ylitsenne?

      8. Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin te hyvin teette; 9. mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia. 10. Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin. 11. Sillä hän, joka on sanonut: "Älä tee huorin", on myös sanonut: "Älä tapa"; jos et teekään huorin, mutta tapat, olet lainrikkoja.

      12. Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva. 13. Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.

      14. Mitä hyötyä, veljeni, siitä on, jos joku sanoo itsellään olevan uskon, mutta hänellä ei ole tekoja? Ei kaiketi usko voi häntä pelastaa? 15. Jos veli tai sisar on alaston ja jokapäiväistä ravintoa vailla 16. ja joku teistä sanoo heille: "Menkää rauhassa, lämmitelkää ja ravitkaa itsenne", mutta ette anna heille ruumiin tarpeita, niin mitä hyötyä siitä on?

      17. Samoin uskokin, jos sillä ei ole tekoja, on itsessään kuollut. 18. Joku ehkä sanoo: "Sinulla on usko, ja minulla on teot"; näytä sinä minulle uskosi ilman tekoja, niin minä teoistani näytän sinulle uskon. 19. Sinä uskot, että Jumala on yksi. Siinä teet oikein; riivaajatkin sen uskovat ja vapisevat. 20. Mutta tahdotko tietää, sinä turha ihminen, että usko ilman tekoja on voimaton? 21. Eikö Aabraham, meidän isämme, tullut vanhurskaaksi teoista, kun vei poikansa Iisakin uhrialttarille? 22. Sinä näet, että usko vaikutti hänen tekojensa mukana, ja teoista usko tuli täydelliseksi; 23. ja niin toteutui Raamatun sana: "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi", ja häntä sanottiin Jumalan ystäväksi.

      24. Te näette, että ihminen tulee vanhurskaaksi teoista eikä ainoastaan uskosta. 25. Eikö samoin myös portto Raahab tullut vanhurskaaksi teoista, kun hän otti lähettiläät luokseen ja päästi heidät toista tietä pois? 26. Sillä niinkuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on kuollut.

    • käännytystä

      Turvapaikanhakijoille voisi suorittaa kristityksi - käännytystä islamislaiseen tapaan ja vanhalla katollisella keinolla, käänny - tai - kuole!

      • ilmaiseksi

        Tekevätkö helarit mitään hyödyllistä ilman taka-ajatusta tai sellaista mikä ei liittyisi vakaumukseen.


    • Uskova2

      Suomen pitäisi ottaa etupäässä kristittyjä pakolaisia. Siis niitä, jotka ovat oikeasti avun tarpeessa. Nyt on kysymys kuitenkin enemmänkin Euroopan maiden tuhoamisesta taloudellisesti ja uskonnollisesti. Toki kristittyjä on Euroopassa vähän, mutta islaminusko ei luokittele erikseen aitoja kristittyjä tai nimikristittyjä. Islam vainoaa aivan samanlaisesti kaikkia, sille on tyypillistä tuhota kaikki ei-islamilaiset eli ns. vääräuskoiset. En usko, että suomalaiset kovin helposti taipuu Allahia kumartamaan, joten suuria vainoja on tulossa. Sama koskee koko Eurooppaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe