Takinkääntäjät!

uskomatontatouhua

Mitenkän meinaava selittää äänestäjille,jos hallituksen kokouksessa äänestää eritavalla,kun valtuustossa?Miten oikeesti jotkut äänestävät tuollasia ihmisiä päättämään yhteisistä asioistamme joiden mielipiteet muuttuu äkkiämpää,kun sää.Onhan tässä tietysti sellanen pointti,että taitaa ne vanhat Al Capone konstit toimia vielä tänäpäivänäkin eli uhkailu, kiristys ja lahjonta, taitaa olla kuitenkin ihan toimivia jopa kunnallispolitiikassa,jos vastustajina on tarpeeksi heikkoja ihmisiä kuten nyt valtuustossa näkyy olevan.Ei kai tuollasta kukaan järkevä ihminen enää äänestä jolla ei lainkaan omia mielipiteitä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ymmyrkäisenä

      Kylläpähän se oli poliittinen ura todennäköisesti siinnä, ei voi ymmärtää.

      • KauppalehdestäLuettua

        Eikös sen pitänyt alunperin mennä viime eduskuntavaaleissa ehdokkaaksikin??? Ilmeisesti tuo ura suuntautuu samalla tavalla kuin yritystoiminta?


    • onpa-hurskasta

      Uhkailu, kiristys ja lahjonta, taisi olla ihan toimivia konsteja käännyttää Keuruu-Mänttä kuntaliitosta ajavia muuttamaan mielensä ja kääntämään kakkinsa. Eikä siinä Milla Rautanen ja kaupungin virkamiehetkään olleet osattomia.

    • kjsihteeri

      Milla Rautanen on äänestämisensä jo selittänyt. Sunnuntaina Keskusta piti oman kokouksensa, jossa enemmistö oli vastaanottokeskusta vastaan. Niinpä kaupunginhalituksessa oli äänestänyt keskustan puheenjohtajana ei ja myöhemmin valtuustossa omantuntonsa mukaan kyllä.

    • kuhankysyin

      Rautanenko puhu kaikkien suulla siis,niinkö?

    • HYVÄMEeilannistuta

      HIENOA EURUU!

      asioita pitää miettiä REALISTISESTI avoimin silmin FAKTOIHN ei

      sotkea uskontoa ym viher höttöä

      keuruulaisten turvallisuutta ei pysty VAIN 2päivystävää poliisia ( koska poliisi asemat ajettiin alas joku vuosi sitten) TAKAAMAAN!! EI mitenkään!

      kun sinne roudataisiin 500 sotatoimi alueelta paennutta nuorta viriiliä!!

      MEDIA KOHU tahallaan keuruuta vastaan YLIMITOITETTU eri tahot yrittää tehdä syntipukin ettei muut kunnat vastustaisi!! ja yrittävät saada häpeämään itseämme

      EMME HÄPEÄ AJATTELEMME EDELLEENKIN REALISTISESTI

    • tottavaiko

      Onko siitä uhkailusta jotain faktaa? Screenshottia tai vastaavaa... vähän alkaa haiskahtaa tämä juttu? Tuomittavaa jos näin on, mutta odotellaan sitä totuuspohjaa.

      • Lehdestäbongattua

        Lehdestä Poimittua: On kyselty otanko vastuun, että Keuruulla raiskataan naisia enemmän kuin aikaisemmin. Ja että mitä olen mieltä, kun tyttäreni tullaan raiskaamaan, Rautanen summaa.

        Käsittääkseni tuossa kysymyksen asettelussa ei mitään uhkailua ole?
        Ja eikös poliitikot ole päätöksistään vastuussa, joten mielestäni on ihan asiallinen kysymys ollut - ilman mitään uhkailua! Onhan se monessa yhteydessä mediassa tälläkin viikolla todettu, että kaikista raiskauksista ulkomaalaisten osuus on paljon suurempi kuin ulkomaalaisten osuus suhteessa suomalaisiin!
        Käsittääkseni on ihan hyvä, että joku uskaltaa kysyä päätöksentekijöiltä asioita suoraan, jos heillä ei itsellä ymmärrys riitä päättelyyn miten Keuruulla olisi tullut käymään.... niin ja sitten olisi ollut liian myöhäistä herätä!


    • Ryhmyri

      Kuulkaapas nyt "Takinkääntäjät" keskustelupalstan "älyköt". Valtuustoryhmien puheenjohtajat/hallituksen jäsenet noudattavat ryhmänsä enemmistön päätöksiä ja äänestävät esim. kaupunginhallituksessa ryhmänsä tahdon mukaisesti, olkoonpa sitten itse asiasta mitä mieltä tahansa. Tietämäni mukaan Milla oli ilmoittaut ryhmälleen, että tulee äänestämään valtuustossa omantuntonsa mukaan, kuten tekikin. Mikä tässä asiassa tekee Millasta "takinkääntäjän", kysyn vaan? Sen verran tunnen valtuustokaveriani, vaikka eri puolelta salia, että Milla ei aivan pienistä uhkailuista hätkähdä, eikä anna niiden vaikuttaa päätöksen tekoon. Lopettakaa tuo "pikkusieluinen piilorasismi!

    • Entinenvaltuutettu

      Jos keskustelun avaaja, nim. uskomatontatouhua-, osaa kirjoittaa Al Caponen-nimen oikein, on hän sen verran fiksu, että tietää kunnallisesta päätöksenteosta enemmän kuin antaa ymmärtää. Eli tällainen mustamaalaaminen on täysin tarkoitushakuista. Motiiveista voi vain arvailla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe