Hyvinkääläiset allekirjoituksianne tarvitaan

Nimiä_lisää_listaan

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heti.valmis

      Onko missään sellaista oikeaa listaa allekirjoitettavaksi. Mallia kansalaisaloitteet eduskunnalle. Kunnon paperilistaa.

    • Tämä_on_hyvä_juttu

      Jaa, tuosta en tiedä, mitä kysyit. Itse kävin juuri äsken tuon aloituksen linkin kautta allekirjoittamassa nimeni tuohon listaan. Hyvin selvää ja ja helppoa. Hyvä että tällainen on.

      Ihan hyvin oli koko juttu selitetty linkissä ja allekirjoitus kohdassa SAA PÄÄTTÄÄ ITSE, ANTAAKO ALLEKIRJOITUKSENSA NÄKYVÄNÄ, VAI NÄKYMÄTTÖMÄNÄ. Lihavoin äsköisen kohdan siksi, ettei tuo kohta nyt vaan tule joillekin kynnyskysymykseksi ja jopa mahdolliseksi esteeksi allekirjoitukselle. Nyt pitää Hyvinkääläisten toimia, EI JAHKAILLA.

      Linkistä löytyy myös allekirjoittaneiden, jos on halunnut joidenkin hyviä perusteluja, miksi nimen allekirjoituksensa antoivat, siellä saa toki kommentoida, jos siltä tuntuu.

    • Luxusta_elämänlaatua

      Allekirjoitus linkistä kävin katsomassa Hyvinkään Rantasipi hotellin yleisten tilojen ja hotelli huoneiden tasoa ja näköä, siellä on hyvät kuvat hotellista sisältä.

      Jos tuo pakolaiskeskus toteutuu, on maahantulijat saamassa nyt luxusta. Köyhempi kansanosa Suomessa ei noin hyvätasoisissa tiloissa asu. Prameat ja tyylikkäät tilat hotellissa, kyllä kelpaa.

      pitää muistaa vieressä on myös sisä ja ulkouimala, sekä kuntosali vielä elintasoa luomassa harrastuksiin ja rentoutumiseen. Sekä muutama koulu, missä tyttöset ja teinityttöset kulkee kouluun hotellin välittömässä läheisyydessä, tämä huomio siksi, että pääosin nuoria terveitä miehiähän sieltä tänne on tulossa.

      Lenkkipolkuja on myös suoraan hotellin vieressä ristiin rastiin. Lehdistä ja ihmisten some kirjoituksistahan on saanut vähänväliä lukea näistä "pika romansseista" lenkkipoluilla pitkin Suomea, joita maahanmuuttaja miehet on järjestäneet.

      Sinänsä täytyy myöntää, että noihin Hyvinkään Rantasipi hotellin ylellisiin tiloihin sulautuu maisemaan erinomaisesti nuorten hyvinvoivien mamu miesten Dressmann-katalogien hyvällä maulla puetut kalliit tuliterät vaatteet heidän yllänsä. Näkyhän on kuin suoraan Dressmann vaate katalogin muotinäytöksestä, kun vaatemalli miehemme astelevat muotivaatteet päällä tyylikkään hotellin käytävillä, joka on nyt heidän uusi koti.

      Kalliit i-phonet sointuvat kanssa kivasti kuvaan, kun pojat hotellin aulassa mukavilla sohvilla niitä näpläilevät. Tyylikkään hotellin huoneissa ja käytävillä tuoksuu myös, no tietenkin voimakas laatu partavesi, joka luo omaa lisätunnelmaa luxukseen hotellissa. Puoli pulloa per päivä, eli melkein 4 laatu partavesipulloa per viikko ja valtion piikkiin, Niinkuin toki kaikki muukin edellä esitetty vielä kalliimpi Dressmann vaatteet, i-phone, sun muut tabletit ja kultaketjut, sekä muu ylläpito ja ruoka,, anteeksi hotelli aamiainen, päivällinen, illallinen,, hotellissahan nyt ollaan, olin ihan unohtaa.

      Ehkäpä hotellin yökerhokin saadaan takaisin toimintaan, tämä kun vielä toteutuisi, niin tuohan olisi täysi paratiisi.

      • OikeassaOlemisenKiima

    • Peukkuja_tälle

      Katselin tuossa tätä allekirjoitus listaa ja siellä oli yllättävän paljon naisia ja näkyvänä omalla nimellään. Eli ei tämä nyt ole mikään rasisti juntti ukkojen juttu pelkästään, vaan laajemminkin on porukkaa mukana aivan selvästi, niin naisia kuin miehiä.

      Pitää myös muistaa, että maahanmuuttokriittisyys ja rasismi on kaksi täysin eri asiaa. Viherpuna suvaitsevaiston propagandaa sotkea maahanmuuttokriittisyys ja rasismi samaksi asiaksi aina ja joka käänteessä, eihän se näin mene tämä. No, nimensä saa laittaa näkyvänä, tai näkymättömänä tuohon listaan.

      • kiertoilmaisuvain

        Näkyy ne asiat sotkeutuvan helposti maahanmuuttokriitikoiksi itseään kutsuvien sepustuksissa. Usein tuntuu tuo rasisti olevan herkkä asia, nimenomaan niillä, jotka sitä rasistista höttöä keskustelupalstoille kylvää.
        Harvoin näkyy yhtään asiallista maahanmuuttokriittisyyttä, vaan se kääntyy joko siksi rasismiksi, tai tyhjäksi älämölöksi. Yksikään maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuva ei koskaan tarjoa ratkaisua ongelmaan, ratkaisu kun ei oikeasti ole se, että me ei oteta maahanmuuttajia, ne on muitten ongelma.


    • Höpsistä_edelliselle

      Viitsisit edes tutustua hieman enemmän maahanmuuttokriittisiin areenoihin netissä, mennä sinne heidän sivuille ja tutustua teksteihin, niin sen mamu kritiikin lisäksi siellä toki pohditaan ja annetaan ratkaisujakin tähän pakolais pulmaan, mitä pitäisi tehdä.

      Mulla olisi ollut antaa muutamia linkkejä näihin pakolais ongelma ehdotus-ratkaisuihin samantien tähän, mutta jos laitan tähän linkkejä, niin ne sensuroidaan täältä pois, koska ne vievät juuri näihin mamu kriittisiin areenoihin, mistä aiemmin jo kerroin ja täällä.

      • oksutuleeyöäk

        MV-lehden linkkejä, jaa viitsitte urputtaa rasismista, kun kerran luette avoimen rasistista vihajulkaisua. Nähtävästi teillä raukoilla on ajatuksen kehä jäänyt jo tuolle harhan asteelle, kun muuta ei ole mielessä, ja MV-lehteä luetaan.


      • Kohti_joulua_mennään

        No tuohan on nyt vain mielipidekysymys, mitä väität. Toi jatkuva ja ainainen rasistiksi haukkuminen alkaa muuten olla ja aika loppuunkulunut vanha juttu.

        Sillä ei katsos ole mitään painoarvoa enää, mitä valta media ja Wikipedia mv:stä on mieltä, kun kumpainenkin on jäänyt itse kiinni valheista.

        Kansa itse päättää mikä on rasismia ja mikä taas tervettä maahanmuuttokriittisyyttä, näitä ei sovi mennä keskenään sekoittamaan.

        Ja jos siellä mv:ssä nyt muutama sinusta rasistin oloinen olisikin kirjoittamassa johonkin mielipide palstalle omia kantojaan, niin pitäähän siellä sananvapaus olla niin hänelle, kuin muillekin.

        Sananvapaus alkaa oleen vähenemään päin muualla somessa.


      • Jaapajaajaa
        oksutuleeyöäk kirjoitti:

        MV-lehden linkkejä, jaa viitsitte urputtaa rasismista, kun kerran luette avoimen rasistista vihajulkaisua. Nähtävästi teillä raukoilla on ajatuksen kehä jäänyt jo tuolle harhan asteelle, kun muuta ei ole mielessä, ja MV-lehteä luetaan.

        Oksutuleeyöäk nimimerkki. Onko sinulla ollenkaan edes tiedossa, mitä eräät muslimit ja eräät muut puhuvat meistä skandinaaveista ja Eurooppalaisista muistakin pahimmillaan? Teksti voi olla hyvin raakaa rasistista ja halventavaa.

        Sekin on tiedossa, että osa arabeista pitää mustia Afrikkalaisia heitä alempiarvoisina olioina. Ja emme me kalpeammatkaan immeiset kovin korkealle tässä listassa sijoitu.

        Noiden äsköisten esimerkkien rinnalla Suomalainen maahanmuuttokriittisyys ja vaikkapa nyt tämä mv lehdykkä on kilttiä kerho-toimintaa ja enempi vain sitä maahanmuuttokriittisyyttä, kuin varsinaista rasismia, kaukana vielä siitä.


    • VarsinaineRubiikinKuutio

      Erittäin hyviä ratkaisuja vaikkapa yhdistettynä kummatkin yhdessä toimimaan, noi kaksi yläpuolella olevaa pakolais ongelma ratkaisu-ehdotus viesti linkkiä. Jos ne ratkaisu linkit nyt edes enää on tän viestin yläpuolella? Jos ei, niin lukijoille tiedoksi, että sensuuri on taas täällä iskenyt ja sananvapaus vain muisto palstalla.

      • Talvea_kohta_pukkaa

        Kovasti juu rasistiksi aina huudellaan, kun ei oikein muutakaan keksitä. Yritetään maahanmuuttokriittinen vaientaa tällä heti mykäksi. Kannattaisi todellakin tutustua vastapuoleen ensiksi paremmin ja heidän ajatuksiin, ennenkuin tuomitsee. Kyllä se namu kriittinen puolikin, ajatteleva osa siitä on arvosteltavaan kohteeseensa tutustunut tavallinen kansa, jolla kokemuksia moneen lähtöön.


    • SensuuristaJuttua
    • Hupsista__

      Tarkoitin tuolla äskeisellä linkki vitjalla siellä toisessa ketjussa esiintyvää nimimerkki: Pieleen menee asiat -henkilön kirjoitusta. Kämmäsin kopsauksen kanssa ja tuli koko hitsin ketju tohon linkiksi. Nooh, sieltä se juttu löytyy ton nimmarin alta, ihan hyviä ajatuksia.

    • KYLMÄTOTUUSNYT

      EI KANNATA..... KOKKARIEN JA SOSSUJEN MAMUTUSPOLITTIKOT VALTUUSTOSSA AJAVAT KUITENKIN PAKOLAISKESKUKSEN PERUSTAM,ISEN LÄPI

      HEHÄN HALUAVAT TÄNNE ALLE 3 KYMPPISIÄ TOIMETTOMIA NUORIA MIEHIÄ JOTKA OVAT RUVENNEET SOTILASKARKUREIKSI OMASSA MAASSAAN

    • Lähi-idän_tutun_lauseet

      Juttelin tuossa erään tutun Hyvinkääläisen lähi-idästä yli 10 vuotta sitten tänne tulleen kaverin kanssa ja hän sanoi minulle suoraan hiljaisella äänellä, että tuossa pakolaistulvassa, mikä nyt tulee Eurooppaan on jonkinverran aitoja hätää kärsiviä, mutta suuri osa muista tulijoista on omien maittensa osa parempiosaisia ja hyvin paljon pelkkiä rikollisia, jotka rötöksillä haalineet matkarahat, kun ensinnäkin suuret matkarahat löytyy matkanjärjestäjille millä tulla Eurooppaan.

      Elikkä ei läheskään kaikki nyt Eurooppaan tulijoista mitään hätää kärsi, vaan paremman elintason perässä pelkästään ollaan liikkeellä ja hän lisäsi vielä, että häpeää syvästi maanmiehiään, jotka tänne nyt tulee, koska nyt tulevassa pakolaistulvassa tulee paljon lähtömaiden paatuneita rikollisia ja tyhjäntoimittajia, jotka eivät aiheuta, kuin vaikeuksia kotimaassaan ja muualla ja mikä pahinta hän sanoi, että mukana on soluttautuneena Isis porukkaakin tarkoituksenaan kylvää siemen Eurooppaan.

      Näin sanoi lähi-idästä lähtöisin oleva kaveri minulle ja pelkää nyt kovasti, että tämä rikollinen roska sakki, jotka hänen maanmiehiänsä ovat pilaavat samalla vielä hänenkin maineensa, vaikka rehti työ mies hän vain ja haluaa pysyä kaukana tästä tulevasta sakista ja elellä rauhassa omaa elämäänsä. Tuttuni vihaa Islamia yli kaiken ja on ateisti.

      Lisäksi hän pudisteli päätään ja päivitteli Eurooppalaisten liian naivia suhtautumista tähän pakolaistulvaan ja lapsenmielisyyttä liian sinisillä silmillä. Sekä, että Eurooppalaisia osa tulijoista käyttää hyväkseen ja vetää höplästä, käyttäen meidän hyväntahtoisuutta pelkkänä kynnysmattonaan.

    • Pistää_tämä_silmään

      Sitä sopii miettiä, kun on tänne Suomeen aikaisemminkin tullut joitakin pienempiä eriä pakolaisia vaikkapa 90-luvulla. Silloin näillä tulleilla pakolaisilla oli aika rääsyt päällä, kun tulivat ja osalla selviä nälkiintymisen merkkejä kun katsoi näitä.

      Hädän näki kyllä heistä heti. Useimmilla oli arpia siellä täällä kehossa ja osalla kasvoissa, näki, että kovista oloista oli tultu. Suht nopeesti sulautui yhteiskuntaan nämä muutamat saapumis erät tulokkaita ja aika äkkiä menivät duuniin. Eivät kukaan heistä rettelöineet, jääneet loisimaan, raiskaamaan, tuomaan esille uskontoansa ja vaatimaan minareetteja. Muistaakseni jostain Aasian suunnalta tulivat.

      Nyt tulee silmiinpistävän paljon 17-40 vuotiaita, vetreitä, hyväkuntoisia, hyvin puettuja, tyylikkäitä i-phone miehiä, joilla elintaso hyvä, jo tullessa, sellainen fiilis paistaa heidän olemuksesta. Missä on ne lapset ja naiset? Jonkinverran juu, mutta kumman vähän kuitenkin.

      Kyllä on yön ja päivän ero näillä nyt tulevilla verrattuna mitä näin 90-luvulla tulleisiin pakolaisiin. Niillä raukoilla oli kolhuja, aliravitsemusta ja aitoa hätää. Kovin on pakolaisten habitus muuttunut parempaan.

      • en_tajua

        Muutamia videopätkiä mm. Unkarista ja Ranskasta katsoin ja kyllä verenpaine nousi. Britit haastattelivat muutamia miehiä muistaakseni Calais´ssa ja varsinkin yksi oli hyvin ylenkatsova (nainen haastatteli). Väitti tulevansa Englantiin vaikkei häntä sinne haluttaisi, ja rahaa on, hienot kellot ja puhelimet sekä vaatteet.Ranska ei kelvannut, huono hallitus!Budapestin asemalle heille tuotiin ruokaa ja vettä; vesipullot nämä uroot heittivät raiteille, samoin ruuat. Nuoret miehet estivät muiltakin ruuan ja veden saannin, muutamat lapset onnistuivat sentään nappaamaan jotain. Junan ikkunan vetivät kiinni kun sinne oltiin ojentamassa vesipulloja ja ruokaa! Siellähän sitten kärsivät naiset ja lapsetkin kun nämä ilmeisesti hyvinvoivat ja -ravitut miehet eivät halunneet avustusta. Sitten joku mies valitti tänään tv:ssä, että olivat olleet junassa 3 päivää ilman ruokaa ja vettä... :(


      • NäilläMiehilläOnRahaa

        Tuota kirjoituksesi ihmettelyä ihmettelee moni muukin, JOKA AVANNEET NYT VIHDOIN SILMÄNSÄ, KUN NÄKEVÄT MUKA HÄTÄÄ KÄRSIVÄMME??? Esim. Suomen Spr saa hyvät rahat ja palkat tästä nyt ja järjestö massit taskuunsa, kun ovat tässä etukeilassa hääräämässä ja auttamassa vastaanottokeskuksissa.

        Ja Spr:n avustaja kukkahattutädit elävät nyt elämänsä onnellisinta aikaa, kun kiimassa auttelevat pöksyt kosteina tyylikkäitä Dressmann-katalogi puettuja, hyvin ravittuja i-phone miehiä, jotka voideltu runsaalla voimakkaalla laatu partavedellä ja eksoottinen ulkonäkökin vielä etuna.

        Torttu pysyy kosteana spr kukkahattutädillä pitkin päivää ja se mitä tulokkaille pojille ja miehille maalailtiin unelmakuvaksi lähtöpaikassa oli ja on: Pohjoisen taikaseinä, ilmainen koti, ruoka, ylläpito, muotivaatteet, partavedet, spr -palvelija naiset tortut aina kosteina ja valuvan märkinä, helppo tyttöystävä, tai joukko niitä. Kaikki tämä ilmaiseksi ja helppoa elämää.

        Tuossa on jo vähän myöhemmin ketjussa sama juttu linkkeineen, mutta ihmettely on kyllä niin oikeutettua, että miten muka hätää kärsivät isot määrät, etupäässä miehiä, jotka tulevat muka hädän ja kriisien keskeltä, niin miten heillä on rahat tähän? Tässä seuraavassa, kun lukee selviää matka hinnasto, minkä jokainen tänne tullut on maksanut, ei minulla olisi ainakaan rahaa tuollaiseen matkaan ja en elä edes kriisin ja hädän keskellä miten heillä voi olla nämä matkarahat???: http://mvlehti.net/2015/09/03/rahmis-nain-tulijoita-juksataan-ruotsiin/


    • Silmät_on_päässä

      Tämän on pistäneet muutkin merkille, joilla jo pakolaiskeskus ja nähneet tulijoiden saapumis kunnon.

    • AiheenTarkastelua

      Tutkimukset kertoo, että valta media lehtien suosio on hiipumaan päin ollut ja vaihtoehto mediat on nyt kovassa nosteessa, niin Euroopassa, kuin meilläkin.

      Uutisointi aiheesta maahanmuutto ja kaikki siihen liittyvä on tämän ilmiön takana. Esim. mv lehti ja Uusi Suomi netti lehti on tasoissa tällä hetkellä lukija suosiossa ja mv saattaa mennä vielä suosiossa ohikin. Tuo on todella hyvin vain 1 vuoden vanhalta mv lehdeltä.

      Kertonee tämä uusi ilmiö media suosioissa aika paljon uutisten ja yleisönosastojen laadusta ja sananvapaudesta valta medioissa. Uutiset, oikeat sellaiset ja sananvapaus etsivät nyt uusia kanavia ja foorumeita, kun entiset eivät oikein enää toimi.

    • opiskelkaa_taustat

      Alkuperäinen syy tälle valtaisalle Suomeenkin kohdistuvalle maahanmuuttoaallolle on EU-projekti ja tämä tehdään tarkoituksella: http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/08/se-iso-kuva.html

      Kriitikot voisivat kohdistaa sanansäilänsä omiin valtiopetospoliitikkoihimme ja EU:n valtaapitäviin.

      Suomihan vietiin osaksi EU:ta valtiopetoksellisin toimin ja kansanäänestyksessä tapahtui vielä erillinen harhautus.

      Jos tuo omien poliitikkojemme valtiopetos kiinnostaa niin siitä lisää täältä: http://jormajaakkola.fi/

    • OnneaSuvaitsevaistolle
      • LaitVoiMuuttuaJoillekin

        Tulevaisuudessa, kun saamme oikein kunnolla muslimeita asettumaan maahamme, niin nämähän saavat hieman erinlaiset heille rukatut omat lait, niinkuin edellinen linkki antaa suuntaa ja näin siinä tulee loppujenlopuksi aika varmasti käymään, kun Ruotsissakin tuo on jo tapahtunut ja tulee yleistymään.. Aikaa myöten tuokin arkipäiväistyy ja yleistyy siis meilläkin.

        Suomen suvaitsevaiset saa lisää kannattajia ja lisä vahvistusta joukkoihinsa, kun nyt uutena tulokkaana heidän riveihinsä astuvat kaikki kantasuomalaiset pedofiilit ja suvaitsevaiston kautta tosissaan, tai feikkinä osa heistä kääntyy Islamiin ja hankkivat lapsimorsiammen itselleen.

        Profeetta Muhammedhan on muslimien esikuva ja esikuvan esimerkkiä pitää seurata kaikessa niin hyvin, kuin mahdollista hartaan muslimin. Suuri profeettahan meni naimisiin aikoinaan Aishan kanssa, kun tämä täytti 5v.

        Esileikki seksiä siis suuri profeettamme harrasti Aisha tyttösen kanssa aina hänen 8v. ikävuoteen asti. Kun Aisha täytti 9v. suuri profeettamme yhtyi vihdoin Aishaansa. Tämä kaikki on tarkistettavissa toki muslimien kirjoituksista ja kun vaan vaikka kysyy asiaa joltain muslimilta.

        Sinänsä en näe tässä nyt kovinkaan suurena ongelmana kantis pedofiilejä. Kaikki tänne tulevat muslimithan ovat meidän lakien mukaan katsottuina periaatteessa pedofiilejä, ainakin moni nyt tulijoista on meidän lakien mukaan siellä jossain kotimaissaan lasten kanssa aikaisemmin piehtaroineet aivan takuusti.

        Kuka ehkä naimisissa ja paneskelee ne sielläkin salaa ilman aviokahleitakin toki (yleismaailmallinen ilmiö aviossa tai avona harrastaa seksiä laeista piittaamatta).

        Suojaikäraja on tuolla lähi-idän suunnalla 9-12 ikävuotta vähän maasta riippuen ja joissain niinkin korkea kuin 12-14 ikävuotta jopa. Asian voi tarkistaa, kun laittaa haun: Suojaikäraja ja menee Wikipediaan.

        Ja vaikka alimmillaan suojaikäraja on siinä 10 ikävuoden hujakoilla, niin veikkaampa että siellä on omia kylä yhteisöjä takamailla, missä vielä ihan omat lait näistä.

        Mutta sinänsä Suomalainenkin pedofiili elää nyt elämänsä toiveikasta uutta ymmärryksen aikaa. Saahan hän kohta ympärilleen pakolaisia jotka ymmärtävät häntä ja vielä uskonsa kautta.


    • En_ymmärrä_tätä_yhtälöä

      Mulla ei ainakaan ole taskuissani tuollaisia rahasummia. Uskoisin ettei monella muullakaan Hyvinkääläisellä ja Suomalaisella ole tuollaisia masseja taskussa. Miten voi siis olla ihminen aidossa hädässä ja kriisi alueella, jos omistaa tuollaiset summat rahaa? Juttu selviä, kun lukee jutun: http://mvlehti.net/2015/09/03/rahmis-nain-tulijoita-juksataan-ruotsiin/

    • SensuuriaTaasTäällä

      Tästä ketjusta on taas oikein urakalla sensuroitu viestilinkkejä pois. Monien sensuuri viestien lisäksi eräskin suvaitsevainen kysyi täällä ratkaisuja pakolais ongelmaan mamu kriittisiltä.

      Hän sai pyytämäänsä vastaukset ja linkit, mutta sitten nyt ne sensuroitiin pois kaikki. Sitten vielä suvaitsevaiset arvostelevat mamu kriittisiä, kun heillä ei muka ratkaisu ehdotuksi. No onhan niitä ratkaisuja, mutta kun ne ratkaisu ehdotukset sensuroidaan, niin minkäs teet? Ja moni muukin juttu lähtee sensuuriin lisäksi. Ei siis synny keskustelua, kuin vaan sellaista, jossa kaikki samaa mieltä kaikesta ja tietyllä tavalla. Tätä sanotaan Pohjois-Korea malliksi.

      Näissäkään sensuroiduissa ratkaisu ehdotus jutuissa ei ollut mitään törkyä? Rakentavia tekstejä ja asiallisia, fiksuja, mutta poistoon lähti.Tämä sama poisto ilmiö on nyt vallalla somessa muuallakin tässä mamu aihepiirissä.

      No ne joilla hoksottimet kunnossa ovat tajunneet missä tilassa valta media ja some on uutisten ja sananvapauden suhteen. Vaihtoehtomediat tarjoavat näille asian hiffanneille nyt uutiset ja keskustelu areenan.

      Kävijämäärät on näissä uusissa vaihtoehtomedioissa kasvaneet kovasti. Kansa on huomannut ns. sensuuri vilpin, jota somessa nyt ajetaan läpi laajemminkin tietyn asian ympärillä. Sinänsä hyvää mainosta vaihtoehto medialle tämä tällainenkin. Ei kansa sentään niin tyhmä ole.

    • AsiaOnHuomattuJuu

      Lopettakaa se ketjun tekstien manipuloiva sensurointi. Ketjun välistä sieltä täältä sensuroidaan juttuja pois tasaisesti. Ne ovat olleet täysin asiallisia ja sivistyneitä viestejä, mitkä on poistettu. Niiden poistettujen viestien ainoa vika on näemmä ollut, että kaikki eivät ole samaa mieltä toisten kanssa. Tuo ei ole riittävä syy poistoihin. Mutta näinhän täällä ja muualla tämän aihepiirin keskusteluissa nyt toimitaan, poistetaan väärä mielipide. Asian onneksi on huomannut jo osa kansasta.

    • suomut_silmiltä
    • SurkeudenTila

      Tuosta ja muusta vastaavasta löytyy lisää mv:n puolelta. Toi Fahad on nyt vaan jäävuoren huippu. Noita Fahadin kaltaisia lappaa jatkuvalla syötöllä koko ajan maahamme isot määrät ja vauhti vaan kiihtyy. Näillä kavereilla on takana jo elämänlaatua pitkin maita ja mantuja, sekä taskussa feikki-nyyhkytarina valmiina, toisessa taskussa iso tukko rahaa. Suuri osa muslimeita, rikollisia sellaisia, sekä hyvä pokeri-naama.

      Pahaa tekee katsoa, miten kansaa kusetetaan ja valtamedia tärvelee näillä "sankari tarinoilla" ja muulla siloitellulla uutis-p*skalla kansan mielen. Kansa on kädetöntä ja ja aivot ei toimi. Tyhjät päät katsoo telkusta Kingiä, Duudsoneita, Hauskoja koti videoita ja nauraa tyhjälle, samaan aikaan maa siirtyy pikkuhiljaa roistojen käsiin.

      Ei mulla muuta.

    • JäävuorenHuippuToi

      Mv:tua areenalla päivittyy koko ajan lisää tuosta Fahadista. Jätkä meni lausumaan meidän sinisilmä-Sipilälle höpöjä, mutta tais siinä hölmöyttään unohtaa, että päivitellyt nettiin elämäänsä videoiden ja sanomisien suhteen runsaasti. No nyt ne on kaivettu jaikki esille ja luettavissa, ei tosin Iltapäivä lehdistä ja valta mediasta, yllätys yllätys.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe