Antti Pakkanen vastaanottokseskuksesta

Minäpähyvinkin

Kuulin vasta Antti Pakkasen (kesk.) kommentin mahdollisesta vastaanottokeskuksen perustamisesta Haminaan.

"Not Gonna Happen! En tule ikinä hyväksymään kyseisen keskuksen sijoittamista kotikaupunkiini, eikä näitä tarvitsisi pystyttää muuallekaan vaan palauttaa tulijat pakolaisleireille. Ihmisiä pitää auttaa lähtöalueilla, eikä siirtää väestöä sieltä ongelmineen länteen! Rohkaisen kaikkia haminalaisia pitämään tästä meteliä ja ilmaisemaan, ettemme halua tämmöistä laitosta kaupunkiimme." Reimarissa 2.9.2015 meuhkasi tarkemmin asiasta.

Vaikka tämä kirjoitukseni kerää tietenkin enemmän puoltavia kommentteja mustia vihaavilta ja pelkääviltä äijiltä, voisi Pakkanen ja muut vähän ajatella näiden ihmisten karmeaa kohtaloa, ennenkuin laukovat tuollaisia kommentteja.

Ihmiset lähtevät kuolemanpelosta maastaan jossa soditaan, siepataan lapsia, raiskataan lapsia, laitetaan lapset teloittamaan ihmisiä, sahataan päitä irti, ym.

Jos miljoonia ihmisiä pakenee sotaa ja vainoa maastaan, onko velvollisuus auttaa vain naapurimailla?? Ei ole mitenkään mahdollista, että köyhät valtiot joilla edellytyksiä ei ole voisivat sitä tehdä. Ja miten heitä voi auttaa lähtöalueilla? Menetkö sinä länsimainen Pakkanen ISIS:n alueille viemään vettä ja turvaa siviileille? Onko sinulla Pakkanen mitään tajua mitä maailmassa tapahtuu tällä hetkellä? Haminan talous on täysin toisarvoinen seikka ihmisten auttamisen rinnalla.

Kyllä sodat kokeneet sukupolvet tässä maassa häpeävät sinua Pakkanen ja muut tällaisen asenteen omaavia. Kotinsa joutui jättämään moni suomalainen.

Kenellä on pokkaa mennä sanomaan kauheuksia kokeneelle lapselle, että me emme sinua tänne halua, koska sinun värisesi ihmiset ovat tehneet tässä maassa rikoksia, ja meillä on myös työttömyyttä.

Ja te keiden perustelu kaikelle on se, että "autetaan ensin omia ja sitten muita" tai "laitetaan ensin oman maan asiat kuntoon ja autetaan sitten", voisitte katsoa peiliin. Maailmassa ei ole montaa maata, jossa asiat ovat näin hyvin. Se, että vanhukset saavat huonoa eläkettä, tai että heillä ei ole tarpeeksi hoitajia, ei voi mitenkään oikeuttaa olemasta auttamatta sotaa pakenevia ihmisiä.

46

1426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kepul

      Natsi Pakkanen yrittää kerätä ääniä persujen laarista mutta huonolla menestyksellä!
      Herätys Pakkanen, vaalit vasta ensi syksynä. Herra voisi kuntoilumielessä juosta Salpalinjan päästä päähän mälli suussa, jotta ajatus kirkastuisi ...

    • Assaddie

      Olisko parempi kaataa diktatuurit ja lopettaa tämä ongelmien siirtely? Kauanko tätä katsotaan, milloin siirrot loppuu, missä on raja???MEillä on omaakin kurjuutta, vanhukset paskoissaan, itsareita. Hätä ei näin lopu vaan ratkomalla ongelmat. Aina voi kuvitella jotakin, mutta maailma ei ole koskaan kaikille hyvä ja kaunis. Se pitää ensin ymmärtää. Aina voi jeesustella auttamisella, mutta käydäänkö siirtämään kaikki hullujen alamaiset. Miksi et ole pelastamassa P Korean "onnellista" kansaa!

    • jääräkänkä

      Vanhukset paskoissaan ei ole yhtä vaarallista kuin kuoleminen. Itsarin tekeminen on oma valinta, lapsen kuoleminen luotiin ei. Ei näissä maissa mikään diktaattori ihmisiä tapa. Jos Pohjois-Koreassa aletaan sotimaan, niin varmasti siviilit pakenevat kuolemaa sieltä, ja silloin heitä kuuluu auttaa. Eikö?

      Ei diktatuuri automaattisesti tarkoita, että kuolema odottaa. Pohjois-Koreassa ei varmaankaan ole kiva asua, mutta siellä ei sodita. Kuubassa on diktaattori, ei siellä sodita.

      Mielipiteinesi olet huono ihminen.

    • Totuuskoskee

      Antti puhui järkeä

    • eiTarttetänneTulla

      "Ihmiset lähtevät kuolemanpelosta maastaan jossa soditaan, siepataan lapsia, raiskataan lapsia, laitetaan lapset teloittamaan ihmisiä, sahataan päitä irti, ym."

      Siinähän se tuli. Ja tämän kulttuurin edeustajia siis haluatte suomeen?

    • PASKAHOUSUTHÄVETKÄÄ

      Mitä olisi käynnyt jos 1939-1944 nuoret miehet olisivat lähteneet samalla tavalla karkuun ruotsiin ja jättäneet vaimot naiset lapset tänne kysyn vaan..sinne laitettiin pieniä lapsia turvaan ja miehet puolustivat kotejaan maataan.

      • mollaajatnävetkäää

        Äitejä oli lottina rintaman läheisyydessä. Tekivät arvokasta työtä Suomen hyväksi. Suuri kunnia Heille.


    • Avatkaa.silmänne

      Asia ei ole aivan mustavalkoinen. Missä ovat ne naiset ja lapset sieltä sodan jaloista. Toistaiseksi on nähty raavaita nuoria miehiä älykännyköineen ja ipadeineen ynnä merkkivaatteineen. Tämä, jos mikä on omiaan ruokkimaan epäluuloa. Saadaan luultavasti piankin kuulla rikoksista ilmiöön liittyen. Tosin valtamedia ei niistä kerro koska sensurointi on jo alkanut.

      Autan mielelläni todellisen avun tarpeessa olevia, mutta ei pidä olla sinisilmäinen typerä suomalainen. Onhan tästä esimerkkejä, niitä ei vain haluta tunnustaa. Todellisen avun tarpeessa olevia tulee auttaa resurssien puitteissa, ei muita.

    • VRL

      ANTTI PAKKANEN.....TODELLA HIENO KIRJOITUS Reimarissa 2.9.2015!Taidatkin olla pohjimmiltasi järki ihminen....jatka samaan malliin,tsemppiä!Aina hoetaan että oman maan kansalaiset ensin,asia on todellakin niin,ei ole väliä mitä olet elämälläsi tehnyt,mutta jokainen suomen maan kansalainen ansaitsee katon päänsä päälle,perus toimeentulon jne...jne...!Puhumattakaan lasten ja vanhusten hyvinvoinnista Suomessa! Kun meillä joskus tässä maassa olisi sellainen tilanne että oma kansamme voisi hyvin,voisimme "ehkä" harkita maahanmuutto politiikkaa ja pakolaisten sijoittamista!
      Vuosina 1939-1945 ei ole lähtenyt YHTÄÄN SUOMALAISTA MIESTÄ evakkon Ruotsiin,harvoin naisia/äitejäkään, ainoastaan lapset haluttiin turvata...Suomalainen sisu ja oikeudenmielisyys!
      Nyt turvapaikanhakijoista suurin osa terveitä nuoria miehiä, missä naiset,lapset???
      Meillä on jo liian paljon maahanmuuttajia! Vielä pakolaiset tähän päälle!Ottakaa järki käteen, ollaan kohta yhtä kusessa kuin Ruotsi ja Saksa,ellei jo olla?
      Ja vielä,yritetään ainakin HAMINAMME pitää ulkopuolella tästä kaikesta paskasta!
      Rakkautta kaikille samoin ajatteleville!

    • toistamieltä

      Pitää muistaa että Pakkanen on Miehikkälän perukoilta missä maailmanmenosta ei tiedetä mitään.
      Presidentti Niinistö on täysin erimieltä kuin Pakkanen. Kummalla on laajempi kokemus politiikasta, kansainvälisistä asioista ja yhteiskunnasta.

    • ei_rasisti

      Aloittajalta kysyisin että mikä edellytys tai kyky köyhällä Suomella on auttaa ongelmiin joutuneita? Suomi on ääriä myöten veloissaan ja auttaminen perustuu todellisuudessa vain valtionvelan kasvattamiseen entisestään. Tietysti teillä demaripiireissä voi vielä tuntua elävänsä rikkauksissa, kun on etuoikeutettu työntekoon ja vieläpä sellaisilla ehdoilla, että kyllä kelpaa naureskella niille joilla ei ole liitonmiesten/aatteenkannattajien tukea työllistymiseen, varsinkin kun tietää ettei toiset suomalaiset voi sopia suoraan työnantajien kanssa esimerkiksi tekevänsä työtä halvemmalla kuin etuoikeutetut demarit.

      Rikas aloittaja avaa huutoäänestyksen mutta voisi samalla kertoa omasta taustastaan enemmän, esimerkiksi puolue, työpaikka jne.

    • Minäpähyvinkin

      En ole minkään puolueen jäsen, ja olen äänestänyt eri vaaleissa kolmea puoluetta riippuen siitä miten he suhtautuvat minulle tärkeisiin asioihin. Olet sitten työtön tai työssäkäyvä, kepulainen tai demari. Huono valtiontalous on naurettava syy olla auttamatta karmeassa tilanteessa olevaa. Onneksi suurin osa kunnista tunnistaa ihmisten hädän ja haluaa auttaa. En tiedä mikä on Haminan päättäjien keskimääräinen kanta, mutta jo nyt hävettää asua tässä kaupungissa.

      Tässä lukemista:
      http://yle.fi/uutiset/suuri_osa_kunnista_sanoo_kylla_vastaanottokeskuksille__maahanmuuttovirasto_yllattyi/8276339

      http://yle.fi/uutiset/totta_vai_tarua_yle_selvitti_turvapaikanhakijoihin_liittyvien_vaittamien_todenperaisyyden/8251658

      http://www.kymensanomat.fi/Online/2015/09/03/Päätoimittajan kommentti: Vastuutonta keskustelua ei tässä lehdessä käydä/2015519513015/4

      • ei_rasisti

        Suomessa on ihan riittävästi omaa kansaa joka tarvitsee paikkansa yhteiskunnassa, esimerkiksi vakituisen työpaikan ja toimeentulon. Oletko valmis laskemaan palkkaasi, luopumaan eduistasi ja jakamaan etuoikeuden työntekoon kaikille muillekin ennen kuin alat puhua suomalaisten edellytyksistä auttaa muita? Valtiontalous on juuri keskeinen tekijä tässäkin asiassa.

        Saatko aloittaja palkkaa suomalaisia kyykyttävästä trollaamisesta?


      • Minäpähyvinkin
        ei_rasisti kirjoitti:

        Suomessa on ihan riittävästi omaa kansaa joka tarvitsee paikkansa yhteiskunnassa, esimerkiksi vakituisen työpaikan ja toimeentulon. Oletko valmis laskemaan palkkaasi, luopumaan eduistasi ja jakamaan etuoikeuden työntekoon kaikille muillekin ennen kuin alat puhua suomalaisten edellytyksistä auttaa muita? Valtiontalous on juuri keskeinen tekijä tässäkin asiassa.

        Saatko aloittaja palkkaa suomalaisia kyykyttävästä trollaamisesta?

        Kyllä, minun vuosipalkastani saa ottaa 20 euroa, jos se sata miljoonaa sillä saadaan. Voin antaa vaikka 40€ että saadaan turvapaikka 30 000:lle.


    • Ääniäkepulle

      Antti Pakkasen tulisi järjestää vanhoja autiotiloja viljelytaitoisille tulijoille. Näin kepu saisi lisää äänestäjiä. Tukia tuskin tarvitsisi tulijoille maksaa sillä toimeentulo varmaan riittäisi. Tuskin tarvivat uutta traktoria ja kartanovolvoa yhteiskunnalta kuten suomalaiset virkamiesmaanviljelijät.

      • rasisminvastaisuus

        Erittäin hyvä idea. Tuota pitää soveltaa myös muihin ammatteihin niin ettei tulijoita oikeastaan tarvitse elättää. Varsinkin julkiset työnantajat voitaisiin velvoittaa palkkaamaan maahanmuuttajia pikakursseilla osaksi työvoimaansa ettei pelkästään suomalaisilla ole etuoikeus olla töissä. Varmasti suostuisivat pienempään palkkaan kuin ahneet kantasuomalaiset virkamiehet jos vain pääsisivät kiinteäksi osaksi yhteiskuntaa.


    • Peräkylänjuntti

      Onko tiedossa juntimpaa kyläpoliitikkoa kuin kyseessä oleva kepulainen? Ei tule ihan heti mieleen..

      • petosATvilppi

        amk-tradenomi joka esiintyi vaaleissa lakimiehenä ;)))


      • hahaah
        petosATvilppi kirjoitti:

        amk-tradenomi joka esiintyi vaaleissa lakimiehenä ;)))

        Etkö mitään parempaa keksinyt?


    • sillälailla1

      Pakkanen voisi ottaa puolueensa johtajasta, Suomen pääministeristä esimerkkiä, tai tehdä kaikille palveluksen ja pitää junttimaiset mielipiteensä yksityisen ihmisen mielipiteenä ja jättää politiikka hyville ihmisille.

      • antijuntti

        Pakkasen junttimaiset mielipiteet auttavat minua suuresti. Nyt tiedän mitä puoluetta en ainakaan äänestä seuraavissa vaaleissa (kesk.) enkä persuja, joihin Pakkanen varmaan loikkaa ennen seuraavia vaaleja.


    • joukkoraiskaus

      Mitä mustempi sen tyhmempi

    • sivistymätönmoukka

      Miten Antti Pakkasen asenne pakolaisia kohtaan sopii yhteen erään samasta puolueesta olevan kanssa joka sattuu olemaan myös pääministeri ? Antti paljasti mielipiteissään että häneltä puuttuu eräs ominaisuus jota myös sivistykseksi kutsutaan.

      • Höpöä

        Et kai kuvittele, että Sipilä ilmaiseksi talonsa pakolaisten käyttöön luovuttaa? Vaikuttaa bisnekseltä ja pahimman luokan populismilta. En nosta hattua Spilälle. Pakkaselle kylläkin.


    • Kusessaollaannekrujenkan

      Suomalaiset ovat sinisilmäisiä hölmöjä ryssiin vanha sananparsi mikä pitää hyvin paikkansa.

      • Hönökkä1

        Aika hyvän maan ovat sinisilmäiset hölmöt saaneet aikaan tänne pohjolan perukoille . Vertaa Venäjä jne...


      • joukkoraiskaajasomalit

        Ei ole muuten pitkään kaiken paskan päälle mutiaisia eläteiksi kymmeniätuhansia ajatteles sitä


    • Halooo

      Kattokaa nyt oikeasti minkälaista porukkaa sieltä pääosin tulee.
      Noiden tulijoiden olis pitäny jäädä kotiin hoitamaan asiat kuntoon
      Eikä tulla tänne suomeen meidän verorahoilla elämään. Toivottavasti kukaan tuosta porukasta ei saa turvapaikkaa.
      Hallituksen vaatimat säästöt pitäisi ottaa ulkomaanavusta, hölmöä hommaa jakaa rahaa ulkomaille kun oma maa on tälläisessä melkein koknkurssi tilassa.
      Pakkaselle pisteet kun uskaltaa sanoa oman mielipiteensä!
      Jokainen voi sitten vaaleissa äänestää taas ketä haluaa, epäilen että Pakkanen saa paljon ääniä.

    • Somalitkusettaa

      Eihän mutiaiset hölmöjä ole jos osaa pyytää sehän on hölmö kuka tämän sirkuksen kusetuksen maksaa

    • Antin.puolella.ei.kepun

      Katse Tornioon päin suvakit, näyttääkö hyvältä. Ipadit kolkaten laukataan etelää kohti kuin heinäsirkkaparvi ja hallitus ei saa rajoitettua invaasiota millään lailla. "Hallitus harkitsee" rajatarkastusten aloittamista, vittu. Mitään eivät paskahousut kuitenkaan saa aikaiseksi. Toisin on muissa maissa, täällä vain ihmetellään orpona.

      Haminan ei pidä missään tapauksessa avata vastaanottokeskusta, puhumattakaan useammmasta. Hoitakoon Kotka soppansa jonka ovat jo vuosia sitten keittäneet, Haminan ei tule siihen lusikkaansa pistää.

    • näinsevainon

      Niin onhan niillä hätä joillakin ihan oikeastikin.

      Mutta sitten sieltä tulee myös näitä:
      http://www.liveleak.com/view?i=634_1442649758

      "yksi" pilaa homman kaikilta muiltakin. Jos riski on olemassa (ja se kiistatta on), että näitä termiitti murhaajia sieltä tulee niin ei pidä päästää ketään joka ei kiistatta pysty osoittamaan olevansa viaton.

    • niinsemeneekyllä

      Kyse ei ole siitä tarvitseeko Hamina vastaanottokeskusta vai vaan tarvivatko ne ihmiset eli ne turvapaikanhakijat. Eihän mikään suomalainen kaupunki tarvitse vastaanottokeskusta eikä niitä hyödyn takia perustetakaan vaan ihmisten auttamiseksi.

      • EiKuormaAutoKuskeille

        Päätökset on jo tehty ja se oli EI eli sinä suvakki painu sinne missä ei aurinko paista.


      • RuokaPaskaAnnaRaha

        Ongelmat pitää ratkoa siellä missä ne on, eikä ottaa euroopan täydeltä kyynärpää taktiikkaa käyttäviä opportunisti diskoläpsyttelijämiehiä aitojen hädänalaisten sijaan. Suurin osa sotilaita ja juonivia paskahousuja, jotka tekaistuja nyyhkytarinoita käyttäen ovat asustelleet eri puolilla eurooppaa jo pitkän aikaa ja etsineet parasta täyden ylläpidon sosiaalijärjestelmää sekä sinisilmäisimpiä ja lortoimpia suvakkilehmiä.


      • varovaista.kesää
        RuokaPaskaAnnaRaha kirjoitti:

        Ongelmat pitää ratkoa siellä missä ne on, eikä ottaa euroopan täydeltä kyynärpää taktiikkaa käyttäviä opportunisti diskoläpsyttelijämiehiä aitojen hädänalaisten sijaan. Suurin osa sotilaita ja juonivia paskahousuja, jotka tekaistuja nyyhkytarinoita käyttäen ovat asustelleet eri puolilla eurooppaa jo pitkän aikaa ja etsineet parasta täyden ylläpidon sosiaalijärjestelmää sekä sinisilmäisimpiä ja lortoimpia suvakkilehmiä.

        Samaa mieltä. Monet heistä ovat sotilaita, joille länsimaan kristitty on vihollinen. Siksi kristittynä en osta ruokaa jos sen on laittanut mahdollinen terroristi/suvakki. En osta drinkkiä jos sen myy mahdollinen terroristi/suvakki. Propagandan mukaan kyse on rasismista, vaikka kyse on vain tilannetietoisuudesta.


    • Lakimiespikkanen

      Puhumattakaan mitä tämä VOK pyörittäminen maksaa yhteiskunnalle . UPSuomi hakee lähes kymmenen miljoonan korvauksia joista on uutisten mukaan jo osa myönnetty ja sopimuksia neuvoteltu. Eli kuka vittu näitä paska sopimuksia solmii.

      • keksijä.nero

        Sosialisti huijaa aina. Siksi Suomi on ajautunut täydelliseen velkaantumiseen (valtio 140 miljardia ja kotitaloudet 150 miljardia) sen jälkeen kun Kekkonen väistyi ja sosiaalidemokratia alkoi. Sosialistille isänmaa ei merkitse mitään. Sosialisti vaatii muttei kanna vastuuta. Sosialisti kerää veroja ja maksuja mutta ohjaa ne vain omalle etupiirilleen, esim. vok-bisnekseen.

        Minulla on ehdotus. Kielletään sosiaalidemokratia. Palautetaan Suomeen presidenttijohtoinen järjestelmä, jossa kansakuntaa valvoo vahvan valta-aseman omaava presidentti eikä rikolliset kukkoile.


    • SuomalaistenMittaTäysi-

      Joka puolella suomen lähi-alueilla näiden niin sanottujen hädän alaisten islamistien terrori hyökkäyksiä viimeinen saksassa.Ja jotkuut suvakki sekopäät haluavat vielä näitä muslimi sonta säkkejä omaan kaupunkiin eläteiksi ja ihmisiä peloittelemaan.

    • tätimon

      Minäpähyvinkin kuule. Minä en ole äijä, olen ämmä, enkä vihaa ja pelkää mustia. Mutta kyllä minä häpeän sinua. Että kehtaatkin! Vai kuolemanpelosta lähtevät maastaan, vahingossa naiset ja lapset jättävät sinne. Kymppitonni taskuun matkaa varten, älykännykät ja facet päälle ja menoksi, passi mereen. Allah käskee raiskata, ryövätä, elää meidän kustannuksella, ajaa välillä rekka väkijoukkoon. On siinä Minäpähyvinkillä oikein kunnon hyväntekeväisyyskohde. Kyllä tuosta kannattaa rasisteja moittia kun eivät näitä auta. Itse ehdotan että Minäpähyvinkin antaisi näin aluksi heille lisää diskorahaa ja tarjoaisi tyttärensä palveluksia. Me muut sillä aikaa pyrimme suomalaisten hyvinvointiin, ja ylimääräisellä pienelläkin summalla voimme auttaa sitten näitä todella hädässä olevia rutiköyhiä niissä lähtömaissaan.

      • bienveillant

        Tässä tiedoksi pari yhteisöä, joiden kautta voi auttaa pakolaisia pakolaisleireillä: irrtv.fi, kirkon ulkomaanapu (kua.fi). Ko. nettisivuilla voi lukea enemmän asiasta.
        Siitä vaan nyt auttamaan pakolaislapsia ja nuoria! Itsekkyys pois ja empatia tilalle!
        He todella tarvitsevat apuanne!!


    • mirror6

      Ihmisiä ei voi auttaa. koska ihmiskunta on mielipuoli. Kaikki yrittävät kahmia itselleen jotakin, kuka suvakkina hyvyyspisteitä, kuka vihaajana kanssamölinää, kuka rahanahneena rahaa, tukiaisia ja ties mitä etuja. Suomi on kaunis maa luonnoltaan, mutta se on pian myyty. Suomi on kamala maa ihmisten vuoksi.

      • sota.huumeita.vastaan

        ja terrorismin uhka kasvaa
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14812304/25000-terroritekoa-suomessa-vuonna-2016


    • Ilmapallooo

      toi kylmänimine poika on piukee ku pommi, jos sille sanos että älä ny puhkee, ni se pamahtas halki ja sisält vieris kai makkaroi ja kolaa mitkä joku äiti sille laitto

    • Pojanputikka

      Onko kyseessä se kepulainen merkonomi joka luulee olevansa lakimies?

    • Yrjötoivorauha

      Mitkä köyhät naapurimaat siel muka sie naapurimais se raha vast on mut 0 pakolaist. Ei haluu omaa mahaa kukaa samoi ongelmii

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      279
      3060
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1555
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1288
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1097
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe