Lukekaa, ja kertokaa mitä on...

Miesallergiaminulla

Mieskamu, jonka tuntenut yli vuoden. Eroprosessinsa kesken, asuu yksin, lähimmässä kaupungissa.
Ramppautuu luonani jatkuvasti, jo riesaksi asti. en esim. pyynnöstäni huolimatta saa unirauhaa (yksiössä), kotonani, että jaksan töissä seuraavan päivän. Pyrkii milloin milläkin verukkeella kylään, yleensä tuo jotain- jota en ole kysynyt, pyytänyt, tahtonut. Keväällä jo oli melko episodi... Halusin kotiini kertyneet(tuomansa, lupaa kysymättä) hänen tavaransa pois häiritsemästä elämääni.
Oma kotinsa on röykkiöitä- mitä erilaisinta kamaa, ei järjestystä, ja ihan liikaa että kukaan- itsekkään löytäisi mitään siellä, tai mahtuisi normaalisti asumaan, tai voisi vieraitakaan kutsua.
Mieskamu myös puuttuu asioihini. Tarkoitan semmoisia arkipäivän juttuja, joissa pitäisi voida päättää itse: esimerkiksi mihin laitan oman pyykkini kuivumaan, ulos vai kuivaushuoneeseen. Millaisilla hammaslankaimilla putsaan hammasvälit, jne- lista on ihan loputon! Itse en saa päättää, mitä kotonani pakastimessa on. En, mitä syön- kun ruokaa tuodaan harva se ilta.(Valmista yleensä jotain inhaa köyhäjakeluruokaa.) Mitäs siinä köyhänjakeluruuassa muuten- mutta töissäkäyvänä söisin välillä itsetehtyä, kunnon tarpeista.
Olen yrittänyt mieskamulle olla tukihenkilönä. Helpottaisi kun tietäisi mistä kyse. Hän on myös tavoiltaan "samaa jauhava", eli muistaa toisten tekemiset- ei kymmentä kertaa vaan yli kolmesataa kertaa vuoteen, jne ne vuodet. en jaksaisi olla tuommoisessa kuuntelijana. Sotkenut lapsiinsakin välit.

Jos kellä ois antaa vinkkii, mitä tuo homma voisi olla... Ai niin, nukkuu seurassani ok, muuten huonosti. Voiko johtua eroprosessista, että ei jaksa pitää huolta asioistaan kunnolleen? Autonsa on oikea rojukaaos sekin- jopa siellä kuskin jalkotilassa on rojua.
Toivelistallani on alkanut olla yöunia, univelkaakin pois nukuttavaksi. Samoin omaa elämisen hengitystilaa- jokainen vapaa kun pitäisi viettää miehen kanssa. (joka sitten paasaa eroprosessistaan, tms.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keissa

      Jos tyyppi terve olisi, niin ei hän tuolla tavoin käyttäytyisi. Hän on jotenkin tykästynyt sinuun, hakee varmaan seuraa yksinäisyyteensä. Sain käsityksen, ettette seurustele vaan olette vain ystäviä.
      Aina kun tukee tai auttaa läheistä, niin pitää jo alussa laittaa rajat ja pitää niistä. Olisi hyvä miettiä, mihin on valmis ja mitä apua voi antaa. Eikö ole niin, että ystävät voivat käydä kylässä ja silloinkin sovittuun aikaan. Ei niitä asumaan pidä päästää puhumattakaan, että alkaisi syömään vieraan eväitä, ja sallisi kulkijoiden määräillä elämäänsä. Sinulla on livennyt mopo alta jo alkuunsa. Onhan se hankalaa jos homma on noin pitkälle päässyt. Ei voisi sulkea ovea kokonaan ja katkaista välejä.
      Eräs ystävä oli joutunut kerran samanlaiseen liriin. Oli luvannut ystävälleen että saa asustella luonaan muutaman viikon kunnes tämä kaveri löytää oman asunnon. No mokoma olikin jäänyt eikä alkanut tehdä elettäkään etsiä omaa kämppää. No ei auttanut muu kuin sanoa oma vuokrasopimus irti ja sanoa että ensi kuussa minä muutan sitten tästä pois. Määrätietoisesti ystäväni oli sitten siirtänyt rojunsa uuteen asuntoon ja sanonut ettei uudessa asunnossa ole enää tilaa "alivuokralaisille". Sopu ja ystävyys siinä kuitenkin säilyi.
      Kun teen ihmissuhdetyötä ja tapaan ihmisiä, niin minulla on periaate, että tavataan jossain "ulkona": seurakunnassa, lenkillä, kirpparilla voi käydä, jos olen siellä vuorossa. En yleensä pyydä kotiini tai mikäli niin tapahtuu, niin siitä sovitaan ennakolta. Kyllä se oma elämä ja kotirauha pitää säilyttää. En tahdo loukata mielenterveysongelmaisia ja päihteiden kanssa veslaavia, mutta nämä ovat ihmisiä, että heidän kanssaan on kusessa, jollei pidä selviä rajoja tukiessa ja yhteyden pidossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe