Työ ei kannata suomessa

ministeriainesta

Kohta alkaa uusi köyhyys entisen köyhyyden päälle, kun sipilä alkaa leikkaamaan minimi työtömyysturvaa ja asumistukee, sitten ei ole varaa enää ruokaankaan. Aopn mennä leipäjonoon joka päivä hakemaan ilmasta ruokaa, ja roskiksia penkomaan. Järkyttävää että suomen kansalaiset laitetaan kadulle asumaan ja hylätään. Tietokonetta en myy, alan syömään heinää ja käpyjä, elän tuilla niinkuin politiiko, .enkä mene ilmaistöihin, elän sossurahoilla ja olen vaan. työt ei kannata.
Mun eno sanoikin et hänelle jäi käteen palkasta kuussa 6 euroo kun meni töihin niin oli huono palkka. Sanoi eno muutakin, että ei hän siellä mitään tehnyt kun palkka oli niin huono. En olisi minäkään tehnyt. Nyky työt onkin sieltä jostain, joihin pakotetaan ihmiset nääntymään.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iloa_elämään_vaan

      Työttömät pakotetaan kuntouttavaan työtoimintaan esim roskia keräämään, haravointihommiin ja kaikenlaisiin hanttihommiin jotka eivät vaadi osaamista eikä toisten ihmisten kanssakäymistä 9 € päiväpalkalla.
      Näinpllen ansiot jopa nousevat vajaa 200 € kuukaudessa.
      Myös vastaanottokeskuksiin laitetaan pitkäaikaistyöttömiä tarjoilemaan aterioita sekä kerrossiivoojiksi.

      Olkaa siis työttömät kiitollisia ja nöyriä uudesta mahdollisuudesta vaikuttaa.

    • köyhämies

      Sain tänään pari 3,5 kg haukee jotka fileerasin ja laitin pakkaseeen. Eipä lopu ruoka meikältä vähään aikaan.

      • diejse

      • köyhämies

        Luuletko että on varaa kalastulupia ostaa. Kalastan virvelillä ilman lupia.


    • viihdynpummina

      Mä keräsin heinäpellolta viimeisiä tuoreita heiniä ja pakastin ne sokerin kanssa, näin pysyy tuoreena talvea varten. Sitten esikeitin käpyä suolavedessä ja pakkaseen. On sitten talvella mistä ottaaa.Naauri antoi viisi sipulia, kolme porkkanaa ja viisi perunaa mulle sekä puolikkaan lantun, nekin laitoin keitettnä pakkaseeen. Ehkä pärjään maaliskuulle noilla, sitten alkaa pian saamaan jo uutta metsän ja pellon antia, kerran viikossa menen kaverille syömään ja toisen kerran viikossa käyn ex anopilla, se kun tykkää musta olin loisto tyyppi. Kun nukkuu paljon ja on vaan, ei mene energiaa eikä rahaa mihinkään. Työttöyys kannattaa, ei ole kuluja. Jos olisin töissä en saisikaan ruokaa ja jisin miinukselle, tulot romahtaisi at. Nyt työttömänä kun ei ole kuluja niin pärjää. Työhaastattluissa kun leikkii tyhmää ja dioottia, niin ei tarvi mennä ilmaistöihin,

      • SePäättääJollaOnRahaa

        Mihin sun tukirahat menee, kun ei ruokaan riitä?

        Pummeja on ollut olemassa maailman sivu, on ollut loisia ja vaivaisia ennenkin. Ole siis ihan rauhassa, kyllä me kykenevämmät sut elätetään. Mutta älä valita, jos me halutaan auttaa myös muutamaa muutakin, jotka on vielä suuremmassa hädässä.


      • viihdynpummina

        Keskiolutta menee jokunen plo, ei paljon, mut kuiteski ja sit tulee näläkä. Paistan sibulit js ropssisen suolaa päälle niin suutuntuma on napakka.


    • SanokaaEIsipulille

      sipulin, tai sipilän märkä uni olisi varmaan poistaa viikonloppuvapaat, kesälomat, lomarahat, pekkaset, palkat pois kaikilta duunareilta kokonaan ja eläkkeet pois. Töistä lähdetään sipulin politiikalla jalat edeltä, jämpti on näin.

      • Virkamiesvapaat

        En mä oikeesti valita. Mulla on vuosilomaa 48 päivää. Lauantaita ei lasketa meillä lomapäiväksi, joten se tekee 2 päivää vaille 10 viikkoa. Jos se nyt leikataan 40 päivään vuodessa niin onhan se vähän voi-voi muttakuitenkin ihan ookoo, se on sitten vaan sen 8 viikkoa.

        Tuntuukin vähän väärältä, että meillä on jostain syystä näin pitkät lomat, kun on lisäksi liukuva työaikakin ja saldovapaitakin tulee pari viikkoa vuodessa. Eikä ole ihan oikeesti aina paljon töitäkään, mutta saldot kasvaa siitäkin että istuu työpaikalla kahvihuoneessa juoruilemassa tai surffailee netissä. Toisaalta, ei tämä systeemi siitä muutu, että minä lähden tästä virasta, koska työttömäksihän vaan joutuisin, ja joku toinen tulisi tähän tilalle nostamaan palkkaa ja nauttimaan lomista. Sen lisäksi, että työaikaa pidennetään, niin kyllä puolet julkisen sektorin viroista, ja myös kansanedustajien paikoista, voi lakkauttaa ilman että kukaan oikeasti kärsii. Tätä mieltä olen itse virkamiehenä.


      • MIksivastustat

        Ooksä edes töissä? Julkisen sektorin lomia ne leikkaukset koskee. Pekkaset kuuluukin poistaa, koska niille ei ole mitään perustetta enää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe