Huoneistokeskus Aurinkolahti mokailee....

Asunnonkatsoja

Yritin tavoittaa Huonestokeskuksen välittäjää joka oli ottanut asunnon myyntiin. Sitten sain toisen saman firman naismyyjän puhelimen päähän. Hän ehti vihdoin näyttämään asuntoa, johon tykästyin ja kyselin näytön lopussa onko tarjouksia tullut ja kysyin autopaikkaa yhtiöstä. Välittäjä soitti mulle samana päivänä myöhemmin ja kertoi,ettei autopaikkaa ole. Sit järjestelin itse seuraavana aamuna autopaikan ja soitin mua palvelleelle henkilölle ja sanoin tekeväni tarjouksen ko.asunnosta. Myyjä kertoi mulle,että se oli edellisenä päivänä siis samana päivänä myyty kun olin asunnon nähnyt eli toinen myyjä oli sen myynyt.

Ihmettelen todella suuresti,että toinen myyjä ei tiedä mitä toinen tekee.... Olin todella harmissani ja tämä naismyyjä ,joka mulle esitteli asuntoa ei todellakaan tarjonnut mulle tilaisuutta tehdä tarjousta saati sitten ei hän maininnut siitä ollenkaan. Eikä hän edes aamulla mulle itse soittanut, että se oli jo myyty. Sit hän kertoi, että siitä tarjottiin melkein pyyntihinta ja muutenkin hän perhtyi muuhun kun asunoon myyntiin kanssani eli töksäytteli sammakoita suustaan jne eikä ollut edes pahoillaam kun joku toinen se osti nenäni edestä elikkä mulle ei annettu mahdollisuutta edes tehdä tarjousta eli olisin ilman muuta halunnut tehdä tarjouksen jos mulle olisi kerrottu että, joku toinen henkilö oli tehnyt jo tarjouksen. Pyysin tältä mulle asuntoa esitelleeltä välittäjältä hänen pomonsa numeroa ja hän kertoi,etten voi autoa ajaessani puhua pomonsa kanssa. Sanoin hänelle, että mulla on kyllä autossani handsfree systeemi... ja soitin hänen pomolleen, joka vaan yritti puhua päälleni kun kerroin suuttumukseni kun hänen myyjänsä eivät tiedä toisensa touhuista. Eli tämä kohteen esitteljäksi nimetty henkilö oli saanut illalla tarjuksen,joka oli myyjän toimesta jo heti hyksytty ja toinen myyjä ei edes tiennyt asiasta tai ainakaan mulle ei asiasta kerrottu ja tämän heidän pomonsa sivuilla lukee, että he ovat tiiminä loistavia kun heillä on samalle kohteelle useampi myyjä! Tämä heidän useamman myyjän toiminta voi kuullostaa hyvältä ,mutta ei todellakaan toimi käytännössä... Onko kyseessä naismyyjien kilpailu palkkioista eli näin myyä ei saanut,parasta mahdollista hintaa asunnosta, jonka oli antanut myyntiin Huonestokeksukselle Aurinkolahteen... Joten myyjät harkitkaa tarkasti kun annatte asunontonne myyntiin... en todellakaan suosittele Huoneistokeskusta tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun asioin heidän kanssaan ja tämä samainen punatukkainen nainen on ollut aiemminkin ollut vähän töksäyttelevä kommenteissaan. Tämä pomo kertoi juttelevansa tämän punatukkaisen myyjän kanssa ,joka mulle asuntoa esitteli ja pomo kertoi soittavasna minulle. Hän yrittikin soittaa, mutta juttelin parin muun kivan ja asiallisen asunnonvälittäjän kanssa tapahtuneesta ja he olivat kanssa ihmeissään kuinka Huoneistokeskus voi näin toimia. Toinen käsi ei tiedä mitä toinen tekee eli toiset myyjät eivät tiedä mitä toiset tekevät vaikka tämän vaaletukkaisen nais pomon mielestä heidän toimintatapansa on tehokas. Se ei vaan palvele asunnonmyyntion antanutta maksavaa asiakasta eikä ostavaa asiakasta sillä kun toinen myyjä ottaa tarjouksia vastaan ja toiset eivät tiedä asiasta mitään.

Soitinkin myös tämän asunnonmyyntiin anatneelle henkilölle ja kerroin asiasta ja hän keroi että heille olikin tullut samana päivänä tämän asunnon varsinaisen välittäjän kautta kahden eri henkilön tekemää tarjousta,joista he olivat sen lähellä pyyntihintaa olleen hyväksyneet, myyjänä oli perikunta. Sekä tamä perikunnan edustaja pahoitteli minulle näitten Huoneistokeksuksen myyjien sähkäystä,ettei mulle annettu mahdollisuutta tehdä edes tarjousta. Eli kävin asuntoa katsomassa vain yhden kerran heti kun tälle esittelijälle kävi itse olisin päässyt jo pari päivää aiemminkin. Sit samana iltana klo.21 tämä asunnonvälittäjä ,joka mua huonosti ja epäasiallisesti kohteli oli omien sanojensa mukaan nähnyt netistä, että se varsinainen asunnon nimetty välittäjä olikin näistä muista asunnonvälittäjistä tietämättä ottanut kahdelta muulta henkilöltä tarjoukset vastaan.... Eli jos ette halua halua parasta mahdollista asiakaspalvelua ostajaehdokkaillenne ja parasta mahdollista hintaa myytävästä asunnosta itsellenne niin valitakaa Huoneistokeskus Aurinkolahti. Jos taas haluatte parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen hinnan myytävälle asunnollenne niin kiertäkää kaukkaa ko.Huoneistokeskus. Kuulin vastaavaa myös eräältä tutultani,että nämä rouvat keksittyvät vain johonkin muuhun viikottaisessa aamupalavereissään kun palvelemaan potentiaaliisia asiakkaita.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kauppaonkauppa

      Eiköhän se niin ole että se joka ensimmäiseksi lyö riittävästi rahaa tiskiin jonka myyjä kelpuuttaa saa talon. Seuraava nuolee näppejään. Tästä valitettavasti minullakin on omakohtaisia kokemuksia.

    • Todellisuuttako

      joo tiedossa on että Huoneistokeskus Aurinkolahti naisporukka on kaukana hyvästä ja laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä tuo toisen kommentin kirjoittaja ei kyllä ymmärtänyt esimmäisen kirjoittajan ponttia eli henkilöllä ei ollut mahdollisuuutta tehdä tarjousta sillä toinen myyjä ei tiennyt toisen ottavan selkätakan tajouksia vastaan....

    • ToinenValittaja

      Yriti siis kaikkesi muttei suostunut ottamaan tarjousta? Höpö. Niiden tehtävä on myydä, ja kun ostaja tulee, ne myy. Olisiko sun mielestä pitänyt sanoa niille muille, että ei tarjouksia koska herra huu vielä miettii?

    • Tarjousmahdollisuus

      Todellakin Huoneistokeskuksen välittäjä ei tarjonnut mahdollisutta tehdä tarjousta vaikkapa hänelle selvösti ilmaisin kiinnosukseni asunnosta...,sekä hän pihtasi myös isännöitijänpapereita ja nekin hän olisi voinut lähettää jo paria päivää aiemmin sähköisesti minulle...

      • Ei, kaikki muut asunto-osakeyhtiötä koskevat paperit voi tietenkin lähettää jo etukäteen, mutta ei isännöitsijäntodistusta joka on luottamuksellinen asiakirja jota välittäjäkään ei saa ilman toimeksiantosopimusta. Siitä kun selviää asunnon omistajan tiedot, omistusaika, vastikerästit yms. Osakasta koskevia tietoja ei voi myöskään peittää syyllistymättä asiakirjaväärennökseen. Eli siltä osin ovat toimineet ihan oikein, älä ainakaan ota koskaan oman asuntosi välittäjäksi henkilöä joka lähettää isännöitsijäntodistuksen ennen kun olet edes käynyt asuntoa katsomassa, muuten hän kertoo kyllä ihan kaiken elämästäsi jokaiselle vastaantulijallekin.

        Lisäksi on ihan turha ruikuttaa, olisit heti tehnyt tarjouksen ja osallistunut tarjouskilpailuun. Sinun on pakko ymmärtää, että HK:n kaikki myy malli tarkoittaa toisten kohdetta välittävien työkavereiden keskinäistä kilpailua ja selkäänpuukotusta!


    • Tarjatiittarinen

      Jos kohde kiinnostaa, kannattaa tarjous tehdä heti. Se joko hylätään tai siihen suostutaan. Joskus tehdään vastatarjous. Voit sanoa sen (tarjouksen) ääneen tai mielutein laittaa sähköpostilla. Joillain on sähköinen järjestelmä tarjousten tekoa varten.

      Myyjähän saa myydä asunnon kenelle haluaa, vaikka joku tarjoasi vähemmän kuin sinä.

      Olen ollut näytössä, jossa välittäjä keskittyi vain yhteen pariskuntaan eikä suostunut ottamaan meiltä edes tarjousta. Sanoi, että kaupankäynti oli aloitettu tuon pariskunnan kanssa. Me olisimme maksaneet pyydetyn hinnan ja tarvittaessa jopa yli. No, ostettiin sitten toinen kohde. Myyjän kannalta tuo saattoi silti olla vähän ikävä juttu.

      En tiedä onko tuo kaikki myy kaikkea konsepti hyvä. Ei tarvitse normaalisti odottaa, että pääsee katsomaan. Heillä tosin luulisi olevan hyvä järjestelmä, jossa on kohteen tiedot ja myyntitilanne. Veikkaan, että tuo tökkii ja ne tarjouksia saaneet henkilöt eivät ole päivittäneet tietoja heti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe