mitä mieltä?

Annicoo

Elikkäs mulla on rotukissa jonka pelastin piikiltä.. nyt yhtäkkiä kasvattaja onkin (ikinä kuulunut mitään kyseisestä ihmisestä) kiinnostunut ottamaan ilman mun lupaa kissastani solunäytteitä itseään varten? onko oikein?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en.tajua.pointtia

      No jos hän niitä jostain syystä tarvitsee, niin onko se sinulta pois antaa hänen ne ottaa? Vaikka hän ei olisikaan sinusta oikein toiminut aiemmin, niin onko se jokin syy olla olematta avulias, jos sitä voit olla ilman suurta panosta omalta puoleltasi?

    • ensuosittele

      Rotukissojen kasvattajissa on niin outoa porukkaa, ettei kannata sekaantua. Voi osoittautua varsinaiseksi rasitteeksi, jos antaa löysää.

      • MikäOngelma

        Tuollaiset kissanomistajat ovat varsinaisia rasitteita jo sellaisenaan. Ei luulisi kissanomistajaa paljoa rasittavan, jos antaa otattaa kissasta kasvattajan laskuun testit ja se siitä. Vielä oudompia seikkoja sieltä kasvatuksesta löytyy, jollei kissoja testattaisi, joten miksi pitää olla mulkku, jos vaihtoehto on olla avuksi?

        Aloittajalta kysyisin, mitä ihmettä tarkoittaa ilman sun lupaa? Nythän se kasvattaja on aivan selvästi kysynyt luvan, vai kuinka? Paha kait kasvattajan on kissaa hakea ja tehdä mitään testejä ilman lupaa? Annetuilla tiedoilla vain vähän ihmettelen, miksei sitä lupaa voi antaa.


    • kissaonsinunomasi

      Jotain hämärää nyt.Sanot sille, että kissa on sinun, etkä ole velvollinen suostumaan mihinkään näytteisiin , kun et ole sellaisiin lupautunut PISTE.
      Kasvattajalla on varmsti muitakin pentuja joita voi tutkituttaa mielensä mukaan.Yleensä ei haittaa mitään jos muutamaa pentueesta ei tutkitakkaan.
      Älä anna kissaa hänelle, saatat menettää sen lopullisesti.
      Itse en pitäisi häneen enää mitään yhteyttä , sillä siitä pääset.
      Jos se heittäytyy hankalaksi ,kysy neuvoa poliisilta.

      • mitenniinhämärää

        Kun nyt et kumminkaan tiedä yhtään, mistä tarkalleen ottaen on kysymys, niin onko pakko rohkaista olemaan kuspiä? Yhtä hyvin siihen voi olla hyväkin kasvatuksellinen pointti, miksi juuri tuo kissa olisi hyvä testata, esim. se, että sillä on itsellään jälkikasvua ja nyt pitää jotain selvittää. Mehän ei sitä tiedetä, sillä aloittaja ei ole sanonut asiasta oikeastaan yhtään mitään, joten annetuilla tiedoilla en sanoisi aloittajalle mitään muuta kuin sen, että karma potkii persuuksille, joten ei kannata olla idiootti, jos on muitakin vaihtoehtoja. Minuakin tosin mietityttää, miten hitossa kasvattaja olisi muka ilman aloittajan lupaa kissaa mihinkään viemässä, toisen kotoa kun on hankalaa mitään hakea.

        Vaikka en itse kissoja kasvatakaan, mutta toista eläinlajia kasvattaneena voin todeta, että kasvattien omistajissa löytyy toinen toistaan mulkerompia tapauksia, joten aina vika ei välttämättä ole kasvattajan päässä eikä sitä vikaa välttämättä ole ollenkaan, jos vaivautuu miettimään asiaa. En ainakaan vetelisi näillä tiedoilla mitään johtopäätöksiä suuntaan enkä toiseen, joten lisätietoja kaivattaisiin tai sitten aloittaja saa selvitä omillaan. Sanonpa kumminkin sen, että jos mitään vilunkia ei ole meneillään, niin en ymmärrä, miksei aloittaja voisi kasvattajaa kasvatustyössään auttaa.


    • Enantaisi

      Ei kannata antaa. Kasvattelija todennäköisesti yrittämisen kissasi itselleen.

    • rotuaon

      Tämä tarina hieman "vuotaa". Miksi olisi ollut rotukissa joutumassa piikille? Varsinkin jos kasvattaja tietäisi missä se on? Yleensä Suomen kissaliiton kasvattajat ottavat kasvattinsa takaisin, jos on ongelmia, ei sellaisia kissoja piikille viedä. Kasvattajan ja palautetun kissan hinta sovitaan, ja kasvattaja etsii uuden kodin.
      Siitoksessa olevat kissat on rotunsa mukaisesti testattuja, mutta kaikkea ei ole voinut testata. Hannes Lohen tutkimusryhmä tekee hyvää työtä kissojen geenit tutkimuksessa. Eihän kyse vain olisi tällaisesta tutkimuksesta? Jos vaikka kasvattajan kissalinjoissa olisi löytynyt jotain lisäselvitettävää. Moni omista kissoistani on ollut Hannes Lohen kokeessa, ja myös koirani on auttanut vielä kuoltuaankin tutkimusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe