EU on Suunniteltu Rikoksia Varten!

CriminalGenocide

EU sekä muut sionisti-järjestöt on tarkoitettu suuryhtiöitä varten. Siksi on väärin että puolustat ihmisten oikeuksia, kun se on järjestäytyneen kansanmurharikollisuuden vastainen asia.

Tarvitsee vain vilkaista TTIP- ja vastaavien sopimusten etenemistä sumuverhojen takana todetakseen että tosiaan, ihmiset ovat enää hyödykkeitä.

TTIP- sopimus kieltäisi valtioilta niiden suvereniteetin lopullisesti. Maailma kääntyisi ylösalaisin, sensijaan että valtiot tuomitsevat rikollis-yhtiöitä, rikollisyhtiöt tuomitsisivat valtioita kvartaalituloksia vastaan tehdyistä rikoksista:

http://rosalux-europa.info/publications/books/TPPandTTIPen/

"..In this study, he takes stock of the resistance against both TPP and TTIP in the United States and outlines the strategy we need if we want to prevent the passage of "trade" agreements that threaten to kill jobs, undermine labor standards and environmental regulations, limit access to generic drugs, and even aim to exempt corporations from the judicial process.

If we can stop "fast track" in Congress and create a debate about the details in the proposals, Dolan argues, neither TPP nor TTIP will pass. Let's go for it!.."

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikollistenkätyrit

      Suunniteltu juttu. Sen vuoksi valtamedia yrittää pitää kansan aisoissa valehtelemalla maahanmuutosta ja yrittämällä rajoittaa sananvapautta.
      Sen vuoksi Paavo Väyrysen kannattaisi aloittaa jo pressakampanjansa. Seuraavissa vaaleissa voi olla hyvät mahdollisuudet mennä läpi.

    • lkgfy

      eu suur yrityksien lain voimainen loppaus kohde jossa kansat ovat hyödykkeitä päämäärään.

    • orgmummeli

      Näinhän se on. Luuletteko, että suomalaiset sen ymärtää? Tilastoympyrästä käy hyvin ilmi suomalaisten ymärrys, kuinka moni kunta on halukas ottamaan pakolaisia vastaan. Meneen yksyhteen gaussin käyrän mukaan.
      Meitä vielä huijatattaan ja tietoja pimitetään. Sensuuri pelaa loistavasti Hesari ja MTV! Turha urputtaa itänaapurin sananvapaudesta, ei tämä mailmanmeno jää yhtään jälkeen siitä.

      • charlieh

        "Turha urputtaa itänaapurin sananvapaudesta"

        Huonommassa jamassa se Suomessa on kun ensin ylpeillään sananvapaudella vuosikymmenet ja kehutaan suomalaisen median "laadukkutta", mutta heti kun muutama kansalainen epäilee mokuttajien ja iPhonepakolaisten motiiveja niin sananvapaus heitetään roskakoriin - toimittajien toimesta joiden pitäisi sitä puolustaa viimeiseen asti.

        Suomalainen puolueeton media - siinä vasta pilakuva.


      • antiEU

      • uudestaanlinkki
        antiEU kirjoitti:

        Pahempaa on odotettavissa, kun TTIP ja TPP astuvat voimaan globaalilla tasolla:
        http://www.naturalnews.com/051058_2030_Agenda_United_Nation_global_enslavement.html
        Kaikki ihmisoikeudet loppuvat, vedenkäyttöä tarkkaillaan, maataloudessa monopoli Amerikan firmoille,...
        http://mvlehti.net/2015/07/27/suomi-maksoi-eulle-jasenmaksua-ennatyssumman-809-miljoonaa-euroa/

        Virheellinen linkki edellä:
        http://www.naturalnews.com/051058_2030_Agenda_United_Nations_global_enslavement.html


    • Suomessa kaikki on jo JULKISTA ! Julkiset todisteet kimmoleaks.fi. Suomessa 2 "eduskuntaa" on hyväskynyt tavallisten ihmisten HYVÄKSIKÄYTÖN ; Suomen "perustuslaki" 118 § ..."Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ... syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa." Ja mihin tätä "lakia" on JO käytetty ? Iltalehti 7.4. 2012 "Eduskunnassa muhii miljardikaappaus". Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata. "Laki 444/2012" varasti jopa 3 MILJARDIA euroa pienyrityksiltä "vakuutusyhtiöille" LAHJONNAN avulla ; ILtalehti 19.2. 2013 "MIljoonien rahavirrat puolueille"; Jorma Heikkinen: "Puolueille ei maksettu rahaa turhaan." ..Rahalla on saatu "omanlaista lainsäädäntöä". Eli PL 118 §ja laki 444/2012 MILJARDIEN varstamiseksi pankki-vakuutusyhtiöille pienyrityksiltä ! Rahat maksettiin ulos keväällä 2014 "vakuutusyhtiöiden" "omistajille" eli "kansanedustajien" ja ministerien tutuille ja LAHJOJILLE ! Esim. stuupidon vaalikamppanjat maksoivat suurelta osin lain 444/2012 HYÖTYJÄTAHOT ! PL 118 § siis estää tämän JÄRJESTELMÄLAHJONNAN tutkimisen Suomessa ! Jo 2005 asiaa "valmisteltiin" 20.12. 2007 asti salatulla EOA päätöksellä 876/2/05 ..."poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa." Suomen "lama" on tehty juttu rahojen VARASTAMISEKSI tavalliselta kansalta ; ja tämä vaati lain 444/2012 sekä PL 118 §:n runnomisen väkisin läpi "eduskunnassa" ! Nyt kaikki näiden "lakien" hyväksymistä puoltavat "kansanedustajat" haluavat poistaa sanavapauden ja laittaa varkauden kohteet vankilaan ? ( harmaa talous musta tulevaisuus on yksi tällainen pienyrittäjiä eli varkauslain kohteita vastaan suunnattu JULKINEN kamppanja ). Jopa 3 MILJARDIN vetäminen pois Suomen talouselämästä oli se tekeo, joka pitkitti ja syvensi Suomen lamaa ! Kaikki edellämanittu löytyy JULKISISTA asikairjoista ja lehtiartikkeleista; joten tunnustaudun PL 118 §:n mukaiseksi ihmisoikeudettomaksi "olioksi" joka haluaa SAMAT ihmisoikeudet maahanmuuttajien kanssa; eli poliisi voisi Suomen "lain" mukaan tutkia RIKOKSIA myös pienyrittäjiä kohtaan ! ( ja lapsia sekä heteromiehiä). Tästä lainsäädännöllisestä syrjinnästä ( LAPSET ja heteromiehet ) on "informoitu" "ihmisoikeustuomioistuinta" EIT 24221/06 muodossa 2006 - 2008, mutta kaikki asiakirjat TUHOTTIIN 27.3. 2009 EOA kansliapäätöksessä 1350/4/08 kuvatuissa "olosuhteissa". Ihmisoikeudet ovat JO Suomessa loppuneet LAPSILTA; heteromiehiltä ja pienyrittäjiltä PL 118 §:n muodossa 2011 ! Miten KAIKKI edellämanitut JULKISET asiakirjat ovat voineet "lehdistöltä" jäädä huomaamatta ? Siksi kimmoleaks.fi tietoja saa levittää vapaasti !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe