Rasismia vastaan

tähän_mennään_pian

Rasismia vastaan pitäisi taistella yhdessä. Maahanmuuttajien asemaa ja kotoutumista tulisi auttaa Suomessa kunnolla. Heistä ei voi tulla yhteiskunnan orjia ja elättejä vaan heille on annettava oma paikkansa yhteiskunnassa. Työnantajat tulisi velvoittaa ottamaan ulkomaalaistaustaisia henkilöitä töihin, minimikiintiö maahanmuuttajien osuudeksi työvoimasta voitaisiin sitoa maahanmuuttajien osuuteen väestöstä. Julkiset työnantajat voisivat aloittaa tämän kouluttamalla riveihinsä ulkomaalaistaustaisia. Ulkomailla syntyneitä on ehkä noin 5 % väestöstä eli tällä hetkellä kuntien ja valtion työnantajien palveluksessa tulisi olla vastaava määrä ulkomaalaistaustaisia henkilöitä, jotta rasismin vastainen taistelu olisi hyvällä pohjalla.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jgvfbvffnjnb

      Moni demarivetoinen työpaikka, josta ei-demarit savustetaan pois, on vielä kokonaan ilman maahanmuuttajia. Ei minkäänlaista uskottavuutta demarien auttamishalulla.

    • Duunariman

      Kannatetaan! Eihän sillä väliä vaikkei osaisi nimeään kirjoittaa, kunhan on työpaikka valtion varoista. Joku monikulttuurisuuskoordinaattori esimerkiksi. Pitäähän Haminassakin sellainen olla kun on kansainvälistymisen ja rikastumisen kynnyksellä.

      • hienoa

        Kyllä hekin oppivat vaikka rasistit muuta sanoisi. Moni on jo ollut vuosikausia Suomessa ja nyt voisi olla aika kantaa yhteiskunnallista vastuuta erilaisissa viroissa. Sitä mukaa kun maahanmuuttajien osuus väestöstä kasvaa, pitää se näkyä myös edustuksena virkakunnissa. Virkamieskoneiston tulee edustaa tasaisesti koko kansaa. Suomalaiset voivat tehdä vähitellen tilaa kansainvälistymiselle.


    • SIL-VIISII

      "ISIS:n julkaisi helmikuussa dokumentin, jonka mukaan Eurooppa tullaan valloittamaan massamaahanmuuton kautta: http://www.independentsentinel.com/isis-threatens-to-flood-europe-and-elsewhere-as-libyan-refugees/

      Tarkoitus oli saattaa alkuun suuri muuttoaalto ja sen seassa saada siirrettyä jihadisteja Eurooppaan. Suunnitelma on nyt käymässä toteen. Robert Spencer analysoi tilannetta Frontpage Magissa: http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer

      Spencerin mukaan hijrah eli islamisaatio massamaahanmuuton kautta, on alkanut Euroopassa täsmälleen ISIS:n suunnitelmien mukaan. Libya toimii kauttakulkumaana, joka on Gaddafin kaatamisen jälkeen siirtymässä yhä enemmän ISIS:n käsiin.

      Mukana juonessa ovat EU:n naiivit poliitikot, jotka houkuttelevat yhä enemmän maahanmuuttajia ruhtinaallisilla tuilla ja elinikäisellä ylläpidolla. Erityisesti pohjoisen hyvinvointivaltiot houkuttelevat tulijoita kun kärpäspaperi. Satojen tuhansien maahanmuuttajan kanssa tulee helposti tuhansia jihadisteja, jotka jäävät odottamaan käskyä käynnistää täysimittainen terroriaalto.

      Tässä alkaa kohta tuomionpäivän kellot kajahtamaan."

      http://hommaforum.org/index.php/topic,103671.msg1977903/topicseen.html#msg1977903

      • suunnitelmallista

      • suunnitelmallista

        Kannattaa myös ottaa huomioon että EU:ssa merkittävintä valtaa käyttää tällä hetkellä Saksa ja Saksahan on käytännössä edelleen Yhdysvaltain vasalli, se on vain näennäisesti itsenäinen. Näin voidaan hyvin ymmärtää mihin tällä kaikella pyritään.


      • nohuhuhu

      • suunnitelmallista
        suunnitelmallista kirjoitti:

        Kannattaa myös ottaa huomioon että EU:ssa merkittävintä valtaa käyttää tällä hetkellä Saksa ja Saksahan on käytännössä edelleen Yhdysvaltain vasalli, se on vain näennäisesti itsenäinen. Näin voidaan hyvin ymmärtää mihin tällä kaikella pyritään.

        Suomikin vietiin osaksi EU:ta valtiopetoksellisin toimin ja EY-kansanäänestyksessä tapahtui vielä erillinen harhautus.

        Jos tuo omien poliitikkojemme valtiopetos kiinnostaa niin siitä lisää täältä: http://jormajaakkola.fi/


    • Greenpower

      Mä olen ehdottomasti aloittajan kanssa samaa mieltä. Jokaiseen työpaikkaan pitäisi saada mamukiintiöt. Tämän lisäksi olisi hyvä laittaa myös kiintiö naisille (50% työntekijöistä), sekä kiintiöt ihon värin mukaan ja uskonnollisen suuntauksen ja poliittisen mielipiteen ja myöskään matalasti koulutettuja ei saa syrjiä vaan heitä on oltava korkeissa viroissa. Perjantaisin voisi päivän päätteeksi pitää yhteislaulu tilaisuuden jossa kaikki pitävät toisia kädestä kiinni ja laulaa Gumbaijaa my lord, gumbaijaa.
      Kukkahattutäti Kouvolasta

      • samaamieltä

        Nimenomaan. Tuo olisi ihannetilanne, joka auttaisi unohtamaan iljettävän kansallismielisyyden ja kantasuomalaisten sisäpiiriläisyyden. Kaikkien tulisi olla yhtä globaalissa maailmassa ettei Suomi olisi junttilan maineessa.


      • Täh1234

        Sinä juoppo juntti. Verojen maksaminen ei riitä siihen että voisi sanoa olleensa rakentamassa Suomea. Täytyisi myös olla hyvä ihminen, jota et ole mustavalkoisine mielipiteinesi. Taatusti olet myös kironnut palvelujen vähenemistä ja tiestön kuntoa ym. ja silti kiroillut veroja joita palkastasi maksat.


      • ei-juoppo
        Täh1234 kirjoitti:

        Sinä juoppo juntti. Verojen maksaminen ei riitä siihen että voisi sanoa olleensa rakentamassa Suomea. Täytyisi myös olla hyvä ihminen, jota et ole mustavalkoisine mielipiteinesi. Taatusti olet myös kironnut palvelujen vähenemistä ja tiestön kuntoa ym. ja silti kiroillut veroja joita palkastasi maksat.

        Niinpä. Voidaan sanoa että Suomea rakennettiin 80-luvulle asti ja sitten alkoi hajottaminen. Turha jäädä tuleen makaamaan, isänmaa on nyt jo osa maailmanvaltiota. Nyt jokainen voi itse näyttää olevansa hyödyllinen uudelle maailmanjärjestykselle nimenomaan sellaisten asioiden kautta kuin tuo "olla hyvä ihminen".


    • kyllmamujatäys

      jooh ihan oikein esim vanhin duunari loppu tili sihen tilalle mamu eihän siin mee kun 30-40 vuotta niin mamu vois oppii jos kiinnostaa
      se olis sill ketaa sen firman loppu mutt väliikös sill olishan mamua arvostettu

    • kulkijabf030756

      Kyllä se vaan niin on että siellä rintamalla sitä pitää taistella eikä täällä!!
      Käykää itse maailmalla katsomassa ja toteatte että niihin sotiin ei auta mikään. Todellista leikkimistä ja tekopyhyyttä täällä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe