Loppuu makoilu

MakoiluStop

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jepjepjepojee

      Ihan hyvä että ehdin tälläisen paskan alta pois työkyvyttömyyseläkkeelle.

    • työkannattaa

      Hyvä, että tulee työvelvoite. Tekemistä riittää, esimerkiksi vanhankodeista ja risumetsästä.

      • CarnivoreDelta

        niinhän sitä luulisi, mutta niihinkin töihin tarvitaan kohta joku erikoiskoulutus mikä suurimmalta osalta työttömistä puuttuu


      • koulutususkossa
        CarnivoreDelta kirjoitti:

        niinhän sitä luulisi, mutta niihinkin töihin tarvitaan kohta joku erikoiskoulutus mikä suurimmalta osalta työttömistä puuttuu

        Järjestetään sellainen koulutus, sillähän se ratkeaa.


      • lähihoitajat
        CarnivoreDelta kirjoitti:

        niinhän sitä luulisi, mutta niihinkin töihin tarvitaan kohta joku erikoiskoulutus mikä suurimmalta osalta työttömistä puuttuu

        Vanhainkoteihin ei huolita ammattitaidottomia.


      • V4listaja
        lähihoitajat kirjoitti:

        Vanhainkoteihin ei huolita ammattitaidottomia.

        Tuota väittämää ei usko kukaan, ainakaan jos uutisia lukee.


      • Uusmanne

        Koskeekohan mustalaisia??? Voi vittu ne ei kyllä tee yhtään mitään mutta elintaso ja rahankäyttö on kyllä hyvä. Ja jos tietäisitte niiden mannejen mahtavat asunnot. Yhteiskunta maksaa lystin. Vituttaa niin raskaasti, että oon ottanut tavaksi aina kysäistä kun tummia tapaan vaikkapa tavarataloissa tai kaduilla, että terve joko oot lomat pitäny. Mun kun ei tarvi kaksmetrisena ja yli satakiloisena ketään peljätä, niin on kyllä mukava nähärä niitten mustilaisparkojen ilmeet ja ne selevästi häpiää kun huomaavat että valtaväestö tietää miten ne lurjukset lypsää yhteiskuntaa. Vikahan on meitin sosiaaliturvajärjestelmässä joka antaa näille kansallispukuisille aivan liian heleposti rahaa ja makian elämän. Sosiaaliministeri ei osaa vastata miksi on sen verran urpo tyyppi sekin.


    • 167-176

      Jo nykyinen "aktivointi" ei käytännön tasolla perustu lakiin ja ministeriön ohjeillakin pyyhitään takapuolta. Lakien noudattamisen valvontaa on syytä tehostaa sillä muuten homma menee vielä hullummaksi mitä se nyt jo on.

    • agraarisossut

      Miksi viljelijä saa maata täydellä veronmaksajilta ryöstetyillä rahoilla 50 vuotta,onko tasapuolista?Eikö näille suomen viimeisille kommunisteille pitäisi myös olla velvotteita.

      • eiviljelijäeikäkommari

        Jos noin olisi, niin sinäkin olisit alkanut viljelijäksi jo aikaa sitten.


      • mitäansaitsee

        Kerrankin kommunistit saa kiitos sipilän.


    • muuankänsäläinen

      "Hyvä, että tulee työvelvoite. Tekemistä riittää, esimerkiksi vanhankodeista ja risumetsästä."

      Työvelvoite? Mutta perimmiltään kyseessähän on se että tarjolla on tietty määrä tehtävissä olevia palkkatyötunteja, ja kun se määrä jaetaan noin 7,45 tunninpalasiin, niin ei omaa palkkatyöntekopalasta kaikille työikäisille millään riitä.

      Niinpä, entäpä jos yleinen työaika laskettaisiin vaikka 5 tuntiin/työpäivä? Silloin ei tarvittaisi mitään työvelvotteita. Kaikille nimittäin riittäisi oma palasensa palkkatyötäkin.

      Ja työvvelvoite, mitä se on? No se on sitä että ilman sitä omaa palkkatyöpalastaan jäänyttä rangaistaan siitä työmarkkinapolittisesta tosiasiasta että työnantajat eivät tarvitse niin paljon työntekijöitä kuin mitä heitä olisi palkkatöihin tyrkyn.

      Ja kummalisinta on että vaikka syy tehtävissä olevan palkkatyön määrän vähäisyyteen mitä ilmeisimmin on pelkästään työnantajissa, niin silti ei kukaan eikä koskaan ole heitä vaatimassa myös risusavottoihin tai mummoja avustelemaan. Ei vaikka he työnantajat tosiasiassa sekä aiheuttavat että työnantamnattomuudellaaan ylläpitävät vallitsevaa massatyöttömyyttä.

      Ja rangaistukseksi työnantajien kyvyttömyydelle antaa kaikille työikäisille riittävästi työtä työtön sitten ilmaistöihin risumetsään? Ja samalla ammatikseen risusavottatyötä nyt tekeviltä siinä sivussa sitten elinkeino pois? Että vielä nyt palkkaa vastaan risusavottaa tekevälle ammattimetsurille lopputili ja ensi vuonna sitten sama metsurihemmo palkatta tekemään samoihin metsiin omaa entistä ammattityötään mutta nyt ilman palkkaa?

      No sillähän se Suomi lähteekin nousuun että yhä enempi ja enempi palkkatyötä tai itseään elättävää pienyrittämistä korvataan työttömien palkattomalla kyykyttämistyöllä.

      Kuuntelin kerran erään itse metsänsä risusavotoivan metsänomistajan haastattelua radiosta. Häneltä kysyttiin että päästäisikö hän täysin kouluttamattomia risusavotoimaan metsiään? Vastasi metsäkapitalisti että ei päästäisi, metsä on arvokas asia, siellä risusavotoivan pitää tietää mitä tekee. Osaamaton tekee helposti enempi vahinkoa kuin hyötyä risusavotassa.

      Muuan mummo tuossa paritalvea sitten otti ja liukastui kotipihallaan ja kaatui sen seurauksena pyllylleen. seuraus reisiluun kaula poikki, ja kuukausia sairaalassa. Sai reisiluun yläpäähän proteesin mutta menetti virtsan pidätyskyvyn lähes täysin tehdyn leikkauksen seurauksena.

      Oletetaan että sinä olisit silloin ollut sitä mummoa palkatta"avustamassa", niin millä maksaisit korvaukset mummolle kivusta ja särystä jos mummo innostuisi sinulta korvauksia peräämään vaikka olisit sinänsä tehnyt kaiken oikein etkä olisi ollut tapahtuneeseen vahinkoon milläänlailla syyllinen?

      Millä todistaisit syyttömyyteesi varsinkin kun kyse on työttömästä jolloin sinun pitää todistaa syyttömyytesi, eikä suinkaan kuten länsimaisissa oikeuksissa on tapana että sinua syyttävän olisi todistettava sinun syyllisyytesi?

      Mummolla olisi ehkä piirongin laatikossa sen verran rahnaa että olisi varaa huippujuristiin, mutta sinua puolustaisi kunnallisen oikeusavun 9 euron pakkotöissä käyvä opintonsa keskeyttänyt tai pakollista mutta palkallista harjoittelua tekevä oikeustieteen kandi. Kumpi osapuoli mahtaisikaan voittaa inttämisen rosiksessa?

      • töihinvaan

        Vakuutukset kuntoon


      • olettesekaisin

        Eihän teikäläisiä pölhöjä mihinkään vanhusten kanssa voida laittaa. Olette ihan sekopäitä. Se on työ joka vaatii aikamoisen koulutuksen ei sinne pummeja laiteta. Höhöhöhöhöhöhö kaikkea sitä kuulee.


    • ethahaa

      Hhaa joo ja vakituisille potkut ,miks niille kukaan maksais palkkaa kun ilmais työläisiä tulee. kusitte omille kintuille.

    • palkkatyötkaikiltapois

      joo työnantaja nauraa partaansa kun ei tarvi maksaa enää palkkoja kun työttömät tekee ilmaiseksi.Kaikki vaan irtisanotaan ja juhlat alkaa ei mee tellejä eikä lellejä.Liittykää rinkiin koko Suomen kansa.

      • kannatanilmaistyötä

        Ei tarvittaisi palkkojen alennuksia, kun osa työstä tehtäisiin ilmaiseksi. Työn ei tarvitsisi olla mitään ns. paskaduunia, vaan omaa ammattitaitoa vastaavaa. Jos tästä joskus noustaan, niin sitten työnantajalla olisi heti tiedossa sopiva työntekijä, kannatan ehdottomasti. Työnantaja voisi maksaa vaikkapa työntekijän eläkevakuutusmaksut saamansa hyödyn osalta. Samalla työntekijän ammattitaito pysyisi ajan tasalla, kannatan ehdottomasti. Tietysti teetettävän ilmaisen työn määrää yhdessä yrityksessä pitäisi rajoittaa.


    • miksmummoaina

      ja voihab tuo kaatuja olla pappakin...

    • 99887777879

      Siis, että työtön tulisi tehdä vastikkeetonta työtä jossain???
      Äly hoi älä jätä.

      • borneonapina

        Mamut tekee meidän puolestamme kaikki.Me vaan makoillaan.(niinkun aina ennenkin)
        Hohhoijaa.Väsyttää.Taidanpa ottaa pienet 12 tunnin tirsat.Sitten menen huomenna ostaan pari kopallista kaljaa sossurahoilla ja kattelen maksukanavia.(niinkun aina ennenkin)
        Miksi? Mä en onneksi ole hankkinut mitään ammattia enkä hanki ja mä en osaa mitään,enkä opi.
        Mä oon tyhmä ja kyvytön.(Niinkun suurin osa muistakin suomalaiset.)


    • Perskeletor

      Makoilu ei kyllä lopu vajaakuntoisilta työnhakijoilta tai muuten kroonisesti sairailta ihmisiltä vaikka kuinka "aktivoitaisiin".

      • OrjaksiMars

        Nehän nimenomaan laitetaan "kuntouttavaan" orjatyöpalveluun.

        Terveitä työkykyisiä EI saa pakottaa orjaksi, mutta vajaakuntoiset täytyy "kuntouttaa" orjatyöpalvelussa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe