Sirpa Kansanaho:Suomalaiset raiskaa!

Sanginsuussa

Sanginsuun koululla valehdeltiin urakalla

Kaikki on nauhalla, joten asiat voidaan tarkistaa tarvittaessa.

Sanginsuun koululla oli 26.8.2015 klo 18 alkaen paikalla mm. Oulun kaupungin hallintopäällikkö, SPR:n edustaja, vastaanottokeskuksen johtaja ja Oulun kaupungin yhteisötoiminnan vetäjä, joka toimi tilaisuuden puheenkohtajana. Samaten paikalla oli poliisin edustaja joka työkseen selvittelee maahanmuuttajiin liittyviä asioita. Lisäksi paikalla oli uuden majoitusyksikön työntekijöitä ja muutama henkilö Heikinharjustakin. Ja yksi naismamu jonkinlaisen maahanmuuttoon liittyvän toimenkuvan edustajana hänkin.

Kaupungin hallintopäällikkö toimi kuin Pilatus eli kovasti käsiään hieroen selitti, ettei kaupunki voinut asialle mitään kun hätämajoituskeskus vain sijoitettiin Sanginsuuhun. "Se vain tuli yllättäin ja pyytämättä kuten Jätesäkin taannoinen faksi". Kun eräs henkilö kyseli kaupungin tekemää päätöstä asiasta, niin sellaista ei kuulemma olekaan. Myöhempään yleisökommenttiin Forssan tapauksesta hän ei antanut tyhjentävää selitystä. Forssahan teki periaatepäätöksen ettei ota maahanmuuttajien "hätä"majoitusta ensinkään. Lupasi parantaa lähinaapureiden turvallisuutta ja taisipa luvata oikein katuvalotkin 6:lle lähikadun varrella asuvalle perheelle, joita kauhistutti tämä tilanne! Yhdellä äänessä olleella kun oli 2 pientä tyttöä ja kaunis vaimokin... yhden rannassa olivat jo eilen yrittäneet uidakin... ja yhden pihaankin tulleet.

Toinen valehtelija oli raiskauskeskustelusta kovin lämmennyt Oulun vastaanottokeskuksen johtaja Sirpa Kansanaho, joka heilutteli kahta tutkimusta käsissään sanoen, että suomalaiset ne oikeasti raiskaa, ei mamut. Ainoa missä hän luultavasti puhui täysin totta oli vuorotteluvapaa, jolle hän oli pian jäämässä. 20 vuotta juoppojen ja narkkareiden hyysäystä lienee tehnyt tehtävänsä... ja ne mamut!

Tämän tilaston hän kuitenkin unohti:

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015082520238132_uu.shtml

"Poliisiammattikorkeakoulun tilastojen mukaan esimerkiksi viime vuonna 23,8 prosentissa raiskauksia tai sukupuoliyhteyteen pakottamisia oli maahanmuuttajaepäilty. Vuonna 2000 luku oli 16,8 prosenttia.

Kun Suomessa asuvista ihmisistä vuonna 2014 noin neljä prosenttia oli muita kuin Suomen kansalaisia, on raiskausluku suuri."
-
"Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos tutki asiaa, selvisi, että raiskausrikoksiin syyllistymisen todennäköisyys on Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneillä miehillä noin 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin verrattuna.

Vaikka esimerkiksi somalialaisten osuus kaikista raiskauksista on korostetun suuri, 1,72 prosenttia"

Poliisin edustajan härski vedätys oli puheet 50 lisävirasta jne. Tilaisuuden lopulla hän joutui myöntämään ettei niitä virkoja Ouluun tule vaan koko maahan. Lisäksi hän kertoi ettei Sanginsuuhun saada paikan päälle välttämättä poliiseja lainkaan, jos vaikkapa mamut tulee sinun tontillesi eikä lähde pois. Eikä kuulemma tule jos niitä ei sinne suunnalle riitä kun Oulussakin on vain neljä partiota kerrallaan liikkeellä. Ja jos jotain vakavaa sattuisikin, niin nopeimmillaankin se kestää ainakin 19 minuuttia Oulusta.

Junes Lokka tallensi tilaisuuden:

SPR:n tiedotustilaisuus 1

http://m.youtube.com/watch?v=Kn3dmhko9hY

SPR:n tiedotustilaisuus 2

http://m.youtube.com/watch?v=9XO72mY3gEk

Hän sai puheenjohtajan varomattomuudesta / tietämättömyydestä johtuen 1. yleisöpuheenvuoron ja räjäytti potin kyseenalaistamalla koko maahanmuuton oikein perusteellisesti epäkohdat ruotien. Lokka saikin raikuvat abloodit ja infotilaisuuden pitäjät näki siitäkin mitä yleisö ajatteli OIKEASTI!

Siis JO RIITTÄÄ!

Emävaleen eli tuhannen ja yhden yön sadun kertojat kuvassa:

http://www.oululehti.fi/etusivu/7617513.jpg

http://www.oululehti.fi/etusivu/7617512.html



Oulun kaupungin hallintojohtaja Ari Heikkinen, SPR:n toiminnanjohtaja Pertti Saarela, Heikinharjun vastaanottokeskuksen johtaja Sirpa Kansanaho ja vanhempi konstaapeli Mikko Sjöberg Oulun poliisista olivat selvittämässä turvapaikanhakijoiden vyöryä myös Pohjois-Suomeen Sanginsuun alueen asukkaille.


http://mvlehti.net/2015/09/04/sprn-sirpa-kansanaho-suomalaiset-ovat-raiskaajia/

31

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoonasLokki

      Persujen työmies Putkonen on esimerkki raiskaajista. Lieneekö ollut mamu kaverina vai onko osannut ihan itse?

      • Bloigu

        Tiesitkö että Putkonen oli raiskatessaan SDP:n jäsen, eli siis koitti vain raukka sosialisoida hieman pimpsaa itselleenkin. Ei voi muuta kuin ymmärtää!!


    • bibolaarinenkolie

      Eipä näkynyt moista kirjojenheiluttelua Muhoksella. Taisi olla veto lopussa tai piip kohdallaan...

    • HyväJunes

      Koska suomalaisetkin tekevät rikoksia; raiskauksia, väkivaltaa yms (uskomatonta kyllä, muutenhan meillä ei olisi suomessa ennen mamuja ollut nimikettä "rikostilastot" käytössä), en voi ymmärtää että verta kaivetaan nenusta lisää!
      Faktaahan kun kuitenkin on se, että nämä muiden maiden edustajat tekevät niitä suhteessa enemmän ja hyvällä mielellä veronmaksajat maksumiehenä. Siksi ajatusmaailmaani ei mahdu, miksi hakeudutaan tieden tahtoen hakemaan niitä lisää. Hyi tämänlaiselle rikkaudelle
      HYVÄ JUNES!! mielestäni SINÄ olet ansainnut palkinnon, tämän oli loistavaa toimintaa ja saatiin jauhot suuhun monelle silittelijälle
      Nyt menen paremmalla mielellä nukkumaan, kiitos
      Keep up the good work, toivottavasti kuulen sinusta vielä lisää.. <3

    • lawandorder

      kansanaho pilaa Oulun ja Oulunseudun toimillaan tekemällä siitä rikollisten tyyssijan. Saavat sitten lastenlapset selitellä aikoinaan mummon toimia.

    • Hjuyyhbb

      Junes Loka on itsekkin mamu. Hän tietänee mamujen ongelmat.

    • tilastojaesiin

      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015112720737402_uu.Poliisi: Noin 10 turvapaikanhakijaa epäiltynä raiskauksesta tänä vuonnaTänään klo 13:46 (muokattu klo 14:21)

      Poliisin tietoon on tullut tänä vuonna kymmenkunta raiskausjuttua, jossa epäiltynä on turvapaikanhakija, kerrotaan Poliisihallituksesta.

      Poliisihallitus muutti tämän kuun alussa järjestelmiään niin, että tieto epäillyn taustasta turvapaikanhakijana liitetään rikosilmoitukseen. Turvapaikanhakijoihin liittyvää rikollisuutta on tarkoitus avata tarkemmin seuraavassa osavuosikatsauksessa, joka ilmestyy tammikuun loppupuolella.

      Tällä viikolla on tullut ilmi kaksi erillistä raiskausepäilyä, joissa uhrina on ollut 14-vuotias tyttö. Toisesta epäillään turvapaikanhakijaa. Poliisin mukaan myös toisessa epäilty on ulkomaalaistaustainen. Poliisi ei ole kuitenkaan vahvistanut median tietoja, joiden mukaan hänkin olisi turvapaikanhakija.

      STT

    • mokutusinfo
      • Tarkennusta

        Ne noin 10 kappaletta on muuten marraskuun aikana ilmitulleet. Vanhempia ei ole mukana, koska aiemmin oli kielto ilmoittaa, että tekijä oli maahantunkeutuja.


      • kullikili
        Tarkennusta kirjoitti:

        Ne noin 10 kappaletta on muuten marraskuun aikana ilmitulleet. Vanhempia ei ole mukana, koska aiemmin oli kielto ilmoittaa, että tekijä oli maahantunkeutuja.

        http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=13033.0

        Tässä paras,näitä tännekin seudulle


    • tässätuoreimmat

      Ulkomaalaiset yliedustettuina raiskaustilaistoissa

      http://yle.fi/uutiset/utriainen_ulkomaalaiset_yliedustettuina_raiskaustilaistoissa/8480098


      Turvapaikanhakijat 25.11.2015 klo 10:33

      Utriainen: Ulkomaalaiset yliedustettuina raiskaustilaistoissa

      Utriaisen mukaan asia on kotouttamiskysymys: nuorille miehille pitää saada järkevää tekemistä.


      Rikosoikeuden professori emerita Terttu Utriainen vaatii pikaista puuttumista ulkomaalaisten yliedustukseen raiskaustilastoissa. Joka neljäs tai viides raiskausrikoksen tekijöistä on Utriaisen mukaan ulkomaalainen.

      Kempeleessä raiskattiin maanantaina 14-vuotias tyttö. Rikoksesta epäillään kahta ulkomaalaista nuorta. Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) järjesti tiistaina aiheen tiimoilta hätäkokouksen, jossa olivat mukana oikeusministeri Jari Lindström (ps.) sekä sisäministeri Petteri Orpo (kok.)

      Terttu Utriaisen mukaan hätäkokous nimikkeenä on varsin dramaattinen, mutta pääministeri Sipilä kiinnitti oikeaan asiaan huomiota.

      – Meillä raiskausrikoksissa tekijöistä 20–25 prosenttia, eli joka neljäs tai viides on ulkomaalainen, eli ulkomaalaiset ovat yliedustettuina, Utriainen sanoo Yle Radio1:n Ykkösaamussa keskiviikkona.

      Tähän pitäisi Utriaisen mukaan kiinnittää vakavasti huomiota, koska pakolaisvastainen mieliala voi alkaa levitä.

      – Sellainen tilanne, että meillä on nuoria miehiä läjäpäin jouten, on aina vaarallinen, ihan riippumatta siitä minkä maalaisia he ovat, Utriainen sanoo.

      Utriaisen mukaan asia on kotouttamiskysymys: nuorille miehille pitää saada järkevää tekemistä.

      Suomessa ylipäätään seksuaalirikoksissa rangaistustaso on äärimmäisen lievä, Utriainen kritisoi. Raiskausten tuomioista kaksi kolmasosaa on ehdollisia ja lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstäkin lähes puolet, Utriainen sanoo. Lainsäädäntöä pitäisi kehittää niin, että törkeät rikokset erottuvat myös rangaistuskäytännössä selvästi, Utriainen vaatii.

    • Optula
    • sorisorisori

      Heti kun stoorissa mainitaan mv-lehti, niin jutulta losahtaa pohja pois. Sori, se on vain näin, sori.

    • näinhäsesanoi

      “Esimerkiksi turvapaikanhakijoiden aiheuttamasta, jos niiku semmosesta, siihen mikä heidän väestöosuutensa on, niin siihen nähen, niin he ei oo aiheuttanut poliisilla mitään rikospiikkiä.

      Joukossa voi olla ja onkin varmasti ihmisiä, jotka tekee rikoksia
      mutta suurin osa suomalaisten, niiku Suomessa tehdyistä rikoksista
      on suomalaisten tekemiä rikoksia.

      Miksi ette pelkää toisianne? Miksi ette pelkää toisianne?

      “Jos me aletaan miettimään sitä, että kuka raiskaa Suomessa eniten… suomalainen mies. Anteeksi vaan, pojat ja miehet"


      Kohdasta 48 minuuttia eteenpäin:


      https://youtu.be/9XO72mY3gEk

      • ilman.kulttuuria

    • hävetkää

      Hirveä on "huoli" turvapaikan hakijoiden tekemistä rikoksista.
      Ketään ei oikeasti kiinnosta uhrit – naiset ja lapset – he ovat teille pelkkä keppihevonen jolla yritätte ratsastaa maahanmuuttoa nurin.
      Uhrin näkökulmasta raiskaaja on yleensä joku tuttu, perheenjäsenen ollessa kyseessä juttu ei yleensä edes tule poliisin tietoon. Ulkomaalaisten tekemiset ovat oikeasti pelkkä promille tilastoissa, mutta se pistää teitä niin pahasti silmään, ettette huomaa mitään muuta mitä tässä maassa on vialla. Kotimaisen uskonlahkon piirissä tapahtuneet lastenraiskaukset yritetään vaieta kuoliaaksi – missä pääministerin kannanotot tai ministerien kriisikokoukset? Keskustelupalstoilla riehutaan vain ulkomaalaisten tekemisistä, samaan aikaan kaikki raiskaukset joihin suomalaiset ovat syyllistyneet – ne eivät saa aikaan minkäänlaista myrskyä tai edes keskustelua. Korkeintaan uhria muistatte syyllistää, kuitenkin kerjäsi sitä ihan itse…
      Tällainen kaksinaismoralismi ei voi kuin vituttaa. Ette te välitä paskaakaan uhreista, naisista ja lapsista, ajatte vain omaa mamuvastaista agendaanne heidän kustannuksellaan. Ettekä ymmärrä edes hävetä.

    • namut.suurin.puolue.2030

      L-Positiiviset ovat nyt vallassa, ei heitä kiinnosta. Nainen kuuluu hellan ja nyrkin väliin ja namuilla jalkain väliin. L- papit tykkää pojista, pitäisi panna samaan selliin nämä namuraiskaajat. L-pappeja ei vain tuomita, heristetään vain sormea, so, so.

      • Juhad.al-Sippila

        Sama katolisilla vielä korostuneemmin.


    • SPRedustaaPAHAA

      SPR valehtee kaikissa vastaavissa tilaisuuksissa. Sirpa Kansanaho tosin on pahimmasta päästä. Jotenkin hän on niin "uponnu" omaan työhönsä, että kiistää jopa täysin yksiselitteiset tutkimukset.

      Näin saadaan kansa todella raivon valtaan.

    • SPRkuseekintuille

      SPR pitäisi ilman muuta saada aisoihin. Maksaa meille maltaita ja hyysää meidän rahoilla näitä raiskareita

    • SeYhdestoista

      Tässäkö tuli se 11. tapaus vai kuka tietää monesko kymmenes tälle vuodelle.


      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015113020754076_uu.shtml


      Nuori turvapaikanhakija vangittiin Hesperian puiston raiskauksesta epäilty

      30.11.2015 klo 15:02

      Hesperian puistossa tapahtuneesta raisk

      auksesta epäilty mies saapui Suomeen hiljattain turvapaikanhakijana.

    • kansan_laho

      Kansanaho on vuorotteluvapaalla. rupesi poltteleen lausumansa äärirasistiset Suomalaisvastaiset lauseet jalkoja. tämähän se vasta tienaa tämä naikkonen tällä maahantulolla. meidän verorahoilla elättää itsensä ja matut. ja maksut ja verot nousee, uusia keksitään arabiraiskareiden- ja tappelijoiden eurooppalomailun jatkuvasti kasvaviin määriin.

    • PoisSuomests

      Mamuista lähes puolet raiskaa, repikää siitä.

      • Matikan_ope

        Revi itsesi matematiikan tunnille, näkyvät jääneen väliin.


    • totuudetesiinAINA

      Ehkä ei kuulu tähän osioon?! Mikäli MV lehti kertoo totuuden ja tuo sen esiin, on sillä uutisarvoa. Valheellisella tiedottamisella ei ole mitään arvoa.
      Tekee sen sitten minkä median edustaja hyvänsä.

      • Tasapuolisuuden-nimissä

        Eipä Mitä Vittua-lehti revitellyt otsikoita "Rajat Kiinni" aktiivien viikolla saamista viiden vuoden lapsen joukkoraiskaustuomioista, ei nyt eikä silloin kun syylliset olivat vielä epäiltyjä.
        Aivan tuoreesta Oulussa, kahden alaikäisen raiskauksesta ei myös ollut otsikoita tässä lehdessä.


    • Alanko24

      SPR kiistää järjestelmällisesti tosiasiat. Olisi kiva päästä katsomaan johonkin SPR:n sisäiseen kokoukseen, jossa ylistetään mamutusta ja haukutaan kimpassa kantasuomalaisia.

      Hyi he...tti!!!

      • Hyihyihyihyihyijahyi

        Ei sellaisia kokouksia ole kuin mielikuvituksissasi.


    • Spr_valehtelee_aina

      No niin Kansanaho: kukas se raiskaa?

    • heeheheheheheeheh

      Onko eukko vielä töissä? luulis eroavan jo ihan itse, ennenkuin erotetaan !

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      368
      4543
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1600
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      213
      1397
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe