Punavihreän mielipide nykymenoon

huugeri

Olen koko ikäni äänestänyt vihreitä mutta nyt minun täytyy kysyä yhtä juttua.
Kuinka maamme selviää kaikista pakolaisista niin ettei luontomme tuhoudu?
Täytyy nyt ottaa huomioon, että nämä tänne tulevat ihmiset eivät varmaankaan ole pätkän vertaa kiinnostuneita lajittelemaan roskiaan. Asia joka on vielä opetuksen alla useille kantakansalaisillekin.
Heitä ei varmaankaan kiinnosta myöskään arvostaa vaivalla saavutettua naisten ja miesten tasa-arvoa, saati yleistä ihmisten välistä tasa-arvoa.
Meillä on ollut kaikki oikeastaan tosi hyvin. Nyt pitänee aloittaa taas alusta näiden erilaisesta kulttuurista ja arvomaailmasta olevien kanssa.
En oikein usko että omaksuvat arvojamme. Kehitysmaasta olevien ensisijainen pyrkimys on pääsääntöisesti rikastua ja päästä kiinni hyvinvointiin. Se on täysin inhimillistä. Mutta kuinka pohjoinen luontomme kestää lisärasitukset kun se jo näillä nykyisillä asutusmäärillä Suomessa on todella kovilla.

Meidän ensisijainen tehtävämme tällä planeetalla on suojata maailman viimeisiä luonnonpuhtaita kolkkia liikakansoitukselta, koska aikanaan kun todellinen hätä koko ihmiskuntaa kohtaa, niin ainoat varat löytyy täältä.

Suomen pitää pitää itsensä mahdollisimman vähäasutettuna, eikä tässä mielipiteessä ole mitään muualta tulevia vastaan sinänsä. Kyse on maailman viimeisistä luonnovaraisista seuduista joita tulee säästää viimeisiä ihmisyksilöitä varten.
Tuhomme ei nimittään ole kovinkaan kaukana ja silti luotan ihmisen elämänhaluun ja selviytymishaluun.

On tärkeää, että selviytymään pääsee lopulta ihmisiä kaikista maista ja "roduista" mutta nykyinen pakolaistulva-ja politiikka on omiaan tuhoamaan koko maan.
Ensimmäinen uhkakuva on sota. Kun tilanne paisuu eikä kansalaisilta kysytä mitään, niin natsisimi saa vallan ja toistamme taas historiaa. Nyt jo tuntuu tutulta tämä historia 2.maailmansodan kuvioihin. Itseasiassa niin tutulta, että ihmettelen ettei kukaan tee sen eteen mitään.

Tämä kaikki VOI johtaa sopeutumiseen tai sitten ei. Media ainakin yrittää kokoajan antaa mielikuvaa, että nyt on portti auki loputtomalle virralle mikä ei lopu koskaan.

Sekaisin tuntuu olevan Suomen valtio ja kaikki poliitikot. Vetäytyvät vastuusta juuri silloin kun kansalaiset eniten heitä tarvitsisivat; kun maailmankuva ollaan repimässä paskaksi ja arvot pitää jatkossa puntaroida muslimien mielen mukaan.
Kukaan ei ole lohduttamassa tai sanomassa kuinka pitäisi toimia.
Koska ei ole olemassa ketään joka osaisi sanoa mitään.

Kaikki tietävät syvällä sisimmässään ettei tästä mitään hyvää seuraa.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karitsat

      Vihreille pakolaiset ovat nykyisin ympäristöongelma, mutta homot ei? Pitää käyttää niitä Suomen maksamia päästökauppojen varoja tähän ympäristöongelmaan ja uusvihreät voivat mennä Syyriaan sotimaan aateensa puolesta.

    • taivastelijat

      Ihmisen vihollinen on toinen ihminen. Viimeinen brutaalisodassa henkiin jäänyt ihminen ei ole vihreäaatteiltaan. Luonnonilmiö on, että "luonto" hoitaa yli suuret populaatiot tavalla tai toisella ja kiertokulku juurikaan ei muutu toisenlaiseksi, koska elämmme maapallolla suljettuissa ekosysteemeissä.

    • AlekseiRuskeareikä

      Vihreät ja vasemmistolaisista moni tarvitsee maahanmuuttajia.
      Homot ei pysty lisääntymään ja kansamme kuolisi sukupuuttoon kun sairas sukupuolinen vietti vapauden nimissä vie eteenpäin.
      Tosin pelkonahan on, että kohta homot joutuu pannaan

      • Koroljov

        Vasemmisto kannattaa massasiirtolaisuutta, koska ajattelee sosiaaliavusta riippuvaisten maahanmuuttajien varmistavan vasemmiston kannatuspohjan tulevaisuudessakin, mutta ei ota huomioon, kuinka maahanmuutto murtaa koko sosiaalivaltion kestokyvyn -- se taas on oikeiston tavoite, jota se ajaa siinä kuin palkkojen painamista alas halpatyövoiman maahantuonnin kautta ja maahanmuuttajataustaisten työttömien pysyvää reserviarmeijaa ylläpitämällä. -- Euroopan poliittinen luokka, sekä vasemmisto että oikeisto, on liittoutunut maidensa kantaväestöä vastaan tässä maahanmuuttoasiassa.


      • pslsxlslsslsls
        Koroljov kirjoitti:

        Vasemmisto kannattaa massasiirtolaisuutta, koska ajattelee sosiaaliavusta riippuvaisten maahanmuuttajien varmistavan vasemmiston kannatuspohjan tulevaisuudessakin, mutta ei ota huomioon, kuinka maahanmuutto murtaa koko sosiaalivaltion kestokyvyn -- se taas on oikeiston tavoite, jota se ajaa siinä kuin palkkojen painamista alas halpatyövoiman maahantuonnin kautta ja maahanmuuttajataustaisten työttömien pysyvää reserviarmeijaa ylläpitämällä. -- Euroopan poliittinen luokka, sekä vasemmisto että oikeisto, on liittoutunut maidensa kantaväestöä vastaan tässä maahanmuuttoasiassa.

        Sosiaaliavustusten varassa elävät, äänestävät kaikista laiskimmin. Ei siis kovin järkevä skenaario. Useita, uusia työntekijöitä. Tuottavat enemmän tavaraa ja hinnat laskee. Ei siis kovin järkevä skenaario.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe