Karut tosiasiat näistä rintamakarkureista.

PäättäjienNimetYlös

1. Nämä Suomeen nyt tulleet pakolaislaumat eivät ole edes Syyriasta, yli 97% on muualta kuin sieltä. Lähde: Lokkan tutkimukset.

2. Nämä eivät ole sotaa paossa, vaan tulleet esim. Turkista ja etelä-Euroopasta tänne elintason perässä loisimaan. 3/4 näistä tulijoista ovat aikuisia miehiä, eivät lapsia eivätkä naisia. Raavaita, partasuisia äijiä siis. Lähde: MTV3 tai parempi lähde MV-lehti.

3. Näillä pakolaislaumoilla ei ole lain ja kansainvälisten sopimusten mukaan EDES OIKEUTTA TULLA TÄNNE, EIKÄ OIKEUTTA HAKEA TURVAPAIKKAA tms. koska heidän tulee hakea sitä ensimmäisestä EU-maasta, johon astuvat ja se ei voi olla Suomi (ks. kartta, jos et tajua miksi). Lähde: Maahanmuuttovirasto.

4. Huolimatta siitä, että tänne tulijoilla ei ole mitään oikeutta tulla tänne, ei mitään oikeutta edes jättää turvapaikkahakemuksia, ei mitään oikeutta saada ylläpitoa eikä sosiaaliturvaa, Suomen viranomaiset tietoisesti rikkovat lakia eivätkä aio estää näiden rikollisten toimintaa jatkossakaan. Lähde (em. lisäksi): Suomen Rajavartiolaitos.

5. Muslimeille me olemme alempaa kansaa, meidän kuuluu palvella heitä, alistua heidän tahtoonsa täysin. Muslimit eivät koe mitään syytä totella meitä, integroitua meidän yhteiskuntaamme eikä kunnioittaa meitä tai lakejamme. Me olemme vääräuskoisia koiria heille, emme mitään muuta. Vääräuskoiset naiset saa raiskata, vääräuskoisten omaisuuden saa viedä ja vääräuskoisille saa valehdella mielinmäärin islamin oppien mukaan. Lähde: Koraani.

6. Hukkunut “syyrialaislapsi” hukkui, koska lapsen isä halusi Turkista Eurooppaan, jotta saisi uudet hampaat. Ei heillä Turkissa mitään hätää olisi ollut, olisivat olleet siellä turvassa sotaa. Lapsi kuoli, koska isä halusi elintasopakolaiseksi Eurooppaan. Kuvia tehtaillaan lisäksi propagandatarkoituksessa kasapäin. Lähde: Video yms. Juttu kuvista jne.

7. Nämä elintasopakolaiset eivät kelpuuta ruokaa, juomaa, petivaatteita jne. jos ei ole ilmeisesti “riittävän laadukasta”. Ei voi kovin paha hätä olla, kun on varaa ruikuttaa, heittää pois annetut ruoat ja vedet, sekä polttaa vaikkapa vaatteet, joita “kafir ja/tai tyttö on käyttänyt”.

8. Valtamedia valehtelee ja vääristelee massiivisesti kaikkea mamutusmokutukseen liittyvää. Kun kansalaiset sitten oikaisevat näitä vääriä tietoja, niin seurauksenauutisten kommentointi estetään valtamediassa kokonaan.

9. Maahanmuuttajat, etenkin muslimit, ovat huomattavan yliedustettuja rikostilastoissa. Esimerkiksi somalit tekevät n. 50x raiskauksia ja 100x katuryöstöjä verrattuna kantaväestöön. Lähde: Rikostilastot.

10. Islam sallii lapsiavioliitot ja lapsiseksin, Ruotsissa on jo alettu vihkimään alaikäisiä avioliittoihin muslimien painostuksesta. Muhammed oli pedofiili ja Muhammedin kaikki toimet ovat kaikkien muslimien ikuisen jäljittelyn kohteita ikuisesti. Lähde:Mitä islam opettaa pedofiliasta ja Ruotsi hyväksyy muslimien lapsiavioliitot.

11. Muslimien maahanmuutto ei ole missään Euroopan maassa koskaan onnistunut. Yhdessäkään Euroopan maassa muslimit eivät ole koskaan integroituneet yhteiskuntaan millään muotoa. Kaikkialla on tullut vain ongelmia. Ajatus siitä, että Suomi onnistuisi siinä, missä mikään muu maa ei ole koskaan onnistunut, on lapsellinen. Lähde: Jussi Halla-ahon blogkirjoitus.

12. Kyse on laajamittaisesta mamutusmokutuksesta, jonka tarkoitus on hävittää länsimainen kulttuuri ja islamisoida länsimaat. Lähde: Kulttuurimarxismi – mikä se on ja miksi sinun on tärkeää tietää siitä?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rintamakarkurit

      Sairasta touhua. Miksi eivät jää maahansa taistelemaan isistä vastaan? Jättävät naiset ja lapset sinne ja tulevat satalinnaan makoilemaan hyysättäviksi? Luulevatko että suomalaiset miehet lähtevät isiksen häätämään? Kyllä heidän olisi pitänyt taistella ja suojella isiensä maata. En arvosta noita musuja edes puupennin vertaa.

    • Hämmästyttääkummastuttaa

      Ylen uutisissa turvapaikan hakija sanoi, että he eivät saaneet Unkarissa ruokaa eikä vettä kolmeen päivään.

      Oheisessa videossa näkyy, ettei tarjottu ruoka ja vesi kelvanneet.

      http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394

    • VMPS

      Vittu mitä paskaa sun teksti!
      Sun ainoa kyky on vääristellä asiat sellaisiksi kuin haluat. Luet uutisointia kuin piru raamattua ja etsit itsellesi sopivat kohdat, irrotat asiayhteydestään, kärjistät ja vääristelet.
      Kaltaisesi kusipää-rasistit pitäis harhoineen toimittaa radan varteen hoitoon!

      • jiiiiii

        Mitä vääristelyä? Jos luet tai katsot yhtään uutisia muualta kuin suomen mediasta, tiedät että kaikki tuo on valitettavaa tosiasiaa.


      • Kylnainon

        Vmps on pihalla kuin poppeli ja poppelissa asuva orava. No kunhan nämä laittomat siirtolaiset alkavat tutustumaan ympäristöön niin johan alkaa harjavallassakin naisten genitaalialueet olemaan kovilla. Monikulttuurisuus on rikkaus..

        Ei mulla muuta


    • SuosittelenKatsomaan
      • Isiseurooppaan

        Euroopasta tulossa hyvää vauhtia tarujen atlantis. Valkoinen rotu hävitetään kuin neanderthalin ihminen konsanaan. No käy se näinkin. Minkäs teet kun puhe ei auta ja lyödä ei saa?


      • hyvältä_näyttää
        Isiseurooppaan kirjoitti:

        Euroopasta tulossa hyvää vauhtia tarujen atlantis. Valkoinen rotu hävitetään kuin neanderthalin ihminen konsanaan. No käy se näinkin. Minkäs teet kun puhe ei auta ja lyödä ei saa?

        Parit terveiset Kainuusta:
        http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kainuu/valimeren-kriisi-ulottuu-kainuuseen/

        http://ilmari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201664-persianlahden-arabimaat-ja-pakolaiset
        ...
        -Saudi-Arabia (27 miljoonaa asukasta): 561 pakolaista
        -Kuwait (2,7 miljoonaa asukasta): 614 pakolaista
        -Qatar (2,2 miljoonaa asukasta): 133 pakolaista
        -Bahrain (1,3 miljoonaa asukasta): 311 pakolaista
        -Oman (4,1 miljoonaa asukasta): 151 pakolaista
        -Yhdistyneet Arabiemiirikunnat (9,3 milj.asukasta): 417 pakolaista
        Vertailun vuoksi:
        -Jordania (8 miljoonaa asukasta): 500 000 pakolaista
        -Libanon (5,8 miljoonaa asukasta): 1 154 000 pakolaista
        -Turkki (81 miljoonaa asukasta): 1 157 000 pakolaista


    • eiootietoo

      Minkä rajan yli nämä "pakolaiset" tulevat? Suomeen asti? Torniosta rekka-auton lastina piilossako? Vastustan koska miehet tulevat ilman perheitään. Ei järkeä mitään tässä touhussa.

      • 2r43f234t43gt34g34g

      • Ruotsalaiset
        2r43f234t43gt34g34g kirjoitti:

        Tämä oli vielä sairaampi https://youtube.com/watch?v=gQlYVI3MZy4

        Ruotsalaisten mukaan siis eurooppaan tarvitsee saada yksi iso yhtenäisvaltio.

        Ruotsissa huutavat kuorossa IHANAA vasta siinä vaiheessa kun niillä on Kuninkaan tilaalla KALIFI,
        hulluja nuo Ruotsalaiset.


    • SPR2

      Nämä Satalinnaan jalkautuneet pakolaiset eivät ole köyhiä poikia, vaatetus ja varustusstatuksestaan päätellen. Löytyy Armania, Guccia ja Applea poikien päältä. Lompakosta pursuu setelit. Harjavallan taksit ei riitä kun pojat suhaa raitilla öisin. Niin yhtäkään naista tai lasta ei ole näkynyt. Onneksi nämä henkensä edestä paenneet turvaa hakevat miehet on saatu tänne Suomen sosiaaliturvan piiriin?

      • Allahuakbarperkele

        Lievästi sanoen myös hiukan huvitti kun mustaa miestä tulee harjavallassa taksilla vastaan. Siis hetkinen.. Kuka tuon pelleilyn maksaa? No joo taidankin jo tietää.. Vastaus: me!

        On hienoa katsella että koska nuo alkavat mellakoimaan. Sitä kun on jo harrastettu useita kertoja rakkaassa naapurissamme ruotsissa.

        Aseiden saanti ei liene näille mikään ongelma. Sitten vasta hauska alkaa..


      • zyklonB

        Siis OMG.. Mahtavatko pojat vielä edes tajuta, että ko. muotitalojen butiikkeja ei valloista taida löytyä?
        Mitä sitten tehdään, kun sen hiffaavat?

        Vastaus: No valtoihin rakennetaan tietysti kauppakeskus, josta kaikki brändit sitten löytyvät. Kyllähän pojat sen tarvitsevat.

        Olisko muuten sittenkin niin, että pojat ovat kuvitelleet tulleensa hieman eri Valtoihin, kuin alunperin ovat olleet menossa?
        Vallat = States (USA)

        No, kait se pian heille selviää..?


    • Allahuakbaaaaaar

      Ostetaan panssarivaunu omaksi suojaksi tulevaisuuden varalle!!

      Eli jos jollakin on jäänyt nurkkiin niin voin antaa vaihdossa motocrosspyörän ja rahaa. Vaihdossa käy vanhemmat neuvostoliittolaiset IS -mallisarjan vaunut isolla kanuunalla, saksalainen hetzer sekä panther/jagdpanther. Maus ei myöskään ole poissuljettu jos joltain löytyy.

      Plussaa olisi vielä se että tietääkö joku miten nuo kaivinkoneiden korjaajat tekee panssareihin esim telahuoltoa? Saako jonkin kaivurin telat modifioitua panssariin sopivaksi niin saisi sitä kautta varaosia helpommin?

    • juuhho

      Älypuhelimilla viestitetään maanmiehille miten Suomeen kannattaa pyrkiä. On helposti läpäistävät rajat, loistavat edut ja jäädä saa vaikka aihetta ei olisikaan. Tänne vaan täyshoitoon käy kutsu. Irakilaisilla on oikein ohjeet siitä, missä kohtaa matkaa kannattaa passi ja muut henkilöpaperit tuhota.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe