Ottakaa tästä perheestä esimerkkiä ja

tsemppiä-perheelle

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemppiä-perheelle
    • YrmeIi

      Kaikilla ei ole trendikästä ja muodikasta kotipakolaista.
      "Myös mielipiteet voivat olla rikos, jos ne ajattelee väärin". Tuntematon ajattelija

    • Rutikuivaaruutia

      Kyllä se Sipilä on viisas nyt sitten pakolaisia asuttaan joka kotiin,näin saadaan taas halpatyövoimaa yrittäjille. Rakennusalalla on nyt jo villit markkinat,kyllä Sipilän on helppo suutaan aukoo ei se miljonääriä haittaa, mutta tavallinen duunari selkänahka venyyvenymistään kohta alkaa olla mitta täysi.

    • Futurologi

      Eräs asia mikä tulee lisääntymään on se, että tullaan rakentamaan sellaisia pakolaiskeskuksia, joihin tuodaan esim. perheitä tai lapsia ja naisia. On myös mahdollista, että jonnekin tulee pakolais-sairaala, jossa operoidaan niitä asioita tarvitsevia henkilöitä. Jotka tietenkin ovat hyviä asioita. Mutta niitä käytetään sitten lehdistössä esimerkkeinä, siiitä miten asioita hoidetaan ja esittämään asian kokonaiskuvana, mitä se on ollut. Ja paikalle kutsutaan median edustajia.
      Myös erilaist poikakodit, lasten sijoituspaikat, perhetarkkailulaitokset jne, tulevat aktivoitumaan ja rakentamaan omat maahanmuuttokiintöistönsä, tai tarjoamaan tiloja joihin sijoitetaan niihin soveltuvia ihmisiä pakolaisista. Ei kuitenkaan niillä normeilla, kuin suomalaisilla on. Vaan erilailla, koska tulijat ovat avuntarpeessa, eikä "pahoja". Toisaalta vanhat rutiinit ja toiminta kulttuuri voivat ottaa valtaa asiassa niin, että vanha totuus matkasta kasvatuslaitoksesta katkaisuhoitoon voi toteutua myös pakolaislasten osalta.
      Ehkä voi myös tapahtua reipas muutos rehellisyyden suuntaan. Ja apua aletaan tarjoamaan tarkemmilla ja ihmisten terveiden, sekä oikeiden havaintojen pohjalta oikeudenmukaisemmilla periaatteilla. Ja apu tulee olemaan lyhytaikaista. Ja myös paluumuuttoa takaisin kotiin mahdollistavaa yhteistyössä lähtijämaiden viranomaisten kanssa? Jotain kuitenkin asialle on tehtävä toisin. Jos ei muuta niin perustettava uusi ja oma valtio pakolaisille, jonne kansainvälinen apu keskitettäisiin ja kohdistettaisiin.
      Ja jossa, esim. YK valvoo sen rajoja ja viranomaisia, että rahoitus ei mene korruptioon. Sekä kouluttaa uuden maan viranomaiset ja rajojen vartijat Onhan maailmaan aiemminkin perustettu YK:n päätöksellä uusia valtioita. Ja pohjois-afrikassa on suuria alueita, joissa on harvaa asutusta. Siinä se aika menisi mukavasti, kun voisi rakennella asuntoja vaikka lainarahalla. Eikä tarvitsi maksaa "markareittivelkaa" niiden rahoittajille. Ja joutua sitä kautta ehkä kaltevalle pinnalle. Pitää myös opetella kantamaan vastuuta, Jos kerran rauhaa halutaan. Ja kokeiltava uusia vaihtoehtoja, jos entinen ideologia tuottaa vain turhuutta ja toimimattomuutta kaikilla sen tasoilla.

    • voimeitä

      Suomessa pakolaisstatuksella olevat irakilaiset lomailevat kotiseudullaan.

      Eräskin jontteri kehui 500e matkakassan tekevän hänestä paikallisten silmissä varakkaan jaolevan Irakissa julmettu määrä rahaa.

      Ton muijan majoittama perhe maksoi 11th päästäkseen tänne ... mitähän porukkaa???

    • kysyy-määäää

      Kukas niitten ruuat ynnämuut kulut maksaa?

    • ÄLKÄÄhoukutelkoNIITÄtänn

      Rikollista ja vastuutonta asuttaa koteihin pakolaisia, valtio antaa sitten heille rahaa, tästä ylläpidosta nämä kehitysmaalaiset raportoivat kotimaihinsa kännyköillä kuvien kera, niin voi olla varma, että nuorten miesten ryntäys tänne vain kiihtyy. Jokainen heistä maksaa täällä asutettuna 15 000 euroa veronmaksajille!

      Sipilän esimerkki on idioottimainen, kun kehitysmaissa leviää tieto pääministerin luovuttamasta asunnostaan pakolaisten käyttöön, ei vähempi enää riitä, nyt vastaanottokeskuksissa olevat alkavat mellakoimaan ja karkailemaan. Kun maahan tulee n. 80 000 pakolaista, se maksaa veronmaksajille 1200 000 000 euroa, Sipilä leikkaa vastaavan summan eläkeläisiltä ja muilta vähäosaisilta.

    • bisnestä_

      Kyllä maar Sipilä asunnostaan saa 1500 euroa kuukaudessa vuokraa.

      • Roistopääministeri

        Se saa sen per/lärvi.


      • Vesipeto
        Roistopääministeri kirjoitti:

        Se saa sen per/lärvi.

        Mutta voi Sipilä vähän hämmästyä, kun menee siihen asuntoon pakolaisten lähdettyä. Veikkaan, että remontti tarpeen.


    • lisää.vaan

      Hyvä, ettei ihmiskunnan enää tarvitse pelätä kuolevansa sukupuuttoon, koska pakolaisia riittää joka niemeen, saarelmaan ja notkelmaan. Huh huh kun ennätinkin jo pelästyä! Enemmän vaan pakolaisia, että maahanmuuttoviraston kukkahattutädit ovat hyvällä tuulella.

    • vastaa-joku-ny

      Maksaako tämä nainen itte näitten pakolaisten ruuat ja vaatteet ynnämuut kulut?

      • tavanduunari

        Ei maksa. Valtio maksaa naiselle vuokraa. Pakolaiset saavat avustus rahat.


    • 1totuus

      uskovaiset vetää rahat omaan pussiin

    • Pallitminkissä

      Jos jossain on idiootti pääministeri eikö sekin ole sitten Suomessa,kyllä se laitto mailmalle sellasen päänavauksen että oksatpois.

    • ne-kodittomat

      Minkähän takia Sipiläkään ei ole avannut Kempeleen kotiaan kotimaan asunnottomille. Eikö siitä olisi saanut maailmalla samoja poliittisia irtopisteitä, ehkä näin.

      Pitäisiköhän Suomen kodittomien matkustaa ensin jotenkin Balkanille ja tulla sitten sieltä pakolaisena anomaan turvapaikkaa niin johan koti löytyisi.

    • Pettääaina

      Kyllä se on bisnestä. Talvi tulossa, talo täytyy lämmittää ym. Huoltokulut. Pari pakolaista sisään. Vuokra kulujen mukaan, markkinahintaan. Olisko 4000-5000 € kuussa ,luksus talosta. Kunta maksaa. Sipilä, eroa. Sinä pidät meitä aivan tyhminä. Taidetaan kyllä ollakin.

    • Teiju

      Suomen kansan historiassa on ollut jo kaksi kertaa vaihe jossa asunnon omistjat ovat majoittaneet muualta tulleta. Karjalan luovutus https://fi.wikipedia.org/wiki/Luovutettu_Karjala Siirtoväkeä oli 12 prosenttia kaikista Suomen asukkaista.
      Sitten oli maataloudesta tehtaisiin siirtyminen 1960-luvulla.

      Karjalalaiset herättivät paljon pahaa verta heille valtio määräsi antamaan asuntoja ja toimeentuloa.

      'MaaltaPako' sen sijaan katsotiin yksilön vapaaehtoiseksi teoksi ja alivuokralais asunosta rahastetiin surutta esim 1967 Rillikioski Rillinki työssä 355 mk /kk yö ja ilta lisät 100mk/ kk - vero netto oli 320 mk /kk 12 neliön alivuokralais huone toisen toverina 120 mk/kk.
      Valinnan varaa ei ollut jos asunnon löysi oli paras ottaa se heti.

      Peruskoulujärjestelmään siirtyminen toteutettiin koko maassa pohjoisesta alkaen asteittain vuodesta 1972 alkaen, ensimmäisenä Lapin lääni. Viimeisenä peruskoulujärjestelmään siirtyi pääkaupunkiseudun neljä kuntaa eli Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa vuonna 1977.

      Radiossa tänään arveltiin koska ja mistä alkoi suomaisten kielitaito !?
      no kyllä kun siirrrytiin 1988 vuoteen puski peruskoulu kielitaitosia kansalaisia vuosittain yhteiskuntaan.

      Aikaisemman kansakoulun käyneet kansalaiset ovat nyt siis 30 vuotisen koulu uudistuksen myötä sivistymättömiä ja vajaaälyisiä.

      Kari Suomalainen sanoi aikoinaan;
      ”Onneksi tulevaisuus ei koskaan ole nuorten, sillä kun on heidän aikansa ottaa ohjat käsiinsä, he eivät ole enää nuoria.”
      Eipä tiennyt Kari mitä peruskoulu tuo tullessan.

      Suomalaisista 41 % asuu yhden hengen talouksissa keskiverto asunto heillä on 50 neliötä
      http://www.stat.fi/tup/vl2010/art_2011-10-18_001.html

      http://www.stat.fi/til/asas/index.html
      "Tilastokeskuksen mukaan Suomessa oli vuoden 2014 lopussa 2,6 miljoonaa asuntokuntaa, joista yksinasuvia oli 1,1 miljoonaa eli 42 prosenttia kaikista asuntokunnista. Ahtaasti asuminen jatkoi yleistymistä pääkaupunkiseudulla. Ahtaasti asuminen yleistyi etenkin vieraskielisissä asuntokunnissa. Koko maassa oli 227 000 ahtaasti asuvaa asuntokuntaa, joihin kuului 937 000 henkilöä."

      Mistä saat tuon 10 000 Tampereen kotitalouksiin mahtuvaa uutta asukasta?

      • Teiju

        Jatkan kun en hahmota teksiti kokonaisuutena jäi pois:
        Pakolaisten majoittaminen vaatiin kielitaitoa, tai tulkin. Pitäisin myös asuin neliöissä henkilöä kohden minimi määrän.

        Etelän lämpimien maiden asukkaat eivät itse tiedä mihin tulevat siellä mitataan lämpö kuten meillä https://fi.wikipedia.org/wiki/Celsiusaste Celsiusasteilla yöllä on kylmä lämpötila 26 astetta meillä suurin osa vuodesta http://ilmatieteenlaitos.fi/ilmasto on pakkasen puolella vaikka ilmasto lämpenee siitä ei ole hätä apua yli 26 asteessa palelevalle.
        On edes vastuutonta tuoda tähän ilman alaan ihmisiä jotka tarvitsevat jopa meidän kesällä untuvatakin ja vilttitossut.

        Samoin Suomen on santsattava aivan erilailla lämpimistä maita siirtyviin ASUNTO vaatetus ja pakkasilla kuljetus ulkona oleminen ei onnistu turistitkin kulkevat kasvosuojuksilla varustettuni ku keuhkot eivät kestä pakkasta.


    • kotikultarakas

      Voisimme me ottaakin jos tulisi jokin pakolaisäiti ilman perheenisää. Mutta totuushan on se, että sellaiset eivät sieltä leireiltä mihinkään pääse, tulee vain nuoria miehiä ja niitä me emme kotiimme ota.

    • en-ottais

      Sipilällä on varaa pistää taloonsa täysremontti, kun asujat ovat paskantaneet ja hajottaneet sen. Kaikilla ei ole varaa täysremontteihin jos vaikka jonkun mökkinsä antaisivatkin tilapäisasunnoksi pakolaisille.

      • kovaonhinta

        Kaikkein kovin paukku on tulossa veronmaksajille. Sipilän älyttömästä tempauksesta uutisoi koko maailman tiedotusvälineet, sellaisetkin jotka eivät olleet edes Suomesta aikaisemmin kuulleet, tietävät nyt, että tänne kannattaa tulla loisimaan. Lestadiolainen Sipilä kuvittelee ostaneensa taivaspaikan itselleen tuolla tempulla, veronmaksajille tulevasta pakolaisryntäyksestä koituu satojenmiljoonien kulut ja taas on leikattava oman maan vähäosaisilta.
        Pakolaiset tuovat lisäksi väkivallan, tietty määrä pakolaisia tuo kuoleman tietylle määrälle suomalaisia, jo nyt on yli 10 ihmistä tullut Suomessa murhatuksi mamujen toimesta!


      • niet

        Suomalaiset köyhät,työttömät,asunnottomat ja vanhukset voikin unohtaa.Sipilä vois järjestää Suomen asunnottomille asunnot.Kyllä näkyy menevän noi pakolaisten asiat kaiken edelle.Suomen eliitti ja poliittinen eliitti,varsinki vihreet kohkaa ton pakolaisasian kanssa,kun se olis maailman tärkein asia Millainen valtio unohtaa ja jättää oman onnensa nojaan kaikki vähävaraiset ja leikkaa heiltä,jotta pakolaisten elämä on turvattu.Sodan käyneet ja eläneet vanhukset pitäisi laittaa etusijalle.On paljon vanhuksia,jotka eivät pääse ulos ikinä,kertakaikkiaan apua ei ole riittävästi.Tänne tulee nuoria miehiä pääasiasa,ei suomalaisetkaan juosseet sotaa pakoon.Ruotsiin lähetettiin vain lapsia.Kuka majoittaa ventovieraita,täysin eri kulttuurista tulevia,jotka eivät anna naisille mitään arvoa.Harjavallan vaastaanottokeskuksessa oli jo tappelu.Siitä se alkaa.Sitäpaitsi pakolaiset tulee kalliiksi,maksakoon eliitti heidän kulunsa,eikä veronmaksajat.


    • Pääministerivaihtoon

      Tässä se nähdään omat kansalaiset saa olla paskavaipoissaan asunnottomat oman onnensa nojassa,eläkeläiset lapsiperheet ajetaan ahdinkoon.Kyllä Sipilän pitäisi hoitaa ensin oman maan kansalaisten asiat kuntoon,millä sitä voi muita auttaa kun omatkin talousasiat on kuralla.Sipilä on miljonääri laittakoon omat rahansa auttamiseen eikä köyhien kansalaisten selkänahasta.

    • kakkaakakkkaa

      Toivottavasti WC-terroristit iskevät Sipilän taloon!

    • Pajunköysi

      Tuo uutinen tuo mieleen erään sotadokumentin, jonka näin taannoin telkussa. Siinä näytettiin pätkä neuvostopartisaaneista tehtyä propagandaa.

      Propagandassa nämä partisaanit tulivat jonkun mummelin talon ulkopuolelle, koputtivat kohteliaasti ja mummeli pyysi käymään peremmälle. Sitten partisaanit lähtivät vähän ajan kuluttua hymyssä suin.

      Joka nää propagandat nielee se nielee ihan mitä vaan.

    • LestaHöttö

      Mä tilaan ainakin heti semmoisen 17v joka tykkää katsoa Assloversia ja Teksasin Moottorisahamurhaajaa ja jolla on linnareissu takana. Oisko sellaisia?

      • Syntynyttappaan

        Eiköhän ne ole ammattitappajia ei ne pienestä hätkähdä.


    • ideat

      Pakolaisista vanhukselle kotiin omaishoitaja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4819
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1662
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1576
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      257
      1510
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1387
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1274
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe