Ainalaina ja takaaja-vaatimus

piavippiäkiertäen

Minulla on Ainalaina 2000€ luottorajalla. Sain nostettua 250€ ja tämän jälkeen vaadittaisiin henkilötakausta että saisin nostettua lisää??!! Kaikki lainasta-kohdassa ei puhuta mitään takauksista ja mainitaan että voit nostaa vaiko koko 2000€ kerralla. Itse jo nostaessani 200€ herjasi nostorajasta ja sitten asiakaspalvelu puhuu että kyllä luottorajasi on 2000€ ja sitä en olisi missään vaiheessa saanut edes nostetuksi. Takauspapereita vain laitettaisiin postissa tulemaan. Eli tämä on pikavippiä näennäisellä '2000€' luottorajalla. Muilla vastaavia kokemuksia??

10

1398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kelpaisin_takaajaksi

      Kyllä se takaajavaatimuskin jossain pienellä painetussa tekstissä on. Sinulla vaan oli niin kiire saada rahaa, ettet ehtinyt katsomaan hintaa ja ehtoja. Sellaista on elämä, kun yrittää käyttää enemmän rahaa kuin tienaa. Kohta pitäisi löytää korkorahatkin jostain.

      • cxvxcv

        Pienellä painetussa varmaan jotain sanotaan, mutta kun isolla on www-sivuille präntätty "lainaa ilman takaajia tai vakuuksia". Tosin itse etsisin toisen lainantarjoajan jo luettuani etusivulta 13 prosentin nostopalkkiosta ja 8,5 prosentin kuukausikorosta. Pitäisi olla aika hyvät tulot, ennen kuin tuolta olisi varaa lainaa ottaa, mutta silloin ei lainaa tarvitsisi.


      • Velkakierre
        cxvxcv kirjoitti:

        Pienellä painetussa varmaan jotain sanotaan, mutta kun isolla on www-sivuille präntätty "lainaa ilman takaajia tai vakuuksia". Tosin itse etsisin toisen lainantarjoajan jo luettuani etusivulta 13 prosentin nostopalkkiosta ja 8,5 prosentin kuukausikorosta. Pitäisi olla aika hyvät tulot, ennen kuin tuolta olisi varaa lainaa ottaa, mutta silloin ei lainaa tarvitsisi.

        Mainoshan piti paikkansa, sillä aloittaja sai 250 euroa ilman takaajia tai vakuuksia. Kasvaahan se pienikin summa noiden kulujen ja korkojen pohjalta aika äkkiä isommaksi. Kuukauden päästä on maksettavaa jo reilut 300.


    • jfbujuty686y867

      Jos 2000 euron luottoraja on kerran myönnetty - ja näin päästy kiertämään korkokattolakia - lainan nostolle ei saisi enää asettaa mitään yllättäviä lisäehtoja. Viestiä vaan kuluttajavirastolle.

      • ghdhdfgj23

        Niinku mistä asiasta? Siitäkö ettei tullut luettua pienellä painettua tekstiä?


    • Pellepetteri

      Sama juttu minulle..myönnettiin 2000 euron limiitti mut pystyin nostaa vaan 300 euroa..lopulle pitäisi olla takaaja.. vaikka takaisin maksukykyä minulla kyllä on.. mikshän näin

    • lakiakierretään

      Ainalaina aika härskisti huijaa ehdoissaan. Alle 2000euron pikavippejähän koskevat laissa määritellyt katot korkojen ja kulujen suhteen. Nimellinen 2000e josta myönnetään vain pieni osa, ei ole oikeasti 2000e laina vaan Ainalaina tarkoituksella antaa vain pieniä summia jotta voi sitten härskisti laskuttaa millaisia korkoja tahansa. Tehkääpäs joku fiksu tutkintapyyntö kyseisen firman toiminnasta.

    • ainalainanaasiakas

      Kun olet maksanut ensimmäisen nostamasi lainan pois, sen jälkeen on mahdollista saada nostettua rahaa sinne 2000€n asti.

    • bonlide

      Älkää koska menkö laittamaan nimeä mihinkään toisen paperiin.

      Luottokortit on papereita jotka ansaitaan hyvällä talouden pidolla. Jos oman talouden tasapaino on nolla, niin ei sitä luottokortilla tapiteta. Oikeastaan ei ole sellaista lainaa tai ihmistä, joka tarvii takaajaa tai toisen nimeä. Asettaja on aina lupautumassa maksajaksi, ja uhka on päällä niin pitkään kuin päävelllinen on asiansa hoitanut.

      Periaatteessa tianne voi olla sellainen että iso joukko kavereita takaa yhden velan, niin periaatteessa yksi takaajista voi joutua vastaamaan koko velan maksuun tulevasta pääomasta korkoineen, vaikka niitä takaajia olis sata.. Tietäkää tämä.

    • mubsautin

      Kuka ihme ottaa tällaisilla ehdoilla lainan?!?! Pankista saa murto-osalla tuosta hinnasta lainan


      "Lainan nostopalkkio on 13 % pääomasta ja vuosikorko 102 %. Esimerkki takaisinmaksusta: 1000 € lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 394,88 %, kun nostaa 1000 euroa ja maksaa sen kahdessa erässä takaisin. Luottokustannusten kokonaismäärä 310 €

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe