Kankaanportti

Ei_uutta_liikekeskustaa

Kankaanpään Kankaanportti liikekekus avattiin 31.5.2012.
Oli Silmäasema, Piian-Puoti, Buffa oli auki klo 10.30 - 20.00, arkisin viikonloppuajat.
Myöhemmin tuli Fanletti, Karlan katsastus A-Katsastus yhteistyön kanssa, Synsam, LähiTapiola.
NYT:
Piian-Puoti on lopettanut.
Buffa on auki vain klo 11.00 - 15.00 arkisin viikonloppuajat.
Silmäasema on vaihtanut nimensä Synsamiksi.
Fanletti on lopettanut.
Karlan katsastus A-Katsastus yhteistyön kanssa loppunut.
LähiTapiola tuli Piian-Puoti tiloihin.

Missähän on nimi Kankaanportti liikekeskuksen päältä??? Sitä olen odottanut jo yli kolme vuotta!

https://intranet.kankaanpaa.fi/djulkaisu/kokous/20143285-4-5.PDF

Ei enää yhtään liikekeskustaa Kankaanpäähän! Kulttuurikeskuksen liikekeskukseen ei jättänyt kukaan tarjousta ja täten saadaan unohtaa koko uusi liikekeskus.

35

654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainenjaäiti80

      Nimenomaan! Siis liikekeskuksia tänne kaivataan; vaatekauppoja ym.. ottakaa mallia esim. Porin Mikkolan prismasta ja citymarketista, niiden yhteydessä vaateliikkeitä ja kaikkea muuta kivaa. Ihmekään kun kaikki tekee vaatehankintansa Porissa, netissä ja ideapatkissa kun täällä on vain kuppnen seppälä ja kulmala.. vähän kaupallisuutta kpäähän. Toinen floppi oli tuo kauan hehkutettu "liikekeskus" lepistön tontilla, ohhoh, oikein pankki, dressmann ja optikko.. jee! Hankkikaa nyt elämä.. ei ihmekään kun nuoret lähtee täältä pois kun täällä ei mitään ole. Ei mitään..

    • Ei_uutta_liikekeskustaa

      Nainenjaäiti80 perustapa itse liikekeskus KUN pystyt. Haloo, Nainenjaäiti80 on ihan suuruuden hullu.

    • Hyviävaatteitavähän

      Niin hän varmaan pystyiskin.. ihan todellista asiaa, tätä "systeemiä" pitää kehittää.. :) Me like

    • pete666

      Kankaanpäässä on mitä 1200 asukasta.Mistä meinaat saada asiakkaat ostoskeskukseen???Ainoa menestyvä firma pikku kaupungissa on keskikalja baari mitä muuten 1200 hengen kankaanpäässä on enemmän ko 30 000 asukkaan suurslummissa Hervannassa.
      Eli syy siihen että olemassa olevatkin lopettavat on että ei yksinkertaisesti ole asiakkaita.
      Siis varmasti olis kivaa jos kaupungista löytyis iiiso ostari elokuvateatterit teatterit oopperatalot satoja vaateliikkeitä kenkäkauppoja kultasepänliikkeitä kymmeniä ruokakauppoja ym.Kelpais mutta vain asiakkaat puuttuvat.
      Tuo mitä ihmettelen miksi kankaanpääläiset asioivat porissa??Siellä on mitä kaks katua huoltoasema ja elokuvateatteri parivaatekauppaa ja siinä se sit oliki.
      Tampereella on sentään kolme katua useampi elokuvateatteri ja neljä vaatekauppaa
      eli miksi ei tampereella??No maailma on täynnä ihmeellisiä asioita joita ei pieni ymmärrä.

      • Minävainghfg

        Pete666,:lle : No Porista nyt löytää kuitenkin suurimman osan mitä tavan tallaaja tarvitsee, mitä ei kuitenkaan K:päästä löydy. Jos ei minkään erikoisliikkeen tai palvelun perässä ole, niin ihmettelen niitä jotka tuplamatkan Treelle tekevät, eivätkärahojaan edes Satakuntaan laita. (PS. Pistäpä nolla tuohon K:pään väkiluvun perään.) Se on totta että tuolla ei vain riitä asiakkaita palveluille ja liikkeille, joiden palveluita ei enemmitö jossain vaiheessa tarvitse, eikä ainakaan useampaa saman alan liikettä/palvelua.


      • Paremminkin12000

        Ei Kankaanpäässä kyllä 1 200:ta asukasta ole, paremminkin 12 000. :)


    • seuraillut

      On tainnu kanattavuuslaskelmat mennä pieleen useamman tänne rakennetun putiikin suhteen

    • pete666

      12 000 Anteeksi tyhmyyteni sehän on sitten varsinainen metropoli.Kankaanpäässä paljon oleskelevana olen saanutväärän käsityksen sen koosta minusta kaupunki vaikuttaa pienemmältä no niin se silmä valehtelee.
      Oli miten oli kankaanpää on yksi hienoimmista paikoista joissa olen käynyt upeat maisemat ja todella sekopäisiä ihmisä viihdyn kovasti.
      Mitä tulee kannatus laskelmiin jos niitä nyt yleensätehdään niin ilmiö on yleismaailmallinen.Hervantaan rakennetaan ostos helvettiä kampus alueelle ravintoloineen päivineen 3000 opiskeliaa ei riitä pyörittämään ostoskeskusta lasketaan se miten tahansa.

    • KeksikääNytJotakin

      Kyllä täällä olisi heti elokuvateatteri plus kaikkea muuta kivaa, kunhan täällä olisi ensin työpaikkoja. Jos käy niin kurjasti, että työpaikat vähenevät, niin sitten vähenevät nykyisetkin palvelut.

      Vaate- ja kenkäteollisuus olivat joskus kpään tavaramerkkejä. Nyt pitää saada jotakin uutta tilalle. Energiaa ja ravintoa me kaikki tarvitsemme joka päivä. Ehkä niiltä aloilta olisi jotakin löydettävissä. Rautatie Porin ja Parkanon välille kuntoon, ja helv...tin iso mylly jauhamaan sähköä bioenergiasta sähköveturien käyttöön? Metsähaketta ja turvetta on 50 km säteellä sadan vuoden tarpeeseen.

    • ostantäältäjamuualtakin

      Kankaanpääläiset on niin kateellista porukkaa, ettei ne osta joltain tuntemaltaan yrittäjältä yhtään mitään, ennemmin mennään Poriin tai tilataan netistä. Ehkä kannattais hiukan miettiä sitä omaa ostokäyttäytymistäänkin, pienet kaupat lopettaa täällä, jos ei riitä asiakkaita. Ja sitten niille pienille kauppiaille vinkki; pitää mainostaa tavalla tai toisella, vaikka siihen kuluukin rahaa, mutta muuten ihmiset ei edes muista näiden pikkukauppiaiden olemassaoloa.

    • PäättäjätTöihin

      Palvelut ovat vastaus kysyntään. Harvoin päin vastoin. Jos ei paikkakunnalle tule uusia yrityksiä, niin vaihtoehtona on laajentaa jo olemassa olevia. Minimissä tarvii pitää huoli täällä toimivien yritysten pysymisestä hengissä.

      Kunnan päättäjät pitää laittaa koville. Kysykää omilta valtuutetuiltanne mitä juuri hän on tehnyt tai on parhaillaan tekemässä yritysten toimintaedellytysten varmistamiseksi?

    • katomitääänestät

      Ei siel juurikaan oo ketään nykyisissä päättäjissä, jotka ajattelis pätkän vertaa yritysmaailmaa, päin vastoin, kapuloita laitetaan rattaisiin minkä ehditään, jos joku jotain olis perustamassa tai laajentamassa. Siellä on liikaa sellaisia päättäjiä, jotka käyttäis kaupungin rahavarat omien halujensa mukaan, eikä siten kuin olis kaupungille paras.
      Sen verran otan takas, että on siel joku Korpela, joka ymmärtää jotain yrityselämästäkin, muut harrastaa lähinnä sitä vasureitten jakopolitiikkaa.

    • 501salo

      Muualtakin kankoonpäästä on loppunu yritykset kuin tuolta kankaanportista. Liian isoa ja hienoa kun yrittää niin omaan nilkkaan osuu. Isolla rahalla tehdään ja hetken pärjätään. Velat kaatuu niskaan ja siinä samassa unohdetaan maksaa palkat työläisille.

    • ostovoima

      Kyllä näin on

    • Taavet

      Tämä oli Kankaanpään kivijalkakauppojen murha.

    • Mikäfirma

      Mikä firma nyt koittaa entisen buffan tilalla kannattaako pitää liikettä?

      • RavintolaAsemakatu

        Näytti tulevan Ravintola Asemakatu. Itse en ainakaan astu varpaallanikaan ko. puljuun. Ravintopäällikkönä on entinen Kiikoisten ABC:n ravintolapäällikkö. Sain siellä niin huonoa palvelua ja mua yritettiin huijata, etten siinä enää käy.


    • Se_siittä

      Kankaanpään Seutu

      Osuuskauppa lopettaa ravintolan
      Uutiset29.8. 15.13
      Satakunnan Osuuskauppa harkitsee Kankaanpäässä Kahvila-Ravintola Asemakadun liiketoiminnan lopettamista tuotannollisista ja taloudellisista syistä johtuen.

    • donkkikonkki

      Laskekaa piruuttanne montako silmälasiliikettä on Kpääs väkilikuun nähden :D ei huh huh!
      Täällä ei oo muitaku silmälasiliikkeitä ja ruokapaikkoja.. kehittäkää yrittäjät Kankaanpäätä edes vähän et tää väki pysyis.

      • puu-silmä-

        No oliskohan näkymää perustaa tänne yksi lasersilmäleikkausklinikka...


    • Tero57

      Joo, Kankaanpäässä on ihan urpoja, kannattaa välttää koko paikkaa se urpous näyttää olevan tarttuvaa

    • ostapaikalliselta

      Kaikki pienet erikoisliikkeet katoaa kankaanpäästä koska kpääläiset ei osta pieneltä yrittäjältä kateuden vuoksi mitään. On helpompi ostaa jostain halpa-hallista tai vastaavasta kun ei tunne omistajia eikä kateuden piikki iske kassalla kun pitäisi maksaa tuotteet. Siis meidän pitäisi tukea pieniä erikoisliikkeitä niin valikoima olisi laajempi ja täältä olisi saatavissa muutakin kuin tokmanni-halpa-halli -tavaraa.

    • cecotto

      nyt on silmälasilike instru ko. kiinteistössä

    • Jaanali

      Niin umpikieron ja kateellista porukkaa, elintyypillistä maalaismeininkiä, joka loppujen lopuksi vaan kostautuu itselleen

    • Vaihteeksi

      Kai seuraavaksi joku kirpputori. Niitäkin tulee ku sieniä sateella.

    • MaKa__

      Tuo on täyttä totta! Alkakaahan paikalliset käymään oman paikkakuntanne pienliikkeissä ja erikoisliikkeissä.
      Niillä teoilla ja ostoksilla paikkakunnallamme pysyy eri liikkeet pystyssä.
      Putiikki Emma, Kemikalio, Marivarumo, Räikkälän taideliike...
      Jollette ole vielä käyneet niin nyt on aika jo käydä..

    • dorkaahommaa

      Joo hei, S-marketin vapautuviin tiloihin ois kiva saada vaikka silmälasiliike (Synsamilla ei tarpeeks valikoimaa :( )
      Tai kirppis, pankki... pankki olis kans tosi kiva ku niitäkään ei oo täällä Kpääs vie montaa.
      Jos tulis pankki ni sit vois kauppareisullansa käydä avaamas itellensä uus tili, ostaa koiralle luita, hakee uudet klasit nenälle ja loppuhuipennuksena tekemäs vakuutussopimukset Lähitapiolas :D
      Huh huh hei..

    • paikalliset

      Joo, oon samaa mieltä, eli käyttäkää näitä paikallisia pienyrittäjiä, jos vaan mahdollista. Siten meillä säilyy enemmän valikoimaa ja ne veroeurotkin jää kankaanpään hyväksi, eikä mene suurten ketjujen mukana muualle.

      • ahnee

        tokmanni .perseestä aina väärät hinnat ,niinisalon lehmä oikea kusipää ,
        varastaa ja sen lapset hakee namuja ,eikä ota hintaa


    • Miisukkaliini

      Joo, mutta kannattaa katsoa mitä yritystä kannattaa, kaikenlaisia maalaishoroja kannattaa välttää, ainakin niitä jotka kauppaa silmälaseja.

    • NäkyyksKello

      Kankaanpäässä asuvilla on kyllä silmälasiasiat kunnossa ja hiukset hyvin. Sen verran noita parturiliikkeitäkin on.

      • silmälasiparturi

        Ai kamala kun rupes naurattaan tuo kommentti :D
        Tuo on niin totta. Partureita ja silmälasiliikkeitä on mielinmäärin joka kulmalla. Miksi oi miksi esimerkiksi ihana Lili poistui täältä Kankaanpäästä muutama vuosi sitten? juuri sen kaltaisia kivoja liikkeitä kaivattaisiin, missä on vaatteita, sisustustavaraa, koruja ym. Tällähetkellä joutuu ikävä kyllä käymään Porissa ja Treella ostoksilla kun jotain vaatetta esim. tarvitsee. Modaan kun en todellakaan astu jalallanikasn (eikä muuten astu moni muukaan).


    • Paino65

      Modassa oli vuosia sitten parempi valikoima. Oli värikästä ja moneen makuun sopivaa. Nyt on vähän valjumpaa, enemmän "hieno pieru" vaatetta. Kootkin aikas pieniä. Tiedä sitten olenko liian lihava.

    • valinnanvaraa

      Höpö höpö, Modassa vaihtui juuri hiljan omistaja ja nyt ainakin liikkeessä on hyvät valikoimat ja paljon tavaraa. Eli pieni muutos aikaisempaan, jolloin oli enimmäkseen edellisten kausien vaatetta tarjolla, sekin oli samalla hinnalla kuin uutena.
      Ja on tosi hyvä että meillä on edes tämä Moda, josta saa jotain parempaakin vaatetta tarvittaessa, on vaihtoehtoja, niistä sitten kukin valitsee omansa.

    • S-market_keskustaan

      Nyt S-market pienenee huomattavasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe