Joutsaan pakolaisten vastaanottokeskuksia

avuntarjoaja

Nyt olisi hyvä sauma osoittaa Joutsalaista vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä perustamalla Joutsaan vastaanottokeskuksia. Kirkonkylällä on satoja neliöitä entistä liiketilaa jotka voitaisiin käyttää pakolaisten majoittamiseen. Olisi hienoa, että saataisiin Joutsaankin vähän kansaivälistä ilmapiiriä. Tiloja varmaan riittäisi alkuun muutamasta sadasta tuhannelle avuntavitsijalle.

187

1672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Politiikot

      Juuuuu näyteikkunoista voisi valita seuralaisen iltaan , tuollaista kaupankäyntiä ei oikein kylällä olekkaan . Joten kannatetaan , ehkäpä kokoomus voisi alkuun auttaa?

    • Mummo63

      Aloitin villasukkien kutomisen jo pakolaislapsille.

    • Telttakylään

      Ota mummo huomioon tuliat eivät ole lapsia , he ovat 18 - 50 nuoriamiehiä . Joten sukan koko pitää olla laajempi malli . Tokihan käyttöohjeet kirjoitat mukaan .

    • mkoi908

      onko kunnalla risusavottaa johon saadaan ne nuoret miehet heti aamu 7 aikaan lähtemään päiväksi pois ruokapatojen ääreltä ja patjoilta makaamasta, on siinä työnjohtajalla naurussa pitelemistä kun kumartavat mekkaan lepikossa ja nenä maassa ja hirvikärpänen perseessä

      • joutsalive

        Voi voi onko todella noin kauheeta, jos tulée muutosta? Ja mitä se työnjohtaja siellä lepikossa naureskelee, jos ja kun ei ole sitä risusavottaa? Minä ainakin toivon, että saaatais tyhjiin liikehuoneistoihin yrittäjiä!


      • Paskapaikkoja

        Mitä yrittäjiä pitserioitako? En oo ikinä syönyt ählämien paikoissa enkä tule käyttämään muitakaan niiden palveluita!


    • suhiseejo

      Mummut haluavat paapoa pakolais könsikkäitä ja kutoa talven varalle k???in ympärille lämmikkeitä,siitäs vaa . Älkää sit mulle valittako kun tulee hätä käteen kun allah käskee telottaa epäuskoiset,mistäs mummo sitten pissii .

    • Kykyykytystäkin

      Joskus muinoin oli koti"ryssiä". Ehkäpä joitain onnistaa saamaa koti Arabi . Tiedätkös miksi naiset eivät rukoile samassa tilassa miesten kanssa , jospa miehen eteen pyllistää " herkkuperse " niin siinä allah jää unhoon . Tuosta syntyisi pikku muhametille miinus sieluun.

    • TänäänLuettua

      Joutsan väkiluku nousuub

      Joutsenlammelle tulossa vastaanottokeskus
      Joutsan Seutu | 14.9.2015

      Joutsenlammen suljettuun hotelliin Joutsaan on tulossa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Vastaanottokeskuksen perustamisesta kerrotaan tänään maanantaina Joutsan kunnanvaltuutetuille. Hotellirakennuksen omistaja kiinteistösijoitusyhtiö CapMan on STT:n tietojen mukaan halukas antamaan kiinteistön vastaanottokeskuksen käyttöön.

    • yktarkkailija

      kannattaa siellä nurkilla alkaa kantaa kamoja sisään, pikkuhiljaa alkaa syysöinä hävitä tavaraa, pimeässä ei erota kuka n vie kun ne on saman näkösiä ne varkaat.
      Sitten kunnan keittiöstä soppatykillä niille ruoka, samaa mitä libanonissa annetaan pakolaisille, eli vettä ja mannaa, ei muuta, ne ei ole tottunut muuhun.

      • uUnosyknaeus

        Näihin korpihotelleihin saisi hyvin järjestettyä turvapaikanhakijoille majoitusta. Vanhat rantasipipaikat.
        Mm. Joutsan Joutsenlampi,Viitasaaren Ruuponsaari,Mikkelin Varsavuori.


      • joutsalive

        näin.


      • mökkiläinen123

        Aivan pöyristyttäviä kommentteja! Millä perusteella joutsalaiset pitävät itseään parempina ihmisinä itseään kuin muita? Kommentit ovat osoitus joutsalaisten mielenköyhyydestä ja käsittämättömästä natsiajattelusta. Ei voi kuin ihmetellä ja tuntea syvää myötähäpeää..


      • joutsalive

        Eivät kaikki joutsalaiset ole kommentoineet täällä. yleistät liikaa..huh..sinulla on varmaan ollut vaikeaa viettää täällä kesälomaa. Minäkin tunnen syvää myötähäpeää, kohde vaan on eri.


    • ertyuiop

      omko muute niitä lomaosakkeiden omistajia kuultu ollenkaan haluaako ne omille rannalleen epäjärjestystä
      kuka ottaa vastuun ettei niitä jää alle kun ajaa ohi pimeällä tiellä kun niillä ei ole heijastimia kuiteskaan mukana mutta kännykät ja i padit kyllä on

    • kauhavalla
    • iivanaju

      Kyllä kaikki otetaan huomioon heijastimista alkaen,ei kannata surra. Pesukoneita tarvitaan myös ja kaiken maailman värkkejä jotta yhteys pelaa,rasitusvammoja ei sallita,joten turha puhua risusavotoista ! Ja ohi pitää kulkea hissukseen,saavat levätä rauhassa onhan takana raskas matka .

      • YstävänNeuvo

        Nyt Joutsalaisilla on mahdollisuus näyttää ystävällisyytensä.
        Ottaa vastaan nämä kotinsa jättäneet avoimesti ja ymmärtäen. Ajatelkaa itsenne heidän asemaansa. Mikään ei ole teiltä pois.
        Älkää vaan lähtekö Keuruun tielle. Älkää pilatko mainettanne.
        Media seuraa teitä tässä asiassa.


    • KORPIsoturi5
    • googleavartaa

      mihin tehdään moskeijanurkkaus? olsiko sen paikka siellä kaukana rannassa että ei häiritse kristillisten ihmisten elämistä?
      Nythän meidän täytyy muistaa että he ovat (muslimi) pakolaisia ja muslimin ainoa tehtävä on jymäyttää kristittyä. heti kun he ovat asettautuneet taloksi alkaa sitten vääntö ja valitus ja vaatiminen , mitä silloin tehdään kun hommat karkaa käsistä?
      googlettakaa niin saatte esimerkkejä vaikka ruotsisista miten homma luisuu lapasesta
      esimerkki tanskanmaalta:
      Det har tagit oss 1400 år att komma till Danmark och vi resar aldrig hem för att inte svika islams syfte: khalifa*. Islam är den största och snabbast växande religion. Envar som inte arbetar för khalifa är vår fiende.

      Eli he ovat tulleet jäädäkseen ja jokainen joka ei toimi heidän hyväkseen ovat heidän vihollisiaan. se kannattaa muistaa.

    • alistakaavaimonne
    • seuratkaalehtiä

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1442712205111?jako=b27269c0cc0306fdf3a7aad98ac84fdf&ref=tf_iHSisboksi-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage

      ja nyt mummot ja muut maantiennais-kulkijat, pukeutumis ohjeet ovat ensimmäinen asia mikä tuodaan kuntalaisten tietoon eli villapaita vaan ylle ettei tissivako näy, muuten saattaa innostua joku. kuopiossa on jo annettu pukeutumisohjeita, mutta huomatkaa että tämähän on vaan alkua...lisää on tulossa

      • HoldYourHorses

        Tarkennettu 20.9. klo 12:00: Rehtori tarkentaa, ettei mitään pukeutumisohjeita ole annettu, vaan opiskelijoiden kanssa on ainoastaan keskusteltu tavoista ja toimimisesta eri kulttuureissa.


    • kuukaakuu

      no hyvinpä pelkkä keskustelu vetää sitten korkeakaulus paitaa päälle... lukekaa ihmiset ja herätkää, emme ole enää missään lintukodossa, itä hämeen mielipide palstalla muutama viikko sitten O jääskeläinen kirjoitti että syyskuun 15 tapahtuu jotakin odottamatonta ja se kävi toteen,kenellä on vielä se lehti tallessa?
      ja tässä pieni uutinen vielä_:
      http://yle.fi/uutiset/nyt_yhdysvaltojen_sotilaita_kasketty_sivuuttamaan_afgaaniliittolaisten_harjoittama_poikien_hyvaksikaytto/8319272

      mutta tämänhän me kaikki tiedämme jo

    • Osaajiako

      Peräkamarit tyhjenevät Lähi-idässä ja Afrikassa , Entisaikaan heitä odotti muhametin mukaan 7 neitsyttä taivaas , nyt heitä odottaa täysiyllpito Skandinaviassa .

    • kotiinpäinlaulaareetu

      osa irakilaista haluaa pois suomesta, iltalehdessä juttua että kaverit tulee tänne juhlimaan ja tanssimaan ja tansseihin halutaan siis tyttöjä, oho akat jäi kotiin mutta onhan näitä blondeja täällä jotka ei osaa sanoa ei... jatkossa huomataan miten hommat menee

    • joopajooooooooooooooooo

      Polttopullolle taas käyttöä...

    • lukekaajaihmetelkää
    • tietoakansalle

      miksi emme kuule täällä mitä on tänään perjantai aamupäivällä joutsenlammella salaa neuvoteltu?

    • rikosraiskausnousee

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/323172-suomessa-oltu-sinisilmaisia-mtv-turvapaikanhakijoiden-rikoksissa-piikki-helsingissa
      surullista. ensi viikolla kannattaa siinä yleisötilaisuudessa kysyä miten saadaa pidettyä joutsa turvallisena nuorille tytöille jotka kävelevät kylillä tissivako näkyvissä.
      ,huom ainakin teinityttöjen vanhemmat: kannattaa kyseenalaistaa tilanne koska se tulee olemaan kestämätön siitä lähtien kun heitä alkaa saapumaan.
      vaatikaa ja kysykää. hartola sanoi ei tällä viikolla pakolaisille

    • Sattumansoppa

      Kantaväestöstä ei kukaa piittaa , on hienoa saada nutturatädille oma puuhpete . Pätemisen tarve voittaa kaiken muun ja hinnasta välittämättä . Oletan että nämä muuttajat siirtyvät isompien kaupunkien eläteiksi . Lauma tuo turvaa kun heimopäälikön katse ei ulotu tänne , joten omaan jengiin on jokaisen tavoite. Akottuminen ei onnistu kun vanhemmat ostivat vaimot pojilleen mutamalla lehmällä tai kamelilla , täällä ei ole edes kameleita .

    • totuusesiinjosseeinnnn

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100620476271_uu.shtml
      valitettavaa mutta totta, miksi tämä uutinen on tässä nyt ,koska sen tekijä oli mamu mutta sitähän ei voi mainita lehdessä ettei syyllistetä rasistiksi, tämä ei ole rasismia vaan ihan uutisointia siitä mihin suomi on menossa

    • totuusesiininilmanrasism

      tässä laskelma miten suomessa köyhä ja pennitön kirurgi tienaa

      Esimerkki MOT ohjelma 2010: Esimerkkitapauksena oli kahden työttömän aikuisen ja kolmen lapsen muodostama perhe, joka on tullut maahan äskettäin. Avokätisyyskilvan tulosluettelo muodostui seuraavaksi.

      1. Suomi 2 283 E /kk

      2. Ruotsi 2 143 E /kk

      3. Saksa 1935 E /kk

      4. Tanska 1 765 E /kk

      5. Ranska 1 740 E /kk

      6. Britannia 1 179 E /kk

      7. Espanja 1 520 E /kk ( vain 3 kk:n ajan)

      8. Italia 0 E

      9. Kreikka 0 E

      Eli ei ihme, että Suomeen on tulijoita?

      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus

    • maarikki

      Koulukeskusken "pakolaisillassa" kaikki tuntuivat olevan niin yhtä mieltä iloisina Joutsaan saapuvista turvapaikanhakijoista. Turha näillä sivuilla on tunteitaan purkaa,se kun ei mihinkään johda. Parempi ensin tutustua tilanteeseen ja tehdä inventaariota,mitä SINÄ voisit tulijoille antaa,miten olla avuksi ja turvaksi !?

    • sepiteushuttu

      Mistä saa apua jos mokkakikkeli vie muijan?

      • muumaamansikka

        Kato aidan yli ja vie naapurin muija. laita vahinko kiertämään. Toinen vaihtoehto on lähteä thaimaaseen vieraisiin.


    • rajantaka

      Sepiteushuttu..sehän se tässä varmaan suurin murhe onkin ...sulle siinä ei käy kuinkaan,muijasi kohtalo Allahin käsissä !
      Vähänpä ihmisiä Joutsassa nämä pakolaisten vastaanottoasiat kiinnostavat...outoa !

    • Ateistiooooon

      Islamilainen uskonto on erittäin rasistinen eri uskon suuntauksien suhteen . Joten asetutte vääräuskoisten osaan ja teille jää palvelian rooli muuttajien silmissä . Alistuuko suomalainen tuollaiseen jää nähtäväksi .

    • ingentingt

      Varsinkin Joutsassa tykätään palvella ja hyvin ! Jokainen kilvan toinen toistaan kunnioittaa ja ajattelee aina ensin toisen parasta ----niin se menee !

    • RYppyinenotsa

      Voi ingentingt , olisitpa asunut joskus muissakin kunnissa olisit huomannut samanlaisen tavan myös muualla . Laajenna reviiriä niin omaan pesän parjaamisen peruste murenee . Ikävää mutt totta.

    • sxwereqq

      kuinka nopeasti poliisi saadaan paikalle iltayöstä kun muslimit aktivoituu päivän makaamisiltaan ja alkavat tapella. asetelmanahan on aina nuoret pojat saavat isommilta selkään kun eivät anna ryppyreikäänsä kurittaa enää suomessa eivätkä halua alistua. sitten syntyy tappelu ja ohjaaja saa puukosta joka on ostettu s marketista. vartija ei ehdi hätiin kun on kahvilla ja soppa on valmis, joukkotappelu alkaa vastaan eri muslimikoulukunnat

      • Nääsnääs

        Poliisi olisi tarpeton keskuksissa kun SPR voisi järjestää keräyksen vahoille puukoille ja leipäveitsille , no sellaiset noukkapuntaritkin kelpaisivat muuttajille välien selvittelyyn . Äijät saisivat mesoa omassa porukassaan niin kauan kun henki pihisee .


    • turntomerkkierkki
      • MitäVittuaLehtiOnPaskaaa

        Kymmenvuotiaisten tyttöjen käsilaukuissa on luottokortit mennyttä kalua ja tilit on tytöiltä tyhjennetty alta aikayksikön.


    • vapaataluettavaa
    • hirkkut

      En tajua miksi koko ajan pitää kirjoittaa negatiiviseen sävyyn pakolaisista,kuvitelkaa itsenne siihen asemaan. Tervetuloa toivotan !
      Ihmisyys kunniaan !

      • Ateistikin

        Edellinen peräänkuuluttaa ihmisyyttä . Jos yhteinen yhteiskunta jätetään jonkun "roskasakin" hallintaan niin mielestäni käpykaartilaiselle ei tarvitse osoittaa "ihmisyydelle" ominaista hyväksyntää .


      • Rintamamies

        Siksi kun suomalaisilla on niiiiiin huono itsetunto ja kunnioitus yleensä toista ihmistä kohtaan.


    • eikoskaantyöelämässä

      Onhan ne verorahat johonkin käytettävä jollei riitä niin nostetaan työeläkkeen vero prosenttia sehän on helppoa yksi nuijan kopautus eduskunnassa.

    • uuusimaaja

      Haluamme tai emme pian joukkoomme liittyy arabiankieltä puhuvia ,uutta elämää janoavia ihmisiä. Haluan olla omalla esimerkilläni heille suopea ja auttaa kaikessa missä vähänkin voin. Uskon hyvyyteen !!!!!!

    • lukekaajaolkaavalveilla

      usko sinä hyvyyteen arabi uskoo muslimin tavoin siihen että hän on oikeassa ja kristitty väistyy,koska muslimin tehtävä on valloittaa maailma.
      se että kirjoitetaan negatiivisesti pakolaisista on uutinen, ja uutisia ei tule jos he käyttäytyisivät kuten länsimaissa kuuluu, vai tunnetko sinä ketään joukkoraiskattua naista joka halusi sitä? voi olla että näet sellaisen jossakin vaiheessa, toivon sydämestäni että se ei olisi tyttäresi tai minun.

      uusimajan näkemys esittää sitä puolta että ummistetaan silmät tulevilta ongelmilta mitä muilla on vai luuletko että ruotsista tulleet pakolaiset alkavatkin käyttäytyä oikein rajan yli astuessaan? haloo ja voi hyvää päivää. he tulevat kyllä joukkoomme ja kun menet leivonmäelle uimaan tyttäresi kanssa, voi olla että he kuvaavat tytärtäsi siellä ja haukkuvat huoraksi ja alkavat kopeloimaan,
      miten käy hyvyytesi kanssa? Käännätkö toisenkin posken?
      miksi juuri nyt he alkaisivat käyttäytyä paremmin kuin muualla, tekeekö sen keski suomen ilmasto vai mikä?
      etelässä kauppakeskuksissa naiset eivät uskalla ilman taksia lähteä töistä kun heitä seurataan, joukolla. Mitä tapahtuu sitten pimennossa kun kukaan ei näe?

      tämä on vain asiallista uutisointia mitä lehdistä luette päivittäin että te ette tule sanomaan sitten että minä en tiennyt.

    • Pahasilmä

      Arabimiehet ovat kotiseutunsa jo pilanneet , joteen uusille alueille kuten kaskea raivannut viljeliä . Sillä erotuksella että kaskeava elätti itsensä ja perheensä . Mamut tulevat täysihoitoon tuoden pahuuden tullessaan

      • LähteneetPakoonTerroria

        Harhakuvitelmia liikkuu nyt voimakkasti päässäsi ystävä hyvä!
        Rauhoitu ja koeta ajatella asiaa hädän vuoksi kotimaansa jättäneen puolelta.


    • jordania

      Joutsassa totuttu selkäänpuukottajiiin,sellaista saavat ainakin muualta muuttaneet kokea,joten ihan kivaa kokemusta alkuperäis-väestölle tiedossa,ajan kanssa saavat sitä varmaankin maistaa.Ei sureta yhtikäs !

    • luulenluulleet

      Voisiko jortaania hieman selventää jutunjuurta minkä seurauksena selkääsi on "puukotettu". Oletan kuitenkin että olet mielikuvituksen värittämän mutu fundeerauksen laittanut tänne julkisuuteen .

    • valikoivaalukemista

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101620524186_uu.shtml

      miksiköhän lehdissä ei kerrota jälkeenpäin miksi vanhemmat mamumiehet pieksävät nuorempia pakolaiskeskuksissa ja kauanko kestää poliisin tulo joutsenlammelle kun mahdollisesti ongelmia kasaantuu yötä myöten ja spr n ehkä valitsemat nuoret naiset jotka ovat valvojina joutuvat alta vastaajiksi.
      kuka kantaa vastuun valtio vai spr?

    • naapurista

      Aionpahan tutustua väkeen,kunhan nyt ensin saapuvat. Josko mulle jotain hommaa sieltä löytyisi talkoomeiningillä. Kun apua antaa se ei koskaan mene hukkaan. Elämä opettakoon rasistejakin,kun koskaa ei tiedä milloin itse on tienpäällä kodittomana.

    • Uskomattomat

      Omaa hyvää ihminen etsiskelee aina , ennen hän osti kirkon tarjoamat aneet ,
      nyky tyyppi lahjoittaa keräyksiin , tai vapaaehtoistyöhön . Motiivina ainoastaa oma uskomus saada siitä " jotain ". Liekkö tautinen mielikuvitus vai oman egon kiilloitus ?

    • naapuriminäkin

      Ollaan lasten kanssa mietitty,että joulun alla leivotaan pipareita ym . ja viedään vähän muutakin joulurekvisiittaa Lammelle,lapsia jos joukossa,heille leluja ja vaatteita.Aikuisille glögiä tms. ja lämmittäviä villasukkia,joita meidän poppoo on jo kuukausia kutonut.Riemunkirjavia värejä ! Hyvin voi talvi alkaa! Liittykää joukkoon !

      • huippuhölmöä

        Voi helvetti.....voiko olla olemassa noin typeräiä ihmisiä.


    • naapuriminäkin

      Jos pidät inhillistä auttamista typeränä käytöksenä,niin ole hyvä vain ! Se on sinun murheesi,ei minun,enkä ole yksin näiden aatoksien kanssa,Joutsassa moni muukin itsestään meteliä pitämättä valmistautunut tulevaan tilanteeseen.

      • VoiPRKL

        Ei inhimillisessä auttamisessa ole mitään vikaa, mutta tuollaisten loiseläjien auttamisessa on. Oletko sä koskaan tutustunut siihen millaisesta kulttuurista ne tänne tulevat ovat lähtöisin? Oletko sä koskaan tutustunut minkälaista kirjaa muslimit seuraavat tai ylipäänsä heidän uskontoonsa? Oletko tutustunut naisten asemaan muslimimaissa? Oletko tutustunut lapsiavioliittoihin? Tiedätkö mikä on kunniamurha? Seuraatko ylipäänsä muita medioita kuin ylen uutisointia? Seuraatko sinä jumalauta mitä muissa maissa tapahtuu kun näitä loisia päästetään rajan sisälle? Siinä voi illalla olla Siwan kassatytöillä tukalat paikat kun joukko näitä "sotalapsia" tulee asioimaan. Siinä voi monella lenkkeilijälläkin mennä askeleet sekaisin kun näitä rikastuttajia rupeaa eteen työntämään. Me olemme tottuneet täällä siihen että vanhuksia ja lapsia myöten voi turvallisesti liikkua missä vain, saa nähdä milloin se muutos siihen tulee. Joutsaan tulee pääsääntöisesti poliisit Jyväskylästä, aletaanko odottomaan siinä 45min ennenkuin apua saadaan kun se tilanne tulee eteen? Voin kuvitella tulevan kesän vaikkapa paikallisella uimarannalla. Se on ikävää että noin sinisilmäisiä ihmisiä asuu täällä, en voi käsittää että miten voitte olla noin vitun typeriä.


      • OletRASISTI

        höpönhöpö!
        Turha tänne on agitointia viljellä.


    • joutsenlampihereicome
    • pulssaattorikäteen

      https://www.riemurasia.net/video/Syyrialainen-Pesukone/134773
      nyt voisi jokainen haka kotoaan vanhan pulsaattorin ja viedä sen joutsenlammelle ja lassila tikanojan kautta luonnollisesti ja ottaa vanhan munamankelin kyytiin ja pojat askartelee ne pesukoeet sinne itse, käyttö sujuu kyllä samalla lailla kuin kotonakin ihan videon mukaan eikä mene turhaa sähköä veronmaksajien piikkiin

    • qqqqqq1

      Mulla ois irtomunia

    • ingaliin

      Pakannut tarvikkeita talvea varten tarvitsijoille ja kerännyt ideoita talteen. Yhteen hiileen tässä puhalletaan ja annetaan tulijoille hyvät eväät "uuden elon alkuun",ei se sen kummempaa. Ei se ole sinulta pois,joka tämän kaiken tuomitset,itsepä teoistani vastaan,enkä ole pakolaisvyörystä vastuussa sen enempää kuin sinäkään,armas prkl ( se tuskin tässä tulee apuun !!!).

      • VoiPRKL

        Sun olisi korkea aika oppia ymmärtämään että sieltä tulee aika paljon sellaisia ihmisiä joilla ei ole aikomustakaan sopeutua meidän kulttuuriimme. Sieltä tulee aika paljon sakkia, jotka eivät suvaitse "vääräuskoisia". He vaativat että meidän pitäisi sopeutua heidän kulttuuriinsa, omassa kotimaassamme. Mun mielestäni se on kummallista, että tullaan sotaa karkuun ja aletaan ensimmäisenä vaatimaan asioita itselleen. Oletko ajatellut, että näillä tapauksilla olisi omassa maassaankin alueita missä olisivat turvassa, jos turvapaikkaa hakevat kerta? Oletko miettinyt miksi miksi jotkut maat kieltäytyvät ottamasta näitä vastaan? Oletko seurannut naappurimaidemme syvenevää kaaosta näiden ihmisten takia?

        EI mulla ole ongelmaa siinä, että autetaan niitä, ketkä sitä apua tarvitsevat. Ei mulla ole ongelmaa kenenkään ihonvärin takia. Mulla on ongelma sen kanssa, minkälaisen kulttuurin tietty osa näistä "turvapaikanhakijoista" tuo mukanaan. Mä en voi ymmärtää heidän lakejaan esim. koskien alaikäisiin sekaantumisessa. Mä en voi ymmärtää kunniamurhaa. En voi ymmärtää että jos nainen häpäisee miehen "kunniaa", nainen voidaan ottaa hengiltä. En voi ymmrtää että jos kulttuurissa oma tytär joutuu raiskauksen kohteeksi, sen aiheuttaman "häpeän" seurauksena oma tytär saatetaan tappaa. En voi ymmärtää kulttuuria jossa oma tytär saatetaan kivittää hengiltä. En voi ymmärtää kulttuureja, jossa homoseksuaalisuus on kuolemaantuomittava synti.

        Se on kummallista, että kun et suvaitse sitä kulttuuria, jonka nämä tuovat mukanaan olet toisten mielestä rasisti. Se on kummallista kun haluaisit suojata itsesi, läheisesi sekä oman kansasi tällaiselta, olet jälleen rasisti. Jo yksi raiskaus tai rikos mitä nämä sotaa karussa olevat ihmiset kohdistavat kantaväestöön, on liikaa. Se on ikävää, että ne lukemat ovat jo niin suuret ettei niissä pysy edes laskuissa perässä ja te ihmiset ette suostu heräämään, vaan suvaitsette. Poliisi antaa jo ohjeita miten pidetään pakolaisia loitolla, HERÄÄ JO JUMALAUTA! Joki ikinen päivä tulee tauotta uutisia kuinka syvään ahdinkoon kantaväestöt joutuvat pakolaisten takia, kuinka virkavalta on ylikuormitettu jne. "mutta ei kun näitä pitää auttaa".

        Joka ikinen päivä saa lukea ihmisistä, jotka ovat olleet myötämielisiä näitä turvapaikanhakijoita kohtaan ja joiden käsitys on muuttunut kun ovat ensikädessä törmänneet niihin ongelmiin mitä nämä tuovat mukanaan. Se on sinullakin edessä, siinä vaiheessa kun joku läheisesi tai tuttavasi joutuu siihen tilanteeseen, voit miettiä kuinka humaani olitkaan kun kudoit niitä villasukkia heille.


    • ulkopaikkakuntalainen

      lehdessä luki että työntekijät ovat valittu joutsenlammelle, nyt olisi joutsan seudun toimitajan syytä tehdä juttu jossa kerrotaan miltä paikkakunnilta työntekijät tulevat, jos oikein muistan keskustelutilausuudessa kerrottiin että etusija on paikkakuntalaisilla, ja hyvää spr-kansalaiset kommunikointi elettä olisi kertoa montako paikkakuntalaista haki paikkoja ja montako pääsi
      vai piilotellaanko tätäkin asiaa joutsassa kuten muutakin

    • eihurskas

      Vapaaehtoisena lähden avustamaan,opastamaan missä ikinä tarvitaankin.Olen tällä hetkellä työtön ja aikaa löytyy,tarmoa myös sopivasti.Ingaliinille terkui,Lammella tavataan .

    • anneliinalle

      Usean ihmisen mielenterveys kohenee heidän saadessa puuhastella vaikkapa vain pakolaisen hyväksi . Ihmismielen tylsyys ja itseensä kyllästyminen on myrkkyttänyt useita , pätemisen tarve tuo elämänsä turhuuden esille . Olisi miellyttävää jos ympärillä olisi kiitollisuuden velassa olevia , tuossa omakin ego saa balsamia .

      • VoiPRKL

        "Olisi miellyttävää jos ympärillä olisi kiitollisuuden velassa olevia" , voisin käsittää rivien välistä että olet yksinäinen, eikä näillä mielipiteillä se ole ihme. Mukava jos sitä omaa egoaan voi balsamoida auttamalla ja paapomalla raiskaajia, murhaajia, sotarikollisia ja aivan tavan rikollisia. Tiedätkö että se on aivan saatanan sairasta?


    • minäjame

      Tänään oli KSML:sssa juttua Joutsenlammen hotellista,puuhat täydessä vauhdissa ja hyvä niin,ihmisiä pitää auttaa vaikka mikä olisi,sieltä asti tuskin kukaan lähtee ihan leikkimielellä tänne perukoille. Nyt on aika toivottaa tervetulleeksi.

      • niinkö

        Ihmisiä pitää auttaa vaikka sulla on ylempänä kommentteja faktoista mitä tänne tulee niiden pakolaisten mukana. Haetaan perkele kaikki kotimaiset pedofiilit ja raskaajat ja murhaajat samaan satsiin, niin menee hyysäämään niitäkin samalla!!! Vai oletko rasisti ettei oman maan kansalaiset kelpaa??


    • dhfhjjklilklklk

      vapaaehtoisille ei tarjota siellä mitään vaan otat termariin kahvit ja juot 2 aikaan sitä vanhaa haisevaa kahviasi samalla kun matut juovat juuri keitettyä ja syövät pullaa, sinä et tule saamaan niitä kuin rahalla ja työttömällä ei luulisi olevan varaa siihen

    • kuilie

      Ei kai kukaan kahvin takia auttamaan lähde,syyt syvemmällä.

      • Hyväjuttutämä

        Hyvä että hyljätylle korpihotellille saadaan käyttöä.
        Vielä hyvää auttavaa sellaista. Hienoa!
        Se ei ole keneltäkään pois ,-paitsi keuruulaisilta.


      • Niinkö

        Se on hienoa, että nykyaikana on mahdollista lukea lähes joka maan mediaa netin kautta, katsoa lähes joka maan uutisia netin kautta ja te ette ota onkeenne kuitenkaan. Teitä ei edes kiinnosta mitä maailmalla tapahtuu näiden ihmisten takia. Te toivotatte tervetulleiksi heidät. En voi ymmärtää, te ette ole SUOMALAISIA.


      • kylläjotkutontyhmiä
        Hyväjuttutämä kirjoitti:

        Hyvä että hyljätylle korpihotellille saadaan käyttöä.
        Vielä hyvää auttavaa sellaista. Hienoa!
        Se ei ole keneltäkään pois ,-paitsi keuruulaisilta.

        Jos Joutsalaiset ovat näin idiootteja, oikeaan osoitteeseen nämäkin pakolaisterroristit ja pedofiilit menevät. Onnea vaan sinne, sitä te tarvitsette ääliöt.


    • VoiPRKL

      Neljäs joukkoraiskauksen uhri Saksan Magdeburgissa, kaikissa tekijöinä arvaatteko... ei, ei ollut kantaväestö. noniin, maahanmuuttajat, oikein arvattu.

    • sion56

      Maassamme on tilaa kaikille halukkaille,ei tämä mikään vakiotilanne ikuisesti ole,elämää vaan.

    • niinkö

      "ei rajoja" aktivisti joukkoraiskattu http://www.breitbart.com/london/2015/10/06/no-borders-activist-gang-raped-migrants-pressured-silence-not-damage-cause/

      Tsekkiläinen lääkäri kertoo tilanteesta saksalaisessa sairaalassa mm. miten pakolaiset eivät hyväksy naislääkäreitä hoitamaan itseään, miten poliisi on aseistauneena mukana toimenpiteessä jos tilanteet karkaavat käsistä, millaisia sairauksia he tuovat mukanaan ja yleisestä työkunnosta, nämä kun tuovat sitä "työvoimaa". http://www.liveleak.com/view?i=681_1444192396

      Raiskausepidemia, siksi sitä voi kutsua, osa sitä monikulttuurisuutta jota haluatte. Ruotsissa valtamedia on jopa vaalentanut raiskaajista otettu valokuvia, piilottaakseen tekijöiden ihonvärin ettei näitä yhdistettäisi pakolaisten tekemäksi, monissa uutisissa otsikoidaan kantaväestöksi, vaikka totuus on aivan toinen. Joka puolella EU-maita poliisit ja valtavirtamedia piilottelevat tietoa, googlatkaa vaikka huviksenne poliisin ohjeita ulkomaalaisten tekemien rikosten tiedottamisesta. http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

      Pakolaisnaiset ja lapset joutuvat piilottelemaan miesten hyökkäyksiltä pakolaisleirillä.
      "the ethnic makeup of the camp is about 35 percent Sudanese, 30 percent from Afghanistan, Pakistan, Iran and Iraq, 25 percent from Eritrea, Ethiopia and Somalia, 5 percent Syrians and 5 percent from North Africa, with a handful of eastern Europeans."
      Samoista pakoista mistä meille tulevat pakolaiset ovat lähtöisin. http://www.breitbart.com/london/2015/09/16/watch-women-locking-tents-avoid-male-migrant-attacks/

      2012 vuoden video Britannian Lutonista, muslimien mielenosoitus. Lopussa teille kerrotaan aivan selvästi, etti tarvitse noudattaa maan lakeja, kun ne ovat kirjoittaneet vääräuskoiset ja tekopyhät. Tekijänä nainen joka palasi kotikonnuilleen katsomaan , että onko islami niin iso ongelma kotipaikallaan kuin on lukenut. https://www.youtube.com/watch?v=nP0XTvuRycY

    • ghkkkkhhhj

      Kylläpä juurikin näin! Rekolassa pelottelivat lapsia tälläkin viikolla ja yks reppuryöstö on jo tälleviikolle Kuusanlla jossain. Aikasemmin ovat huudelleet törkeyksiä Rekolassa Kuovin perhepuistossa… 20-30v. jätkät 9-10v. tytöille. annakaa pillua, antakaa panna, otatteko suihin, kyllä ne lapset enkkua osaa, valitettavasti. Eivät ymmärrä blowjob termiä, mutta tajuavat suomeksi kuullessaan mitä se on. Kyllä ne vanhemmat tytöt sen verran on opettanu kuitenkin. No anyway… tätä eivät 29.9 kestäneet vanhemmat ihmiset kuunnella 5 sekuntia pitempään kunnes tuli huomautus, että täällä on lapsia… Voi jumalauta, kenen se pitää kertoa, mikä ois parempi,sekö, että joku MAMU opettas vai?!

      tuossa kuusankoskelta parahduksia ja lisää on tulossa kun sinne tulee matuja päiväkodin lähelle

    • dosijob

      teillä ne on siellä nuapurissa murheet,hahahaha

    • kokokokokokoko

      jätkät painaa hyviä linkkejä tänne kuten tuolla ylläkin:

      On August 26, a 34-year-old asylum seeker attempted to rape a 34-year-old woman in the laundry room of a refugee facility in Stralsund, a city near the Baltic Sea.

      kuinkahan on työturvallisuudesta huolehdittu joutsenlammella, ei taida naisia joilla on päänsärkyä, ketä käy siellä työssä ,auttavan, voi olla että tulee joukolla s-jäsenetua vaikka ei haluakkaan

    • omaväkiunohdettu

      Mistä huolestunut kantaväestö voi hakea itselleen ja lapsilleen turvapaikkaa? Onko Joutsassa sellaista paikkaa?

      • VoiPRKL

        Nimimerkkisi on juuri sitä mitä on tapahtunut. Kantaväestön on mahdollista hakea turvapaikkaa esim. Unkari, Tsekki, Slovakia, Romania ja Tanska. Vaikka näihinkin maihin tuleekin pakolaisia, siellä on selvä politiikka miten toimitaan ja maan rajoillakin tunnutaan noudattavan edes jonkinlaista järkeä.

        Romania ei kuulu Shengen sopimuksen alueeseen, heille ehdotettiin vajaan 5000 pakolaisen ottamista, tosin he aikovat ottaa 1785 pakolaista.

        Shengenin sopimus ja maat sen alla https://fi.wikipedia.org/wiki/Schengenin_sopimus

        Unkarista on tullut viestiä että kristtyjä voidaan auttaa. Nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta ja Junckerin aikomuksista pääministeri Viktor Orban totesi olevan "hullua". Unkari rakensi Serbian kanssa rajan kattavan aidan ja aidan ylityksestä tuli rikos. Viestiä tuli myös, että Saksa ja Itävalta eivät tee asiaa selväksi, ettei Eurooppaan voida ottaa enempää pakolaisia ja että ko. maat tekevät koko ajan muiden EU-maiden oltavat hankalammiksi juuri pakolaisten takia.

        Tsekeissä halutaan pakolaisvirran auttamisen olevan vapaaehtoista. Kansalle suoritetussa kyselyssä 94% oli sitä mieltä että pakolaiset pitää lähettää takaisin kotimaahansa. Tsekit ovat luvanneet rahallista, teknologista ja materiaalista avustamista ja ovat ottaneet jonkin verran pakolaisia vastaan.

        Slovakiassa ollaan tehty töitä Shengenin rajoja vastaan, pitääkseen maahanmuuttajat poissa. Sieltäkin on tullut viestiä että "Slovakia on rakennettu heidän omalle kansalleen".

        Tanskassa omat kansalaiset tulevat ensin. Tanskassa on säädetty että pakolaisten on opeteltava kieli, pysyvän oleskeluvan saanut ei saa seuraavan vuoden aikana tuoda perhettään mukaansa ja tuet/ avustukset on leikattu puoleen.

        Pitää kuitenkin muistaa, että yllä olevissakin maissa taistellaan pakolaiskriisiä vastaan, mutta suhtautuminen niissä on aika huomattavan erilainen kuin meillä tai rajanaapurillamme.


    • VoiPRKL
    • rthn5ymy5jm

      Mummot voisivat nyt vähän miettiä mitä nämä partalapset tekevät Joutsan kokoisessa paikassa. Jos pitää valita mustaturvan tarpeet tai vanhusten hoito kummasta tingitään. Moni tulija ilmoittaa että haluaa opetella Suomen kielen ja mennä töihin. Jos ei maatalouslomittaminen satu kiinnostamaan mitä ne alkaa tekemään. Ja vielä 1 neuvo, pitäkää kiinni teinitytöistänne. Tässä maassa on karmeita esimerkkejä siitä mitä seurustelusuhteen lopettaminen voi tarkoittaa. Joutsalaisesta Einarista pääsee eroon aika vähällä, näissä kulttuureissa välttämättä ei. Joutsenlammesta olisi voinut tehdä vaikka nykyaikaisen kurssikeskusksen jossa olisi ollut tarjolla monenlaista toimintaa. Nyt se menee lyhytaikaiseen käyttöön josta saadaan vähänaikaa tuloja ja haitat on pysyviä. Se rahantulo loppuu hyvin nopeasti.

      • NevieMeijäMuijat

        Juntit viljelee ulkomaalaisvihaa! Outoa?


    • spronkose

      jokaisessa juttukimarassa saattaa olla yksi tai kaksi korkeintaan tuota ulkomaalaisvihaista kommenttia mutta luettuani tämän läpi huomaan vain että täällä kirjoitetaan asiaa, ilman rasistisia mielipiteitä, jutun ovat normaalia yleisesti tiedossa olevaa informaatiota mikä on jokaisen saatavilla ja kuuluu myös joutsalaisten oikeuksiin olla tietoinen asiasta, kuten talvirengastesteissäkin ei kaikki voi olla hyvää ja kaunista vaan joukkoon mahtuu myös paljon huonoakin ja tässä matu keskusteluissa ehkä enempi sitä huonoa-
      onko joutsassa otettu jo opiksi kuten saksassa:¨
      http://mvlehti.net/2015/10/17/saksan-pakolaiskeskuksista-joudutaan-poistamaan-naistyontekijat-seksuaalisen-ahdistelun-vuoksi/

      ei kai kukaan halua sinne omaa vaimoaan tai tyttöystävää
      uskonnollinen kiihkoryhmittymä joka ajaa vain omaa etuaan välittämättä edes omista naisistaan, kuka heittää ensimmisen kiven ei nyt toimi:
      http://mvlehti.net/2015/11/07/nainen-kivitetaan-hengilta-tata-kulttuuria-suvakit-haluavat-suomeen-video-k-18/

      valveutukaa myös siellä keski suomessa

    • VoiPRKL
    • epätietoaaa

      osaako joku kertoa että miksi matut tulevat taksilla tokmanille poliisisaattuessa

    • tyhjänpäiväist

      Siks etteivät osta kaikkia joulusuklaita kertalaakilla,ett' kylän omille paksukaisille jää jotain nakerrettavaa .

    • siellälämmintä

      Tulokkaat ovat yhteiskunnan suojeluksessa , nutturatädit ovat saaneet omat puuhattavat yhteisöön . Tyhjään yksinäiseen eläämään astuu hädässä riutuva nuorimies joka on jättänyt oman yhteiskuntansa heitteille ,liittyen käpykaartiin . Siinä sosiaalitädin helmat kohoavat hampaisiin kuten Marilyn Monroen elokuvakohtauksessa .

    • Mikä ihmeen hinku joillain on, että kaikista paikoista pitäs tehä jotenkin kansainvälisiä..jos ei suomalaiset kelpaa niin aina voi hemmetti muuttaa pois!! Maailma on sinulle avoin. Suurin osa varmasti haluaa asua suomalaisessa ympäristössä niinkuin tähänkin asti ja ovat selvinneet ja silti käyvat maailmalla.

    • simmoog

      Tuskin tavaraa jaetaan Joutsenlammella.Johan se jatkais talon vanhoja perinteitä .

    • ertyuio

      miksi poliisiauto on nähty tänään vok joutsenlammella mikä tilanne
      oliko raiskausta päällä, saiko ohjaaja munaa yllättävästä suunnasta

      • kassaneito

        Tänään kassalla tuli sellainen tilanne, jonka haluun jakaa teidän kaikkien kanssa.
        Pohjatietona: Kempeleeseen on muutama viikko sitten avattu uus vastaanottokeskus. Sen asukkaat asioi pääasiassa meillä ruokaostoksilla, kun niitä on infottu, että meiltä saa eniten rahalle vastinetta. Nää nuoret miehet tulee kassalle aina 6-10 hengen porukoissa. Harva osaa englantia juurikaan, tai ainakin arkailee käyttää sitä. Pääasiassa kaikki paria yksilöä lukuun ottamatta on ollut ainaki mua kohtaan asiallisia ja käyttäytyneet jokseenkin meidän normien mukaan.
        Tänään mun kassalle tuli yksin mies, joka on vasta muuttanut kyseiseen vastaanottokeskukseen ja oleskellut Suomessa nyt noin 4kk. Tää kaveri puhu jo suomea, vaikkakin sanamuodoilla ei vielä ollut oikeita versioita ja sanajärjestykset oli väliin haasteellisia ymmärrettäväksi. Ulkomuodoltaan hän oli vähän luotaantyöntävän oloinen. Epäsiisti toppatakki ja kasvojen iho osin pahoin vaurioitunut. Hammasrivistö oli muuta kuin rivistö.
        Tää ihminen hymyili leveästi ja kiitti siitä, että suostuin puhumaan hänelle. Oli unohtanut yhden ostoksen ja harmitteli sitä. Sanoin, että voi ihan hyvin hakea unohtamansa mun käsitellessä muita tuotteita. Ihmeissään haki unohtamansa ja kiitteli vuolaasti, että annoin luvan hakea.
        Tavaroita pakatessa tää mies rupesi itkemään. Kysyin hädissäni oliko kaikki hyvin ja hän vastasi itkevänsä juuri sen takia. Olin kuulemma ensimmäinen suomalainen, joka hymyili hänelle ja ylipäätään jutteli positiiviseen sävyyn. Hän oli neljässä kuukaudessa opetellut suomenkielen niin, että pystyi sillä hyvin pitkälti ongelmitta kommunikoimaan. Syyksi kielen niin nopealle opettelulle hän sanoi: "Haluaisin saada sellaista kohtelua, että kokisin olevani ihminen." Hän oli opetellut omin avuin täysin vieraan ja todella hankalan kielen, jotta saisi töitä suomesta. Hän kertoi toivovansa töitä siivoojana.
        Mut pysäytti aika lujaa se, että toinen ihminen on ollut 4kk vieraassa maassa ilman yhtäkään tuttua ihmistä ja vasta nyt joku suostui jutteleen hänelle. Että olin ainoa, joka on suostunut hymyilee hänelle.
        Ja tästä kaikesta paskasta huolimatta hän jaksoi opetella meidän kielen, tavat ja kulttuurin, vaikka me kaikin mahdollisin keinoin koitetaan sulkea hänet yhteiskunnan ulkopuolelle. Ja tästä kaikesta huolimatta hän jaksoi edelleen hymyillä! Musta ei olis tohon. Mä hajoilen niin paljon pienemmistäkin sosiaalisista ongelmatilanteista.
        Sit menin ihan hiljaa pieneksi hetkeksi itseeni.
        Olisinko mäkään jutellut hänelle, jos en olis ollut sillä hetkellä asiakaspalvelutehtävässä..? Todennäköisesti en. Olisin varmaan tehnyt saman, kun moni muu ennen mua. Olisin kattonut äkkiä eri suuntaan.
        Tästä ihmisestä tuli just mulle esikuva.
        Miten joku voi pysyä noin aitona, positiivisena ja motivoituneena, vaikka 99% ympärillä elävistä ihmisistä kohtelee kun vesikauhusta ja kapista koiraa?
        Mä oon pitänyt somessa tähän asti turpani kiinni maahanmuuttopoliittisista asioista, mutta nyt oli pakko tän yhden ihmisen tarina jakaa. Edelleenkään en tykkää elintasopakolaisista ja siitä, että tänne tullaan 'lomalle'.
        Meistä moni lokeroi ihmiset vaan kantasuomalaisiin ja pakolaisiin.
        Myönnän. Mä oon tehnyt samalla lailla.
        Mutta nyt avaan omaa mieltä sen verran, että en leimaa ketään pelkän taustan perusteella. Heistä jotkut ihan oikeesti yrittää sopeutua meidän kulttuuriin ja elintapoihin. Annetaan heille edes pieni mahdollisuus. Väitän, että kyllä sieltä erottuu porukasta lopulta ne, jotka haluaa ihan oikeasti rakentaa elämän alusta itse, eivätkä ole ajatelleet vaan lomailla täällä valtion piikkiin.
        Mä ainakin haluaisin mahdollisuuden. Annetaan heidän valita käyttävätkö sen hyväkseen.


      • PistiAjattelemaan

        Ihan ajattelemisen arvoinen kirjoitus.


      • Sisäänvaan
        PistiAjattelemaan kirjoitti:

        Ihan ajattelemisen arvoinen kirjoitus.

        Ehkäpä yksinäisyyden nujertama kassaneito näkee pienehkön mahdollisuuden ?


    • dhfjghghghkghj

      hei ettö huomanneet että tuo oli provo, aika hyvä mutta kokeileppas parempi provo heittää nyt kempeleen paikkakuntapalstalle

    • Odottavanaika

      Jännää.Kaikki tietää,että se on vain ajan kysymys.Ei vain tiedetä kuka,koska tai missä.

    • miksipoliisivaikenee
    • Kastetta

      Mut on noi mamut komeita kundeja , kantsisko kokeilla onko niillä 3-5 min muna ?

    • ertyytrew

      on mutta viimeksi se on voinut olla toisen mamun takapuolessa, aasissa, lampaassa tai muussa halal lihassa, voit saada vaikka mitä tuliaisia

    • saramar55

      Pikku ilmo vaan,vein pullia ja joulupipareita Lammelle ,ilahtuivat kovin .

      • SuomalainenYstävällisyys

        Hieno teko!
        Jos itse olisi samassa jamassa,-tollaisesta tulisi hyvä ja iloinen fiilis että ihan kaikki ei sentäs vihaa.


      • kiihottavia
        SuomalainenYstävällisyys kirjoitti:

        Hieno teko!
        Jos itse olisi samassa jamassa,-tollaisesta tulisi hyvä ja iloinen fiilis että ihan kaikki ei sentäs vihaa.

        Käpykaartilaiset ? Mitä heistä ajateltiin 39-45 vuosina .


    • intet

      Komeita poikia ,ilo silmälle,ei käy kieltäminen ettenkö ajattele mitä muutakin niiden kanssa voisi puuhailla.

      • MeKans

        Että housut kastuvat ilman esileikkiä ? Mahtavan maukas tilanne käytä hyväksesi . Ehkäpä keväällä näemme uutukaisen väriviallisen rattaillasi .


      • selväSeuraus

        Suomijuntit kateellisena nostelee pussihousujaan!


    • Multatulla

      Lihan pitää käyskennellä neljätoistavuotta, niin sitten.

    • sdfghmhgdfsda
    • 12313Kyselijä

      Onko siellä joutsenlammella nyt jo siis avattu vastaanottokeskus?

    • Haaskajuttu

      JOOOO, äijää on runsaasti . Tuu valkkaamaan parasperäset viedään ens.

    • rtyupåpoiuyt

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/is-turvapaikanhakijoita-epaillaan-huomattavasti-useammasta-seksuaalirikoksesta-kuin-on-kerrottu/5588004

      vaikka henkilökuntaa on kielletty tuomasta negatiivisia uutisia joutsenlammelta, kannattaa muistaa että kaikenlainen seksiin vihjaileva käytön on kiellettyä koska spr pitää nollatoleranssia ja sen pitää toimia myös toisinpäin eli työntekijöitä ei puristella tisseistä työaikana, siitä pitää tehdä reilusti raiskausyritys nimikkeellä rikosilmoitus

      • Viisikaatoa

        Rikosilmoitus ? Hennalassakaan kärhämä mikä ajoi poliisit käpälämäkeen ei tehty rikosilmoitusta . Yksikään henkilökuntaan kuuluva ei uskalla tehdä ilmoitusta sillä hattuun saatava sulka on arvokas .


      • asdadasdffdsff

        Mitä ihmettä? EIkö vapaaehtoistyöntekijät, ne naiset nimenomaan haluakin irakilaista munaa.


    • kjhgfg
    • aaprahami

      Hatussa jo paljon sulkia ja suomalainen kiristää vyötä,että matut saavat massut täyteen ja maasta tehdään islamilainen valtio päättäjien suostumuksella.Kuka tätä maata puolustaa? Mitä on itsenäisyys,ei hevon paskaa arvokkaampaa tätä pvnä ! Paska käy ees lannoitteeks. Ja mummot kutoo kalukukkaroita,että puikot kilisee !Lastenlasten lapset varmasti kiittävät ---

      • Typerykset

        Vedä vittu korvilles juntti!
        Suomen itsenäisyyden kanssa näillä asioilla ole mitään merkitystä ,
        tajuutko pönttÖeeevertti?


      • ÖÖverttikö
        Typerykset kirjoitti:

        Vedä vittu korvilles juntti!
        Suomen itsenäisyyden kanssa näillä asioilla ole mitään merkitystä ,
        tajuutko pönttÖeeevertti?

        Voisiko edellinen hieman selventää miksi ei itsenäisyyteen liity 30 000 elintasoturistin marssi maahan ?


    • MuslimiMulkkus

      Pijä turpa kiinni niinkuin olis jo,idiootti

    • ertykjhgfds

      niin vapaasti voidaan keskustella olematta rasisti edellinen taitaa olla omia kansalaisiaan kohtaan rasisti

    • ölkjhgfdfcgvh
      • SääliPussihousuväkeä

        Joutsalaisia näyttäisi vaivaavan Keuruu-syndrooma .
        Vihaa ja katkeroitunutta valitusta,-eikä mitään muuta!


      • OmatAivotTöihin
        SääliPussihousuväkeä kirjoitti:

        Joutsalaisia näyttäisi vaivaavan Keuruu-syndrooma .
        Vihaa ja katkeroitunutta valitusta,-eikä mitään muuta!

        Näin ollaan samaa mieltä kaikkien muiden muiluttajien kanssa. Tapahtuu sama kuin natsisaksan aikoihinkin. Varokaa ihmiset ja pysykää erossa kaikin tavoin kaikenlaisista agitaatioista!


    • Muutanteille

      Mukavaa kun on joitain ketä voi vihaa , harrastus siinä kun muutkin . Mitään hyvää ei käpykaartilaisista koskaan koidu yhteiskunnalle .

    • ölga21

      Saisko kalua puutteellinen vai saneleeko Spr sen jakamisen...

    • Saaamisiakin

      Toivottavasti päivähoidosta ja lääkekorvauksista ym, säästöt kattavat elintasoturistien vaatiman ylläpidon .

    • butis

      Kullanmurut Ruotsissa esittelevät irtonaista kissan päätä,yhdessä tuumin nylkivät kissan ja somessa esittelivät tekosen. Miten suurta rikkautta tällainen onkaan ... Vaihtelua irtopäiden skaalassa !

    • heilhitler

      Saksassa oli muslimit vastaanottokeskuksen ohi kulkevalle mummolle kehuneet että heitä jo puoli miljoonaa saksassa. mummo alkoi nauraa ja muslimit kysyivät mikä naurattaa , niin mummo tokaisi että oli meillä joskus 5 miljoonaa juutalaistakin...

      • nATSITHITRTEEN

        Vedä vittu korvilles saatanan nasse!
        Tappaa PITÄIS TOLLASET LEHMÄNOKSENNUKSET!


      • Bioenergiaa

        Viitaten edellisen mummon kommenttiin. Eikös kylälle oltu puuhaamassa sitä uutta lämpölaitosta. Nyt kannattaisi ottaa mallia Auschwitzin polttolaitoksista. Ilmaista biomassa poltettavaksi tuntuu olevan tarjolla loputtomiin. Saataisiin edullista kaukolämpöä.


      • Saippuaksikin
        nATSITHITRTEEN kirjoitti:

        Vedä vittu korvilles saatanan nasse!
        Tappaa PITÄIS TOLLASET LEHMÄNOKSENNUKSET!

        Edellisen eturauhanen näyttää turpoavan voimakkaasti . Mene urologille sinua pitää HÖylätä .


      • OUHjaAAAH
        Saippuaksikin kirjoitti:

        Edellisen eturauhanen näyttää turpoavan voimakkaasti . Mene urologille sinua pitää HÖylätä .

        Höylätään sinua persereikään natsisika!


    • wertjhg
    • Anardo
    • joutsenlampiqqq

      miten on nollatoleranssi toteutunut joutsenlammella
      onko henkiläkuntaan käty käsiksi
      onko toisia mamuja raiskattu tai pahoinpidelty
      onko teräaseita takavarikoitu viikottain
      onko ratsioita tehty terä aseiden poisottamiseksi ja etsimiseksi että henkilökunta voi työskennellä turvallisesti

    • dfghjkkjh

      noi oli hyviä kysymyksiä kun lukee ilttistä ja hennalan karvapaikanhakijoitten tappeluita

    • ffdfdfdffd

      keskisuomalainen kirjoitti etä joutsenlammella oli tappelu.oliko se siinä sillalla kun ajoin ohi niin pari mokkakorvaa oli kiinni yhdessä karvapaikanhakijassa vai oliko ehkä lemmenleikki päällä eli joulun kunniaksi jorattiin kundia perseeseen kuten kotimaassakin ramadan aikana

    • Joutsa

      Hyvin ovat kotoutuneet Joutsaan kun osaavat jo tapella Joutsenlammella , vielä kun turvapaikanhakijamiehet opettelee ajamaan kokoajan kännissä ja turvapaikanhakijanaiset antamaan koko kylälle , niin voivat sitten jo kutsua itseään Joutsalaisiksi !!!

    • Itsensätyydytystä

      Pojat homoilevat siellä . Tuollainen on Arabimaiden tapa tyydyttää itsensä . Heillähän ei ole mahdollista tehdä tarpeitaan naisen kanssa ennen aviota. Joten ei ole ihme jos suonet otsalla pullistelevat.

    • katsodfghj
    • Tyyydyttääkin

      Lahjoittakaa saappaita pojille niin laittamalla päkätin takakoivet saappaanvarsiin niin hommeli hoituu . Siinähän on rainionmäen jälkeen kesäisin lampaita laitumella ihan pantavaksi asti. Joskus oli elokuva lampaan syöjät , nyt voidaan tehdä lampaan paniat filmi .

      • saapasmatu

        Matujen tarvitsee suojata selustansa, ettei käy että mustasukkainen PÄSSI tule puskemaan persuuksille, kun matut tulevat sen reviirille.


    • Värivikaiset

      Jos pässi puskee takalistoon niin etumus menee syvemmälle karvatuheroon . Siinäpä muhametti kokee elämänsä extraa elintasolomallaan . Tuleehan Suomi neitojakin etelästä ja matkamuisto 9kk kuluttua laitoksella . Lammas lie rojauttaa mustankaritsan sukkelammin.

    • rehhhhththt

      mihinkä aikaan henkilökunta käy herättelemässä joutsenlammella poikaset aamupalalle, jaksaako nousta ennen aamu kymmentä

    • gutten

      Silloin heräävät,kun jaksasavat....uskoisin painajaisten vaivaavan. Nyt kaikki Joutsan retuvehkeet "ystäviksi" matuille. Kurssitus alkaa pian,nyt joukolla mukaan,hip...hip !

    • halalia
      • Nimiäpuuttuuvielä

        Sivistysvaltio ei tarvitse tuollaisia.

        Käykää laittamassa nimenne Lakialoitteeseen uskonnollisten teurastuksen kieltämiseksi. Kannattaminen vaatii vahvan tunnistautumisen. Lakialoite.fi. Oikeusministeriö.


    • NäinonNäppylät

      Ei ministeriö mitään voi . Suomi tulee nauttimaan Lähi-idän ja Afrikan kultuurimausteista , he tuovat omat tapansa ja kantaväestö alistuu . Noin on tapahtunut jokaisessa siirtolaistulvan alle jääneeiltä yhteiskunnissa . Yhteinen yhteiskuntamme on tuuliajolla ! ei ole johtajia tekemään päätöksiä , noooooh ehkä keppanan myynnistä tai rajoituksista

      • Ainavoivaikuttaa

        Kansalaisaloite on nimensä mukainen mahdollisuus vaikuttaa. Ellei ennen verenlaskua tainnutetun eläimen liha kelpaa niin voi valita kasvisvaihtoehdon, tai syödä leipää ja piimää, nälässä ei kenenkään tarvitse olla. Ellei kelpaa niin rajat on auki ja bussit kulkee tulosuuntaankin päin.

        Paikalliset keskuksen tai kunnan sosiaalityöntekijät opastanevat ennen tulevan laidunkauden alkua tulijat tumputtamaan, niin että pysyvät pois sieltä läheiseltä lammaslaitumelta.


    • fykuuugyy
    • kesäjoutsalainen

      Niin vain olivat Joutsankin päättävät elimet tehneet väärän ratkaisun, nyt kuskataan pakolaisten lapsia kouluihin ja harrastuksiin taksilla sieltä joutsenlammelta, kaiken ylöspidon saavat, miten on veronmaksajat, mitä he saavat.. mökkiläisiä laskutetaan jopa roskapönttöjen yllädosta vaikka eivät käy mökillään koko vuonna.. jotenkin tuntuu että kaikki ei ole sielläkään hallinnassa.

    • hgjhhjhjhjhj

      missä oli lehdessä juttu missä kilpailutettiin joutsenlammen lapsikyydit
      paneppa linkkiä tulemaan

    • bebek

      Olisi kiva,kun jonkinlaista kyytiä olisi Pertunmaan ja Kangasniemen suuntaan,noin niin kuin omalla rahalla kulkeville. Ketään ei kiinnosta huonot bussiyhteydet,no ...lammelle pääsee ,se on hyvä se.

    • Arvuuttelija

      Eikös Joutsassa ole Spr:n vastaanottokeskus? Uutisten mukaan länsi-suomen Spr:n alueen Vokissa on ollut näitä seksijuttuja avustustyöntekijöiden ja turvapaikanhakijoiden välillä:

      http://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/annala-suhteen-solminut-spr-n-työntekijä-ei-e-p-lla-1.1979179

      Toiminnanjohtaja ehti jo paljastaa ettei kyse ole Etelä-pohjanmaan alueen Vokeista, joten Joutsa voisi olla se paikka? :) Onko sopivia tuttuja? :)

    • Sortoakin

      Tulevaan ammattiin perehdyttämistähän tuollainen paritteluharjoitus lähinnä on.Suomessa ja EU:ssa on kysyntää nuorille miehille juuri tuollaisen seuralaisen muodossa . Tietenkin nyt saadaan runsas tarjonta ja näin taksatkin tulee kilpailtua . Kotimaan mies eläjä vaan joutuu raastupaan jos ostaa alalla toimivan ystävättären palvelua.

    • muknj

      vokissa jossakin suomessa oli raiskaustapaus ja onneksi panivat toisiaan mutta se bacha bazi perinne elaa todella vahvana heissa ja onneksi vietti siihen on voimakkaampi kuin 12v suomi likan pimperoon jossa alkaa vasta kasvamaan karvoja

    • gdjhifhuhfs
    • hgfdsadfghj

      lehdessä oli juttu että 3600 haki metsähallituksen tms lammaspaimeneksi nyt olisi hyvä tilaisuus työllistää ne matut siellä, eli lampaat kesäksi metsään ja tuttua tutummatkin kaverit vahtimaan,heillähän on rautainen ammattitaito alaan, ja naisen puuttuessa saavt ns kevennystä kassiosastolle kuten kotimaassa konsanaan
      voi olla että haluavat vielä syksyllä jatkaa pestiä,jos sattuu tiukat karitsat paimennettaviksi

    • värikkäitävävyjä
    • fhfhjfjfjhfhjhfjhfj
    • Epideemiaa

      Saastuneita uimaaltaita ja muuta mukavaa kulttuurimaustetta kantaväestölle .

    • Jämät

      Paljonko yhteiskunnan mania on poltettu puuhastelemalla kulttuurimausteiden parissa ? Kukaan ei uskalla vastata mitä hänen harrasteesta on kuluja .

    • Suvakitlisäverolle
    • sdghhhddfh

      TULEEKO siellä lammella julki näitä lapsen persreiän poraajia ollenkaan

    • OMAnahka

      OIKEA pakolainen jättää akan ja tenavat sekasortoiseen elinkelvottomaan yhteiskuntaan ja poistuu ITSE turvaan . Onko siellä kuitenkaan hätää jos jättää akan ja mukulat sinne ?

    • abeit

      Kauniita poikia roppakaupalla kuin karamellejä,oisko niillä mitään pahoja tunnollaan,epäilen ! Nämä ainkin hyvin kiitollisia saamastaan avusta.

    • Suvakitirakiin
    • kreetisnorm

      en tiedä miksi vihata maahanmuuttajia,päättäjäthän tämän kaiken ovat luvalla antaneet ja sallineet. Nyt nämä ihmiset vain toteuttavat elämänsä säilymistä ja luotsaavat toiveikkaina parempaan huomiseen. suunta siis aivan oikea! Joutsastakin löytyy hyviä ihmisiä,auttavia käsiä ja kuuntelevia korvia,lempeitä sydämiä,niitä tämä yhteiskunta tarvitsee,ei vihaa,ei nyrkkejä!

      • Rahanreikiä

        Elämän säilymistä ? Mitä erityistä on ihmisen elämässä , emmehähän ole sukupuutonpartaalla. Ja juuri nämä jotka tulevat ja vaativat että heidän pitää saada sitä ja tätä ! Heillä on kuulemma oikeudet , ilman velvollisuuksia . Jaaaaa onhan velvollisuudet kantaväestöllä elättää nämä "turistit" ,


    • hehhehehehehe

      lääkärilehti duodecim viime numerosta voi lukea mitä komea ulkokuori pitänee sisällään, lueppa se niin etp syö enää kun pojat järjestää etnisen ruoan iltamia,
      koraanin opin mukaan kun käydään joutsenlammen vessanpytyllä, tai mieluummin siinä vieressä kyykkypaskalla, niin pers reikä pyyhitään sormella, sitä ei tarvi pestä jos siihen ei jää jälkeä, eikun kättelemään niitä kun tapaatte heitä hypistelemässä s marketissa tomaatteja

    • wulkjhgfds

      kuinkahan kauppa käy joutsenlammella, eräs päivä siellä oli kauppa-auto kangasniemeltä asti tekemässä halal liha kauppaa.
      myykö ne keskioluetkin heille siellä vaikka se on kiellettyä
      boitokoikaa halal lihaa myyviä liikkeitä. eläinten ei kuulu kuolla tuskissaan kuten kristityt irakissa kun pää leikataan kädet selän takana köytettynä

    • ioipppp
    • huolukol
    • tyuljköjklhj

      kuulemma joutsenlampi on tyhjänä kuka varmistaa asian

    • löyly

      Ja nyt Joutsassa suuri murhe ja kaipuu !

    • uskoPelastaa

      Taidan vaihtaa Islamin uskoon itseni ! Sanovat että vonkaamista ei tarvitse harrastaa vaimon suhteen . Hänelle lemmentoiveen voi esittää piiskaamalla pil""""lun turvoksiin niin vaimokin huomaa haluavansa . Huomaamme että hellan ja nyrkin välissä sitä nainen on elänyt muuallakin kun täällä.

    • wetytyiyuiyu

      islamissa kehoitetaan hakkaamaan akkaa ja se tuntuu tehokkaalta oletko kuullut että muslimi akka huutaisi ukolleen tai sillä olisi eriäviä mielipiteitä. se saa tyytyä jakamaaan ukkonsa kullin muutamien muiden naisten kanssa mukisematta

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe