Kuningattarenvuoren SPA:n osakkaat

hyvänpuolesta

RR:n hankkeen SPA-osakkeet ovat otaksuttavasti aivan yhtä kelpoja rakennetaan SPA Tehtaanniemelle tai asuntojen osalta sallittuun paikkaan Kuningattarenvuorelle. Sama yhtiö, samat osakkaat. Tietysti osakkuushalu pitää varmistaa sijoittajilta uuteen rakentamispaikkaan, kun olosuhteet muuttuvat. Olosuhteet muuttuvat parempaan. Kuingattarenvuoren SPA:sta on välitön näköala merelle. SPA-konseptiin voidaan jopa yhdistää kulku moottoroidulla sillalla läheiseen Itämerenporttiin ja sen rantasaunaan. Asuntojen kannalta Kuningattarenvuorelle on varattu kaavassa laituripaikat, niistä ei tarvitse hanskata.

Projektin johdossa molemmin puolin ei ehkä ole ollut penaalin terävimpiä kyniä, kun päätä tylsistytetään hakkaamalla sitä seinään. Ei se siitä parane. Kuningattarenvuorella hanke olisi jo harjassa, Tehtaannimelle ei saa rakentaa asuntoja, olkoonpa ne "vapaa-ajanasuntoja" eli mökkejä tai asuntoja vaan. SPA:lle ja asunnoille on paikat Kuningattarenvuoren kaavassa valmiina. Onneksi rakentamista ei ole vielä aloitettu, kun Tehtaanniemen kaava on vielä vaiheessa.

70

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jalämminleipä

      Voi voi, täällä tunnutaan tietävän asiat.

      • sertifikaattion

        Huisin hyvin.


    • mitentyhmävoikaanolla

      Tämän ketjun aloittajan penaalissa ei kyllä ole kyniä lainkaan...kaikkihan on jo selvää: spa tulee Tehtaanniemelle!

      • huisinhyvä

        SPA voi tulla, mutta vapaa-ajanasuntoja eli kesämökkejä ei tule Tehtaanniemelle. Fiksumpaa olisi rakentaa SPA sinne, mihin asunnotkin, Kuningattarenvuorelle. Toimiihan SPA näiden suunniteltujen asuntojen prameina "suihkutiloina".


    • ihmettelenvaan

      Ei kyllä tavallinen Hankolainen voi ymmärtää miksi RR ja Kavander jääräpäisesti pitää kiinni Tehtaanniemestä, vaikka muuttuneiden rakennussuunnitelmien (ei kylpylä-kongressihotellia vaan yksityisasuntoja sekä ei uimahallia vaan SPA) myötä on luonnollista että Kuningattarenvuori on oikea rakennuspaikka. Kun katsoo näitä kahta aluetta niin selväähän on että Kuningattarenvuori on se joka vaatii rakennuksia jotta alue tulisi inhimmillisemmän näköiseksi. Nythän se on kamala monttu. Tehtaanniemi taas saadaan helposti siistittyä (moni Hankolainen, joka ei ajattele nenäänsä pidemmälle, on sanonut että "hyvä että sinne rakennetaan mitä tahansa, nyt se on roskakasa") pienmmällä maisemoinnilla, jonka jälkeen se voi jäädä odottamaan uusia, kaikkia Hankolaisia hyödyntäviä projekteja. JOS RR saisi luvan rakentaa Tehtaanniemelle nuo kolme yksityisasuntotalot, niin Kuningattarenvuori jäisi kaikella todennäköisyydellä vuosiksi tyhjäksi montuksi. Ja Tehtaanniemi lopullisesti Hankolaisten ulottumattomuudelle tulevaisuuden projekteille. Luulisi että kaupungin johto jo parista edellisistä mönkään menneistä projekteista (Harkimo, Quattro) olisi viisastunut eikä sinisilmäisesti uskoisi RR:n a) todelliseen halukkuuten ja b) käytännön mahdollisuuteen jatkaa uusilla rakennusprojekteilla (uusi hotelli Tehtaanniemelle ja asuntoja Kuningattarenvuorelle - Hangollahan ei ole mitään sopimusta näistä). Katsoisivat nyt realistisesti totuutta silmiin ja tekisivät päätöksen sen mukaan. Jos nykyinen projekti siirrettäisiin Kuningattarenvuorelle niin KAIKKI Hankolaisethan olisi tyytyväsiä; ne joilla on varaa käyttää SPA:ta saisi sen, Tehtaanniemen yksityistämisen vastustajat olisivat tyytyväisiä, kaunaa yksityisasunnonostajia vastaan ei syntyisi koska he eivät veisi Hangon yhteistä, matkailuun varattua aluetta, Hankoon tulisi uusia, varakkaita asunnonomistajia, Kuningattarenvuoresta tulisi luultavasti upea alue. Eli kaikki muut olisivat tyytyväisiä paitsi projektin johtajat - miksi???

      • Shortisbest

        Oli niin pitkä kirjoitus etten jaksanut lukea läpi. Kysyn vaan, tuotiinko keksusteluun jotain uutta kerrottavaa ??? Ja lyhyt vastaus, please


      • ihmettelenvaan

        Tuotiin.
        Juuri heille, jotka eivät tähän astikaan ole "jaksaneet" perehtyä taustafaktoihin.


    • Eivoiollatottakaan

      Miksi täällä aina väkisten sotketaan asioita? Rr on saanut rakennusluvan ja sillä sipuli, rakentaminen on viivästynyt jo tarpeeksi. Nyt mahd. pian vaan rakentamaan, eikä mitään lisäsotkuja. Ei näitä asoita voi heittää kuten mieli milloinkin tekee, ne on jo aikanaan sovittu. Ensin tulee spa ja rakennukset Tehtaanniemelle ja sitten Kuningatarvuori!

      • ihmettelenvaan

        Miksi RR aloitti itse väkisin "sotkea asiat"? !
        Mieli teki Tehtaanniemelle yksityisasuntoja rakentamaan, vaikka kaava selvästi sen estää. Itsehän on tahallaan tämän vuoksi viivästyttänyt rakentamistaan. Olisi rehellisesti vaan pyytänyt saada aloittaa Kuningattarenvuorella, koska itse tiesi että yksityisasunnoista on kyse. Viivästyminen johtuu juuri sen vuoksi että on koetettu saada Hankolaiset uskomaan että yksityisasunto on hotellitoimintaa.
        Ei mennyt läpi, sorry.
        Työjärjestys olisi varmasti alusta alkaen saatu muutettua (ensin Kuningattarenvuori, sitten Tehtaanniemi) jos kaupungin edustajille olisi heti kerrottu mitä oikeasti aiotaan, ja pystytään, rakentamaan. Nyt kaupunki (Kavanderin porukka) on saatu uskomaan että aikomus olisi se alkuperäinen suunnitema (kongressi-kylpylähotelli tai Time-share kylpylä). Kun paperit oli allekirjoitetut, ja totuus valkeni, niin ei enää kehdata myöntää moka, vaan pusketaan väkisin Tehtaanniemelle yksityistaloja, vaikka hyvin tiedetään ettei tämä ole koko Hangon edun mukaista tulevaisuutta ajatellen.
        Eikö nyt joku järkevä porukka Hangon päättävissä elimissä saisi tämän farssin katkaistua? Nukkuvatko kaikki? Mikä pelko hiljentää?


    • Rauhaarajalle

      Antaa Rollen paasata. Se on aika sekaisin...

    • alenroos

      Ei Rolle ole sekaisin

    • kohtameneehyvin

      En olisi uskonut, että hallituksessa on muistakin kuin Kavander, jotka ovat pihalla. Ihmettelenvaan on aivan oikeassa. Yrittäkää Eivoiollatottakaan ja Rauhaarajalle ajatuksella ja ihan rauhassa lukea hänen kirjoitukset uudelleen.

      Juuri on saatu Tehtaanniemen ja Kuningattarenvuoren kaavat kuntoon ja kohta päästään kilpailuttamaan. RR:n hanke, SPA ja asunnot voidaan uudelleen sopimalla siirtää Kuningattarenvuorelle. Pääsisivät aloittamaan. Kuningattarenvuorellekin jää vielä kilpailutettavaa.

    • isokihojenprojekti

      Voi sentään miten vietävissä te hankolaiset olette. Ihan sääli tulee. Pikkurahalla olette antamassa isokihoille Tehtaanniemen.
      Ensin maksatte mahtavan summan Kuningattarenvuoren infrasta. Ja sitten jätätte sen tuollaiseksi torsoksi.

      Tämä koko Tehtaanniemen projekti näyttää todelliselta kiristykseltä. Sekä hyväveli järjestelmältä. Olette ihan naurettaviksi (ja narutettaviksi) joutuneet, te hankolaiset.

      Eikö voisi tavallinen hangöbo kysyä RR projektilta rehellistä vastausta siihen että mikä mättää kun Kuningattarenvuori ei kelpaa? Siihenhän RR ei ole antanut vastausta tivaamisesta huolimatta.

      Eikö teidän päässänne ole muuta kuin tyhjää. Laittakaas nyt asiat kuntoon.

    • Eivoiollatottakaan

      Sakkoja tulee, jos jättää Kuningatarvuoren rakentamatta!

      • voiko

        Anteeksi, kenelle?
        Voisitko kertoa summan?


      • Rahattaskuun

        Suunnitelmiin kuuluu kuulemma myydä se pois hyvällä voitolla.


      • Kukamyy

        Kuka myy ???


    • Justjoopas

      Milli tai pari sakkoja. Eikä kukaan mitään myy.

    • kiinniveti

      "Ihmettelenvaan", kaipasit motiiveja. Voi niitä kaivella syvällisemmin, jos asiat eivät etene hankolaisten toivomaan suuntaan, mutta lyhyt arvio. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja vaan haluaa, että asiat menee sillä tavalla kuin on sovittu, vaikka ehkä on sovittu, ennen pilkkua olevan sanan loppuosaa päin, jostain syystä. RR:n vetäjän motiivi on raha ja ajatus, että kun ilman vastinetta saa niin helposti rahaa, niin tehdään sitä oikein kunnolla; tavoitteena Tehtaanniemi 12 miljoonaa ja Kuningattarenvuori 30 miljoonaa. Tarkempi motiivi, Suomen ennätys tai kavereiden välinen veto vai...?

      Anyway, kun molempien tavoitteet eivät oikein hankolaisten viisaiden vastustuksesta meinaa toteutua, on syytä ehdottaa perääntymistä, plan B, joka on RR:n hankkeen siirtäminen Kuningattarenvuorelle. Silloin saadaan jotain tehtyä!

    • virtaaon

      Nukutko aina valveilla ollessasi?

    • vinkvinkvink

      Jos RR haluaa tienata Tehtaanniemen rakennusoikeudella, niin kannattaisi alkaa etsimään hotellioperaattoria, joka haluaa hyödyntää Hangolle jo nyt kohdistuvan kongressimatkailupotentiaalin. Yhteys herra Scandiciin jne. Näin kannattaa tehdä, koska Tehtaanniemelle ei saa rakentaa asuntoja.

    • skitsofreenimus

      Hoh hoijaa. Sama tyyppi täällä jatkaa yksinpuheluaan eri nimimerkeillä. Lopeta jo. Juna meni ja anna hankolaisille mahdollisuus pysyä itsenäisinä. Kannattaisi käydä jonkinlaisella kallonkutistusosastolla puhumassa pakkomielteistään ja oireistaan. Hoh hoijaa ....

      • voiko

        Hyvä esimerkki taas pakkomielteisestä kommentoijasta, joka ei osaa antaa mitään aiheeseen kuuluvaa asiatietoa, ainoastaan haukkua muita keskustelijoita. Voisi hellittää vähän (vaikka käydä kallonkutistajalla) ja palata linjoille kun oireet ovat helpottuneet ja keskittyminen annettuun aiheeseen sujuisi paremmin.


    • Kirjoittavat_kädet

      Jep, kaikki yhtä ja samaa paskaa, pakattuna vaan eri paletteihin.

    • IhmettelenVaan

      Onko kirjoitukset tämän otsikon alla lähinnä yhden ihmisen yksinmonologia, tosin eri nimimerkkien alla ????? Tekstisisältö viittaa vahvasti siihen suuntaan. Henkilö esittää eri otsikoiden alla sama teema, Kuningattarenvuoren priorisointia. Eikä voi ymmärtää että Kaupungin johdolla on muuta tehtävia hoidettavana kun kinastelua tässä keskustelufoorumissa.

    • yhtäpötköätämäkinsitten

      Eihän täällä tarvitse kenenkään näitä lukea tai riidellä siitä kuka ne on kirjoittanut. Kaupungin johto voi hyvin keskittyä omiin tehtäviinsä, ei tarvitse yömyöhällä kytsiä kuka kirjoittaa ja mitä. Jos joku haluaa priorisoida jotakin ja jollakin on sitä vastaan, voi hyvin tulla kasvotusten sanomaan.
      Piste.

      • IhmettelenVaan

        Ei tässä riidellä siitä, kuka on kirjoittaja j.n.e., haluan vaan tuoda esille että tämä on lähinnä yksinäisen Don Quijoten taistelua tuulimyllyjä vastaan.


      • voiko

        Epärehellisyyttä vastaan on aina taisteltava.
        Yksin tai joukossa.
        Vastustajien joukko Tehtaanniemen suhteen ei ole pieni joukko.
        Kaikki ei tietysti viitsi ilmaista mielipidettään tällä foorumilla, mikä on ymmärrettävää, kun näkee keskustelun tason kielenkäytön ja asiallisuuden suhteen.


    • Vanhaanmalliin

      Yhteistyötähän tässä saatettaisiin tarvita.

    • kahdenkuukaudentähden

      Hankolaiset poliittiset päättäjät ovat taas kerran kiivenneet väärinpäin puuhun.
      Kuningattarenvuoreen sysättiin rahaa aivan satasella ja puhuttiin isolla äänellä kuinka sitä aletaan kohta rakentaa. Kiire kiire oli. Ja mitenkäs sitten kävikään. Siellä se nyt tönöttää. Lovi kalliossa. Miljoonakuoppa.
      Edes RR ei halua koskea koko paikkaan.

      Haluavat Tehtaanniemelle hyväosaisille luxusasuntoja. Ihan yksityisiä sellaisia. Syöttinä käyttävät SPA rakennusta johon nyt sitten tulisi KOKOHANGON uimahalli. Kuinkahan kauan nämä luxusasuntojen omistajat kestäisivät tavishankolaisten, nuorten ja lasten polskintaa ja meteliä hienostokylpylässään. Ja tuskin heille passaisi ollenkaan hotellirakennus viereen. Homma kyllä varmaan kaatuisi ihan itsestään, jos ei muuten, niin ainakin vetoamalla siihen, että se ei ole "taloudellisesti" kannattavaa.

      Bulevardin päässä on iso läjä asuntoja jotka ovat tyhjillään. Pimeät ikkunat harmaissa taloissa. Näistäkin rakennuksista piti tulla Hangon taloudelle pelastus. Vaan eipähän sieltä sitä ostovoimaa ole tullut kuin kesäravintoloihin, joista suurinta osaa pyörittävät "eihankolaiset".

      Jos Tehtaanniemi toteutetaan tällaisena Hangon tulevaisuus jatkuu aivan samanlaisena kuin ennenkin. Kaksi kuukautta vuodessa elämää, muuten "hiljainen on kylätie".

      • hyvänasialla

        kahdenkuukaudentähden, käänteistä logiikkaa? Ei ihan mene jakeluun. Yritän oikaista: luxusasuntoja on yritetty rakentaa Tehtaannimelle, lisää pimeitä ikkunoita. Ei käy hankolaisille. Kyllä Kuningatteren vuorelle voi asuntoja rakentaa valoilla tai ilman. Syötti SPA ei ole mikään uimahalli. Kyllä HANKOLAISET tarvitsevat ihan oikean uimahallin, missä voi harrastaa vauvauintia, kun on sen aika ja sitten lasten kasvaessa ne laitetaan lastenaltaaseen ja vanhemmiten uidaan ja käydään vesijuoksussa. Vesiliikuntaa ihan koko ikähaitarille, uimahallihintaan.


    • skitsofreenimus

      Hoh hoijaa. Samaa sekopää jatkaa jaaritteluitaan eri nimimerkeillä. Hoh hoijaa ...

      • voiko

        Voisitko huokailun sijaan itse esittää kunnon VASTINETA niihin argumentteihin jotka vastustajat esittävät. "Sekopäät, paskaa, jaarittelu, hoh hojaa, mene kallonkutistajalle" jne. jne. on tämänkin otksikon vastineet RR:n kannatajilta. Kuin pikkulapset jotka vaan huutavat kurkku suorana ei, ei ei - riippumatta mitä esitetään. Ettekö itse näe kuinka tyhmän kuvan annatte joukostanne? Jos kantanne on selvä, vastaargumenteille suljette korvanne, väittely ei kiinnosta (tai kyvyt puuttuvat) - miksi roikutte näillä sivuilla? Erityisesti kun te vaikutatte varmoilta siitä että kaikki menee RR:n suunnitelmien mukaan ja kaikki tämä "keskustelu" on turhaa "sekopään jaarittelua".


      • hyvävoittaa

        juurikin näin.


    • Shortisbest

      Vaihda keskusteluteema. Tai tuo jotain uutta tähän keskusteluun.

      • voiko

        Teema tulee varmasti jatkumaan niin kauan kuin RR:n hännistelijät levittävät väärää tietoa eivätkä suostu rehtiin väittelyyn.


      • Shortisbest
        voiko kirjoitti:

        Teema tulee varmasti jatkumaan niin kauan kuin RR:n hännistelijät levittävät väärää tietoa eivätkä suostu rehtiin väittelyyn.

        Kenen kanssa, ja missä, pitäisi tämä "rehti väittely" käydä????


      • voiko

        TÄSSÄ tietysti. Tämähän on keskustelupalsta. Juurihan valitin ettei RR:n kannattajat - tällä foorumilla - anna perusteltuja vastaväitteitä vastustajien kommentteihin, vaan sen sijaan haukkuvat keskustelijoita.


    • stuubidau

      Dont argue with idiots. Se on hyvä ohje.

      • voiko

        No, en nyt menisi RR:n projektin kannattajia idiooteiksi nimittämään.
        Mielummin sanoisin ei asiaan kunnolla perehtyneitä ja sen vuoksi mielipiteet ovat saaneet muodostua pinnallista mainosretoriikka kuuntelemalla. Muuta syytä en kyllä voi keksiä siihen että he eivät osaa antaa kunnon argumentteja mielipiteilleen.
        Sääli - kiinnostaisi saada faktoihin perustuvia näkökantoja heidän puolelta.
        Taitaa olla turha enää niitä tällä foorumilla tivata, valitettavasti.


      • Shortisbest

        Viisas päätös. Ja elämänlaatu paranee.


    • vähäinenpoikkeama

      Olisikohan nyt aika uuden kaupunginjohtajan perehtyä tarkemmin tähän projektiin. Myöskin kaupunginhallituksen ja valtuuston tulisi tarkemmin katsoa asemakaavaa sekä tarkentaa itselleen mitä tarkoittaa "vähäinen poikkeama".
      Eikö niin?
      Kaupunkilaisia ei tulisi johtaa väärään eikä Hanko voi olla kenenkään kaupallinen rahastuskenttä.

    • Tahtooostaaosakkeen

      Onko Kuningattarenvuorellekin tulossa spa?? Kuka rakentaa? Saako sinne ostaa osakkeita? Netistä ei löydy mitään!

      • voiko

        Kyllä, jos järki voittaa ja Tehtaanniemen hanke siirtyisi sinne minne se kuuluu.
        Miksi sinulle ei kelpaa osake Tehtaanniemellä? Kiinnostaisi kuulla syy?


      • Tahtooostaaosakkeen
        voiko kirjoitti:

        Kyllä, jos järki voittaa ja Tehtaanniemen hanke siirtyisi sinne minne se kuuluu.
        Miksi sinulle ei kelpaa osake Tehtaanniemellä? Kiinnostaisi kuulla syy?

        Tottakai kelpaa, parempi paikkahan se kylpylälle on, mutta täällä sain keskustelusta käsityksen että spa on siirtymässä Kuningattarenvuorelle. Tarkistin asian: ei ole siirtymässä minnekään. Miksi täällä muuten kaikki puhuu ihan hölynpölyä?


      • voiko

        Anna esimerkki hölynpölystä, jotta voidaan kommentoida, kiitos.


      • Suu-makeaksi
        voiko kirjoitti:

        Anna esimerkki hölynpölystä, jotta voidaan kommentoida, kiitos.

        Pohjois-Ranskasta Cambraista voi karkkikaupasta ostaa hölynpölyä (http://www.betises-de-cambrai.com/hten/), kaksivärisiä minttukarkkeja.


    • hyvänasialla

      Tehtaanniemelle ei saa rakentaa asuntoja. RR:n olisi yksinkertaisuuden vuoksi siirrettävä projektinsa jo vihdoinkin Kuningattarenvuorelle. Vai vieläkö jallitetaan pari vuotta? Juurikin niin.

      • joriitti

        Kaavamerkinnäksi tullee KL-7 ( liikerakennusten kortteli ). RR ei saannut AL merkintää läpi. Nyt vedetään kaniini hatusta ja friitidsbostäder muuttuu liikerakennuksiksi. Mitähän RR.n asiakkaat sanovat tästä. Me ei saatu sitä mitä valtuusto oli ajatellut ei hotellia eikä uimahallia. Eikä edes kunnon korvausta. Siirsin kirjat tänään Tampereelle. Thanks!


      • huisinhyvä

        Tätä samaa. Kannattaa ottaa etäisyyttä. Odottavien aika on ihanaa.


    • voihannenäsentäs

      kyllä se spa liikerakennusten kortteliin mahtuu_olkaa nyt iloisia edes jostain...kyllä se kaljakuppilakin siellä rannassa säilyy!

      • eikesämökkejä

        Noi hyviä mutta ei kesämökkien.


    • hyvänasialla

      RR:n osalta homma helppoa, kaikki mainosmateriaali kelpaa, ei tarvitse muuta kuin muuttaa sana Tehtaanniemi sanaksi Kuningattarenvuori. Vanhat paperit voi ottaa mukaan ulkohuussiin. Juurikin niin. Aika on rahaa!

    • hyvänasialla

      Kannattaa lukea aloitusteksti, niin paljon on matkalla ollut potaskaa. Back to basics. RR:n osalta ovat myyneet ja lehtimainoksien mukaan myyvät edelleen Tehtaanniemelle asuntoja, vaikka sinne ei niitä saa rakentaa kuin kolme kappaletta. Omalla vastuulla, omalla riskillä myy sellaista, mitä ei ole olemassa. Siitä on turha muita syytellä, katse peiliin. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja on saattanut mennä ne asunnot sinne Tehtaanniemelle lupaamaan, mutta eihän hänellä sellaiseen ole valtuuksia, valtuusto päättää kaavamuutoksesta. Hänellä on ehkä valta SDP:n yhteentoista ääneen, mutta siinä kaikki. Liiketoimintojen kortteliin ei asuntoja rakenneta kuin vähäinen määrä, talkkarin asunto ja ehkä hotellin ylimpään kerrokseen kroisoksen vinttisviitti. Sen tietää RR:n toimiva johto, onhan rakennusalan miehiä. Omalla riskillä. Katse peiliin. Juurikin niin. Nyt on asiat menossa hyvään suuntaan. Hangon matkailustrategian mukaan: talvimatkailun lisääminen, kongressikaupunki, numero yksi tarve kunnon hotellin, jossa koukoustaminen ja majoitus saman katon alla. Juurikin niin.
      RR:n hanke voidaan toteuttaa Kuningattarenvuorelle. Siellä SPA-osakkaat saavat omansa. Mutta tyhjästä on paha nyhjästä. Hyvä voittaa lopulta aina.

    • stuubidabius

      Mitä hemmetin väliä sillä on, onko SPA kuningatarvuorella tai tehtaanniemellä. Ihan yksi lysti. Kuningatarvuori on jo suunniteltu asuinalueeksi ja infra sinne on rakennettu sen mukaan. Ai tyyristä olis repiä kaikki uudestaan auki ja sovittaa infra kylpylähotellille ? Lopeta jo jauhaminen hyvä ihminen !

      • huisinhyvä

        Katso kaavaa ennenkuin kohkaat lisää.


    • Riittäävähemmällä

      Juurikin näin. Eikö voisi lopettaa tämä jauhaaminen samasta asiasta. Usko nyt, tällä palstalla mikään ei päätetä. Juurikin näin.

    • Virrkamies

      Kylpylä ja 3 majoitusrakennusta , joissa on 43 vapaa-ajan asuntoa sekä 1500krsm2 rakennusoikeus toteutetaan nyt Tehtaanniemelle. Rakentaminen alkaa marraskuussa ja kylpylä otetaan käyttöön keväällä 2017. Vapaa-ajan asunnot valmistuvat kesällä 2017. Kuningattarenvuoren alueen detaljisuunnittelu on jo käynnistetty.

      • Jubileumius

        Hah! Loistavaa! Tuo rakennusoikeus on se hotelli?


    • UsVaDi

      No vihdoinkin faktatietoa! Kiitos! Hienoa että hanke käynnistyy. Saadaan työtä ja toimeentuloa - uimahalli ja matkailumeininkiä!

    • huisinhyvä

      Edellä Virrkamies, Jubileumius ja UsVadi täyttä bullshittiä. Rakenuslupa vanhentunut, kaavaehdotuksessa vain kolme asuntoa Tehtaanniemelle. Juoksupoika don't shoot the messanger. Asia tärkein.

    • Ei sitä täällä usein vitsi käydä katsomassa näitä samaa levyä jankaavia.

      RRllä on rakennuslupa ja tätä uutta kaavaa ei tarvita vielä mihinkään. Luultavasti menee vuosi kaksi ennen kuin se on hyväksytty.

      Ei kukaan ole niin hölmö että nyt yhtäkkiä vaihdettaisiin paikka Kuningatarvuoreen, veisi vuosia ennen kuin mitään rakennettaisiin enkä näe mitä se muuttaisi.

      Tärkein taitaa olla kaljakuppilan pysyvyys jonka en ole kuullut kenenkään sanoneen että poistettan. Ei ainakaan luontoarvot ko. niemellä ole niin suuret että siihen ei saisi rakentaa ja sitäpaitsi rakentamisen jälkeen tulisi polku rantaa pitkin, joten luulenpa että siellä kävisi enemmän väkeä kuin mitä siellä nykyään käy.

      Kyllästyttää nämä vanhat jäärät jotka jämähtävät vanhaan eivätkä näe että kaupunki tarvitsee kehitystä jotta nuoret pysyvät ja saavat työpaikan.

      Taitaa kateus olla se suurin ongelma!

      • voiko

        Kyllä sinä itse samaa levyä jankaat - mitä uutta toit keskusteluun?
        Lue perustelut vastustamiselle toisen otsikon alla, "Kuningattarenvuori on asuntoalue".
        Ei kysymys ole kateudesta, tervetuloa Hankoon vaan kaikki ökyrikkaat, teille kaavotetuille alueille. Monella vastustajallakin muuten olisi kyllä varaa ostaa näitä luxusasuntoja, mutta ymmärtää ettei Tehtaanniemi ole oikea paikka yksityisasunnoille ja pysyy sen vuoksi pois tästä puhalluksesta, ihan moraalisista syistä.
        Myöskään ei ole kysymys luontoarvoista, koska Hankolaiset kyllä antavat Tehtaanniemen projektille joka hyödyntäisi Hankoa pitkällä tähtäyksellä. Yksityisasuntojen rakentaminen sinne ei hyödynnä Hankoa kuin tilapäisesti, ja estää kehitystä tulevaisuudessa.
        Mitä tekemistä kaljakuppilan pysyvyydellä on tässä projektissa? Eihän kukaan ole sitä poistamassa. Vai?


      • Heheh ensimmäinen kommenttini ja saan kuulla että jankkaan. Ei kyllä täällä muut sen tekevät ja joo ei sitä paljon uutta tähän jankutukseen voi tuoda koska kaikesta on jo jankutettu moneen kertaan.

        Fakta on kuitenkin se että rakennuslupa on ja enää ei tarvita mitään uusia päätöksiä, ei poliittisia tai muita joten kaikki on RRstä kiinni olkootkin R ja kumppanit mitä mieltä tahansa.

        Oikea hinta on aina se mikä joku on valmis antamaan jostakin. En ole nähnyt että jankkaajat olisivat tuoneet mitään uusia investoijia jotka olisivat valmiita pistämään rahat kiinni ko. hankkeeseen.


      • voiko

        Tervetuloa vaan jankkaajien seuraan, kun se sinulta niin sujuvasti käy. Kun sinun ja vanhojen välillä ei ole mitään eroa, on vaikeata huomata "raikas uusi tuulahdus" ;-)

        Rakennuslupa oli Time-Share rakennuksille, tämänhetkinen kaava ei salli sitä yksityisasumista, mitä RR:n projekti de facto on. Kovinhan koetetaan sanahelinällä toisin väittää, mikä puhallus valitettavasti näkyy menevän yksinkertaisempien (tai - hmmm.. olisikohan siinä muuta takana?) päättäjien kanssa läpi.

        Oikeaa hintaa ei voi määritellä vain rahassa, tässä ja nyt, koska ajat muuttuvat ja uusia projekteja varmasti ilmestyy tulevaisuudessa. Tontti on siinä mielessä liian arvokas luovuttaa yksityiskäyttöön, kovin pienen ja lyhytaikaisen hyödyn vuoksi.


      • "Oikeaa hintaa ei voi määritellä vain rahassa, tässä ja nyt, koska ajat muuttuvat ja uusia projekteja varmasti ilmestyy tulevaisuudessa. Tontti on siinä mielessä liian arvokas luovuttaa yksityiskäyttöön, kovin pienen ja lyhytaikaisen hyödyn vuoksi."

        Niin emmehän me ole odotelleet kuin muutama 10 vuotta eikä mitään ole tapahtunut ja tiedän mielestä varmaan pitäisi odottaa vielä saman verran jotta sammal meidän monen päällä kasvaisi, tämä on varmaan teidän käsitys raikkaasta uudesta tuulahduksesta.

        "Rakennuslupa oli Time-Share rakennuksille, tämänhetkinen kaava ei salli sitä yksityisasumista, mitä RR:n projekti de facto on." Kunnan on aika mahdotonta valvoa mihin käytetään, ei taida olla lain suomaa mahdollisuutta valvoa käyttöä.

        En tätä enemmän tästä vitsi koska ei se ole sen arvoista, aika näyttää ja olen varma että jotain positiivista tämä tuo Hangolle.


      • voiko

        Hyvää jatkoa vaan, kiva kun piipahdit.
        Ei kunta tarvitse mitään valvoa, jos rakennus on hotelli tai time share.
        Kyllä sellaiset rakennukset on jo alusta alkaen suunniteltu liiketoimintaperiaatteella, joka helposti näkyy työpaikkoina ja time share vuokraustoimintana.
        Voimme hyvin odottaa seuraavat 10 vuotta jos vaihtoehtona on tunkkainen puhallus kuntalaisten kustannuksella.
        Projektin siirtäminen Kuningattarenvuorelle taas olisi molemmille osapuolelle hyödyksi. RR:lle ehkä ei ihan niin huikea lottovoitto, mutta varmasti investoijille kovin hyvä business sekin.


    • roosalen

      Kyllähän alkuun oli kova halu saada kaljakuppila pois, kun sen melu saataa häiritä Tehtaanniemen lomailijoiden unia. Mutta ei siitä sen enempää

    • faktamus

      Roosalen on aivan väärässä. Jo nyt melurajoitukset on minimissä johtuen vieravenesatamasta. Kaljakuppila ainoastaan hyötyy hankkeesta lisääntyvien asiakkaiden muodossa. Mitään ylimääräisiä rajoituksia ei ole tulossa.

      • rooralen

        Lue mitä kirjoitin. Alkuun oli...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe