miehettömyys

iinukkka

Miten saada mies ?

10

141

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies____

      Hehe, minä aika monesti mietin miten saada nainen.

    • riisipuu

      Riippuu hieman onko aloittaja nainen, mutta jos on, niin helposti... Pidä mieli avoinna, hymy kasvoilla, ja itsestäsi huolta. Jos ei tällä tärpppää, niin lisää sitten omaa aktiivisuutta haluttua sukupuolta kohtaan, hakeudu paikkoihin, joissa voi kohdata haluttua sukupuolta. Muistaen avoimuuden, hymyn ja huolenpidon.

    • mythbuster

      Yksi hyvä keino erottua joukosta on se että tekee jotain asian eteen. Kun 98% sinkkunaisista vain odottaa, niin siinä on mainio tilaisuus kiilata aika monen neidin edelle.

    • kunnollinen.nössö
    • miehettömyyspäätös

      Siinäpä vasta pulma.
      Mulla oli tuossa parin vuoden sinkkuusjakso, jolloin en etsinyt miestä. Syystä, että pitkä suhde oli päättynyt ja päätin kokeilla sellaista parin vuoden miehettömyyttä, ja tämän kokemukseni pohjalta voin sanoa, että varma tapa saada mies tai ainakin löytää kumppaniehdokkaita, on asennoitua niin, ettei etsi miestä. Koettu on.
      Muistan sellaisilta sinkkuajoilta, jolloin oli vähän niin kuin haku päällä, että kun sitä meni jonnekin, missä oli miehiä ja mahdollisuus löytää joku, se jotenkin oli niin, ettei se vaan toiminut ollenkaan. Ei ketään otollisia ollut tai jos oli, ne tyrehtyi jotenkin kasaan.
      No tuon miehettömyyspäätöksen aikanahan otollisia miehiä tuli joka tuutista. Osa oli aivan sopivia kumppaniehdokkaitakin. Yks hyvä esimerkki on kun kävin sieniä keräämässä hevon kuusessa asti, missä ei koskaan ollut näkynyt ketään muuta ihmistä, niin eikös siellä vaan ollut aivan ehta ja kunnollinen mies ja sinkkukin vielä!
      Olen kuullut sanottavan, että ei kannata liikaa yrittää, että se joku sopiva löytyy juuri, kun vähiten sitä odottaa. Itse olen huomannut, että kun on liikaa haku päällä, niin se vaan vaikuttaa siten, että ihminen menettää jotain itsestään. Aivan kuin jokin vetovoiman laki vaikuttaisi näkymättömissä siten, että kun on liian tosissaan haku päällä, se jotenkin vähentää omaa vetovoimaa ja ne otolliset tilanteetkin jotenkin liukuu ohi.

      • mythbuster

        Olisi mukava nähdä se tilanne että miehetkin ottaisivat opiksi neuvostasi ja lakkaisivat yrittämästä. Veikkaan että aika nihkeäksi kävisi. Mutta naisilla on mahdollisuus olla yrittämättä ja jättää sellaiset ikävät velvollisuudet miehille. Kyllä, se on epäreilua ja olen siitä kateellinen.


      • miehettömyyspäätös

        parhaat tilanteet on kyllä syntyneet siten, että kumpikaan osapuoli ei ole erityisemmin ollut liikaa haku päällä. Että on kehkeytynyt tilanne vähän niin kuin vahingossa. Itse ainakin olen miesten taholta tulevalle yli yrittämiselle todella allerginen. Liian tyrkyllä oleva mies ei ole mitenkään kiinnostava/komea. Sellainen sopiva ujo etäisyys on karismaattista.


      • erittäinhyvinsanottu
        miehettömyyspäätös kirjoitti:

        parhaat tilanteet on kyllä syntyneet siten, että kumpikaan osapuoli ei ole erityisemmin ollut liikaa haku päällä. Että on kehkeytynyt tilanne vähän niin kuin vahingossa. Itse ainakin olen miesten taholta tulevalle yli yrittämiselle todella allerginen. Liian tyrkyllä oleva mies ei ole mitenkään kiinnostava/komea. Sellainen sopiva ujo etäisyys on karismaattista.

        Sisko todisti hyvin, mitä mythbuster tuossa yllä kuvaili. Naisille yliyrittäminen on synonyymi sille, että epämiellyttävä mies yrittää lähestyä. Miellyttävien kohdalla kaikki vain sattumalta tapahtuu.

        Onhan tässä keskivertomiehenäkin mahdollisuus olla yrittämättä, mutta sen hinta on se, että yksin ja rauhassa saa olla.


    • rehqeth

      helppoa: keinohedelmöityksellä! Ennemmin tai myöhemmin tuloksena on mies. :)

    • Otat / otatat kuvan itsestäsi ihan normi päivänä vaikka töistä palattuasi. Ja sellaisen, missä näyt kokonaan ja jossain kivassa ympäristössä. Ei mitää lähikuvaa, vaan ns yleisen. Se kiinnostaa ketä kiinnostaa ja sitten kuitenkin se miten tutustumisesi viestittelee on se tärkein juttu ja sen jälkeen voi sitten lähtee treffeille. Toinen vaihtoehto on, että ei ole ollenkaan kuvaa, silti naiset saa yhteydenottoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe