Kiitos Satu ja Seija

kulttuuri_rikastuu

Kyllä nyt alkaa kulttuuri rikastumaan Mikkelissäkin. Yleensä 2–15 millilitran annoksina. Alla linkit kahteen tapaukseen vuorokauden takaa.

http://yle.fi/uutiset/kaksi_miesta_raahasi_naisen_pusikkoon_joensuussa__polkupyorailijoita_etsitaan/8321031
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092120393925_uu.shtml

Turun Sanomat muuten uutisoi jostain syystä seuraavan uutisen paljon isommin kuin tuon raiskausyrityksen.

http://www.ts.fi/uutiset/turun seutu/816404/Nainen loi mustaa tyttoa bussissa Turussa

Ja käytti Hesarin käyttämää termiä kantaväestö. Hesarihan on jo jonkun aikaa käyttänyt aina välillä raiskausuutisissa termiä "kantaväestöön kuuluva" jos raiskaaja ei ole maahanmuuttaja. Onko tästä sitten pääteltävissä että jos koodisanaa kantaväestö ei ole niin raiskaaja ei ole kantaväestöä?

72

528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KolmeHurraataJuhalle
      • karifani

      • MuutamaHuomio

        Ei minulla ole periaatteessa yhtään mitään pakolaisia vastaan, mutta siinä samalla kun pakolaisia otetaan, niin syntyy myös vastuu siitä, että näille kerrotaan miten suomessa toimitaan ja vastataan siitä, että pakolaisilla on suomessa samantasoiset oltavat kuin sivistysmaissa, esim. Saksassa.
        Myös maahantulevien identiteetistä on pidettävä tarkkaa kirjaa. Tuo kaveri tuossa videolla ei ole 17v nähnytkään, mutta hänellä voi olla jonkin toisen ihmisen paperit. Mitä on tapahtunut sille 17v kaverille jonka paperit ovat tuolla 30-40v kaverilla? Mikä takaa sen, että tällainen väärillä papereilla liikkuva ihminen ei ole esim. isiksen palkkalistalla?

        Tämä ei ole rasismia, vaan turvallisuus ajattelua.


    • KiitosSatujaSeija

      Oulun pakolaiskeskuksessa joukkotappelu, useita pidätetty ja ainakin yksi sairaalaan. Tätäkö haluavat Satu ja Seija Mikkeliin?

      • MitäsPienistä

        Ei tuollaiset pienet kähinät mitään meinaa. Nistä osaa nämä meidän omat kaljupäätkin sossukalja humalassaan järjestää.


      • Slummilampi

        Haluavat Mikkeliin, WTF?? Eiköhän tuota jo löydy Mikkelin slummialueilta joka päivä kun kantaväestöön kuuluvat isänmaan toivot ryyppää sossun rahoja. Ennemmin tuen maahanmuuttajia kun suomalaisia elättejä.


      • SuvakkiaKulmaan
        Slummilampi kirjoitti:

        Haluavat Mikkeliin, WTF?? Eiköhän tuota jo löydy Mikkelin slummialueilta joka päivä kun kantaväestöön kuuluvat isänmaan toivot ryyppää sossun rahoja. Ennemmin tuen maahanmuuttajia kun suomalaisia elättejä.

        Kuulehan suvakkiapinatrolli. Jos täällä tuppuralassa alkaa partalapset raiskaamaan naisia ja lapsia niin se on sit ählämeillä semipaska turpakeikka edessä. Samassa savotassa saa sitten suvakitkin korville. Tieteen osoittamin tutkimuksin voimme todeta, että suvakit ovat yhteiskunnan alhaisinta sakkia, jotka pitäisi ottaa kiinni ja laittaa hoitoon. Avohoito ei toimi. Yksi suvakin oireilu on raiskaajien puolustaminen ja uhrien syyllistäminen, joten pidempää oireilulistaa tuskin tarvitsee laatia.


    • Diktaattorit

      Eihän kuntalaisilla ole mitään sanomista asiaan, meidän yli kävellään mennen tullen. Demokratiasta ei voida ainakaan puhua Suomessa enää yhtään mitään, tämä on diktatuuria.

      • Turha_valittaa

        Miksi kuntademokratiassa pitäisi kysyä kuntalaisten mielipiteitä joka asiassa? Sen takia meillä on kunnallisvaalit joissa mielipidettä kysytään. Taitaa nää huutelijat jättää nää vaalit krapulan takia väliin.


    • Mamutus

      Onnea, Mikkeli! Paljon parrakkaita sotalapsia tulossa :D Lock up your daughters!

    • ilililli

      mutta miten pärjää mikkelin miehet näille testojätkille?? veikkaan että ottavat pataan ihan kunnolla kun mies miestä vastaan

    • Miehiii

      Älkää olko negatiivisia!! Kivaa, kun saan pian lenkkiseuraa... oonki odotellu lenkkiseuraa kun tulee syyspimeet ja painookin pitäis saada tippuu... tv. suokkarin lähellä asuva tytsy:)

    • Mamutus

      Mikkeliläisten (ja ylipäänsä suomalaisten) miesten puolesta en olisi huolissani, mutta naisilla huolenaiheita onkin vähän enemmän. Heidän pitää alkaa miettiä, koska ja missä uskaltaa ulkona liikkua. Kulttuurilla on tapana rikastua etenkin yöaikaan - ja yllättäen.

      • KiitosSatujaSeija

      • Vihaksipistää

        Toivotavasti alla mainitut kohtaisivat tollasen pellen.


      • tämänköpellen

    • jjjuuujjjuu
      • peukkuapukkaa

        Harmi kun ei ole niitä peukutuksia enää.
        No nyt tuli iso peukku kommentilles. :)


    • eijymmärräsoomi

      Ai saataana , kohta saa suvakit täyttää tyhjyydentunnetta elämässäään ja esiintyä maailmanpelastajina partalapsille !!! Veikkaan 95% työttömyyttä , me maksetaan!!!

    • kiittipaljon
    • TalonmiesPikkarainen
      • Tupakkia_riittämiin

        Kunhan toivot B-rapun talkkari.


    • sitä_saa_mitä_tilaa

      Kempeleellä on sitten rikastettu kulttuuria näillä 2-15 millilitran annoksilla

      https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/raiskaus_kempeleessa_41751

      Mistähän tuo Kempele on niin tutun oloinen nimi näissä asioissa? Olikos se sieltäpäin kun joku isokenkäinen lupasi myymättä jääneen kakkosasuntonsa kämpäksi näille vieraille? Sen kämpän kuvaa sitten leviteltiin somessa ympäri maailmaa että tulkaa tänne, täällä pidetään vieraista huolta. No, onneksi ei meillä Mikkelissä koskaan tapahdu mitään. Meidän vieraamme ovat kohteliaita, kilttejä ja fiksuja.

      • meilläonunelma

        Koska lapsoset ovat alaikäisiä ja tapaus on saanut poikkeuksellisen paljon julkisuutta, eikä tekokaan varmaan ollut kovin nöyryyttävä (siis oikeuden mielestä) niin jotain kolme kuukautta ehdollista ja 80 tuntia yhteiskuntapalvelua siitä varmaan tulee. Ja kriisiapua uhrin lisäksi tekijöille.

        Mahtaako se muuten olla lieventävä vai raskauttava tekijä jutussa jos huhut uhrin sukulaisuussuhteesta erääseen tunnettuun sikäläiseen poliitikkoon pitävät paikkansa? Mielenkiintoinen yhteensattuma jos niin on kuten kerrotaan.

        Sinänsä kyllä hassu tämä lainsäädäntö kun eikantasuomalaisten raiskaajien tapauksissa toimii lieventävänä asianhaarana tuo poikkeuksellisen suuri julkisuus. Nyt poliisin oli turha salailla epäiltyjen taustaa kun paikalle ensimmäisinä saapuneet kantasuomalaiset paikkakuntalaiset kuulivat uhrilta tekijöiden tuntomerkkejä. Muuten olisi voinut tulla jopa 100 tuntia yhteiskuntapalvelua jos epäiltyjen tausta olisi voitu salata.

        PS. Vaikka nimimerkkini on meilläonunelma niin minulla ei ole sama unelma Sadulla ja Seijalla.


      • ylitarkastaja

        Samaa asiaa sivuten. Uuden Suomen toimittaja Linda Pelkosella on vain yksi huoli eilen tapahtuneesta 14-vuotiaan lapsen raiskauksesta: miksi poliisi ilmoitti, että kysymyksessä olivat ulkomaalaiset. Kyllä siitä vielä lieventävä asianhaara saadaan. Minä olisin kyllä enemmän huolissani tuon 14-vuotiaan lapsen voinnista.


      • KiitosJuha

        Jos epäillyt paljastuvat syyllisiksi ja kyse on turvapaikan hakijoista, raiskaus tuskin on syy käännytykselle, koska tekijät ovat alaikäisiä. Ensikertalaisina pääsevät joka tapauksessa ehdollisella tuomiolla. Uhri saa raiskauksessa "elinkautisen", jota ei pääse pakoon koskaan minnekään. Kiitos Juha.


    • kriisikokous

      Kyllä nyt rupeaa kriisikokousta pukkaamaan kun raiskaustapaus iski lähipiiriin. Siittä on kyllä kenenkään turha haaveilla että täältä ketää karkotettaisiin jonkun pikku raiskauksen takia. Kannattaa googlata vaikka Abdiqadir Osman Hussein

      • VOK-totuus1

        Se kriisikokous on sitä, että VOKissa keskustellaan rakentavasti, ettei Suomessa saa mennä raiskaamaan. Pohditaan samalla VOKin asukkaiden kesken positiivista mielenilmausta, jossa kerrotaan että todellinen islaminuskoinen ei raiskaa ja turvapaikanhakijat rakastavat suomalaisia. Tärkeää onkin pysäyttää rasismi, ettei nyt aleta vainoamaan turvapaikanhakijoita. Hyshys hys vaan ja lisää VOK:eja perustamaan!


      • kriisiapua

        Toivottavasti nyt ymmärretään antaa kriisiapua siellä VOKissa. Ovat varmasti kovasti pelänneet nämä meidän ulkomaalaiset vieraamme kun poliisi on yömyöhällä käynyt, ja oikein koirien kanssa.


      • siitäeitoivu
        kriisiapua kirjoitti:

        Toivottavasti nyt ymmärretään antaa kriisiapua siellä VOKissa. Ovat varmasti kovasti pelänneet nämä meidän ulkomaalaiset vieraamme kun poliisi on yömyöhällä käynyt, ja oikein koirien kanssa.

        Järkytys vain pahenee, jos tarjotaan ohravelliä


      • yksittäistapaus

    • raivostunut

      Pitääks tässä lähtee ite partioimaan iltaisin kadulle, jos onnistuisi estämään vastaavia tapauksia. Saatanan raiskaajat.

    • eräs_puhelu

      Kempeleellä mietitään että onko johonkin perheeseen tullut seuraavanlainen puhelu, siis perheeseen jonka 14-vuotias tyttö on raiskattu:

      --ring ring--
      "Pääministeri Sipilä tässä hei, soittelinko pahaan aikaan. Nyt vaan jäitä hattuun sinne suuntaan. Pidettiin tossa poikien kanssa kriisipalaveri, ja vähän vatuloitiin tätäkin raiskaustapausta tämän kokonaisuuden osana. Nyt vaan puhallellaan yhteen hiileen niin kyllä se siitä. Ministeri Orpokin tuossa sanoi että voitaisiin tehostaa rajavalvontaa, mutta katsotaan miten tilanne tässä eskaloituu. Mutta minä lupaan kyllä kaiken tuen, ja yhteisellä tekemisellä me tästä selvitään."

      Jos Mikkelissä tapahtuu vastaavaa niin kumpikohan soittaa, Satu vai Seija?

      • prepaid

        Taitaa pitää Sipilällä kiirettä puhelimessa. No. onneksi menee työnantajan laskuun...


    • kantaväestöönkuuluva

      Eipä paljon paremmin olisi voinut ennakoida kuin ketjun aloittaja. Raiskauksia raiskausten perään. Eikä auta vaikka poliisihallitus kieltää poliiseilta tiedottamisen. Kyllä ne julkisuuteen tulee. Somea kun ei voi kieltää.

      Eikä nämä raiskaukset varmasti ole tulleet yllätyksenä kenellekään ajattelevalle ihmiselle. Jos maahan tuodaan reilut 20 000 nuorta 17-27v miestä, kulttuurista jossa raiskaus on lähtökohtaisesti naisen vika, niin voiko edes Satu ja Seija puhtaalla omatunnolla väittää että nämä raiskaukset tuli yllätyksenä?

      Yksi YK-joukoissa Afganistanissa palvellut tuttu kertoi että siellä nainen on sosiaalisessa arvoasteikossa jossain koiran ja aasin välissä. Tämmötteen kasvatuksen saaneelle ei taida ihan kertakertominen riittää että meillä Suomessa asioista ajatellaan hiukka eri tavalla.

      Viikonloppuna kattelin kun tämmöinen porukka naureskellen otti kännykkäkameroillaan kuvia yläasteikäisestä tyttöporukasta. Mitä lie kuvillaan tehneet. Ehkä Satu ja Seija arvaa.

      Emsimmäistä Mikkelissä tapahtuvaa yksittäistapausta odotellessa.

      • voihanvasepook

        Joo, kyllä ne kulttuurierot on melkosia. Tai sitten nää pakoloiset on vielä tyhmempiä kuin suomalaiset poliitikot. Savon Sanomien mukaan tää Hesperian puistoraiskaaja Sajad Hasoon Shaseb Saadi oli raiskattuaan pyytänyt uhriaan Facebook-kaverikseen!


      • voihanSatujaSeija

        voihanvasepookille: Ota huomioon että näiden Satun ja Seijan haluamien "pakolaisten" lähtömaissa raiskaus ymmärretään ihan eri lailla kuin Suomessa. Siellä jos nainen menee ilmoittamaan raiskauksesta niin rangaistus on 200 raipaniskua tai kivittäminen tai jotain, mutta rangaistus tulee aina sille naiselle.

        Ei tämä Sajad Hasoon Shaseb Saadi ymmärtänyt tehneensä mitään väärin. Hänen kulttuurissaan naisen tehtävä on antaa silloin kun mies haluaa, ei naisen haluilla ole mitään merkitystä. Todennäköisesti Sajad Hasoon Shaseb Saadi on saanut kriisiapua ja hänen teostaan saamansa julkisuus luetaan lieventäväksi asianhaaraksi jos hän nyt jostain syystä sattuu saamaan oikeudelta rangaistuksen, kuten esimerkiksi 20 tuntia yhdyskuntapalvelua.


    • SuvakinVika

      Suvakkien paras keksimä keino kotouttaa näitä terroristiraiskaajia on polvet-varpaat-peppu-leikki.

      Niin älykkäitä ovat maanpetturisuvakit.

    • Aitaavaan

      Eikös jompikumpi näistä otsikon naisista halunnut aitaa sinne Suonsaaren VOKin ympärille? Onko se jo rakennettu? Nimittäin lehtitietojen mukaan alkaisi olemaan aidalle tarvetta.

    • kulttuuri_rikastuu

      Hyvää Uutta Vuotta Satu ja Seija!

      Oliko muuten viimeinen Uuden vuoden tilaisuus torilla jonne vielä tavallinen kantaväestöön kuuluva mikkeliläinen uskalsi mennä? Saattoi olla. Mediatietojen (ei paikallisen median) mukaan nämä hartaasti toivomanne kulttuurinrikastuttajat ovat juhlineet oman kulttuurinsa mukaisesti uutta vuotta muun muassa Forssassa ja Kirkkonummella. Ja siinä juhlinnassa kantaväestöön kuuluvillle ei aina käy hyvin.

      Sitä saa mitä tilaa.

    • KiitosSatu

      “I am Syrian. You have to treat me kindly. Mrs Taavitsainen invited me"

    • vastuunkantoako

      Satu kirjoitteli muutama päivä sitten lehdissä Amerikan kokemuksistaan. Oli kuulemma siellä saanut innoituksen ryhtyä demariksi. En minäkään jenkkejä joka asiassa ihaile, mutta muutamassa asiassa ne on kyllä ihan fiksuja. Kuten esimerkiksi toimittaja Dana Loesch joka meni oikein TV:ssä ääneen ihmettelemään että “Miksi muslimimaahanmuuttajille ei voi kertoa, että naisia ei saa raiskata, eikä heidän kimppuunsa saa hyökätä?”

      Voisiko vaikka Satu, joka näitä pakolaisia oli kovasti Mikkeliin haluamassa, kantaa nyt vastuunsa ja mennä vaikka Suonsaareen ja kertoa tuon saman asian. Siis, että Suomessa naisia ei saa raiskata, eikä heidän kimppuunsa saa hyökätä. Vai olenko ymmärtänyt väärin sanan vastuunkanto?

      Myös Länsi-Savoa ihmettelen. Se vaahtoaa jostain katupartioista, joissa on kuulemma oikein rikoksista tuomittuja henkilöitä mukana. Muistelisin että esimerkiksi eräs kokoomusministeri, se joka torppasi sen Pieksämäelle suunnitellun kauppakeskuksen, oli aikoinaan tuomittu ainakin pahoinpitelystä, ja oliko vielä rattijuoppoudesta, oli kelpoinen kuitenkin ministeriksi. Myös Länsi-Savo voisi kantaa vastuunsa ja mennä kertomaan Suonsaareen, että Suomessa nainen ei ole arvoasteikossa koiran ja aasin välissä (kuten jossain verrattiin), vaan ihan tasaveroinen miehen kanssa. Länsi-Savolle malliksi Dana Loeschin juttu
      http://www.youtube.com/watch?v=WBRHWwUbIZE

      • Natsinkanto

        Miksi sinä hyväksyt väkivaltarikollisten kadulla parveilun?

        Eikä nainen ole millään asteikolla sinun välissä.


      • parveilija

        Eikös tuo nimimerkki "vastuunkantoako" selvästi totea että Suomessa nainen on tasaveroinen miehen kanssa.

        Ja mitä tuohon ensimmäiseen kysymykseesi tulee, niin saako esimerkiksi ministeri Jan Vapaavuori kulkea kaduilla?

        "Vapaavuori tuomittiin 17-vuotiaana pahoinpitelystä kuukaudeksi ja 15 päiväksi ehdolliseen vankeuteen vuonna 1982. Vuonna 1984 Vapaavuori tuomittiin sakkoihin osallisuudesta varkauteen. Vuonna 2001 Vapaavuori tuomittiin rattijuopumuksesta 11 430 markan sakkoihin ja ajokieltoon."
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jan_Vapaavuori


    • selkäsuorana

      no kai tässä pitää ripustaa beretta taskuun että uskaltaa liikkua omassa kotimaassaan, muistaa vaan pyyhkiä sormenjäljet pois...ei meinaan meidän rouvaa paskavarpaat koske. morakin käy...

    • Apinat.on.apinoita

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452216493856.html

      "HELSINGIN apulaispoliisipäällikön Ilkka Koskimäen arvion mukaan turvapaikanhakijat syyllistyvät usein Helsingissä häirintään ja ahdisteluun.

      Kyseessä on laaja ja vakava asia, Koskimäki kertoo.

      – Pakko tunnustaa se tosiasia, että jonkin sortin ilmiöstä tässä on kyse. Emme halua, että se ilmiö laajenee, Koskimäki sanoo Ilta-Sanomille."

    • grtrrtyratae

      Kokoomuksen sotapoika 0-OLLI kaasutteli hiprakassa,sai tuomion ja oli kansanedustajana ajamassa maan etuja.

    • Eenookki

      Vuosi on haukuttu perussuomalaisia vaikka millä nimityksillä ja kaikessa ne on olleet oikeassa. Taavitsaisellakin on mennyt leipäläpi umpeen mitä tulee näihin rikastajiin. On täysin käsittämätöntä tämä vaino kantasuomalaisia kohtaan. Demariedustajat mikkelissäkin vaahtoaa rasisteista joiden teot on pisara itämeressä jos vertaa jo nyt matujen aikaansaannoksiin täällä ja vaikkapa uudenvuoden tapahtumiin. Nämä ihmisrt sitten pitävät itseään isänmaallisina. Kuinka vit.un sekaisin saa olla ennen kuin yhteiskunnassa joku usksltaa puuttua tähän suvakkien suomea kohtaan kohdistamaa terroria vastaan. Hävetkää tuhannesti mikkelin matuasioita ajaneet hullut!!

    • taharrush

      Satu itkee Länkkärin sivuilla että poliiseja tarvitaan lisää. Ei tuo tullu sillon mieleen kun se noita pakolaisia Mikkeliin halusi? Joku kommentoi siellä että Pohjois-Savon poliisilla on 200 keikkaa kuukaudessa vokkeihin, että nuo jos olis pois niin poliisi ehtis normaaleihin töihinsäkin. Ja näinhän se on. Ei taida olla mikään järjenjättiläinen tämä Taavitsainen.

      Ja nyt se meikäläinen kulttuurikin on alkanu rikastumaan oikein kunnolla, kun nämä pakolaiset on alkaneet pelaamaan sitä taharrushiaan Suomessa. Ihmettelen vaan että mitäs tehdään jos esimerkiksi Stellasta, missä noita näkyy parveilevan, tulee ilmoitus että nytten on 30 pakolaista tyttöjen kimpussa ja hätäkeskus vastaa kilisyttäkää vaikka avaimia kun poliisi ei juuri nyt ehdi, kun toinen partio on Suonsaaressa, ja toinen Pertumaalla.

      Että kiitosta vaan, Satu.

    • näiooon

      Taavitsainen vaahtosi netissä koko kesän perussuomalaisista rasisteista. Voi v.ttu mikä ämmä!!! Kaikki uhkakuvat ovat karvaasti käyneet toteen.. Milloin Satu pyydät anteeksi loukkaamiltasi ihmisiltä joita syytit rasisteiksi, kun he aivan oikein ottivat esiin huolestuttavia piirteitä tässä invaasiossa. En unohda Satu koskaan sitä paskaa mitä latasit persujen niskaan!!!!

    • vihapuhettako

      "Hyökkää ja raiskaa valkoinen nainen" siinä Sadun ja Seijan haluamien pakolaisten Uuden vuoden agenda! Eipä ole kuulunut siltä suunnalta tuomitsevia kommentteja!

      Kuvitelkaapa minkälainen huuto ja meuhkaaminen rasistisista vihapuheista olisi jos kantaväestöön kuuluvat miehet uhkailisivat pakolaisnaisia tuohon sävyyn!

    • kävelijä2
    • KiitosSatujaSeija
    • Kusetustayhtäkaikki

      Missäs ne sotaa ja vainoa paenneet nyt oli? Mikkelin suvakit riensivät sydän syrjällään auttamaan elintasopakolaisia ja omat kansalaiset olivat täysin toissijaisia.

      Mikkelin vihreät järjesti Kirkkopuistoon oikein tervetulojuhlan, jossa 'sodassa' traumatisoituneita hyysättiin. Tässä tulos, valtion rahaa on pumpattu järkyttävät määrät porukalle, joka ei ole avun tarpeessa. Sini keitteli projektipäällikön paikalta partalapsille puuroa ja valtio maksaa erinomaisen palkan.

    • kabiiiiim

      Mikkelin kaksi suurinta suvakki todellakin. Lehdessä luki, että eivät lähde minnekkään. No satu ja SEija : Ottakaa kotiinne ! Elintason perässä tänne perhana annoitte tulla ! Nuo Vihreiden tempaukset ovat jotain niin lapsellisia, että älyä niissä ei ole ollenkaan, minkäänlaista älyä: tervetulojuhla kuluttamaan heidän omiaankin verorahoaj. On ne tyhmiä helvetti !

    • Tervetuloakotiin

      Minusta on ihanaa, että pelastamme yksilöitä ja perheitä sodan jaloista. Kannatan paikkamäärän nostamista, nykyinen käännytyspolitiikka on tylyä ja ahdistavaa.

    • KiitosSatujaSeija

      Ymmärsivätköhän Satu ja Seija oikeasti mitä he meille mikkeliläisille tekivät kun sen pakolaiskeskuksen tänne hankkivat?

      Kuka tahansa, mistä tahansa, voi tulla Suomeen, anoa turvapaikkaa, saada kielteisen päätöksen, vuokrata asunnon ja hakea rahat vuokraan ja elämiseen toimeentulotuesta. Perustuslaki takaa että kielteisen päätöksen saanut, vaikkapa irakilainen turvapaikanhakija ei saa vastaanottorahaa, mutta hän voi nostaa kaupungilta toimeentulotukea.

      Sieltä Suonsaarestakin on tulossa 80 toimeentuloasiakasta Mikkelin kaupungille. Aluksi.

      Miten ajattelitte Satu ja Seija rahoittaa tämän?

    • SatuFani

      Miksei tätä viestiketjua voi poistaa.

    • Pakolaisetvittuun

      Ei kai kukaan enää usko pakolaisiin? Suvakitkin alkaa pikkuhiljaa tulemaan järkiinsä ja pakolaiskeskuksia suljetaan, kun on rahat käytetty. Niin Suomen kansaa vaan vietiin kuin pässiä narussa, rikkaat rikastui (pakolaisbisneksellä) ja köyhät köyhtyi. Lisäksi saatiin kymmeniä rikoksia lisää (ja tuhansia potentiaalisia rikoksentekijöitä ja terroristeja), joita kukaan ei olisi kaivannut Suomeen. Kiitos Sipilä ja tämä ihana hallitus. Tulevaisuus on synkkä.

      • TeitäEiUnohdeta

        Vaikka jokunen suvakki tulisikin järkiinsä, niin mikään ei enää poista heitä maanpettureiden pitkältä listalta. Ja toivon mukaan maanpetturisuvakit myös saavat vielä rangaistuksensa, mielellään ankarimman mukaan. Myös Länsi-Savon toimittajakunta (Esim. Anssi Mehtälä ja ex-päätoimittaja Tiina Ojutkangas) vilisee noita suvakin kutaleita.


    • Largemuttalöysää

      Satu Taavitsainen on ollut kovin hiljaa siirtolaisista. Vuosi takaperin Taavitsainen ei muuta tehnytkään kun haukkui perussuomalaisia kampanjapäällikkönsä Aholaisen kanssa. Miksi ette enää kerro meille odotettavissa olevasta tuottavuusloikasta?

      Sdp:n suvakit ovat maanpettureita. Eläkää sen kanssa. Me emme koskaan unohda.

    • Fhjkijf

      Merkel oli näitten Suomen tuhoajien suuridoli... ny sekin haluaa elintasosiirtolaiset hemmettiin.. kovin on demariylistys vaiennut,, miksi et satu enää kanna huolta"pakolaisista" no siksi kun satutädillä on parempia aiheita mitä pöyristellä,, pakolaiset unohtu jo koska haittatekijät olivat juuri niin kuten persut näille ääliöille kertoivat.. kattokaa peiliin typerykset

    • kulttuuri_rikastuu

      Tuomioistuin: Sveitsin muslimityttöjen on osallistuttava sekaryhmien uimaopetukseen kouluissa

      http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005039281.html

      Kun omasta koulusta on jo aikaa niin kysynpä täältä että meneekö Mikkelisssä koululaiset sekaryhmissä uimaan? Kai tänne nyt muutama oikeakin lapsi tuli, ettei pelkästään niitä partalapsia? Tuo uutinen herättää nimittäin ajatuksia.

      Mitä Satu ja Seija tekevät jos jonkun 7- tai 9-vuotiaan tytön isä sattuu olemaan tuollainen rasistifasistinatsisika joka sanoo että hänen tytärtään ei muuten monikulttuurisuuteen kasvateta eikä uimaan opeteta. Annetaanko isälle kriisiapua, vai toimitaanko kuten Eurooppalaisissa sivistysvaltiossa, ja annetaan sakot?

      Uimahalleista puheenollen, löytyi näitä sekaryhmiä uimahalleissa hakiessa hassu linkki, Itävallassa oli iskenyt pakolaiseen seksuaalinen hätätilanne, ja jos kerran on niin vakava tilanne niin silloinhan voi vaikka raiskata 10-vuotiaan pojan.

      http://riippumatonmedia.com/2016/02/06/pakolainen-raiskasi-10-vuotiaan-pojan-uimahallissa/

      Hukkasin sitten tuon linkin ja sitä uudelleen hakiessa löytyi myös taas tämä vanha, hiuksen hienoista kulttuurieroista kertova linkki.

      http://worldwide.chat/Ruotsalainen_pakolainen_kertoo_raiskauksesta/2FS7qjMz2A0.video

      Kohta on vaalit ja odotan mielenkiinnolla mitä Satu puhuu pakolaisista. Vai puhuuko mitään. Seijan on hyvä heittää, että kyllähän hän sitä aitaa sinne Suonsaareen halusi. Joku fiksumpi voi tietysti todeta, että hän ei olisi halunnut niitä pakolaisia alun alkaenkaan.

    • 1929

      Tänään iltapäivällä kun kävelin Stellan aukion läpi niin oli kuin Monacossa olisi ollut:
      Kukaan ei puhu suomea ja kukaan ei maksa veroja.

      Onko noilla muuten jotakin palkkapäiviä tai vastaavia kun on päiviä että niitä on siellä Stellassa kymmeniä, ja sitten on taas päiviä että ei ole kuin jotain satunnaisia.

      • Tästä_kommentista

        eivät monacolaiset saata tykätä. Siellä eivät matut hillu. Ilmapiirissä on enemmänkin sellaista porvariston hillittyä charmia. Käykää köyhät katsomassa.


      • joskuskäynyt

        Tottahan tuo kommentti on, ja kaiken lisäksi ihan kuvaava. Sopii molempiin ryhmiin erinomaisesti.

        "Kukaan ei puhu suomea ja kukaan ei maksa veroja."

        Mikähän siinä muuten on kun ne pakoloiset tuli tänne Euroopan perille asti eikä jääneet sinne lämpöisempiin oloihin? Monacoon pääsee muuten Suomestakin kätevästi. Nizza on siinä naapurissa ja Norski vie sinne satasella.


    • kulttuuri_rikastuu

      Satu - tai kaverinsa - kun näitä palstoja lukee, kävi ilmi eduskuntavaalien alla, niin voisiko vähän avittaa kun jäi hiukan hämäräksi kolme kohtaa eräässä Iltasanomien uutisessa.

      26-vuotias sitoi 80-vuotiaan, löi patsaalla, kuristi ja vei sormuksen sormesta – hovioikeus ei pitänyt erityisen raakana ja julmana
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005082185.html

      1. Onko tämä Omar Muhumed Maow ammatiltaan insinööri vai lääkäri?

      2. Saiko hän kriisiapua tuon uutisessa mainitun käytännnössä harmittoman pikku yksittäistapauksen jälkeen? Hän kun on mielentilatukimuksen mukaan persoonallisuuden epäsosiaalisuuden, psykopaattisuuden ja impulsiivisuuden takia erittäin vaarallinen toisen hengelle, terveydelle tai vapaudelle sekä altis turvautumaan väkivaltaan.

      3 Miksi Maahanmuuttovirasto ei elokuussa 2013 määrännyt Omar Muhumed Maowia karkotettavaksi, vaikka hän oli syyllistynyt tapon yritykseen 20.5.2011?

    • lampaatjalehmät
    • voitätäonnenpäivää

      Nyt varmaan loppuu kulttuurin rikastuminen Suomessa kun kaikki lääkärit ja insinöörit palaavat kotimaahansa: "Suurlähettiläs sanoo, että Irak tarvitsee jälleenrakennustyöhön apua muilta mailta ja kansainvälisiltä järjestöiltä kuten Yhdistyneiltä kansakunnilta. Hänen mukaansa maa tarvitsee rahan lisäksi muun muassa rakennusinsinöörejä, pomminpurkajia, lääkäreitä ja sairaanhoitajia."

      Mosul vapaa Isisin kynsistä – ”Kaikki on tuhottu, hallinto tekee parhaansa, että ihmiset pääsisivät palaamaan koteihinsa”
      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005289940.html

      Miten me nyt jatkossa pärjätään? Toivottavasti Satu ja Seija keksii jotain!

    • Taauno

      Onko ne kulttuurin rikastajat varastaneet rekan Raviradalta ja nyt valmistelevat iskua sillä?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      60
      3110
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      546
      2967
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2155
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1781
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1542
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1267
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe