Alanyassa turistillakin nyt turvallista.

Alanyassaanarkiaa

Muutama päivä. Ja nekin vähäiset kaplakat ja turistien pieksämiset vaietaan viranomaisten määryksellä. Siis sensuroidaan, kun totuus on haitallista matkailulle.
Muutaman päivän paikalliset saavat toteuttaa eläimellisiä viettejään katkomalla ja tylsillä veitsillä sahaamalla viattomien lampaiden ja lehmien kauloja. Ja rituaali jatkuu verien laskemisena ja lihojen palastelulla juuri siinä samassa paikassa kuin eläimellinen eläimen teurastuskin. Epäselväksi jää kummassa päässä veistä se eläin on? Ei ole mitään väliä missä se eläinparka sattuu olemaan teurastushetkellä esim. kerrostalon pihalla, kadulla, autopesulassa, auton lavalla jne. Ja veri roiskuu ja peräsuolenpätkiä lentelee hätäpaskojen seassa. Voi sitä ulinaa ja ulvontaa, teurastajista lähtee jopa enemmän määkinää, kuin kuolemanpelossa olevilta eläimiltä. Ja rituaalien jälkeisinä päivinä kalman tuotokset jätetään haisemaan kaduille ja roska-astiohin viikkokaupalla. Hyi helvetti! Nyt on siellä turistin hyvä olla tai ainakin paras, todellinen turkkilaisten luonne ei jää epäselväksi.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alanyatar

      Kammottavaa touhua. Aivan transsissa ihmiset nirhaavat viattomia eläimiä ja aivan keskustassakin vieläpä. Vuoristolaisia ja pohjasakkaahan nämä ihmiset täällä on. Tästä kehitysmaiden primitiivitavasta on kiva pelikin näille ali-ihmisille:

      https://www.youtube.com/watch?v=aPPPlw32sKM

      • SvenskaPohjanmaatar

        Katso samalla youtubesta videoita vaikka suomalaisilta turkistarhoilta. Niiden asukkeja ei käytetä edes ruoaksi. Tarhoja on pohjavesialueilla kymmenittäin.


      • Alanyatar
        SvenskaPohjanmaatar kirjoitti:

        Katso samalla youtubesta videoita vaikka suomalaisilta turkistarhoilta. Niiden asukkeja ei käytetä edes ruoaksi. Tarhoja on pohjavesialueilla kymmenittäin.

        Kirjoita niistä vaikka Suomen turkistarhat-palstalle, täällä kirjoitellaan Alanyan asioista. Se että muuallakin on epäkohtia, niin ei yhtään vähennä tuon alkuihmisten kurkunleikkausriitin irvokkuutta.


      • AikaVäsynyttä

        Ethän sinäkään Alanyan asioista kirjoita tällä palstalla missään ketjussa, vaan oman mielikuvituksesi tuotteista. Mahtaako isäpuolesi olla turkkilainen...


    • Patlican

      Täällähän on kaikki kasvissyöjät hereillä. Ei muuta kuin munakoisoa ääntä kohden.

    • Meirami15

      Minä NIIN haluaisin lueskella mielenkiintoisia juttuja tulevista lomakohteista . Mutta...miksi näin paljon pa...aa jauhavia ihmisiä ??? So sad. Onneksi täällä kuitenkin on asiallisiakin vastauksia, ja kiinnostavia matkakertomuksia . Kiitos niistä. Ilman niitä ei kovin moni näillä palstoilla vierailisi !

      • Enolerasisti

        Alanyasta kun ei mukavaa kerrottavaa löydy. Ärsyttäviä tyrkyttäviä kauppiaita ja kännisiä turisteja sekä sitten ne länsinaiset jakamassa näille limaniljaksille alapäitään. Muistakaa mikä on naisten asema muslimi maissa.


    • Nähnytsennäytelmän

      Valitettavasti tästä lomakohteesta ei ole saatavana vain sulosointuista kertomusta. Ongelmapesäke kauttaaltaan. Satunnainen turisti näkee viikon aikana vain pintaraapaisun ja kuvittelee että onpas ihanaa. Jo toisen viikon viettävä, yleensäkin asioista jotakin ymmärtävä näkee jo, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Olet kuin Jim Carrey elokuvassa Truman Show, kun kuljeskelet Alanyan bulevardeja. Mätä ja pahojen ihmisten paikka. Käy katsomassa sitä näytelmää, mutta ei kannata alkaa sen aiheen uskovaiseksi ja sokeutua ympäristön tapahtumista.

    • AlanyaBeldyesi

      Olet selvästikin ollut katsomassa paikanpäällä - huomaa jo tuosta miten hyvin tunnet kaupungin jätehuoltoasiat, hah! Menisit muualle provoomaan tampio!

      • Vielä.joskus

        On hyvä , että kielteisistäkin asioista kirjoitellaan . Mikäli jutut
        olisivat pelkkää Auringon paistetta , kuten Alanyassa asuvilla
        suomettarilla tuntuu olevan , niin ei niistä tällaiselle ensimmäistä matkaansa Alanyaan suunnittelevalle olisi mitään hyötyä .
        Sen huomaa , kuka kirjoittaa rehellisesti sanoen asiat suoraan ja kuka
        paapoo , höpöttäen Kleopatra-rannan suurista aalloista.


    • AlanyaBeledyesi

      Tottakai niistä saa ja niistä myös PITÄÄ kirjoittaa, mutta kirjoitusten tulee perustua faktaan. Näin ei valitettavasti aina ole. Ja olen hyvin pahoillani, jos loukkaan jotakuta sillä, että oikaisen selvästi vääriä, vailla totuuspohjaa olevia juttuja. En ole provosoitavissa riehumaan täällä, mutta oikaisen jos selvästi huomaan jonkun olevan huuhaata. Tämä perustuu vain reilun 15 vuoden kokemukseen Turkista ja siellä olemisesta ja asumisesta. Kukin uskokoon näistä kirjoitetuista shaibajutuista mitä haluaa, mutta koen oikeudekseni oikaista asioita. Häiriköt tietysti innostuvat, mutta so what!

    • sairaathalalistit
    • PTTmerkezi

      Jaaha mistä jutun kirjoittaja taas repii tekstinsä? Ei ainakaan Alanyan keskustasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe