Mistä takka?

Mistätakkajaasennus

Elikäs suosituksia takkafirmoista ja/tai asentajista Turun seudulla!:) mitä netistä tähän mennessä katselin kokemuksia/ suosituksia, Uunisepät ei vaikuttanut kovinkaan lupaavalta ainakaan kokemusten mukaan. Onko tietoa tästä Linnatulesta tai Takkacenteristä?

Ja kiitokset jo etukäteen asiallisista vastauksista!

21

3363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näinvainjuu

      Liedon tulisija-asennus.
      Kyseleppä sieltä tarjousta:) luettiin hyvää palautetta kyseisestä yrityksestä, joten heidän kautta myös takka ja asennus tuli, tosi tyytyväisiä ollaan oltu! Uunisepistä en osaa ottaa kantaa millään tavalla..

      • eiuuniton

        Siinäpä asentelette tai asennutatte niitä massateollisuustakkojanne.
        Meille tulee jo kuudes tulisija samalta tulisija-ammattilaiselta eli muurarilta.Taidamme siis olla tyytyväisiä.En mainosta,koska se ei ole suotavaa täällä.


    • Takkatakka

      Linnatuli, suosittelen lämpimästi!

    • suositus

      TakkaCenter meni juuri konkurssiin.
      http://asiakastieto.fi/pdf/konkurssilista.pdf

      Linnatulen omavaraisuusaste on konkurssiluokkaa (14%), Nunnauunin samoin (14%). Turun Uuniseppien omavaraisuus on heikohko (28%), Tulikiven jonkin verran parempi (37%). Jos takkaa olisin ostamassa, ostaisin sen mahdollisimman hyvän omavaraisuuden omaavalta yritykseltä.

      • takkaprof

        Warma-uunien omavaraisuusaste on 7%, eikä se ole vielä konkurssissa. Pelkän omavaraisuuden mukaan ei pysty päättelemään kenellä bisnes sujuu. Ainoa varma tieto on että Tulikivellä on velkaa ja paljon. Taitaa olla enemmän velkaa kuin on liikevaihtoa vuodessa. Pörssi yhtiönä joutuu kertomaan julkisesti taloustiedot. Muiden yritysten tietojen tulkitseminen on melko haastavaa. Kannattaa ostaa takka sieltä missä on laadukkaimmat tuotteet.


      • Takkoja

        Eihän tuossa listassa ole mainittu, että onko firma konkurssissa, vai ei. Siinä on lista yrityksistä joita haetaan konkurssiin. Mikäli yritys saa asiansa kuntoon esim. velkasaneerauksessa, niin ei sen yrityksen toiminta mitenkään muutu entisestään. Ei kannata huudella, jos ei ymmärrä mistä puhuu.


    • Eienäänkoskaan

      Uunisepiltä älä ainakaan.

    • ammattilaiselta

      paikalla muurattu tulisija,jos paikan pohja on liikkumaton,sama piipun kanssa.

    • messukävijä

      Vertailimme eri takkavalmistajia. Päädyimme Tulikivi Kalla-takkaan. Siihen sai tyylikkään saumattoman laattapinnan. Asuntomessuilla katselimme Uuniseppienkin takkoja, mutta niissä laatat irvistelivät. Paikalla muurattua vaimo piti vanhanaikaisen näköisenä.
      http://www.tulikivi.fi/tuotteet/takkamallisto

    • Messupena

      Kyllä laattojen irvistäminen on tekijöistä kiinni eikä niinkään takan valmistajasta. Katso vaan kuinka laadukkaasti ne tulikivi asentajat takan tekee kun asennuslaskuja tehtaalta ei makseta. Nykyisistä takan valmistajista Tulikivi on suurimmassa riskissä mennä nurin. Muilla ei ole velkaa niin paljon. Osakkeen arvo on pudonnut 10 vuodessa 4 €:sta 0,20 €. Lyhyellä matikalla arvo on pudonnut 95% huippuajoista.

    • Ekonom

      Muilla suurilla valmistajilla menee vähintään yhtä heikosti kuin Tulikivellä. Tulikiven omavaraisuus 33%, Turun Uunisepät 28%, Nunnauuni 14%, Seppälän Tiili 34%. Pienistä Linnatulella omavaraisuus 14% ja Warma-uunit 7%. Tulikivi on ainut julkisesti noteerattu yritys ja siksi siitä saadaan jatkuvasti tietoa. Julkisesta noteerauksesta on ollut se hyvä puoli, että on saatu kerättyä tarvittaessa rahaa, millä on saatu Tulikivi saneerattua taas kuntoon. Tulikiven tulos on jo kääntynyt tämän ansiosta jo nousuun. Milloin ja millä rahalla nuo muut valmistajat aloittavat saneerauksen?

    • tyytyväänen

      meillä on hopealoimu. Ollaan tykätty. lämmittää hyvin ja puut ei tarvi olla 30 cm pitkii tynkiä... pesällä on kokoa.

    • heikot.sortuu.elontielle
    • Tyytyväinentakkaan

      Ei takkacenter konkurssissa ole, yrityssaneerauksessa vain. Hyviä kokemuksia jo useampia sieltä.

      • Perheellinen68

        Saneerauksessa olevalta firmalta kun ostat takan, niin siinä on vain perävalotakuu. Ei jatkoon.


    • tiileriltä

      .ja
      tulisijat.tv ne "asentajat"tiilelle ja laastille.

    • oikea.muurari

      Paras vinkki! Hommatkaa oikea tulisijamuurari tekemään takka tiilistä paikanpäälle. Itse kyseisenä ammatinharjoittajana olen viimeajat joutunut purkamaan näitä valmistekeleitä ja muuraamaan perinteisen tulisijan tilalle. Ja tulee asiakkaalle vielä halvemmaksikin.

    • ReijoSalonoja
      • Samppars

        Eikös ole kummallista että vielä kymmenen vuotta sitten Tulikivi mainosti tuotteitaan niin ylivoimaisina että muilla ei oikeastaan tehnyt mitään. Kiven lustokin oli leikattu oikein päin jolloin varauskyky oli ylivoimainen. Kivenä vuolukivi oli muutenkin tietty ainut ja oikea. Mitä siitä on näissä nykyisissä tulisijoissa jäljellä muuta kuin kuori, jota joutuu maineen takia vielä hiukan viljellä.
        Muutenkin valmistulisia puoli tuntuu olevan eriasteisia lupauksia täynnä, takuista, laadusta, toimitusvarmuudesta ja ominaisuuksista. Pisteenä iin päällä CE merkintä. Miettikääpä joskus kun eri valmistajien tulisijoja vertaatte mitä tuon merkinnän taustalla on, mitä se kertoo siitä tulisijassa.
        Paikalla muuratussa tulisijassa on tietenkin yksi ongelma, maine halpana tekeleenä jonka joku juoponretku on siihen läjännyt.
        Kahdeksankymmentä luvulla varaavat tulijat tekivät uutta tulemistaan ja Suomi muurattiin täyteen tiilikeskuksen ohjeita noudattaen. Ohjeet olivat sen hetken tietämyksellä laaditut, ja muurareina samat kaverit jotka talossa seinätkin muurasivat. Mukana oli tietenkin oikeita käsityön ammattilaisiakin, mutta suurin osa tehtiin normi muurarin tekemänä. Tällähetkellä mennään sellaista aikaa että juuri näitä 80 luvun rumiluksia kannetaan pihalle ja sitten uutta tilalle.
        Suosittelen ottamaan yhteyttä alueellanne arvostettuun Ammattilaiseen, oli hän yrittäjä tai verokirjamies. Joukkomme harvenee, mutta kyllä meitä vielä jokunen on.
        Paikalla muurattu moderni tulisija taipuu ammattilaisen käsissä moneksi.


    • voikun

      siinä"nykyaikaisessa"takassa nokeentuu myös luukut ja tulipesä,haiseekin vielä.
      Ei ole trendikästä se.
      Peltitorvi johtaa katolle.Sekin vielä.

    • Liisa_Penttilä

      Ostettiin viime syksynä tutkitusti kaikilla mittareilla paras takka ja olemme olleet tyytyväisiä.

      Rakentajat yleisesti arvostavat Tulikiven tuotteissa hyviä uunimalleja, laadukkaita ja hyvännäköisiä uuneja sekä asennuspalvelua. Tulikivi saa liki jokaisessa ominaisuudessa ryhmän parhaat arvostukset, myös kokonaiskuvassa se on ykkönen. Rakentajille ratkaisevana valintaperusteena Tulikiven uunia valitessa oli poikkeuksellisen usein asennuspalvelu ja valmistajan luotettavuus. Muihin ryhmän valmistajiin verrattuna korostui myös usein sopiva väri ja hyvä myyntipalvelu. Asiakkaat arvostavat Tulikiven erinomaiseksi tyytyväisyydessä myyjään, toimitukseen ja valmistajaan, joissa kaikissa kolmessa Tulikivi saa korkeimman arvosanan.
      https://www.suomirakentaa.fi/omakotirakentaja/hormit-ja-tulisijat/takkavalmistajat-rakentajan-puntarissa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      90
      1182
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1102
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      991
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      907
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      771
    Aihe