PROFESSORIN PUHEENVUORO

KANSAKUUNTELEE

27.9.2015 16:15

Hallitus haluaa naisten juoksevan pakoon miehen nähdessään

Helsingin Sanomat kertoi tänään, että yökerho Namun edustalla on hakattu yksi nuori mies sairaalahoitoon. Sen sijaan se ei kertonut miksi ja miten väkivallanteko oli tapahtunut, vaan syyllisti tekopaikan vieressä ollutta yökerhoa tapahtuneesta.

Yhteiskunnallisesti olisi luonnollisesti ollut tärkeämpää uutisoida siitä, minkä HS jätti mainitsematta. Kyseessähän oli tilanne, jossa maahanmuuttajamiehet olivat häirinneet naisia, johon pohjanmaalainen nuori mies oli kotimaakuntansa oikeudenmukaisuuden perinnettä noudattaen yrittänyt puuttua ja tullut pahoinpidellyksi sairaalakuntoon.

Kyselin jokin aika sitten useampaan maahanmuuttajien väkivaltatapaukseen viitaten lehdistön vastuuta näihin tapauksiin, koska tuntomerkkien salaaminen estää ihmisiä ymmärtämästä uussuomalaisten potentiaalista vaarallisuutta. Mikään ei tietenkään muuttunut, kuten edelle täydentämäni uutinen osoittaa.

Tästä voidaan päätellä, että Helsingin Sanomien poliittisena agendana on maahanmuuttajataustaisen rikollisuuden pimittäminen lukijoiltaan ja sitä kautta pyrkimys aiheuttaa heille tarpeetonta kärsimystä. Valitettavasti sama näyttäisi koskevan myös verovaroin toimivaa Yleisradiota, joka ei tietääkseni ole edes uutisoinut koko tapausta. Sen sijaan se teki jutun ulkomaalaissyntyisen miehen tappamasta 17-vuotiaasta porilaistytöstä kertomatta rikollisen taustasta halaistua sanaa.

Helsingin Sanomien osalta olen lehden valitseman uutisointilinjan niljakkuudesta huolimatta valmis suomaan sille oikeuden omaan agendaansa. Näin siksi, että kyseessä on yksityinen yritys enkä kannata sellaisten holhoamista. Toki toivon samalla, että mahdollisimman monet maksavat asiakkaat tekisivät valheellisesta uutisoinnista omat johtopäätöksensä ja jättäisivät lehden ostamatta.

Sen sijaan Yleisradio toimii veronmaksajien rahoilla, joten sen tulisi keskittyä oikean tiedon jakamiseen. Niinpä vaadin seuraavaa eduskuntaa puuttumaan asiaan ja korjaamaan yhtiön toimintaa ohjaavaa lakia siten, että teksti "tukea suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta" poistetaan verovaroin tapahtumalle toiminnalle sopimattoman poliittisen luonteensa takia koko laista.

Lopuksi haluan tuoda esille sen, että Suomen hallitus on tänään päättänyt ottaa jälleen 300 ylimääräistä kiintiöpakolaista maahamme. Siis yhteensä 1050 korkeaan osaamiseen perustuvaan yhteiskuntaan huonot valmiudet omaavaa ihmistä, joiden sopeutumisessa maahamme on lievästi sanoen melkoiset haasteet. Ja sen seurauksena riskit.

Ottaen huomimoon humanitaarisen maahanmuuton korkeat kustannukset sekä sen kautta Suomeen tulleiden ihmisten aiheuttamien väkivallantekojen suuren määrän (sekä seksuaali- että pahoinpitelyrikoksista järkyttävän suuri osa on afrikkalaisten tekemiä) pidän päätöstä täysin vastuuttomana ja ilmaisen syvän halveksuntani kaikille hallituspuolueille eli Kokoomukselle, SDP:lle, RKP:lle ja Kristillisdemokraateille. Vain täysi idiootti voi edes harkita äänestävänsä niitä tämän päätöksen jälkeen.

Kuitenkin tiedostan, etteivät humanitaarisessa maahanmuutossa pahinta ole sen kautta sattuvat yksittäiset väkivallanteot tai korkeat kustannukset. Ei edes maahamme leviävä terrorismi vaan koko yhteiskunnan muuttuminen turvallisesta Suomesta sellaiseksi, jota kuvaa parhaiten uutinen monikulttuuristumisessaan meitä paljon pidemmällä olevassa Ruotsissa.

Uutisen mukaan naapurimaan naiset lähtevät nykyisin juoksemaan pakoon heti nähdessään miehen paikassa, jossa ei ole muita ihmisiä. Toisin sanoen monikulttuurinen naisiin kohdistuva väkivalta on Ruotsissa saavuttanut asteen, jossa näiden turvallisuudentunne on kokonaan kadonnut. Median vaikeneminen maahanmuuttajien osuudesta lisääntyneisiin väkivallantekoihin ei ilmeisesti auta enää siinä vaiheessa, kun jokaisella alkaa olla omia tai lähipiirin kokemuksia yksinäisiin naisiin kohdistuneista sattumuksista.

Tämä on surullista, sillä vielä minun lapsuudessani Ruotsia pidettiin maailman parhaana ja turvallisimpana paikkana asua. Sellaisena se kelpasi esikuvaksi myös köyhemmälle kotimaalleni sen kurottaessa kohti hyvinvointia

Nyt Ruotsi on kuitenkin muuttunut ilmeisen peruuttamattomasti väkivaltaisten maahanmuuttajaghettojen, hurjien raiskaustilastojen, kehnon koulumenestyksen ja poliittisen väkivallan tyyssijaksi. Siis monien uusruotsalaisten kotimaita muistuttavaksi paikaksi.

Koska minä en halua Suomesta samanlaista, vaadin pakolaiskiintiön ja toissijaisin humanitaarisin syin myönnettyjen oleskelulupien määrän laskemista nollaan sekä turvapaikkojen rajoittamisen vain sellaisille ihmisille, jotka pystyvät osoittamaan toimineensa kotimaassaan demokraattisin ja väkivallattomin keinoin hirmuhallitsijaa vastaan. Ja lisäksi osoittamaan

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >>Uutisen mukaan naapurimaan naiset lähtevät nykyisin juoksemaan pakoon heti nähdessään miehen paikassa, jossa ei ole muita ihmisiä.<<
      Juuri tämä on sitä kammottavinta islamisaatiota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe