Pakolaiset

Perisuamalainen

Pakolaisille kaavaillaan Hyrynsalmelle asumuksia vanhalle istonkoululle.

100

1146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirvesukko

      Ei mittee mutrusuita meijjä maille kuannata ottaa syömään meijä leipää.

      • Katsokuvia

        http://mvlehti.net/?s=lapsi raskaana Raskaana oleva tyttö, 14, hakee asyyliä miehensä kanssa. Tavoitteena saada suomeen maitokahvin värinen kansa. Lasten raiskaus on eräissä maissa miehisyyden kohottamista muiden miesten silmissä.


    • diktatuuri_alas

      Entäs Ahmahakan kerrostalot? Kunta täys tyhjillään asuntoja mutta niitä pantataan.Asuntotoimistossa leikitään Jumalaa...Mä lähen ainaki vittuun koko kuppakylästä.Täällä vastaa diktatuuri eikä asiakaspalvelu....

    • rasiteliha

      Eihän ne elintasopakolaiset mihinkään käpykyliin lähe,isompiin kaupunkeihin ja parhaimpiin asuntoihin he haluavat ja jos ei pääse alkaavaat väkisten haluamaan.

    • IstonKoulut

      ELY-keskuksen väki on käynyt tilat katsomassa ja tarkoitukseen sopimattomaksi toteamassa. Ainoa jota voisi ajatella on vanha Iston oppilasasuntola mutta sekin vaatisi mittavia kunnostustöitä ennen asukkaiden sinne sijoittamista että enpä usko kunnan siihen lähtevän. Tyhjiä asuntoja toki on pitkin pitäjää mutta ovat liian hajallaan siellä täällä , turvapaikanhakijat pitäisi sijoittaa samaan kompleksiin, ei ripoteltuna toinen sinne ja toinen tuonne. Ja totta tuo edellinen, eivät he halua tällaisille sippikylille edes tullakaan, ei ole eikä tule muuta kuin heille ongelmia ,kaupunkielämään tottuneita ovat, ei syrjäkylällä ole heille mitään tarjottavaa.

      • hesarinlukija

        Lainaus Helsingin Sanomien nettisivuilta:

        "Hallitus valmistelee pakkokeinoja maahanmuuttajien asuttamiseksi – lista kunnista puuttuu
        Valtio voisi määrätä kunnat ottamaan turvapaikanhakijoita

        "Turvapaikanhakijoiden vastaanottoa hoitavat sisäministeriö ja Maahanmuuttovirasto. Myös ely-keskukset ovat mukana etsimässä tiloja.

        Sisäministeriön ylijohtaja Jorma Vuorio painottaa niin ikään, että asetus on äärimmäinen ja viimeinen keino löytää tiloja.

        "Nyt ely-keskukset ovat kartoittaneet tiloja eri puolilla Suomea ja tehneet joidenkin kuntien kanssa myös aiesopimuksia. Ensin siis etsitään tiloja vapaaehtoisilla keinoilla. Jos se ei riitä, viimeisenä keinona olisi sitten asetuksella määrätä kunnat perustamaan vastaanottokeskuksia", lisää ministeriön maahanmuutto-osastoa johtava Vuorio."


      • yksilläonni

        Olen sitä mieltä, että LAPPI on asumaton. Sinne saloille sopii tervettä nuorta pakolaisäijää kyntämään ja kylvämään aivan mainiosti.Siellä on tilaa teltoille. Valitettavasti suurinosa tulijoista on elintasopakolaisia jotka huijaavat tyhmiä suomalaisia. Perheeni jäsen oli avustyustöissä Afrikan eri valtioissa ja hän oli nähnyt niissä maissa mainoksia että Suomeen kannattaa mennä kun saa rahaa ja kaiken muun tekemättä mitään. Ne todelliset turvaa tarvitsevat eivät todellakaan pääse pakoon, kun rahaakaan ei ole. Suomi antaa heti käteen jokaiselle pakolaiselle 1140e, älypuhelimet, soittoaikaa rutkasti, asunnot ruuat ja kaiken. Maksamme heille veroina kaiken ja sitten nämä keskukset ILKEÄVÄT VIELÄ PYYTÄÄ KANSALAISILTA KAIKKEA LAHJOITUKSENA. Sipiläkin saa suuret rahat talonsa antamisesta pakolaisten käyttöön. maahanmuuttovirasto maksaa ja tietysti megasuurena kun on kysymys pääministerin talosta. Niin olisi kiva olla pakolainen, pääsisi lääkäriinkin, kunhan vaan marssii huoneeseen. Mutta ei, en ole päässyt lääkäriin vuoteen, vaikka kuinka olen aikaa ruihnannut. Kai sairauteni ei vielä edellytä edes kontrolleita, kun minulta on VAIN neljä kertaa operoitu sydäntä,rytmihäiriöitä, diabetes, verenpainetauti, kolesterolit korkealla,kilpirauhasen vajaatoiminta, luukato, nivelrikko, verenpainetauti,astma ja allergioita pilvin pimein. Ihmettelen miksi maksan useita satoja euroja veroja kuukaudessa. Diabeteslääkitys ei käy ja kilpirauhaseen en ole saanut lääkettä, kun ei pääse lääkäriin. Onkohan päättäjissä jotakin vikaa???????


      • jatoisillaonni

        Unohtui tuosta sinun sairauslistasta se että pää on täyttynyt urealla ja pas*a tulee suusta. Minkäänlaista faktaa ei kirjoituksesi sisällä ja muutenkin tunnut elävän täysin harhoissa.


    • myllytuulentie

      Ukko Hallasta tasokasta majoitustilaa löytyy.

      Kauppaakin jo rakennetaan.

    • HyrynSuvarit

      Iston koulu on sopiva paikka mamuille! Kauppa, ruokala, alko, sossu, koulu ja hautumaa ihan äärellä. Ihan parhaita paikkoja suomessa ottaa mamuja. Otetaan heti sata!

    • HyrynSuvarit

      Ei se tule juurikaan sen kalliimmaksi kun hyryläisen peräkammarin pojan ylöspitokaan

      • hyrynperukasta

        "Ei se tule juurikaan sen kalliimmaksi kun hyryläisen peräkammarin pojan ylöspitokaan"

        Perustelepa? Noinkin viisaita kun tunnut tietävän. Yhdessä tilastossa kerrotaan maahanmuuttajien saaneen toimeentulotukea 4,4 kertaa enemmän kuin kantaväestön. Olikohan aikaväli 2007-2013? Pitääpä kysyä henkilöltä, joka ko. asiasta kertoi. Mistä tieto löytyy.


      • sossuntätiX

        Itse asiassa halvemmaksi tulee. Tämänhetkinen avustus turvapaikanhakijoille on 307,40€ kuukaudessa, sillä maksetaan kaikki. Sen takia he asuvat esim 15 henkilöä 3huoneen asunnoissa. Jos saa turvapaikan, korvaus on sama kuin suomalaiselle työttömälle. Miinus puolisovähennykset. Lapset saavat lapsilisän.


      • Pökö_aasi

        "Ministeri Mäntylä: Turvapaikanhakija maksaa 13 200 euroa vuodessa"

        HS 11.9.2015


      • Pökö_Hevoinen
        Pökö_aasi kirjoitti:

        "Ministeri Mäntylä: Turvapaikanhakija maksaa 13 200 euroa vuodessa"

        HS 11.9.2015

        Keskiverto Hyrynsalmelaisen elätys maksaa valtiolle noin 30 000€ vuodessa. Ja kukaan ei maksa tästä koskaan euroakaan takaisin ainakaan verojen muodossa.


    • kysynpävaan

      Eikö näitä voisi ottaa isännät maatiloille vaikka navetan vintille useampi kymmenen? Olisivat ruokapalkalla siellä ja saisivat kylän naiset mokkakikkeliä samalla.

    • HoikanPoika

      Tuumailin tuossa aamusella emännälle, että jos sillä olisi isommat tissit niin voitaisiin myydä yksi lehmä poies. Siihen emäntä, että jos sinulla olisi suuremmat munat niin renkipojalle voisi antaa lopputilin!

    • Tuuhero

      Olisi asiaa se jos saataisiin niin tulisi uutta verta Hyrylle!

      • näin

        Kävisikköhän uuden veren kanssa kuin Oulussa muutama päivä sitten. Kolme pakolaista oli potkinut yhtä onnetonta"vääräuskoista" (suomalaista) päähän. Eilen mies kuoli teho-osastolla. Tätä ei vaan ole julkaistu missään, kun mamuja puolletaan, Samoin mamu oli 10v tytön luo tulleet ja sanoneet, että sinun pitää menne yhden heistä kanssa naimisiin. tytön isä oli ollut vieressä. Ahdistelevat lapsia ja naisia. Poliisipäällikkö oli sanonut, että hän ymmärtää raískaukset, koska kenelläkään tylijalla ei ole naisia mukana. Ajatukena jo hirveä. Niinhän se liettualainen mies sanoi, että Suomi on maailaman paras maa ulkomaisille rikollisille, ei jää kiinni eikä rangaista juurikaan jos jää kiinni.


      • eikunnuin

        Hyrynsalmella kävi aikanaan niin että nainen synnytti per*eestä ja tämä pas*apökäle on nyt jo aikuinen mies. Myös puhuu pas*aa. Tule pois jos sieltä fantasioistasi Veikko!


      • näin
        näin kirjoitti:

        Kävisikköhän uuden veren kanssa kuin Oulussa muutama päivä sitten. Kolme pakolaista oli potkinut yhtä onnetonta"vääräuskoista" (suomalaista) päähän. Eilen mies kuoli teho-osastolla. Tätä ei vaan ole julkaistu missään, kun mamuja puolletaan, Samoin mamu oli 10v tytön luo tulleet ja sanoneet, että sinun pitää menne yhden heistä kanssa naimisiin. tytön isä oli ollut vieressä. Ahdistelevat lapsia ja naisia. Poliisipäällikkö oli sanonut, että hän ymmärtää raískaukset, koska kenelläkään tylijalla ei ole naisia mukana. Ajatukena jo hirveä. Niinhän se liettualainen mies sanoi, että Suomi on maailaman paras maa ulkomaisille rikollisille, ei jää kiinni eikä rangaista juurikaan jos jää kiinni.

        Unohtui vielä mainita että elän harhoissa ja olen ollut psykoosissa kolme vuotta. terveisin nimimerkki "näin"


    • remes

      Toivottavasti on naisia suurin osa, voi kylän poikamiehillä vähän käydä sutina. :)

      • soittomaki

        Muunmaalaisia naisia oli aikoinaan ...muistaakseni jollain kurssilla Hyrynsalmella. Sutinaa ukkomiehille kuulema oli riittänyt. Lukeneilla ukkomiehillä "kahdenlaista kielitaitoa" tarinan mukaan oli ollut kuin sauvasekoittimella hämmentämistä. Luonnonlakihan kaiken pohjalla on.


    • fi.karvaranne

      sossutantat hyysää... lisää vaan Irakilaisia pookia tänne, ni keski-ikäisten tätien ei tartti lähteä etelänlomille. "Ne" on täällä : )

    • Uskojo

      Eine tänne tule vaikka maksat. Tai voi ne rahat käydä kuittaamassa. Kaupungilla shoppailivat pizzaa ja kirpparia kiertelivät. Ruokakassejaan toisille esittelivät. Omin silmin nähty.

    • PilvetKauasKarkaaEhkäMe

      Hyrynsalmellekin tullee n. 600? Jos paikkansa pitää pakkolaki/-asetus ? 25% asukasluvusta joutuvat kunnat vastaanottamaan pakolaisia.
      Asukkaita väestötekisterin mukaan 8/2015 ollut 2458.

    • TottaOn

      Kyllä niitä on tänne tulossa. Ihmettelen vaan, kun asiaa pimitetään kuntalaisilta.

    • Yli_miljardi_vuodessa

      Vuonna 2014 keskimääräinen vastaanoton kustannus/henkilö/vuosi oli 20368 euroa.

    • HardFarth

      Antaapa flip-floppien lätistä, saahaan vähän eloa hyrynkin raitille!

    • ettänäinpä
    • Kunnemiäs

      Nyt se on kunnassa puhuttu varmaksi ja paperit lyöty lukkoon. 250 pakolaista ottaa asumuksen vanhalta istonkoululta.

    • Haluava

      Hyvä, HYVÄ
      Toivotaan, että saadaan

      • Haluava_saa

        "Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneiden miesten rikollisuustaso raiskauksissa on 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin verrattuna".

        Yle uutiset 20.3.2015


    • ryotti

      Lähes kaikki tänne kirjoitetut kommentit ovat paikkansa pitämättömiä. Mitään sopimuksia tai katselmuksia EI ole tehty!!!! Ainoa asia joka on tapahtumassa on info tilaisuus valtuustoalissa 8.10 klo 18.30, josta on tiedote kunnan verkkosivulla. Kaiken kaikkiaan on kyse ELY:n kyselystä kunnille mahdollisesta HÄTÄMAJOITUKSEEN sopivien tilojen kartoituksesta ei siis vastaanottokeskuksen perustamisesta. Info tilaisuuden tarkoitus on jakaa ajantasaista ja oikeaa tietoa pakolais tilanteesta yleensä jotta väärät huhut ei lähtisi kiertämään.

      • Qunnarzon

        Elyn porukka on käynyt katselmuskierroksen tekemässä. Kysy vaikka kunnasta.


      • piilopirttiinpoishaettoa

        HÄTÄMAJOITUSKESKUS > Vastaanottokeskushan näyttää tulevan myös. Kts. kunnan nettisivusto >päätökset
        Valtio maksaa kaiken lienee hyvä?
        Suomenkansalaisethan ei kuulu valtioon. Kunnissahan ne asuvat.
        Van mitenkä lienöökään?


    • aasiantuntija

      No onhan täällä aisantuntevaa porukkaa kirjoittelemassa. Liekö ihan pfrossooreja rosentit ja eurot hallussa...

    • Miksikoulu

      Ei ole ihmisen paikka joku autio laitos. Asuntohan niille pitää antaa. Et itekään asuisi jossain luokassa.

      • Willisika

        Näkevät vielä sen kurjuuden, millaisessa oppilasasuntolassa ovat koululaiset joutuneet asumaan kolmekkin talvea perätysten. Kyllä siinä pakolainen menettää järkensä ja palaa omaan vihtyisään kotimaahansa. Koko kylä on sopimaton pakolaisille, eihän täällä ole juuri mitään. Puuttuu uimahalli, moskeija, kebabravintolat, uhrilampaita myyvät kaupat, jne. Puutteellisten hammas-,yleis-,mielenterveyslääkäri palveluiden takia tulisi taksiralli Kajaaniin. Tämän kaiken maksaisi Suomen valtio elikkä me.


      • Asuntola

        Ei ole enää käytössä minun tietojen mukaan. Nyt puhutaan KOULUSTA


      • Kouluko_käytössä

        Mutta kun Willisika se vaan puhuu asuntolasta, joka ei ole käytössä, siksi se on ikään kuin vapaa.


      • Koulu

        -kaan ei ole käytössä, mutta liekkö siitä sentään lämpöjä ja vesiä katkaistu


    • HannanKullittaja

      Pakolaisilla on hyvät tulevaisuuden mahikset vilkkaassa ja kauniissa hyrynsalmen kirkonkylässä! Hyrynsalmet kattavat palvelut ovat avoimia myös uushyrynsalmisille; S-Marketista saa elintarvikkeita ja viinaa. Koulutuspalvelut ovat ihan äärellä ja sossu auki joka päivä. Terveyskeskus löytyy Kiviöntieltä, sinne pääsee taxilla helposti. Naisia ei paljoa enää ole, mutta onneksi sentään löytyy miehenpuolia, että jos vähänkään panettaa niin meneehän se persereikäkin paremman puutteessa, kuten kunnanvaltuutettumme esimerkkikin jo osoittaa. Työtä ei ole, eikä tulekaan, mutta sehän on tuttua jo omasta maastanne, joten tervetuloa vaan Hyrynsalmelle!

    • TuuliviiriRauhatonna

      Kävikö infotilaisuudessa kuntalaisia? Avoin syli vastaanottoon kai? Kyseen alaistamista ei näytä löytyvän täältäkään?

      • realismi

        Tuntui enemmistö olevan sitä mieltä, että antaa tulla vaan. Itse olen realisti, enkä todellakaan halua 250 pakolaista kertarysäyksellä tänne. Ja kyllä, meille kuntalaisille valehdeltiin lukumäärä 100-150 kirkkain silmin.


    • Peruuttamatonta

      Nyt pitäisi ottaa järki käteen. Koska tehtyä ei saa tekemättömäksi. Ei oisi pitänyt olla tässäkään asiassa myötämielinen. Oisi ensin antanut naapurikunnan ottaa ja seurata kuinka sitten käy. Sitten vasta päättää kannattaako ottaa yhtään. Ja luulen ettei kannata. On sen verran paljon huonoja kokemuksia. Pitäsikö järjestää vielä kunnassa kansanäänestys ainakin ensin?

    • Mmvirasto

      Viraston nettisaitilla infoa. Nyt on kiire jo saada majoitusta. Eivät taija enää kysellä vaan ne lähettää.

    • MarziTurpeinen

      Mihinkään koululle mitään haloo???? Ai luokkahuoneisiin siskonpetejä vai?? Asuntoja asuntoja asuntoja ja niitä Hyryllä riittää!! Tervetuloa vaan, tilaa täynnä - niinhän se kylttikin seitenoikealla toivottaa. Yhtenäiskoulu käy pieneksi muutaman vuoden jälkeen kun syntyvyys nousee. Hyvä!

      • realismi

        Tuossahan tuo ylempänä lukee, että Ahmahakan kerrostaloille sijoitetaan koko lössi. Olisit ollu kuuntelemassa siellä infossa torstaina.


    • Muutoksenaika

      Puhukaa mitä puhutte. Ei ollu kertomassa edustajia niistä kunnista joissa asuu jo pakolaisia. Olisi kuultu faktaa.

    • mukavaaaon

      Tänne vain tere tulemas tilaa on!

    • jononojatkoksi

      Iskulla jakavat ilmasta ruokaa mennään sinne jonoon kaikki

      • OHION

        Ruuat on jaettu.Vai onko ovet vielä auki?


    • PilluÄX

      Kyllä meillä tilaa on! Tänne sopii, Iston koulu on tyhjillään ja muutama muukin koulu. Ei muuta kun sinne vaan muslimit makoilemaa niin saadaan hyrynsalmen talouskin kuntoon.

    • Muutoksenaika

      PilluÄX et näytä paljoa vielä tietävän asiasta. Mutta perästä kuuluu.

      • Olevaisuuskulkija

        Invaasiohan tässä taitaa olla meneillään? Kuka sitä viimekädessä ohjaa? Rahako? Rahanvalta maapallolla? Uskonnot? Valtaa pitävien ahneus? Kaikki uhrataan. Jokaisen tahon alttarilla ... että kunniaa, hyötyä yms. saadaan itselle tai jollekin porukalle? Ihmiskuntana, ahneuksissamme taidamme hävittää elämän mahdollisuuden maapallolta? Puhdasta vettä, maata, ilmaa jne. tarvitsemme joka iita ja iikka ...näin suomalaisittain tuumailtuna. Jospa viimein TIETOISUUTEMME alkaa kirkastumaan? Mikä ja mitä yksi maapallo kenellekään määrittymättömässä kaikkeudessa on?


    • Suomi.on.tuhottu

      https://www.youtube.com/watch?t=1&v=xVv5Oef7HTc

      YLE Ulkolinja:
      Eurooppa myytävänä
      http://areena.yle.fi/1-2904943

      Voimalaitokset on myyty rosvoille, samoin sähkölinjat, nyt myydään vaaramaisemia tuulipuistoiksi, seuraavana Metsähallituksen metsät luovutetaan yksityisen (monikansallisen) myyntifirman "hoitoon", kaivosoikeuksia myydään (Helsingin pään toimesta) koko ajan monikansallisille firmoille, ....
      Kunnat myyvät (lahjoittavat) yhteisiä kiinteistöjämme "sopiville ostajille",...
      Mitä vielä??

      • Muutoksenaika

        Kyllä tämä turvattomaksi menee. Ja oma päätäntävalta katoaa. Muualta tulevat jo viimeisen kiven kääntäjät ja muualta sekin käsky annetaan.


      • Muutoksenaika

        No luetaan sitten aikanaan mitä kirjoiteltiin. Kuka osui ja upposi.


    • realismi

      Käykää lukemassa kunnan päätöksenteko sivuilta. Kunnanjohtaja on hyväksynyt esityksen vastaanottokeskuksesta. Se tarkoittaa sitä, että sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Jos olisi kyseessä ollut hätämajoitus, sopimus olisi ollut määräaikainen.

      • Paikkakuntalaisena

        Miten on asuuko kunnanjohto


      • Paikkakuntalaisena

        pakolaisten seassa


    • Lieveilmiö

      Ruotsin poliisin mukaan puolet maahan saapuvista pakolaisista ei hae Ruotsista turvapaikkaa, vaan katoaa viranomaisten näkyvistä. Ei edes Tiedetä keitä he ovat ja mistä tulevat.

    • AliMuhammedRistus

      Ovat kuulemma kaikki matkalla hyrynsalamelle! Täällä kuulemma saapi tapella ja nujakoijja paikallisten kanssa ehotellen. Ja naiset on leikkisiä tukevasta ja vain legginsien verhoamasta pepustaan.

    • TuoAikaEntinenEiPalaa

      pirpasworld kirjoittaa nykymenosta

      https://pirpasworld.wordpress.com/2015/10/10/minut-on-leimattu-olen-polttopulloja-heitteleva-alkoholisti/

      Lyhyt lainaus edellisestä linkistä. Mielenkiintoista tekstiä. Kirjoitus on paljon pitempi.

      "Olin Kriisipuuroa-nimisessä koulutustilaisuudessa, joka oli suunnattu journalisteille ja journalismin opiskelijoille.

      Koulutustilaisuus oli asiallinen siihen saakka kunnes Suomen Punaisen Ristin edustaja puheenvuorossaan julisti seuraavaa,
      – Nämä Rajat kiinni ryhmäläiset ovat sellaisia ihmisiä, jotka juovat yhdellä huikalla puoli pulloa kossua, tarttuakseen kiviin ja polttopulloihin sekä nauttiakseen viiden minuutin julkisuudesta.
      Hän jaksoi toistaa tätä, painottaen toimintaa muutaman minuutin julkisuus hakuisuudeksi.

      Hänen mielestään ryhmä on pienen pieni porukka joka sitäkin äänekkäämpi.

      Hetken kuluttua yksi toimittaja toisti samantyylisesti Rajat kiinni -ryhmästä. – ottavat ensin humalatilan ja huutelevat sosiaalisessa mediassa, saadakseen sen viiden minuutin julkisuuden.
      Puheen/tilaisuuden pitäjät nyökyttelyllään kertoivat olevansa samaa ja yhtenevää mieltä asiasta.

      SPR:n edustaja kertoi myös, että rajat kiinni – ryhmäläiset ovat kaiken lisäksi niin tyhmiä."

    • KKK-hyry

      Joko sitä on hyrylle sotalapsoset saapuneet?

    • kannattaakouskoa

      Lainaanpa YLE Kainuu uutista hieman. (maksanhan tuloistani YLE-veroakin)

      "Hyrynsalmen kanta turvapaikanhakijoiden sijoittamiseen oli vielä hetki sitten epäröivä, mutta viime viikkoinen yleisötilaisuus muutti ilmapiirin."

      Millainen ilmapiiri tosiasiassa ollut? Kertoisiko joku mukana ollut.

    • NOllutPaikalla

      Ilmapiiri oli hyvä ja asialle myönteinen. Koko joukko hymisteli tyytyväisyyttään ja toivottelivat pakolaiset tervetulleiksi hyrylle.

      • suvakki

        Paskapuhetta


    • Qlutus

      Talkoot huomenna! Siivotaan tyhjiä asuntoja ja putsataan muutenkin kylänraittia, että uusien tulijoiden on mukavampi tulla. Kokoonnutaan Iston koululle klo 18! Talkoolaisille tarjolla nokipannukahvia ja muurinpohjalettuja.

      • historiatoistuu

        Samalla suunnitellaan piilopirtin siivous- ja kunnostusmatkaa Hallan Saarijärvelle.
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444694649361.html
        – Osa tulijoista on sellaisia, joiden todella tulisi hakea turvapaikkaa, mutta syystä tai toisesta he eivät tee niin. On myös mahdollista, että he oleskelevat täällä laittomasti, emmekä tiedä, keitä he ovat ja mitä he tekevät.


    • Henna_Lasta

      Sakkojen maksamiseksi myyn vain kerran käytetyn KKK-asun. Asu on uudenveroinen ja ryvettymätön. Asuun kuuluu myös käsin tehty huppu.

    • varjoon

      Uutisoidaan 50 000 maahantulijasta.
      Suomessa on 317 kuntaa tällä erää.
      Jokaiseen kuntaan laskennallisesti riittää tuostakin määrästä 158.

    • Campping

      Turvapaikan hakijat elävöittävät ja rikastuttavat muuttotappiollista Hyrynsalmea!

    • WaffenSS

      Kainuun uusnatsijärjestö yrittää kaikkien mahdollisien keinoin turvata norm. ihmiset näitä raiskaaja rättipäitä vastaan, MUTTA muistakaaettä jokaisen on tehtävä asian eteen jotain, eli suojelkaa lähimmäisiänne pakolaisilta!

    • kyllästynyt123456789

      Mun mielestä niitä pakolaisia tänne ei kannata laittaa. Mun kräni asuu hyryl nii mun mielest se ei oo kivaa et niit koko aja joutuu tuijottelemaan.... Niiku tos yks sano et ne on liian FYYSISIA tänne!!!Jumaleisso mikä kunta, jos niitä persenuttuja tänne haalaa!!

    • Saatanan_tantat

      Kansottakoon Hyryn kunnan ja naekoon jokaista niin vitusti.Eihä tääl sossussakaa oo ku 1 jumala.Sille kun valkkaa muutamii edustuskelpoisii köriläitä niin eiköhän se rahahanat NIILLE aukene.Mut oman kunnan asukkaat jää toiseksi.Tunkekoon kuntaan pakolaiset.Sielhä o hyvä turvapaikka.

    • Suomimiko

      Nyt näistä mamuista päästään ja näiden spr akoista myös samalla

    • äh.lämi.go.home

      Pitemmän päälle parempi että menevät muualle.
      Miten ne olis edes työllistyneet.
      Joka on jossain ählämimaassa käynyt, niin tietää että niillä hippasen eri käytöstavat mm. naisia kohtaan.
      Kuihtukoon Hyrynsalmi mutta kuihtuu ainakin ilman pelkoa.
      Ja jos ei koulun asuntola ole kelvollinen heille, niin paluulippu ja hei hei.
      Televisiossa näytetään kuvia kun asuvat siellä teltat rapakoissa ja täällä ei sitten kelpaa lämmin ja puhdas asunto.
      Moniko näistä luksuspakolaisista pesee heille Suomessa laitetut petivaatteet, tiskaa astiat, osallistuu siivoukseen?
      Ei kukaan.
      Päivät nukutaan ja pelataan palloa ja käydään hankkimassa paremmat kuteet isommista kaupungeista.
      Ja tämä on faktaa tämän viikon lehdistä.

      Voisimmeko me suomalaiset mennä vaatimaan samaa muusta maasta?
      Jos vaikka ajellaan Jopoilla Ruotsiin.

    • mopojopolopo

      Soattasi olla viisain että lähet jo polokemaan etukätteen kun vielähi oot huolesta pinkeänä....sytkyttelet ihan jokkmokkiin asti niin ei tule matut perässä.

      • VOKhyry

        Nämä pakolais ohjaaja naiset nyt menettävät rakkaansa kun hyrynsalmen vastaanottokeskus loppuu. Voi voi kepilläkään en koskisi yhteenkään näistä irakilaisten kulin lutkuttajista.


    • HyrynTytteli

      Ovathan nämä ulkomaalaiset miehet ihan eri sarjaa kuin Ylä-Kainuun "uroot". Heillä on niin trimmatut vartalot, uudet hienot vaatteet, kellot ja puhelimet. Lisäksi maahanmuuttajat peseytyvät ja tuoksuvat aina hyvälle, heidän hiuksensa on leikattu ja siististi kammattu.
      Kainuun miehillä on yllään sama amispuku yötäpäivää, kesäätalvea. Jalassa sievin bootsit ja päässä kuljantunut koffin lippis. Lisäksi he peseytyvät harvoin ja haisevatkin suolistokaasulle ja sätkätupakille. Eivätkä kainuun miehet osaa muusta puhua kuin corollan ominasiuuksista taikka koppelonmehtuusta.
      Ei siis ole vaikea arvata kumman seuraan me kainuun neidot hakeudumme.

      • bgjrgfjfj

        Siiderivalas unelmoi.


      • Totuussattuu

        HyrynTytteli voikin sitten alentaa itsensä porsaan tasolle, Et ole heille mikään muu kuin mälliämpäri, lapsikone, elävä nyrkkeilysäkki. He eivät kunnioita naisia sitten pätkääkään. Kunhan jonkun rättipään nait niin on turha itkeä kuinka nyrkin ja hellan välissä ei olekaan niin kivaa.


      • heruuainavaan

        Ei kannata kateellisten tumputtajien valittaa ja olla muka huolissaan naisten puolesta,kyllä nämä arabimaista tulleet miehet ovat yleisesti ottaen paljon fiksumpia kuin esim. Hyryn paikalliset syrjäytyneet naistenvihaajat.Kukaan naisia kunnioittava henkilö ei käytä heistä tuollaista kieltä kuin sinä,häpeä turjake.


      • Totuussattuu
        heruuainavaan kirjoitti:

        Ei kannata kateellisten tumputtajien valittaa ja olla muka huolissaan naisten puolesta,kyllä nämä arabimaista tulleet miehet ovat yleisesti ottaen paljon fiksumpia kuin esim. Hyryn paikalliset syrjäytyneet naistenvihaajat.Kukaan naisia kunnioittava henkilö ei käytä heistä tuollaista kieltä kuin sinä,häpeä turjake.

        Puheista päätellen olet siis viimeisen päälle vihersuvakkiroskaa. Olet kenties "Loldiers of Odin" jäsen? Tulet näkemään kyllä millaisia he ovat. 95% elää edelleen koraanin mukaan, lukaiseppa muutama kohta siitä.


      • Hyryvok

        Oletko täällä hyrynsalmella näin sokeita ja myös Suomussalmella? Kun nämä hyrynsalmen vastaanottokeskus työn tekijä naikkoset ja yksi muualta tullut ovat näiden pakolaisten kanssa muutakin kuin feisbook kaverit.


      • heruuainavaan
        Totuussattuu kirjoitti:

        Puheista päätellen olet siis viimeisen päälle vihersuvakkiroskaa. Olet kenties "Loldiers of Odin" jäsen? Tulet näkemään kyllä millaisia he ovat. 95% elää edelleen koraanin mukaan, lukaiseppa muutama kohta siitä.

        Kuuleppas nyt,olen lukenut Koraanin suomennoksen mitä sinä kyllä et näköjään ole tehnyt.Sehän on hyvä asia jos jostain hatusta vetämäsi 95% pitää paikkansa.Jos 95% kristityistä eläisi niinkuin raamattu opettaa niin se vasta hyvä olisikin.Olen asunut 2,5 vuotta arabimaassa ja tiedän tarkalleen millaisia he ovat ,aivan samanlaisia jumalan luomia kuin mekin.Luulisi ettei Hyryllä ihmeteltäisi viekö he meidän naiset,aivan varmasti jos miehet ovat sinunlaisiasi,oletko varma ettei Hyryllä olleen saksasalaisten sota-aikaisen leirin peruja ole sinunkin perimässäsi.


      • Vihervalas
        heruuainavaan kirjoitti:

        Kuuleppas nyt,olen lukenut Koraanin suomennoksen mitä sinä kyllä et näköjään ole tehnyt.Sehän on hyvä asia jos jostain hatusta vetämäsi 95% pitää paikkansa.Jos 95% kristityistä eläisi niinkuin raamattu opettaa niin se vasta hyvä olisikin.Olen asunut 2,5 vuotta arabimaassa ja tiedän tarkalleen millaisia he ovat ,aivan samanlaisia jumalan luomia kuin mekin.Luulisi ettei Hyryllä ihmeteltäisi viekö he meidän naiset,aivan varmasti jos miehet ovat sinunlaisiasi,oletko varma ettei Hyryllä olleen saksasalaisten sota-aikaisen leirin peruja ole sinunkin perimässäsi.

        Siinätapauksessa kannattaa pysyä siellä arabimaassa jos muslimit kiinnostaa. Luulenpa ettei sinua kukaan suomalainen huolisikkaan.


      • huijarihassan
        Totuussattuu kirjoitti:

        HyrynTytteli voikin sitten alentaa itsensä porsaan tasolle, Et ole heille mikään muu kuin mälliämpäri, lapsikone, elävä nyrkkeilysäkki. He eivät kunnioita naisia sitten pätkääkään. Kunhan jonkun rättipään nait niin on turha itkeä kuinka nyrkin ja hellan välissä ei olekaan niin kivaa.

        Ei ne sianlihaan koske.


      • Turhaahaukutaanulkomaal
        heruuainavaan kirjoitti:

        Ei kannata kateellisten tumputtajien valittaa ja olla muka huolissaan naisten puolesta,kyllä nämä arabimaista tulleet miehet ovat yleisesti ottaen paljon fiksumpia kuin esim. Hyryn paikalliset syrjäytyneet naistenvihaajat.Kukaan naisia kunnioittava henkilö ei käytä heistä tuollaista kieltä kuin sinä,häpeä turjake.

        Niin, minua ei koskaan ole ahdistelleet pakolaiset vain ja ainoastaan nämä puutteessa olevat rumat ja haisevat suomi-miehet. Iljettäviä kyttääjiä ja stolkkareita riittää myös Hyrynsalmen ulkopuolelta.


      • allahak

        Niin, lue ylempi kommentti.


    • Fixit_jaheti
    • HyrynTytteli

      Mukava, että kommentoitte näin ahkerasti ja samalla osoitatte miten "sivistyneitä" te olettekaan muista maista tuleviin verrattuna.

      • Totuusattuuu

        Juuh, muslimit "sivistyneitä" taitaa olla ainoa uskonto jossa kehotetaan tappamaan vääräuskoiset, homot, yms. Menetkös arvon kaloriina vaikka vittuun tai kekkuloimaan niiden hiekkakansalaisten kanssa?
        Aivan turhaan tuputat mistään rättipäiden sivistyksestä.


      • HyrynTytteli

        Juuri kiittelin hyrynsalmisten sydämen sivistystä


    • uteliasheinäkuu

      Hei, joko on Ahmanhaka tyhjänä pakolaisista?

      • roskasakki

        Roskalava näkyi talojen edessä olevan, tiiä sisältääkö ne asukkaita vaiko roskia.


    • HyrynTytteli

      Ihme juttu, että Pohjois-Suomessa on tyhjää tilaa ja asuntoja mielin määrin, mutta sen verran on korvien välissä ahdasta, että vastustetaan niiden täyttämistä avun tarpeessa olevilla ihmisillä.

      • kfhirfg

        "avun tarpeessa" heh heh. Puuro on paskaa.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1148
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe