Jari Tervo - Valkoinen roskaväki

Tervo_tyrmää_rasistit

Jari Tervo julkaisi uuden kolumninsa, taas tulee täyttä asiaa ja niin totta kaikki, olkaa hyvä ja nauttikaa!

"Kypsää keski-ikää elevä suomalainen nainen seisoo turvapaikanhakijoita vastassa Suomen ja Ruotsin rajalla Torniossa. Hän pitelee käsissään kylttiä: ”Go home Isis”.

Kyltti on paitsi mieltä myös häpyä vailla. Juuri tätä nimenomaista Isis-nimistä murhaajien laumaa turvapaikanhakijat pakenevat. Miltä kyltin nähneistä turvapaikanhakijoista on mahtanut tuntua? Miltä olisi tuntunut Hitlerin Saksasta pakenevista juutalaisista, jos heitä olisi tervehditty uuden kotimaan rajalla: ”Go home Nazis”.

Isis-kylttiä kannatteleva rouva kyllä ymmärsi mielipiteensä perverssiksi, koska häntä hävetti niin, että hän oli peittänyt kasvonsa mustalla liinalla. Tai sitten häntä vaivasi flunssa. Valitettavasti jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköisempi kuin edellinen.

Viime viikolla suomalainen rasismi otti jälleen uuden askeleen, tälläkin kertaa väärään suuntaan. Vihapuheet ovat nyt muuttuneet vihateoiksi. Sana on valitettavasti tullut lihaksi.

Vain muutama vuosi sitten rasismia ei ollut Suomessa kuulemma lainkaan. Sen jälkeen sitä esiintyi hieman, mutta vain netissä. Sen jälkeen sitä esiintyi selvästi enemmän, mutta vain netissä, eihän sitä ole pakko lukea. Nyt se sama olematon rasismi on meidän kaduillamme, kivittämässä ja heittelemässä polttopulloja, vainoamassa sotaa pakenevia ihmisiä.

Kouvolassa viisikymppinen mies yritti polttopullolla roihauttaa turvapaikanhakijoitten hätämajoituskeskuksen. Mies otettiin kiinni heti. Lahden Hennalassa turvapaikanhakijoitten bussia heiteltiin ilotulitteilla. Suomen Punaisen Ristin avustustyöntekijää nakattiin kivellä.

Rasistit ovat valittaneet, että vastaanottokeskukset lisäävät rikollisuutta. Se on aivan totta. Ne lisäävät kotoperäisen paskasakin rikollisuutta. Valkoisen lihaa syövän heteromiehen polttopulloisku oli ensimmäinen kerta, kun Kouvolan hätämajoituskeskuksessa tarvittiin poliisia.

Vapaaehtoisia auttajia on uhkailtu myös muualla. Miksi juuri heitä? Varmasti siksi, että heidän joukossaan on naisia. Lihava ja humalainen leijonapaitainen lerppa rohkenee kiusata heitä.

Nyt se sama olematon rasismi on meidän kaduillamme, kivittämässä ja heittelemässä polttopulloja, vainoamassa sotaa pakenevia ihmisiä.


Kun huuhaan linkous netissä ja rotuharhoissa onanointi rupeaa suomalaista rasistia tympäisemään, tekee mieli välillä pieksää ihmisiä, miksei myös polttaa. Suomeen on syntynyt näinä historiallisina päivinä oma valkoinen roskaväki.

Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan ja omasta pseudo- ja kiihkoisänmaallisuudestaan jäykistyvän kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi.

Tämän väen tunnuskuvaksi ilmestyi Ku Klux Klan -lakanainen tomppeli seisoskelemaan Hennalaan Suomen lippu kädessään. Ku Klux Klan on Yhdysvalloissa valkoisen roskaväen oma poppoo.

Pääministeri Juha Sipilän ilmoitus hänen perheensä ylimääräisen asunnon luovuttamisesta turvapaikanhakijoitten käyttöön oli kansainvälinen uutinen. Tämän uutisen mielihyvää ehdittiin Suomessa tuskin pullistella, kun hennalalaisen lakanamiehen kuva kävi asettamassa maamme jälleen paikalleen. Ihmisoikeuksissa lähestymme Itä-Eurooppaa. Länsi-Eurooppaa Suomi muistuttaa kohta vain kokonaisveroasteeltaan.

Suomalaiset rasistit yrittävät pyhittää rivon aatteensa kiistattomilla suomalaisilla symboleilla. Veteraanit ovat muka taistelleet rasismin puolesta. Typeryydessään väite pöyristyttää jopa viileää mieltä. Rasismi ei siitä miksikään muutu, että sitä veisatessa heilutellaan Suomen lippua, muka sen puhtautta varjellen. Rasistit sitä lippua tahraavat.

Leijonapaidan rasistit ovat onnistuneet minulta pilaamaan. Ei tee mieli pukea sitä päälle. Tuntuu kuin kannattaisin jotain ihan muuta kuin Suomen jääkiekkomaajoukkuetta.

Pelottaa ajatella, saavatko rasistit toiminnalleen selittäjien parven. Työttömyys, sukupolvesta toiseen jatkuva köyhyys, vaikutusmahdollisuuksien puuttuminen, päihteitten liikakäyttö tullaan, totta kai, mainitsemaan, samoin myös kuningasteema, syrjäytyminen.

Eivät nämä rasistit mitään syrjäytyneitä ole. Suomen kielessä on täsmällinen nimitys ihmisille, jotka tahtovat polttaa ja kivittää toisia ihmisiä. He ovat roskaväkeä."

125

377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Poskisolistille

        On se hyvä ettei meidän tarvitse edes miellyttää Tervoa , vaikka hän olettaa olevansa suurmies , ehkäpä jopa Tennilastä seuraava . Niin Suomessa eletään eikä saunantaakse viedä edes kirjailioita enää .


    • kenenleipääsyöt

      On se tuo Tervo vaan viisas mies. Vaiko populisti? Vai sittenkin vain yksi taksilla ajeleva, hieman muita paremmin toimeentuleva, turhake?

    • huippusuorituskaikilta

      Käväisin katsomassa lauantai-iltana Jari Tervon Esikoinen kirjasta tehdyn näytelmän Rovaniemen kaupunginteatterissa. Olipa kerrassaan mainion käsikirjoituksen tehnyt Esko Janhunen ja Kari väänäsen kädenjälki näkyi myös. Suosittelen, nyt kannattaa teatteristakin maksaa oli se nimittäin sellainen aikakone 70-luvulle!

      • 88888888888

        Että niin kuin komukka Väänänen vääntänyt paskaa rasvapallo tervon kanssa.
        Kuka on niin tyhmä että niiden paskaa menee katsomaan??
        No rasvapallokomukat tietysti kokemaan taistolaisuutta uudellen.


    • KuplatonOrana

      Kuuleman mennyt kuin pottuja keväällä noita lippuja Esikoinen-näytelmään. Monta näytöstä on myyty jo kerralla loppuun.

    • hyväTervo

      Terho alkaa jo profiloitua noilla maahanmuuttoa käsittelevillä kirjoituksilla. Hän osaa kyllä osua ytimeen sanan säilällä. Vaikka en ole hänen fanejaan, on pakko nostaa hattua hyvistä kirjoituksista.
      Itse olen suhtautunut hyvin neutraalisti koko pakolais- tai maahanmuutto asioissa. Viime aikoina on noitten "kriitikoiden" toimet ja mölyäminen kuitenkin kääntäneet mielipiteen hyvin kriitikko kielteiseksi. Jari Tervon kirjoituksia pystyy suurin osa meistä suomalaisista allekirjoittamaan, niin teen nykyisin minäkin.

      • autuutta_minullekkin

        Kertoisitko mitä on ne Jari Tervon ytimet, mihin hän on osunut maahantunkeutumis
        kysymyksissä ? Anna tulla ihan omin sanoin !


    • hölmölänpoikii

      Jari Tervo on pelkkä paskanjauhaja ja vieläpä harvinaisen tyhmä mätisäkki Rovaniemeltä. Ilmeisesti ei hänen kirjottamansa paskakirjat enää mene kaupaksi joten tällä rollon takatuupparilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin soittaa suutaan.

    • eläke-ukko

      Meillä on ollut Suomessa rasismia niin kauan kuin muistan. Ja muistini mukaan meillä on ollut romaaneja vielä kauemmin.
      Joten Tervo kirjoittelee vaan niitä näkökantoja joiden hän luulee edistävän omaa imagoa. Kyllä mustalaiset on ollut todella syrjittyä porukkaa aina .Nyt vaan rasisti sanalla on jotenkin helpompi asiat hahmottaa.
      Hekin ovat jo oppineet vastamaan , olet rasisti, jos sanot jotain joka ei ole heidän mieleensä

    • Kaikestahuolimattanäinon

      Tervon ei tarvitse tehdä yhtään mitään oman imagon pönkittämiseksi. Hän on siinä asemassa tässä maassa että hän sanoo ja kirjoittaa tismalleen siitä mitä haluaa. Nostan hattua, kirjojen kirjoittaminen on sellaista työtä että aika harva sillä leivän pöytään tienaa. Suomessa on ehkä parisenkymmentä ammattikirjailijaa jotka elättävät itsensä kirjojen myynnillä. Tervo kuuluu siihen terävimpään kärkeen.

      • yhtälö_ei_toimi

        No miksikähän sitte kokoajan yrittää pitää itseään tapetilla, jos hänellä siihen ei ole tarvetta ?


      • spkiane

        Siinä vaiheessa kun kirjailijan teoksia myydään markettien hyllyillä, hän ei ole enää kirjailija. Vain kioskimatskua, ei mitään muuta. Ja se viha jota ao. kirjailija tuntee keskiluokkaa kohtaan on jo koomista. Hän on ainakin kotikaupungistaan antanut hyvin kummallisen kuvan.


    • yksinkertaistahanse

      Totta ne Tervon kirjoituksia ja Tervoa haukkuvat, joihin hänen kritiikki kohdistuu. Ei se tykkää roskasakkikaan kun heitä haukutaan, vaikka syystä niin tehdäänkin.
      Muut toki ovat Tervon kanssa samoilla linjoilla.

      • SuperRasistiTässä

        Ketä ovat Muut ??!!!. Kiitos kuitenkin kommentestasi ylhäisyyteesi ja viisautesi.

        Minä kuitenkin pysyn "viisaudestasi " huolimatta haittamaaha-muuttoa vastustavani isämaallisena miehenä, ja jos sinä kutsut minua sen perusteella valkoiseksi roskaväeksi , ei voisi vähempää kiinnostaa, lisää siihen vielä fatsistit ja razzistit ja kuunatsit.


    • Nocturn2242

      Kaikki Tervon yksisilmäiset ja populistiset kyhäelmät tuntuvat palvelevan vain yhtä tarkoitusta. Sitä, että herra kirjailija saa seuraavienkin kokkareiden jatkoilla pil lua joltain ns.valveutuneelta viherpiipertäjä-maailmanparantajalta tai parhaassa tapauksessa opiskelijalta.

      Toki rovaniemeläisyys selittää osan. Tyhmimmät tuntemani ihmiset sattuvat olemaan Rovaniemeltä.

      • kalikkakalahti

        Siinä jonkun roskasakkilaisen mielipide.


      • Näinseon
        kalikkakalahti kirjoitti:

        Siinä jonkun roskasakkilaisen mielipide.

        Etkö tiedä että koko suomi24 keskustelupalsta on valkoisen roskaväen palsta? Olemme siis roskaväkeä täällä kaikki, sinäkin. Muistaakseni Tervo haukkui suomi24-palstankin jossain. Ja olen samaa mieltä. Skeidaahan täällä jauhetaan me joilla ei parempaa tekemistä ole.


    • kokkokokonkokkoo

      Olet itse varmasti Rovaniemeltä jos sillä mitataan yksinkertaisuus ja tyhmyys.

      Itse olen sitä mieltä että Tervo on fiksu tyyppi ja ihan oikeassa. Niin, ja en asu Rovaniemellä.

      • TervoOnPelle

        Tervo on idiootti ja on väärässä. Typerä paskaa jauhava juoppo, joka kuuluu itse siihen roskaväkeen.


    • Ajattelitkohan

      Tässä on vain yksi valitettava tosiseikka se, että Isis pitää näitä pakolaisia roskaväkenä kun sotii heitä vastaan. Ei Isis ole myöskään niiden puolella jotka pois sodittuja pakolaisia ottaa huostaansa. Jotenka sumsummarum Tervo, me kaikki olemme siis roskaväkeä -, sinäkin Jari!

      • sictransitgloriadatsun

        Ja miten esim ku klux klan eroaa Isikestä?
        Burgha kuiten molemmilla.


    • Duidaduida

      ISIS järjestö pitää koko muuta maailmaa roskasakkina. Kannattaa lukea liikkeen syntyhistoria. Hehän ovat erotettu al qaidasta väkivaltaisuutensa vuoksi.

      Tervo on oikealla asialla. Oli hieno kolumni taas.

    • Aploodeja

      Jo vain, tervon poika niputti taas rasistit. On se hyä.

      • Buuausta

        Tervo ei niputtanut paskaakaan, kunhan taas suvakki-tervo puhuu paskaa. Mitäänsanomaton runkku kun sattuu olemaan.


    • SukulaisetkoNeKirijottel

      Onko tämä joku tervon mainoskampanja.Minä en ainakhan aio mennä kattomhan näytelmää.Jos vain samallaista pskaa kun Poliisin poika (vain mikä se oli?)joka pyöri TVssä.Riman alitus,pittää varmaan olla yhtä intelluekti kun hän ite jos haluaa ymmärtää . Siinä se probleema onkin kun meistä suomalaisista niin moni sitä roskaväkeä.Ei suuret sanat suuta halkaise mutta pää saattaa halieta jos sitä kovin suureksi aukoo.Mie valamistaudun ens viikonloppuna Torniossa pijettävhän "rajat kiinni"mielenosotuksehen,sese on näytelmä se

    • wc-ankka

      Jarillakin on oikeus mielibideeseensä.
      Maahamme tulee nyt porukkaa monesta erilaisesta kulttuurista ja nehän nokittelevat jo keskenänsä. Ei siihen tappeluun suomalaisia tarvita.

      • ei_ihan_ole

        Jari Tervolla tietenki on oikeus mielipiteisiinsä,sitä kukaan yritäkkään kiistää ,niin että turhaa messuat.
        Kysymys onki siitä,onko meillä " valkoisella roskaväellä" sinulla ja minulla sitä samaa oikeutta ?


    • HempuliUkkoVarmaan

      En lue, enkä ole kiinnostunut tervoista enkä jareista. EVVK.

    • janytyhteisnauruahephep

      Ulkomailla uutisoitiin siitä Tornion edellisestä "Rajat kiinni" mielenosoituksesta että se oli ilmoittautuminen Suurin pudottaja-kilpailuun.

      Seuraavasta mielenosoituksesta ne varmaan kirjoittavat että Suomessa valitaan Vuoden Puliukko ja puliakka. Ei sillä, olisi edellisellä kerrallakin voinut niin luulla. Sen verran oli untamon näköistä sakkia.

      • YlpeäUntamo

        Ja sinutko sitten näkee Hottiksissa? Kirjoituksesi perusteella ulkonäkö ja älykkyys ainakin riittäisi.


    • kiitosjakunnia

      Tervo on oikeassa, taas.

      • VieVihollinenSitäImutust

        Vie sitä imutusta. Makia tuntuu olevan jonku tervon ruskia reikä. Jooo...


    • TollojahanKylläPiisaa

      Työntykää siis tervon nuolijat hänen kannikoiden syvennykseen kielellänne tollot.

    • paneekohanparemmaksi
    • piutpautrasisteille

      Tervon sivallukset ja sananruoska on saanut muutaman täällä pois tolaltaan. Pitäisikö Tervon olla samaa mieltä kanssanne että hän olisi hyvä kirjailija ja Uutisvuoto hyvä ohjelma? Tervo harrastaa paljon sarkasmia joka erittäin vaikea taitolaji. Sitä ei moni onttopää edes ymmärrä.

      Kai Suomessa on mielipidevapaus ja se koskee myös maamme kuuluisinta kirjailijaa Jari Tervoa?

      • Näinseon

        Sinä se Jari Tervo olet jopa minua kovempi trolli. :D


      • TotuusTervosta
        Näinseon kirjoitti:

        Sinä se Jari Tervo olet jopa minua kovempi trolli. :D

        Kuuleppas rasisti Näinseon-nimimerkki, minä Jari Tervo olen sentään wiki:ssä, oletko sinä ;-)

        http://hikipedia.info/wiki/Jari_Tervo


    • VieSitäFanatismia

      Vie sitä fanaattisuutta ja jonku tervon ylistystä ja imutusta. Ruskean reijän lupsutusta.

    • VimmatunRasistitPelkele

      Vie sitä tervon vimmattua ylistystä ja imuttamista.

      • MieRasistiKysynTaatana

        Kuka son sitte se ylistetty tervo.


      • MieRasistiVastasiTaatana
        MieRasistiKysynTaatana kirjoitti:

        Kuka son sitte se ylistetty tervo.

        Ja mie RASISTI vastaan.
        Rovaniemeltä helsinkiin muuttanut kaveri,joka on kirjoittant muutamia kirjoja.
        Lisäksi hän on lauantailtojen vakituinen esiintyjä uutisvuoto nimisessä ohjelmassa.

        Kuka ylistää,kuka ei.En minä nyt viellä häntä näillä saavutuksilla ihan presitenttiehdokkaaksi laittais.


    • MieRasistiTässäNytJust

      Kuka son semmonen jumalainen tervo.

    • MuistaVerenpaineesi

      Teillä on laillinen oikeus imuttaa vaikkapa sitä tervoanne.
      Jatkakaa vain. Älkää olko vihassa meille jotka emme suostu imuttamaan jotaki tervoa.
      Hillitkää toki itsenne. Verenpaineenne nousee.

    • aom

      Jari Tervokin on tervetullut 3/10 kello 12.00 Tornioon rauhanomaiseen hallisemattoman maahanmuuton vastaiseen milenilmaisuun.
      Kriteerinä ainoastaan se,että hän käyttäytyy yhtä hyvin kun muutkin
      mielenilmaisuun osallistujat. Ei liene liian kova vaatimus.

      Sen sanon kyllä.Jari Tervo ei yhtään kummemmin pysy sanomaan mitä tämä maahantulevien nuorten miesten porukka on, kun meistä kukaan muukaan.

      Miksi niille pitää lähetellä vääriä passeja jostaki irakista, jos nuo kaikki on puhtaita pulmusia näistä nuorista miehistä ???????

      Presitentin puheesta ! "Eurooppaan tulijoiden joukossa on myös niitäkin,joilla on pahat mielessä.Tätäkään ei vai kiistää vain siksi,ettei joku kenties halua sitä kuulla."

      Tuo on kuin Jari Tervoa varten lausuttu.!

      Presitentti ymmätää ja tunnustaa ongelman .Jari Tervokin ehkä ymmätää,mutta suurena vasemmistoteatterin pelaajana ei voi tosiasioita tunnutaa.

    • JukkaKa08

      "Kyltti on paitsi mieltä myös häpyä vailla. Juuri tätä nimenomaista Isis-nimistä murhaajien laumaa turvapaikanhakijat pakenevat"
      -Jos ei Jari Tervo osaa sen vertaa ottaa selvää että kuinka on uutisoitu miten paljon isis-terroristeja soluttautuu pakolaisiin niin on luultuakin tyhmempi putkikatseinen ihminen.
      "Viime viikolla suomalainen rasismi otti jälleen uuden askeleen, tälläkin kertaa väärään suuntaan. Vihapuheet ovat nyt muuttuneet vihateoiksi. Sana on valitettavasti tullut lihaksi."
      -jari Elelee näköjään tynnyrissä jos ei pitkin eurooppaa leviävät vihateot ole tulleet uutisista tutuiksi. Ja mitä tulee Suomen kansan vihatekoihin niin eikös senkin Dan"vasemmistohysteerikko" Koivulaakson mukaan pitänyt olla vihateko jo kun pride-kulkueeseen tehtiin kaasuisku jo kauan sitten.
      "Vain muutama vuosi sitten rasismia ei ollut Suomessa kuulemma lainkaan. Sen jälkeen sitä esiintyi hieman, mutta vain netissä. Sen jälkeen sitä esiintyi selvästi enemmän, mutta vain netissä, eihän sitä ole pakko lukea. Nyt se sama olematon rasismi on meidän kaduillamme, kivittämässä ja heittelemässä polttopulloja, vainoamassa sotaa pakenevia ihmisiä."
      -jari jauhaa tuota samaa propagandaa kuin neuvostokoneisto aikoinaan. Samalla tyylillä. Jos ei muutama vuosi sitten ollut rasismia Suomessa, niin miksi vasemmistoradikaalit itkivät pitkin poikin eri medioissa mm. Suomen Sisun olemassaoloa.
      "Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan ja omasta pseudo- ja kiihkoisänmaallisuudestaan jäykistyvän kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi."
      -Liekkö tuo enää edes Jarin tekstiä, sillä Jari on kyllä viimeinen ihminen puhumaan terveellisistä elämäntavoista. Itse olen Fasisti, en kansallissosialisti, en skinhead. Silti minulla on pitkin päivää tehdä lihaskuntotreenejä kotonani, lenkkeillä, en ylipäätään syö mitään tuhria naposteluja joka vain juuri lihottaa Jarin kaltaiseksi sekä haaskaa luonnonvaroja ns"turhana ruokana". Turhaa ruokaa on siis juuri keksit, sipsit ym. Vitamiinit sekä omegat proteiinit voi ostaa lisäravinteinakin. Jarille toki vierasta.
      "Tämän väen tunnuskuvaksi ilmestyi Ku Klux Klan -lakanainen tomppeli seisoskelemaan Hennalaan Suomen lippu kädessään. Ku Klux Klan on Yhdysvalloissa valkoisen roskaväen oma poppoo."
      -Nyt kun yksi ihminen seisokseli teini-iässään viitassa paikalla ja toki yhdysvalloissa missä ainoastaan KKK-seuraa esiintyy, (euroopassa hieman toiset tahot jo historiastakin juontuneet) niin sinä pidät sitä Suomalaisuuden symbolina. Ei sitä turhaan sanota että yhdysvalloissa on idiootit maan johtajina.
      "Suomalaiset rasistit yrittävät pyhittää rivon aatteensa kiistattomilla suomalaisilla symboleilla. Veteraanit ovat muka taistelleet rasismin puolesta. Typeryydessään väite pöyristyttää jopa viileää mieltä. Rasismi ei siitä miksikään muutu, että sitä veisatessa heilutellaan Suomen lippua, muka sen puhtautta varjellen. Rasistit sitä lippua tahraavat"
      -Jarihan onkin itse tässäkin vihamielisessä kirjoituksessaan jossa hyökkää isänmaallisia ihmisiä kohtaan yleistäen vain muutaman rasistin tähden, itse varsinainen "viileä ihminen". Kuumakalle sinä olet. Punaviinillä pöhöttynyt vasemmistoöykkäri jota keljuttaa kun oma Magadishu Avenue-sarja ei saanutkaan suosiota ja nyt pitää koko Suomen kansa lytätä vainoharjoin ja yleistyksin.
      "Pelottaa ajatella, saavatko rasistit toiminnalleen selittäjien parven. Työttömyys, sukupolvesta toiseen jatkuva köyhyys, vaikutusmahdollisuuksien puuttuminen, päihteitten liikakäyttö tullaan, totta kai, mainitsemaan, samoin myös kuningasteema, syrjäytyminen."
      -Voi hyvä putkikatseinen vasemmistoradikaali, kun nuo ovat niitä syitä, eivät mitään selittelyjä vaikka toki sinulla varmasti omien tapojesi mukaan tulee heti selittelyt mieleen. Mitäpä sinä käytännössä olisit osannut ikinä tehdä kuin arvostella tätä maata joka on sinut vaatettanut, ruokkinut, kouluttanut ja työllistänyt. Kiittämätön vasemmistolainen.
      "Eivät nämä rasistit mitään syrjäytyneitä ole. Suomen kielessä on täsmällinen nimitys ihmisille, jotka tahtovat polttaa ja kivittää toisia ihmisiä. He ovat roskaväkeä."
      - Jos raiskaajien ja rikollisten, myymälävarkaiden sekä kevyenliikenteen väyliä häiriköivien ihmisten torjuminen maastamme tekee ihmisen roskaväeksi niin sitten minä ilmoittaudun halukkaaksi liittymään tähän jarin käyttämään halveksivaan nimitykseen isänmaallisia ihmisiä kohtaan "roskaväkeen".

      Jari voisi kokeilla raitistua joskus kuten runoilija Arno Kotro teki. Siihen loppui Arnon runot mutta jos nämä Jarin sekopäiset blogit loppuisi samalla lailla niin se ei olisikaan ikävä asia, vaan se olisi oikein hienoa.

      • tsottsott

        Yksikään väitteistäsi ei todellisuudessa ole pätevä, niin se vain on. Se taitaa olla ainoa tosiasia kun ilmoitat että olet FASISTI.

        Sikäli mielenkiintoista että maailmanhistorian tunnetuimmat fasistit ovat Adolf Hitler ja Benito Mussolini. On sinulla mahtavat idolit.

        PS. Miten sinulla on muuten päiväkaudet aikaa treenata? Eikö työt rasita vaikka teetkö vain "yövuoroja."


    • pellervocoxx

      Jos näette minut katsomassa Jari Pervon kyhäelmiää, niin tappakaa minut. Olen silloin menettänyt lopunkin järkeni ja on parempi kuolla.

    • kansaon_huolissaan

      Laskeekohan Jari Tervo presitenntti Niinistön valkoiseen roskaväkeen prseitentin puheen perusteella ?

      Presitentti Niinistö kyllä ymmäsi,että eurooppaan tulijoiden joukossa on myös niitä,joilla on pahat mielessä.Jari tervo sitä ei ymmärrä.Onneksi hän nyt ei viellä vastaa edes suomesta. euroopasta puhumattakaan.

      • fgtyhui

        Ei ne kaikki kuitenkaan ole terroristeja. Jos kaikki torjutaan sillä perusteella että joukossa saattaa olla joku isisin riveistä niin eikös se olisi sama kuin jos Suomessa yksi tekee rikoksen niin tuhat sen lähintä naapuriakin pistetään linnaan ihan vain varmuuden vuoksi?


      • ex-vasemmistolainen
        fgtyhui kirjoitti:

        Ei ne kaikki kuitenkaan ole terroristeja. Jos kaikki torjutaan sillä perusteella että joukossa saattaa olla joku isisin riveistä niin eikös se olisi sama kuin jos Suomessa yksi tekee rikoksen niin tuhat sen lähintä naapuriakin pistetään linnaan ihan vain varmuuden vuoksi?

        jari tervolla vippaa taas päästä lujaa,kun pitää ruveta tavallisia kunnollisia suomalaisia mamutusbisneksen vastustajia haukkumaan roskaväeksi. Hön on varmaan joku punavihervähemmistöläismielinen «yliihminen» ja muka jumalan sijainen maan päällä. Hän on muka aina oikeassa luuloineen.ei kyllä voi muuta odottaakaan tuollaiselta viinaan menevältä juopolta roskakirjailijalta.joka ei enää muuhun pysty,kuin räyhäämään tv:ssä.on varmaan kohta hoidon tarpeessa.en ole kyllä koskaan lukenut moisen roskakirjailijan töherryksiä,enkä tule koskaan lukemaankaan.enkä myöskään aio katsoa häntä tv:ssä.se on ihan ajan haaskausta.


    • täällä_varotaan_jo

      Mikähän on perverssiä ?Isis kylttikö vai se,että nämä ulkomaan ihmeet tekevät kyltin kantajan alaikäisille tytöille ehdotuksia ? Ja aloittaja tämän tiesi.

      Siitähän aloiaja ei tietenkään mainitse,koska se olis hänen asialleen epäedullista.
      Täälä Torniossa on jo opittu suhtautumaan tuohon porukkaan terveellä varovaisuudella.

      • xcsdvfbgntyhji8

        "nämä ulkomaan ihmeet tekevät kyltin kantajan alaikäisille tytöille ehdotuksia ?"

        Miten ne tulijat olisi voinut ehtiä tekemään tyttärelle ehdotuksia kun kyseinen nainen seisoi kyltin kanssa rajalla samaan aikaan kun kohteet vasta ylittivät rajan?


      • täällä_varotaan_jo
        xcsdvfbgntyhji8 kirjoitti:

        "nämä ulkomaan ihmeet tekevät kyltin kantajan alaikäisille tytöille ehdotuksia ?"

        Miten ne tulijat olisi voinut ehtiä tekemään tyttärelle ehdotuksia kun kyseinen nainen seisoi kyltin kanssa rajalla samaan aikaan kun kohteet vasta ylittivät rajan?

        Ei pitäisi olla viisaampi mitä todellisuudessa on,sinä yrität!

        Tornion kaduilla käveli näitä despootteja jo ison aikaa enne tätä mielenosoitusta.
        Aikaa oli kiinnittää huomiota ja tehdä ehdotuksia kyltin kantajan sieville vaaleahiuksisille tytäille ja monille muille.

        Hyvin ymmärrän ,että kyltin kantaja suojasi kasvonsa.Suomalaisia hänen tuskin tarvitsee pelätä,mutta kun täällä on kaduilla paljon näitä maahantunkeutuneita nuoria miehiä.Niistä en todella menis takuuseen mitä tekevät jos tunnistavat.


      • pelkäävarjoaskikin

        Höpö höpö paskaa jauhat samalla suulla millä syöt.


    • Valkoinen_väki

      Hahaaa!!! Tissiposkikirjailijalla vituttaa jäädessään toiseksi vittuilussa Suomi24:lla, niinpä luuseriapurahaholhokki jatkaa mitään sanomattomien kolumniensa julkaisua Yle-kavereittensa Ylen rahoittamilla saiteilla.
      Tuosta viinaan menevästä lättahatusta kun ei ollut oikeisiin töihin niin alkoi rustata runoja, tällaisia:

      Muistoja Pohjolasta, 1990

      "Toukokuu. Koivu luukuttaa keltaisen lehden.
      Puu uppoaa latva edellä, kala haukkaa
      raitista ilmaa.
      Ja maa kohoaa kuin hauta.
      Se on maan tapa."

      Ei saatana!

    • Tervo_on_huippu

      Ymmärrän toki että runous ja yleensä laatukirjallisuus on sinulle tuntematonta osa-aluetta. Sen tajuaa heti kun lukee tuon apukoulutasoisen tekstisi.

      Toisaalta, eipä ole Jari Tervoakaan näkynyt täällä väittelemässä avohoidokkien kanssa. Ei hän sellaiseen toki alentuisikaan, miksi ampua kärpästä tykillä.

      • Laatukirjallisuutta-joo

        Tuskin täällä muita apukoulutasoisia laatukirjallisuuden avohoidokkeja onkaan kuin sinä, runomittainen mulkku, pieni ja heiveröinen.
        Toivottavasti pääset hekuman huipulle yhtä aikaa sen tervosi kanssa.


      • Oletoksennus

        Sinähän juuri natsinreppana olet näyttänyt alimman tason täällä. Makaako vaimosi taas yönsä tumman miehen luona kun noin itkettää. Sinun kohdallasi avohoito on pettänyt. Vedä jyvät ja kiljut ja nuku...


      • LuulekkoEttäSieHyvä

        "Ymmärrän toki että runous ja yleensä laatukirjallisuus on sinulle tuntematonta osa-aluetta. Sen tajuaa heti kun lukee tuon apukoulutasoisen tekstisi."

        No mistä semmonen luulo että tuo teikäläisen teksti olisi sitten sen parempaa?
        Ala-arvoista kakkaa ja alle apukoululaisen ulosantia.
        Sitä vain itse huomaa ja kuvittelee olevansa hyvä. No milläpä se tyhmä....ymmärrän...ymmärrän.


    • Arabialaista

      Kyllä Sipilä, Tervo ym ovat oikeassa. Suomalaiset naiset tarvitsevat arabialaista kyrpää ja sitä on nyt tarjolla ja valinnanvaraa riittää. Värjätään tukka valkoiseksi ja lähdetään kokeilemaan. Muista kysyä, että onko jo valmistunut Hiv-ja kuppakokeet. Jos ne puuttuu, käytä kondomia! Sillä ei ole väliä, onko ISIS, Assadin, Saddamin vai jonkun muun miehiä. Pojat tarvitsee kuntoutusta ja lepoa ennen tulevia taisteluja.
      Sainkin yhden miehen asuntooni. Kertoi olevansa ISIS-joukoissa. Katsoimme yhdessä leffoja, te arvaatte minkälaisia. En pelännyt yhtään..Ikimuistoinen kokemus! Tyttäret ja naiset, suosittelen!

      • Laulukuoro

        Onko tuo "arabialaista"yhtä laadukasta kuin suomiArabia porsliini ja karvatonta.Minullakin tuo Arabian astiasto on kestänyt kymmeniä vuosia eikä värit samene koskaan.Suosittelen!


      • TummaaPatukkaa
        Laulukuoro kirjoitti:

        Onko tuo "arabialaista"yhtä laadukasta kuin suomiArabia porsliini ja karvatonta.Minullakin tuo Arabian astiasto on kestänyt kymmeniä vuosia eikä värit samene koskaan.Suosittelen!

        Niin ja niille tullee sitä keräilyarvoakin. Mitä vanhempi sen arvokkaampi arabialainen posliininuppi.


    • Valkoinen.roskaväki
      • Auuuuuuuuuuuuu

        Minäkin olen kateellinen. On sillä rahaaaaaaaaaaaaaa...


    • highlevel
    • RoskaväkeäParhaimmillaan

      Puliukkohan se näyttää olevan. Ruma ja vankka. Spurgu. Sääliksi alkoi käymään onnetonta. Niin tyypillinen massaan mukaan sopiva äijä kuin ikinä olla voi.
      Siis tuota omasta mielestään ei "roskaväkeä" hän.

    • KylläJariTietää

      Oletta Te kyllä sydämettömiä pakolaislapsia kohtaan.
      Tervon Jari tajuaa tilanteen vakavuuden kun hänellä itselläänkin on lapsi - kokemuksesta puhuu, toisin kuin monet muut, joiden lapset ovat lentäneet jo maailmalle.
      http://www.kaleva.fi/uutiset/galleriat/turvapaikanhakijat-tulivat-raksilaan-osoittamaan-mielta/9293/2710595/

      • 15lapsikuvaa

        katsopa kuvat tuosta eo. kaleva.fi -linkistä... ja hämmästy


    • Itsekäs_Pervo-Tervo

      Jari Tervo ei osaa tiedostaa miltä tuntuu olla nainen, joka joutuu pelkäämään tulevansa raiskatuksi. Monille tunne on väistämätön, koska maahan vyöryy pääosin miehiä joiden kulttuurissa naisen raiskaaminen on itsestäänselvä miehen oikeus.

      Eikä Tervon vaimo ole nainen, jonka juuri kukaan haluaisi raiskata.

      Tervolla on yksi lapsi, poika, jonka voidaan uskoa olevan turvassa raiskauskulttuurin pakkoinvaasiolta Suomeen.

      JOS Jari Tervolla olisi puolikymmentä kaunista tyttölasta iältään 15-25 vuotta, jotka joutuisivat usein yksin iltaisin liikkumaan kaupungilla ja maakunnassa työmatkojen ja harrasteiden vuoksi, olisi Tervo jo ajat sitten ollut hermoraunio, joka parin kolumnin päivävauhtia vaatisi viranomaisia tekemään mitä tahansa maahanmuuton hillitsemiseksi.

      On helppoa hurskastella kun omaa napaa ja omaa perhettä ei uhkaa samanlaiset vaarat, kuin niin monia muita. ...Eikä omaa pikku enkeliä ole maahantunkeutujien toimesta joukkoraskattu.

    • SuvakkienUnelmaaEletään

      Kuka tuommosta kalakeiton moskaa edes söiskään, hä? Ei tainnut edes olla ruotoja.
      Sipilän partalapsille on lennätettävä halal-sapuskaa suoraan välimeren takaa ja lahjakortit cittariin ja prismoihin kerran viikossa, oisko parinsadan arvosta riittävästi?

    • sattuikovahinko

      "Eikä Tervon vaimo ole nainen, jonka juuri kukaan haluaisi raiskata."

      Hyvinpä kamppasit itsesi. Vuoden möläytys.

      PS: Tervo on paras ja täysin oikeassa.

      • Sinulle-näkyi_sattuvan

        Eikö raukalla raksuta? Eihän J Tervon tarvitse pelätä läheistensä joutuvan mamujen raiskaamaksi, kun ei ole ketään mamuille kelpaavaa. Niille on oltava 12-30 v ja nätti muutoinkin. Etpä juuri aikaa seuraa. Tervon vaimohan on vanha huumeiden käyttäjä, joten ei paljon kannattaisi patsastella.

        Taidat olla itse itsesi kampittaja...


    • turhaavaivaanäet

      Turhaan sinä noita linkkejä tykität tänne sarjatulella. Porukka ei osaa niitä edes aukaista. Copypastaus on tuntematon käsite Suoli24:n lukijoille noin 99,99 %:sti.

    • sattuikovahinkotaas

      "Eikä Tervon vaimo ole nainen, jonka juuri kukaan haluaisi raiskata."

      Vuoden möläytys.

      PS: Tervo on paska ja täysin väärässä.

    • niinsinulle

      Ymmärrän että et tajua mikä tuossa lauseessa oli täysin järjenvastaista. Se ei sinänsä yllätä minua yhtään. Se ikäänkuin oli ennalta arvattavaa tasosi tietäen.

      PS: Tervo on oikeassa.

      • itserakas_Tervo_imbes

        Tajuntasi lienee erityisen rajallinen, mikäli et tajua lauseen pointtia.

        Kirjailija-toimittaja Jyrki Lehtola kuvaa hyvin Ilta-Sanomissa Tervoa:

        "Tervon helsinkiläinen Suomi-rasismi on pelottavaa paitsi epä-älyllisyydessään, myös siinä, että se on levinnyt niin helposti läpi lattean kansanluokan, jolle ongelmien ratkaisuksi riittää rakkaus omaan oikeamielisyyteen."

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443752939670.htm


    • copypastaaja

      Kiitos huomautuksesta "turhaavaivaanäet" -nimimerkille. Laitetaanpa siis ohjeet linkkien avaamiseen:
      1. "maalaa" linkki aktiiviseksi (hiiren vasen nappi pohjassa pitäen vedetään osoitelinkki kokonaaan siniseksi).
      2. pidä hiiren osoitin aktiivisen (sinisen) pinnan päällä ja näpäytä hiiren oikean puolen nappia
      3. avautuneesta valikosta valitse hiiren vasemmalla napilla :
      3.1. "Siirry osoitteeseen...."
      3.2. Tai valitse "Kopioi"
      3.2.1. ja kuljeta hiiren osoitin ylhäällä olevan osoitekentän päälle ja paina hiiren oikeaa nappia ja valitse avautuvasta valikosta hiiren vasemmalla napilla "Liitä" sekä paina "Enter"-nappia näppäimistöltä.
      --,--
      Jari Tervon roskaväkeä?:
      http://www.kaleva.fi/uutiset/galleriat/turvapaikanhakijat-tulivat-raksilaan-osoittamaan-mielta/9293/2710595/

    • kfjfuthgut

      Jari Tervo on viisas mies ja täysin oikeassa.

      • LurpsistaLurplis

        Vie sitä lupsutusta.


      • vaiviiteryhmäkaveriaan

      • NoEiOLeKummonenUkko

      • edeskaljaakestä

    • soonfiksujätkä

      Loistava kirjailija aivan mahtava ohjelma se Uutisvuoto. Ja kaiken lisäksi ihan oikeassa kolumneissaan.

      • Osuvaa_tekstiä

        Ilta-Sanomissa kuvataan hyvin Jari Tervoa:

        "Tervon helsinkiläinen Suomi-rasismi on pelottavaa paitsi epä-älyllisyydessään, myös siinä, että se on levinnyt niin helposti läpi lattean kansanluokan, jolle ongelmien ratkaisuksi riittää rakkaus omaan oikeamielisyyteen."

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443752939670.htm


      • roskaväenmiesKainuu

      • NopeaSkannausJaOikea
        Osuvaa_tekstiä kirjoitti:

        Ilta-Sanomissa kuvataan hyvin Jari Tervoa:

        "Tervon helsinkiläinen Suomi-rasismi on pelottavaa paitsi epä-älyllisyydessään, myös siinä, että se on levinnyt niin helposti läpi lattean kansanluokan, jolle ongelmien ratkaisuksi riittää rakkaus omaan oikeamielisyyteen."

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443752939670.htm

        Son huomannu ettei hän Helsingissä ole muuta kuin mitätön tasapaksu massanmukana ulostava alkoholisoitunut rumahko lihava vanha ukko.
        Siis tuo rasisti tervo mikä lie. En ole ennen kuullutkaan.


      • EiedesJariOsallistunut
        roskaväenmiesKainuu kirjoitti:

        Suuresti ihmettelen ettei Jari Tervon nimeä löytynyt Tasa-arvopäivien (1.-2.10.2015) osallistujaslistalta:
        http://rodionr.vuodatus.net/lue/2015/10/kaksi-kuvaa-kertoo-enemman-kuin-40-feministia-valehtelee

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444027128280.html
        Tasa-arvopäivien suunnittelu- ja talkooryhmän sukupuolijakauma on hämmästyttänyt sosiaalisessa mediassa.
        Viime viikolla järjestettiin Tasa-arvoasioiden neuvottelupäivät Helsingissä. Tapahtuman suunnittelu- ja talkooryhmän kokoonpano on herättänyt ihmetystä sosiaalisessa mediassa, sillä 42 hengen suunnitteluryhmään kuului vain naisia. Mukana oli edustajia muun muassa Helsingin ja Lapin yliopistoista, Naisjärjestöjen keskusliitosta, Setasta, Tasa-arvotiedon keskus Minnasta ja valtakunnallisesta tasa-arvoverkostosta.


    • whitestrashs

      No äh. Tervo on samanlainen kuplassa eläjä kuin itsekin olen. Elää mukavalla seudulla mukavassa suhteessa, muksutki on suht mukavia. Rahaa on ja kauneutta ympärillä. On hiljaisia paikkoja puutarhassa minne voi vetäytyä miettimään isoja asioita.
      On hetkiä jolloin huomaa kuinka puiden lehdet kellastuu. kaikki on hallittua ja esteettistä.

      Mutta silti.

      Kuka oikeasti enää elää siinä 80-90-lukujen kuplassa? Silloin globalismi oli muodikasta ja hienoa. Mitä värikkäämpiä naamoja tapasit, sen hienompi olit itsekin. Ihan vain sen perusteella. Kukaan puhunut mistään rasismista silloin. Kaikki oli ihanan eroottista ja kivaa.
      Itse tutustuin muutamaanki ihmiseen, mm senegalilaiseen ja Nigerialaiseen mieheen. Kulttuurishokkia piisasi, mutta kummatkin olivat kristittyjä, joten todellista globalisaatioihmettä en ole koskaan päässyt kokemaan.

      Tervolla on varmaankin muutama mustaihoinen ja pari muuta eksoottista kaveria jotka on tosi kivoja tyyppejä ja mukavia ja roskaväkeen verrattuina tosi lahjakkaita ja eteviä, mutta melkeen veikkaan, ettei Tervonkaan kaveripiiriin kuulu oikeasti yhtäkään muslimia!

      Ehkä olen väärässä. Ehkä Tervon kavereissa on nimenomaan muslimeja je me muut ollaan vain tyhmiä kun ei tajuta kuinka avarakatseinen T onkaan.

    • rasistiko

      Huomenna menen Tornioon ja poltan kaikki kirjahyllyssäni olevat Tervon kirjat, Suomi paita päällä.

    • Kiitosetukäteen

      Valele samalla itsesi bensalla ja anna palaa.

    • arjalaiset_roskasakkia

      Seuraavaksi Tervo saa laittaa terveisiä Rovaniemen polttajille...

      http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/saksassa-kiehuu-jo-"avoin-kapina"-maahanmuuttopolitiikasta---merkeliä-uhataan-oikeudella/ar-AAfhlnr?li=AAaDcIL

      ...Eteläsaksalainen Baijerin maakunta uhkaa haastaa Saksan hallituksen perustuslakituomioistuimeen maahanmuuttopolitiikan vuoksi, kertoo Saksan yleisradioyhtiö Deutsche Welle. Liittokansleri Angela Merkel saa yhä enemmän kritiikkiä.

      Uhkauksen esitti Baijerin osavaltion pääministeri Horst Seehofer, Merkelin hallituskumppanin eli kristillissosialistien CSU:n puheenjohtaja, joten DW puhuu jo ”avoimesta kapinasta” liittokansleria vastaan.

      ...Lisäksi huolia ja suuttumusta herättävät levottomuudet vastaanottokeskuksissa. Muun muassa sanomalehti Spiegel on kertonut Saksan vastaanottokeskuksissa yleistyneistä joukkotappeluista ja muista väkivaltaisuuksista, joiden taustalla ovat toimettomuus sekä muun muassa turvapaikanhakijoiden etninen leiriytyminen.

      Spiegelin mukaan Saksan poliisiliiton puheenjohtaja vaati äskettäin naisten ja lasten sekä kristityn vähemmistön parempaa suojelemista vastaanottokeskuksissa. Toisaalta shiia- ja sunnimuslimien keskinäinen väkivalta on myös yleistä.

    • LehtolaNolattiinTäysin

      Jyrki Lehtola yritti olla nokkela kolumnissaan ja vinoili Jari Tervolle. Tervon vastaus halvaannutti Lehtolan. Nauroin katketakseni kuinka Tervo kommentoi asiaa:

      "”Luetun ymmärtäminen on tietysti hankalaa”, Tervo kommentoi Lehtolan tekstiä.

      ”Homman nimihän on se, että minä en kutsu Suomen kansaa roskaväeksi enkä minä kutsu persuja roskaväeksi, vaan minä kutsun roskaväeksi ihmisiä, jotka haluavat kivittää ja polttaa toisia ihmisiä ja teen sen hyvin mielelläni”, Tervo sanoo Helsingin Sanomille.

      Tervo sanoo pitävänsä roskaväkidebattia "suurena viihteenä". Perimmiltään Lehtolan tekstissä kyse on hänen mukaansa siitä, että hänen koetaan olevan väärä ihminen kirjoittamaan rasisminvastaisia tekstejä.

      ”Minun pitäisi olla vähän myyvä kirjailija joka asuu Kontulassa. Silloin se olisi uskottavaa. Mutta kun kyseessä on menestyvä kirjailija, joka esiintyy television viihdeohjelmassa, se ei toimi.”

      ”Jyrki on Helsingin ainoassa puhelinkopissa näköjään huumaantunut oman pierunsa tuoksusta”, Tervo muotoilee."

      • TeSejaksatteYlistää

        No? Nauroit. emme ymmärrä. Oletkos huumaantunut hurmaantunut tervon pyllyntuosuun. Rakastunut peräti.
        Voi teitä sen tervohurmionne kanssa. Voi, voi, voi, voi........


    • Buahahahahaaahhaa

      Tervo pisti rasistit nippuun kirjoituksillaan. Reppanoilta meni mielenrauha moneksi viikoksi.

    • vänäjaksaayllättää

      Kävimme eilen koko perheen voimin katsomassa teatterissa Esikoisen. Suosittelen.

    • ärtyisäjuopposeon
      • ylijumalatervo

        Matu-propagandisti tervo haukkui krapuloissaan ensin kepulaiset, sitten kait seuraavana on ruotsalaisten vuoro?
        http://demokraatti.fi/jari-tervo-lyttaa-keskustan-armotta-kaikkien-naitten-edelle-menee-aina-yksi-asia-kepun-etu/
        ...Alkusyksystä Sipilän hallitus halusi selvittää, voisiko maassa laillisesti oleskeleville turvapaikan saaneille maksaa kantasuomalaisiin verrattuna alempaa sosiaaliturvaa. Hanke oli paitsi häpeällinen myös tarpeeton. Suomen perustuslain kuudennen pykälän ensimmäisessä momentissa todetaan yksiselitteisesti: ”Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.”,....


      • voijavoi

        Uskomaton väite hanke häpeällinen. Meidän on siis maksettava jokaiselle Intialiselle sosiaaliturvamme mukainen toimeentulo. Perustele jo miksi ihmeessä ei. Yksinkertaista me ei voida olla koko maailman sosiaalitoimisto sillä meidän varallisuus ei siihen riitä. Elämme tällä hetkelläkin velaksi siis yli varjojemme. Sosialisoimmeko ensin sinun varasi vai miten ajattelit että selviydymme. >kerro ihmeessä??


      • antameidarahaheti
        ylijumalatervo kirjoitti:

        Matu-propagandisti tervo haukkui krapuloissaan ensin kepulaiset, sitten kait seuraavana on ruotsalaisten vuoro?
        http://demokraatti.fi/jari-tervo-lyttaa-keskustan-armotta-kaikkien-naitten-edelle-menee-aina-yksi-asia-kepun-etu/
        ...Alkusyksystä Sipilän hallitus halusi selvittää, voisiko maassa laillisesti oleskeleville turvapaikan saaneille maksaa kantasuomalaisiin verrattuna alempaa sosiaaliturvaa. Hanke oli paitsi häpeällinen myös tarpeeton. Suomen perustuslain kuudennen pykälän ensimmäisessä momentissa todetaan yksiselitteisesti: ”Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.”,....

        Roskaministerien vihapuhe se vaan kiihtyy
        http://yle.fi/uutiset/orpo_suomi_keskeyttaa_turvapaikanhakijoiden_siirrot_jos_muut_maat_eivat_osallistu/8443289


    • PersutHurraaNytJarille

      Tervohan on aina inhonnut Keskustalaisia, se ei ole mitään uutta.

      Harmi vain että hän on periaatteessa ihan oikeassa tuossakin väitteessään.

    • etnäi

      Naama levenee ja sen myötä kyky nähdä todellisuus häviää. Maahanmuuttajistakin suurin osa valkoista rotua taitaa jauhaa jo tyhjää yläkerta. Entäpä- jos tunnistanut itsensä roskaksi

    • suvakeilleterkkuja
      • TeurajärviHehHeh

        Ymmärrän miksi riemuitset avoimesti Pariisin terroriteoista. Pikku päässäsi olet tulkinnut asian niin että olet oikeassa. Et sinä ole.

        Juuri noita mielisairaita ISIS-porukoitahan sieltä arabimaista kaikki pakenevat henkensä edestä. Pariisin tapaus todistaa sen aukottomasti.


    • pervonjari

      ihanasti meni, nyt lohkeaa seuraaaviin vaaaleihin,
      musta muna rules!

    • telvoJaliOksetusUkko

      taatana ton niin makia pelse nam, nam, nam, tuolla telvon jaliilla nam, nam, nam pelkele taatana ko titä haukkuu jaliliepua.
      tillä on tekkikät pelse eli ahteli tillö jalilla taatana....

      • ietaliKoNethaukkuuJalia

        ietali tenthan ko ton nii...nin..itata tuo jali telvon pullu eli ahteli eli takapuoli joooooo.......


    • hyvinmenee_vaimitä
    • Rassuille_tiedoksi

      Ja Suomessa on tapahtunut montakin terrori-iskua? Ai niin, onhan niitä muutama ollut, olin väärässä.

      Viranomaisten tiedostusten mukaan (ei MV-lehti):

      "Raumanmeren koulusurmat on ensimmäinen kouluampuminen Suomen historiassa. Marraskuussa 2007 tapahtui Suomen toinen kouluammuskelu, Jokelan koulusurmat, kun Pekka-Eric Auvinen surmasi kahdeksan henkeä sekä itsensä. Syyskuussa 2008 tapahtui Suomen kolmas kouluammuskelu, Kauhajoen koulusurmat, kun Matti Saari surmasi kymmenen henkeä sekä itsensä. Suomen kouluissa on myös tehty puolenkymmentä kuolemaan johtanutta puukotusta"

      Ohhoh, olikohan nuo tekijät maahanmuuttajia?

      • RuandanPappi

        Kuulutko tottelevaiseen alaluokkaan?Et ole pahemmin liikkunut maailmalla?Ei se kuule sinua paremmaksi tee vaikka kuinka luulet olevasi avarakatseinen.Ottaisitko mamun naapuriksi?Vävyksi?Mitä ajattelet"ihmisestä"joka ei osaa lukea,kirjoittaa??


    • sinappihuntuavailla

      Hyvää itsenäisyys päivää - vain suvakeille.
      http://yle.fi/uutiset/jari_tervo_jaakarit_hakivat_turvapaikkaa/8507746

    • linnanpileet

      Olikos vanha juoppo pileissä?

    • lakslalaskalksklks

      Olihan loistavaa tekstiä taas Tervolta. Fiksu osaa. Sananruoska lyö taas kumoon muutaman yksinkertaisen hyypiön. On se hyvä!

      Tuohon kysymykseen että "oliko vanha juoppo pileissä" en voi vastata. Enhän minä tiedä olitko linnanjuhlissa vai et.

      • Pöljämikäpöljä

        Mitäpä sinä tietäisit.


    • HerranHalthun

      Tervo oli Uutisvuodon jälkeen 11/12 saanu sairaskohtauksen,pikaista paranemista toivottaa ValkoisenRoskaväen edustaja,ei kannate aukoa kovin päätänsä se käy terveyven päälle.Kannattee nyt seuraavaksi alakaa uskomhan!

    • tervo.muslim

      Tervo on säälittävä populisti joka pyrkii ilmeisesti ontuvaa kirjamyyntiä edistääkseen pitämään itseään esillä roskalehtien lööpeissä. Viimeisin tempaus on kritisoida Dannyn seurustelua nuoren tangokuningattaren kanssa ja maalailee täysin tuulesta temmattuja mielikuvitusjuttuja siitä, että jos Tervolla olisi tytär (ei ole) hän esittää toiveen Dannylle, ettei tämä seurustelisi tämän Tervon mielikuvitustyttären kanssa.

      Voiko typerämpää olla ja vaikka Tervfolla olisi tytär, ei voisi milään olettaa Dannyn ja tämän öyhkäkirjailijan tyttären teiden risteävän missään koskaan ikinä. Onhan Dannyllä myöskin tämä seurustelusuhde jossa hän saa enemmän vastakaikua kuin Tervo suurelta yleisöltä, joten miksi ihmeessä Danny edes vilkaisisi mielestäni sangen epäsuhtaisen miehen tyttäreen joka ilmeisimminkin kouhkaisi anarkistiporukoissa ja osoittaisi sitoutumisensa pääasiassa varattomiin turvapaikanhakijoihin ja heidän viihtymisestään huolehtimiselle.

      Miksi Tervo ei muuten kirjoittaisi kirjojaan jatkossa arabian kiellä, sille pytyllehän hän eniten mokeltaakin,

    • ex-rollolainen

      Minkähän vuoksi nämä kommentit henkilöityivät suurimmaksi osaksi tekstin kirjoittajaan Jari Tervoon?

      Fakta on se, että kansallisuudesta, ihonväristä tai kulttuurista riippumatta väkivaltainen ihminen on roskasakkia. Tuli tämä Afganistanista, Kolumbiasta tai Suomesta. Sehän Tervon viesti oli.

      Mitä maahanmuuttoon tulee, niin mietitäänpä oltaisiinko täällä yhtään enempää innoissaan jos yhtäkkiä tänne tulisi 50 000 saksalaista vailla toimeentuloa? Tai 50 000 puolalaista? Entä 50 000 espanjalaista?

      Toki ehkä olisi vähemmän kulttuurista johtuvia ristiriitoja, mutta pointti lienee se että suuri ja hallitsematon yhtäkkinen muutto on se joka puhuttaa.

      Meillä ei ole täällä ongelmia tämän kanssa verrattuna niihin mitä on Kreikassa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa, Tanskassa tai vaikka Isossa-Britanniassa joten asioihin on ylireagoitu.

      Tietojeni mukaan Suomi ei ole paikka jonne halutaan, ehkä maksuton vaimo, koulutus tai työpaikka ovat ainoita tekijä miksi tänne joku tulisi. Sää, ruoka ja meikäläinen kulttuuri eivät ole vetovoimaisia tekijöitä.

      • ex-rollolainen

        Ei siis maksuton vaimo vaan maksuton koulutus.. tuli vähän editoitua tekstiä väärästä kohtaan :)


    • jeppejoijajoi

      Alkoholistin kohtalo on rankka, oli se narri, herra tai kirjalija.

    • arddee

      Vain vaaleaihoisia saa haukkua ilman, että se on rasismia.

      • ex-rollolainen

        Valkoihoisia, lihaa syöviä autoilevia miehiä saa haukkua.
        Eli mainstream -porukkaa saa moittia :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe