Kiteen vastaanottokeskus 5Meur + per vuosi

Nyt_hanttiin

Tämän päälle tietysti vartijat ja tulkit. Vartijat tekevät 3-vuorotyötä eli käytännössä palkattava vähintään neljä (vapaapäivät laskettava), tämä jos siellä seisoo yksi vartija.

Pyöreesti henkilökuntaa 25 kpl hoitamaan 300 MATU:n asioita paikan päällä. oletetaan, että ka. palkka 2500 eur kk, tämä x 1,4 sivukuluineen (lomapalkat, eläke yms vakuutusmaksut). 25x3500e = 87,500 eur/kk x 12 =1,050500 Meur/ vuosi.

300 MATU:a x 40eur/kk = päivässä 12.000 eur x 365 = 4,380000 Meur/vuosi

Tämän päälle tulee kotoutuskulut, terveyspalvelut yms yms lukemattomat muut kulut. Jatkossa asunnot, perheenyhdistämiset jne.

5-6 Miljoonaa menee veronmaksajien rahoja pelkästään tämän keskuksen pyörittämiseen. Se että valtio maksaa nämä eikä kunta ei ole oikotie onneen, valtio joutuu nostamaan tuloveroja sekä muita veroluonteisia piiloveroja jotka koskettavat kaikkia maassamme.

Mitä saamme? Käytännössä C-luokan ihmisroskaa työmarkkinoiden, osaamisen ja integroinnin kannalta. Tulijoista vähiten huonoja olisivat olleet Syyrialaiset, heitä koulutettu enemmän sekä monella peruskielitaitona englanti. Yksi liberaaleimmista muslimimaista, naisten ei pakko pitää burkhaa, huivi riittää. Syyrialaisia tullut Suomeen 2.5%, muut jäi Saksaan ja Ruotsiin.

Suomen vetovoimatekijänä on korkea sosiaaliturva, korkein prosentti saada turvapaikka kaikista EU-maista sekä seikka että maallamme ei ole palautussopimuksia minkään maan kanssa, eikä tule saamaankaan. Tämä tarkoittaa että varsinkin hakijat jotka jo tietävät että todennäköisesti eivät tule saamaan turvapaikkaa ryntäävät suomeen. Matkan varrella oli monta hyvää maata!

Kielteisen päätöksen saaneet saavat jäädä suomeen aina vuodeksi kerrallaan koska heitä ei voi palauttaa. Nämäkin jäävät asumaan avustuksilla.
Muslimeista integroituu muutama hassu tuhannesta tulijasta, loput elää keskenään ja toimintaa ohjaa islamin säännöt. Ainoa minkä oppivat on asioida Kelan ja sossun luukulla, sielläkin tosin saa tulkkausapua tarvittaessa.

Tämä on lopun alkua Suomelle taloudellisesti sekä asumisviihtyvyyden kannalta. Maata ollaan raiskaamassa ja tämä tapahtuu Hallituksen tahdosta. Se, että muutama ministeri saa kehuja Brysselistä eikä menetä mainettaan annetaan tämän kaiken tapahtua piittaamatta omista. Oli mitä tahansa sopimuksia suomi tehnyt, voidaan niitä tulkita itsekkäästi ja toimia toisin!


http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/85735-kiiretta-piisaa-kiteen-vastaanottokeskuksessa-19-vapaata-tyopaikkaa

21

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fkdkj

      Hyvin harva jää Kiteelle kun pakkaset tulee. Ei muutenkaan ole mikään onnela kantasuomalaisillekaan.

    • tässä_syy

      Suomea ollaan tosissaan raiskaamassa. New York Times ihmettelee miksi Suomessa vastutetaan tätä. Heille ei ole kukaan sattunut kertomaan että saapujista työllistyy pitkän aluen kuluessa n. 10% ja että he eivät integroidu yhteiskuntaamme. USA saanut koulutetut ja viisaat, sinne ei roskasakki mene koska siellä ei loisia elätetä. Siellä on pakko työllistyä heti ja omaksua maan tavat joka oikein. Miettikää pientä n. 5000 hengen perinteistä kaupunkia jenkeissä: sinne tuodaa muutama sata samaa kastia mitä meille tulee ja sitten ilmoitetaan että näiden elatuksen maksatte te. Kaupungissa tulisi mellakat ja heti.

      • 0000000000000000000

        Perheiden yhdistämisen jälkeen voit kertoa kiteen mamu määrän x 10.
        Siinä saapi kitteeläinen aika paljon tehä töitä ja pyllistellä, että saa koko joukon ruokittua jne..


      • hevain

        usahan ei itse ota irakin alueelta ketään, turvallisuus-syistä.
        ai-niin, ja jos ottaa, ei maxa mitään, eli jokainen saa siellä
        tulla toimeen ite.


      • mamulandiassaollaan
        0000000000000000000 kirjoitti:

        Perheiden yhdistämisen jälkeen voit kertoa kiteen mamu määrän x 10.
        Siinä saapi kitteeläinen aika paljon tehä töitä ja pyllistellä, että saa koko joukon ruokittua jne..

        yhdellä mamupariskunnalla oli 5 muksuu kaikki melkein samankokoisia. tulivat vessaan kupsan kaupassa.... kiteellä syntyny 1 muksu, jota iskä kantoi joulunavauksessa. ohueen vilttiin käärittynä... kylmä ilma ei ollut mitään makuupussia.... ym.


    • suvakitonrikkaus
      • ampiainen2

        Lopun alkua tämä on ja nuo EU:a mielistelevät isänmaan petturipoliitikkomme ovat kauhistus ja Suomen loppu!

        Nämähän varmistelevat vain ja ainoastaan omaa uraansa korruptoituneen EU:n hallinto elimissä, ottamalla sovittua enemmän muslimeja täydelliseen ylöspitoon, meidän piikkiimme ja näitä velkoja maksaa vielä moni sukupolvi jälkeemmekin,

        Hölmölä tämä maa on nykyisellään ja onko tämä jo muslimien taholta jonkinmoinen valtausretkikin?

        Omituisella tavalla Suomen Yle:kin on antanut resurssinsa muslimien käyttöön, saavat tehdä myyräntyötä manipulaatiollaan mm. Ali&husu jne. myös uutis-ja ajankohtaisohjelmissa.


    • Mutkatsuoriksi

      Voihan asioista olla montaa mieltä mutta ainakin faktat olisi hyvä olla edes suunnilleen oikein ennen kuin aletaan varmoja mielipiteitä esitellä.

    • rghrhehrherherh

      Ei niistä kukaan Kiteelle jää, on niin paska paikka.

      • kultturellit

        Toivottavasti ei kovin paljon jää. Kaikkien suomalaisten verorahoista näidenkin elättäminen maksetaan lopulta. Missähän viipyy ne EU rahat näiden saapuvien pakolaisten ylläpitämiseksi. Onhan se hulluutta ottaa velkaa lisää, kun otetaan jo liian kanssa oman väestön hyvinvoinninkin takia, ja karsitaan pienistä eläkkeistä, sairailta ja vammaisilta ja tänne saapuvat nuoret miehet elävät ja matkustelevat huvikseen. Ei kovin suuri ihme miksi niin moni on vastaan näitä elintasopakolaisia hyyssääviä.


    • pisnes

      Tamperelainen takkulainen tyttö tuumasi, että perii pakolaisilta maksamansa veronkorotukset, opintotuen leikkaukset ja elintason alenemisen maahanmuuttajilla "luonnossa" eli vaihtaa boyfriendiä joka päivä, kun vaan huolehtii ehkäisystä ja turvaseksistä (kondomin käyttö) ja polio-rokotuksesta... Tosin pakolaiset väittävät olevansa alaikäisiä lapsukaisia, niin 18-vuotias suomalaistyttö syyllistyisi pakolaislapsiin "sekaantumiseen". Et varmaan oli vaan ns. paskapuhetta, tosin asuntolassa hän kyllä yöllä hiippaili huoneesta toiseen. Jospa ne "pakolaislapset" maksavan PayPalin tms. kautta vähän rapiaa päälle?

      • Totuuskomissio

        Ja kaikki tämä hulabaloo ja rahan haaskuu vain siksi, että saman islaminuskon sisällä on "jäsentenväliset" menossa! Heikommin menestyvä lahko sitten vyöräytyy tänne täysihoitoon.

        Amerikkalaiset ovat myös vahvoja osasyyllisiä kansainvaellukseen, jos ne pirulaiset ei olisi menneet öljyn perässä sorkkimaan esim. Irakin systeemiä, olisi Saddam pitänyt kurissa nämä uskonnon nimissä otaltavat tahot.

        Maksuun tuli paljon ja kuuluuko tämä revohka osaltaan Suomen kustannettavaksi - mielestäni ei ollenkaan.


      • jokapoka

        Saattepa nähdä, että sama riidan haastaminen eri uskonryhmien välillä jatkuu täälläkin. Toiseksi, jos tänne kuskataan tuollainen määrä pakolaisia, niin hommatkaa niille joku linja-auto kyyti parikertaa viikossa asiointiin, eikä herroiksi taksilla ajamiseen, milloin huvittaa. Mistä rahaa riittää moiseen.


    • 255887666339

      kantaväestökin rupeaa jo mellakoimaan keskenään. hyysärit vastaan-vastustajat. voi että.

    • näi_sitä_meilä

      Eipä älli pahemmin pörrää näihenkää kitteeläiste polliitikkoje piänupissa, lienööt ollu tään nykyse hallitushöperöihe aivopesussa. Ja puhasta näyttää tulleen.

      Nää valtijon luppaukset korvata kulut ois pitännä jo tajuta höperehtimiseks het alussa.

      Nää ulokomuan elävät ku jiäp tänne maleksimmaa, ni kohta on mänössä samat kuviot ku muuvallakkii, likkalapset suavat tilapäisii suluhasehokkaita perrääsä ol sitte yö tahi päevä aina ulukoilimassa liikkuissaa.

      Muut sitte piäsööt irti huolistaa ommaisuuvesa osalta ku matut (mutut) pittää huole siitä iha ilimasi ja mihi vuorokauve aikaa tahasa jottei tarvii kärsii sijotushuolista.

      Jos sitte oot meinannu poiketa liäkkärrii tai vaekka resettii uusimmaa, jouvvut varroomaa aikoo joka paikkaa ja monesti roikkummaa puhelimessa aikoos kuluttamassa ku kukkaa ei vastoo. Sit ku satut viikon urastamise jäläkee jonku aja suomaa, ni se ei oo het huomenissa vua viiko tahi parin piässä. Tää tämmöne vielä sillä varrauksella ja eholla, jotta perut aja parija pevee enne, mikäli jouvut muuttaa hiippakuntoo. Jos et peru ja jätät mänemättä, nii lasku räpsähtää postiluukusta.

      Ei joo kuulemma varoo laittoo rahoja vanahoje hoitamissee eikä pienellä eläkkeellä kittuutavvii liäke- tahi sairaskuluhi, asuntotukiloista ei ies kannata puhhuu - ku rahat tarvitaa näihe ulkomuan elävie hyyseemissee ja puoluvetukkii sun muihi valtijon virassa loisivii ylläpittoo.

      Nii, jotta koetakkee mummot ja ukot kittuu omillanno ku ne rahat, jotka maksotte hikipäissännö ja selekä viäränä ruatoissanno työaikananne eläkekassaa tarvittaa iha välttämättä näihe tärkiisii menohi.

      Ja kupsahattaha työ kohta muutenkii - tää valtijo vua vähä avittaa aikastamalla lähtöö jottei teijä tarvii nii pitkää kittuu. Tekköö tämä iha ilimasi ja hyvvee hyvvyyttää - olokee kiitollisija muan isille, ku näi palajo teijä ettuu ajjaavat.

    • Kysymys0

      Onko vastaanottokeskuksen turvapaikanhakijat aiheuttaneet häiriötä lähiaikoina?

    • kotikutonen

      Miten voi olla mahdollista, että Kiteen Koivikolla sijaitsevan pakolaiskeskuksen pakolaislapset saavat taksikyydin Puhoksen kouluun?? Matkaa kouluun Koivikolta on reilut 2 km. Oman kylän lapset eivät saa taksikyytiä vaan joutuvat kävelemään vilkas liikkennöidyn tien viertä. Kumma, kun kalliin veroprosentin omaavan kaupungin lapset eivät saa mitään, vaikka heidän vanhempansa ovat veroja maksaneet.
      Ei kai tämä voi olla oikeudenmukaista - ei ihme, että kupolista ottaa yhdellä jos toisellakin. Niin eriarvoista kuin olla suinkin voikaa.

    • piparinpaistaja

      hyvin menee.. pakolaislapset teki 400 piparia puolessa tunnissa... ehtiikö edes uuni paistamaan sellasta määrää... joku tolkku pitäs olla propakandassakin.. eikä kirjoittaa mitä sattuu....

    • höpetö

      No, kyllä on kireitä puheita. Muu maailma on ottanut pakolaisia vastaan jo kauan, suomi nyt. Kiteen raitti on ollut kovin tyhjä viime vuosina ja näyttää liike elämäkin keskittyvän yhteen paikkaan. Nurkkakuntaistumisella on vahvat juuret. Mukava nähdä nyt uusia tuulia Kiteellä. opetellaan tuntemaan!
      Vastaanottokeskus taatusti hiljenee ajallaan ja toivon kovin että edes jokunen maahanmuuttaja jää Kiteelle töihin ja elämää rakentamaan.
      Olosihan tuo kiva nähdä raitilla muitslin kuin rollaattorikansaa, vaikkpa lapsis.
      Koulukyyti on paikallaan ainalin alkiun.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe