Mitenkäs se nyt pääministerillä... Tökkii

harveri

Taas kerran nähtiin KEPU pettää aina! Mitenkäs nyt suu värnöttää YRRIITTTÄÄJÄT ja muut porvari hipat? Tämä PELLE ministeri päästelee suustaan sellaisia sammakoita jotta nauraa naurismaan aidatkin :))) tollottaa televisiossa kuin huuhkajanpääkeiton syönyt ja suoltaa suustansa mitä sylki sattuu sinne tuomaan... Emmää tienny näistä lomarahoista, emmää älynny että ne kaikki pakolaiset ois tulossa tänne kun lupasin taloni antaa heidän käyttöönsä. MITEN TÄLLAINEN IHMINEN KYKENEE JOHTAMAAN TÄTÄ MAATA???

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koraanivaraani

      Ei mitään hätää, kun Sippilän vuokralaisiksi tulee ählyjä, jotka eivät pidä vääräuskoisista. Moskeija on pian yhtenä hallituksen suurhankkeena ja se varmaan tehdään puusta, jonka syystä tarvitsemme uuden puuministerin.

      • jeetana

        Minne se "harverilta" Paula unohtui. Onhan tuo pääministerin solvaaminen varmaan kin vaihtelua. Olo ja haju lienee kuitenkin, kuin paskakaivosta kivunneella.


      • TokaTokaToka

        Paulasta tekevät puuministerin.. Sillä on ennestään suhteita Kuhmon puufirmoihin..


      • harveri

        Kerroppas milloin paula on pääministerinä antanut näin aivottomia lausuntoja? keskustellaan sitten lisää.


    • pelastusPersut

      Ottakaa opiksenne ja keskittykää jokainen parempaan tulevaisuuteen!

      • Naurunpaikka

        Suomen "terävin" politiikan kärki : Arhinmäki, Rinne ja Heinäluoma. Siinähän on kaikki sivistys, viisaus ja älymystö yhdessä... :)


    • tuppimulkero

      Älkää välittäkö tuosta harverista. Se on sisäsiittoinen viherpiipertäjä kommari! Sehän kuulema ulkoiluttaa kissaansakin, tepsuttaen pikkusormet pystyssä, tuppimulkero tanassa!!

      • harveri

        Ja on ylpeä olemisistaan, tekemistä puhumattakaan :) keksi vaan lisää näitä laatusanoja unohtamatta itse asiaa...


      • tuppimulkero

        Asia nyt sattuu olemaan vaan niin piipertäjä, että kerrankin on Suomen hallitus ottanut ohjat käsiinsä ja Sipilän toimesta! Mitä sai viime Hallitus, sinun ihannoima kommari piipertäjä aikaan?? Kumosivat vielä viime hetkellä omat päätöksensäkin ja joukkopaosta puhumattakaan!!! Tälläisella linjallako pitäisi mielestäsi piiperö homo nykyisenkin jatkaa?? Pyöritellä vain peukaloita ja ottaa lisää velkaa, jotka suomalaiset joutuvat jossakin vaiheessa, tai joku ikäluokka väkisin maksamaan!! Pyörittele sinä pelle vaan peukaloitasi ja ole ylpeä tekemisistäsi, sekä pidä aina pikkusormiasi pystyssä!


      • harveri

        Sinähän sönkötät ihan samanlaista tuubaa kuin nämä ohjastajat... kirjoituksistasi ja nimittelyistäsi päätellen olet teinien kehitysasteella. Mistähän joukkopaosta mahdat puhua? Sopulienko?? Muisteleppa ketkä olivat hallituksissa kun Päätettiin ansioveron ,yhteisöveron yms. alentamisesta... Velkaa on suomella ollut, on nyt ja tulee vastaisuudessakin olemaan se ei tule sinun vaahtoamisellasi muuttumaan. maksamisista ei sinun laskutaidolla kannata huolehtia. Mitä näihin ohjaksiin tulee niin EK ja kokoomus niitä vetelee sipilän avustuksella ja muu porukka seuraa sivusta huulipyöreänä.


      • tuppimulkero

        Mikähän joukkopako hallituksesta tapahtui viime kaudella?? Näyt olevan sen verran tyhmä ja vannoutunut piiperö kommari, etten viitsi enää väitellä kanssasi!! Pyörittele sinä vaan niitä peukaloitasi siellä peräkamarissa ja anna viisaampien huolehtia Suomi nousuun!!


      • harveri

        No eväät tuntuu sinulla olevankin vähissä järkevään keskusteluun... nämä vastuun pakoiliat on ihan oma lukunsa jota sinä et tunnu ymmärtävän. katsele vaan näitä touhuja edelleenkin siitä mitättömän pienestä reiästä laput silmillä kuin ravihevosilla konsanaan.Toivottavasti jossain vaiheessa huomaat että pässejä talutetaan narunpäässä.


    • hikkilä

      kenellä upeimmat hinkit?

    • Paitsi_että

      Persujen sisäinen tila on jo nyt semmoinen, että Sipilällä ei kauan ole hallitusta. Siksi tämä kiire. Onneksi SAK on ystävällisesti opettanut Sipilää miten asioita hoidetaan ja on se jotakin jo oppinutkin, ainakin kätilöiltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe