Naiselle lähellä 50v. voide?

Kiitollinen

Siis ehdottakaa hyviä voide ratkaisuja naiselle joka on lähempänä 50v kuin 40v ! Ihoni on kuivuuteen taipuvainen, herkkä ja jotenkin samea. Tiedän jo kaikki ruokavalio jutut ja ne on jo käytössä vedestä ja rasvahapoista lähtien ulkoiluun ja uneen. Eli haluan löytää voiteen joka ei ärsytä ihoani, mutta antaa tarpeeksi rasvaa ja tuo eloa harmaalle iholleni ! Mieluiten ei hirveästi hajustettu, koska hajusteet tuntuvat olevan pahasta iholleni.

9

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enenäävaihtais

      Olen saman ikäinen ja ostin Bio-oilia.On kyllä todella hyvä kosteuttaja ja on vienyt uurteetkin suupielistä pois. :)

      • enenäävaihtais

        Tässä on kyllä hajustetta.Semmoinen öljyntuoksu,mutta haihtuu nopeaan pois.


    • Dd-----

      No herkälle kuivalle iholle pitää olla täyteläinen voide, joka suojaa päivällä ja hoitaa yöllä.

      Herkäihoisen kannattaa ensiksi katsella allergialogon saaneita tuotteita.

      Edullisimmasta päästä olevilla merkeillä on sellaisia 24h voiteita, jossa siis sama käy päivä ja yövoiteeksi (kuivalle iholle). esim. Erisan Ravitseva 24h Kasvovoide ja Favora 24h Ravitseva Hoitovoide. Jos iho on atooppisen kuiva, ota Erisan, jos haet enemmän anti-age -vaikutusta, sitten Favora.

      Edullinen L300 voide (vaaleanpunainen versio) on myös okei ainakin mun herkälle iholle, vaikkei allergialogollinen olekaan. Saa Anttilasta, Sokokselta yms.

      Päivävoiteen tehtävä on suojata ihoa, ne ei paljon heleytä tai muuta tee.

      Samealle iholle hyvää tekisi kuorinta, mutta herkkä ja kuiva iho ei kuorinnasta tykkää varsinkaan rakeilla. Voisit kokeilla ostaa Avecyd hoitava pesuneste -pullon. Kun haluat kuorinnan (vain joka toinen viikko maksimissaan) voisit tehdä niin että levität Avecydiä kasvoille vähäksi aikaa (kokeile ensin vaikka 5 minuuttia) ja sitten pyyhit sen pois pumpulilla. Siinä oleva maitohappo kuorii ihosi kemiallisesti, eikä raastaen ihoa kuten rakeelliset kuorinnat.

      Putsariksi suosittelen kokeilemaan micellar-vesiä. Apteekkituotteista Avenen Micellar Lotion on paras, mutta myös edellä mainitun marketista saatavan L300-merkin vaaleanpunainen Micellar on okei. Näiden idea on se, että putsaat pyyhkien tällä vesimäisellä tuotteella, etkä huuhdella vesijohtovedellä. Moni pesee kuumalla hanavedellä kasvot monta kertaa päivässä ja ihmettelee sitten miksi iho kuivuu! Vesipesu kannattaa jättää minimiin.

      Noilla herkillä toimilla ihon pitäisi olla tyytyväinen.

      Heleyttä iholle voisi antaa lisää ruusunmarjasiemenöljy. Mutta sen pitää olla vain tuota öljyä, ei saisi olla muita aineita. Kokeile laittaa varovasti vaikka yöksi ensin. Tämäntyyppinen tuote:
      http://shopnet.fi/tuote/aubrey-ruusunmarjansiemenoljy-syvakosteuttava-luomukasvoseerumi-revitalizing-therapy-serum-10ml-parasta-ennen-022016/

      Päivävoide suojaa ihoa, muista vaatetus, huivi, päähine, yms. Kylmä viima ja pakkanen vievät iholta kosteutta. Talvella kannattaa pitää ilmakosteuttajaa maakuuhuoneessa. Ja saunomista pitää välttää tai ainakin suojata kasvot.

    • rypytön

      Nivea Creme peltipurkissa - sen voittanutta ei ole!

    • Pinzzu

      Mulle La Cure tuotteet ovat olleet parhaita.Saa luontaituotekaupoista ja netistä olen myös tilannut.Imeytyy hyvin,ei mitään ärsytystä ole tullut,kuten niin monista kalliista tuotteista.Iho on heleä ja tuntuu kiinteältä.Voi olla saman sarjan mutanaamion ansiota jota käytän kerran viikossa.Ei tarvitse mennä kosmetologille,kun käyttää naamiota säännöllisesti.Naamion jälkeen laitan La Curen yövoiteen ja olo on todella raikas ja puhdas!Tuntuu,että voiteen hoitavat aineet todella toimivat!Suosittelen kokeilemaan!

    • fgdfgfgfdgfdhfhd

      Olen laittanut kaakaovoita. Aivan ihana tuoksu. Jostain ekokaupasta ostin peltipurkissa. Tosin tässä hormonihaipumisiässä on hankaa, kun ihon käyttäytyminen vaihtelee. Välillä tulee näppyjä, eikä rasvoja kestä. Mutta itselleni luomujutuista kaakaovoi oli paras. Vaikkakin vähän hankala laittaa, kun on purkissa kivikovaa, ja vaatii ensin pehmittämistä.

    • RouvaOu

      Uskoisin että Egyptian Magic niminen voide olisi hyvä sinulle. Sopii kuivalle ja herkälle iholle sekä antaa iholle eloa. Mielestäni aivan mahtava tuote, koska on täyttä tavaraa etkä maksa vedestä.

    • Shea-Tea

      Sameuteen voisi auttaa sheavoi tai jokin sitä sisältävä voide. Shea stimuloi pintaverenkiertoa ja heleyttää ihoa. Sheavoi tunnetaan myös nimellä karite. Itse laitan naamion kaltaisesti kasvoihin ennen pesua, mutta tunnen naisia, jotka käyttävät karitevoita myös kosteusvoiteen tavoin.

    • saysaysay

      V10Plus LX Lifting Treatment Cream. Aivan upea tuote!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe