nainen hyvästä perheestä oletko pettänyt

utelias690

ja miksi, tuliko ero? kerroitko? teetko uudelleen?
oliko parempi munamies?

15

104

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Strui

      En ole pettänyt.

    • ranteetaukijaavantoon

      kohta petän, ainakin haluaisin nyt ja teen sen ainoastaan ja pelkästään kostoksi.. munalla ei ole niin merkitystä.. kunhan on hyvä mies, kuuntelija ja ottaa minut huomioon.. hellyyttä ja keskustelua, ja pientä kipinää alan kaivata ihan muualta. Kyseessä aviomies joka on täysin persaukinen, ramppaa äidillään liikaa ja ei ota minua huomioon.. pitkä liitto.. tympii.. ehkä eroan.. mies on niin vitun idiootti.. lisää kysyttävää?

      • eimullamuuta

        kasva ensi aikuiseksi


    • Poruska

      Olen pettänyt. Pitkä liitto takana, halusin niin kovasti huomiota mitä en omassa liitossani saanut. Petin miestäni monen eri miehen kanssa muutaman vuoden, jonka jälkeen tajusin saaneeni mitä tarvitsin ja samalla huomasin, ettei se ruoho sen vihreämpää aidan toisella puolella ollut. Koskaan en kertonut totuutta. Sain kyllä hyvää, erilaista ja intohimoista seksiä, mutta enää en petä. Näistä pettämisistä on jo vuosia ja päätin etten siihen säätämiseen ja kaksoiselämään enää lähde. Päätös on pitänyt.

    • pettänytnainen

      Mitenkä niin nainen hyvästä perheestä? Kyllä se vaan naisten kohdalla usein on niin, että pettämään sortuu vasta kun parisuhde on päin peetä. Mikään ei auta, ei juttelut puolison kanssa, ei terapiat, ei mikään. Puoliso ei suostu myöntämään, että hänessäkin olisi vikaa vaan porskuttaa eteenpäin huomioimatta naista mitenkään. Silloin se ruoho näyttää vihreältä joka paikassa kotioven ulkopuolella.
      Mä petin miestäni miehen kanssa, jolta sain huomiota, hellyyttä, erilaista ja intohimoista seksiä. Ero tuli lopulta yhtenä osasyynä mun pettäminen. Ei kaduta.
      Pelkäätkö että muijasi sai parempaa seksiä kuin mitä sinun kanssasi on kun kyselet, oliko parempi munamies? Ei välttämättä parempi ole puolisosi pano, erilainen vaan, intohimoisempi luultavammin.

      • 25214

        Kuvauksesi perusteella miehessäsi ei ollut mitään vikaa. Hän ei vain täyttänyt tiukkoja vaatimuksiasi, joten etsit käsiisi paremman miehen.


      • omiavalintoja

        Minä ainakin ymmärrän pettänytnainen nimimerkin kommentit, vaikka en ole pettänyt. Sinä 2514 olet ilmeisesti mies ja juuri sellainen, jonka kanssa joku nainen on yrittänyt korjata parisuhdetta, mutta itse et ole tahtonut sitä paikata etkä ole halunnut edes myöntää, että suhteessa olisi ollut mitään vikaa. Eihän siinä mitään, itse sinäkin olet valintasi tehnyt ja kestät sitten avioliiton hajoamisen, yksinäisyyden ja eron lapsista.


      • 25214
        omiavalintoja kirjoitti:

        Minä ainakin ymmärrän pettänytnainen nimimerkin kommentit, vaikka en ole pettänyt. Sinä 2514 olet ilmeisesti mies ja juuri sellainen, jonka kanssa joku nainen on yrittänyt korjata parisuhdetta, mutta itse et ole tahtonut sitä paikata etkä ole halunnut edes myöntää, että suhteessa olisi ollut mitään vikaa. Eihän siinä mitään, itse sinäkin olet valintasi tehnyt ja kestät sitten avioliiton hajoamisen, yksinäisyyden ja eron lapsista.

        Melkein kaikki suhteet ovat pielessä. Kaksi ihmistä ani harvoin sopii toisilleen.

        Onni on mahdollista vain kusipäille ja herkkäuskoisille.


      • enjaksasääliä
        25214 kirjoitti:

        Melkein kaikki suhteet ovat pielessä. Kaksi ihmistä ani harvoin sopii toisilleen.

        Onni on mahdollista vain kusipäille ja herkkäuskoisille.

        No jopas on katkera viesti. On sitten sattunut pahasti kun muija läks??


    • nuoriäiti29

      Olen pettänyt ja manasti. Aina kun tiedän ettei mene mieheni korviin. Lomareissuilla, vapaa-aikana ja jopa kotonakin kun mieheni on käväissyt sukulaisissaa.

      Jokainen nainen pettää tilaisuuden tullen. Kukaan ei omista toista kokonaan muistakaa se.

      • vanhaäiti48

        Minulla on ollut kosolti tilaisuuksia, mutten ole koskaan pettänyt. Eli tiedän, ettei jokainen nainen pettäisi.
        Tiedän etten pystyisi itseäni katsomaan peilistä pettämisen jälkeen, joten miksi pettäisin itseni?
        Pettäjät yleensä "oikeuttavat" tekonsa uskottelemalla itselleen, että muutkin ovat luonteeltaan valehtelijoita ja pettureita, muttei näin todellakaan ole.


    • inhoanteitä

      ihmettelen mikä ihmisiä vaivaa jos on hyvä liitto ja perhe niin pitääsilti jännityksellä pilata perhe ja sit tulee huostaanotot ja me veronmaksajat maksamme teidän leikkinne. sit heiluu kirveet ja ihmiset kärsii ja kuolee. ja taas me maksamme kulut monin muodoin. kaikki vaan ihmisen typeryyden takia.onko alkokaan enää kaiikis takana...et sitä sais syyttää

    • MennyttäKyllä

      Olen "hyvästä perheestä", eli vanhempani ovat edelleen onnellisesti rakastuneina yhdessä, jo yli 40 vuoden ajan. Varallisuuttakin on riittävästi, ja sain turvallisen lapsuuden.

      Olen pettänyt. Petin 8 vuotta kestäneessä avioliitossani. Sivusuhde kesti pari kuukautta. Myös mies petti, jo vuosia ennen minua. Se jätti sellaisen epäluottamuksen suhteeseen aikanaa, ja huono itsetuntoni teki siitä edelleen pahaa jälkeä. Mies painoi töissä pitkää päivää, ja minä etsin itselleni itsetunnon kohottajan. Mitä petipuuhiin tulee, niin molemmat miehet olivat aika saman tasoisia, mutta toisen "toisen miehen" kanssa pystyin paremmin nauttimaan, koska ei ollut pitkän suhteen draamoja ja epävarmuuksia pelissä mukana. Uskalsin olla vapaammin, oma itseni.

      Erosin, omastakin halusta. Sen jälkeen minulla on ollut yksi 4 vuoden suhde ja nyt elän parisuhteessa 6:tta vuotta. Näissä suhteissani en ole pettänyt.

      Syy miksi en enää petä, on se että pettämiseni takia itsetuntoni ei loppupeleissä kuitenkaan parantunut, vaan huononi entisestään. Huono omatunto yms järkyttivät minua, ja asiasta oli hyvin vaikea päästä yli. Hajotin itseni, koska petin. Toki se loukkasi myös exääni kovasti, mutta ihan yhtä paljon minua. Paitsi etten tekisi sitä siis yhdellekään miehelle enää, niin en koskaan tekisi niin enää itselleni. Sitä paitsi minulla on nykyisin mies, jota parempaa kumppania ei voi olla -ei sängyssä, eikä sen ulkopuolella.;) Siinä mielessä siis ruoho oli vihreämpää aidan toisella puolella, vaikkakaan ei sen miehen kanssa, jonka kanssa aikoinaan petin.

      • 87439854

        "Myös mies petti, jo vuosia ennen minua."
        "Hajotin itseni, koska petin. Toki se loukkasi myös exääni kovasti, mutta ihan yhtä paljon minua."

        Miksi sinun pettämisesi "loukkasi exää kovasti"?
        Hänhän jo rikkoi teidän liittonne, pyyhki sillä lattiaa.
        Oliko hän niitä puolisoita, jotka suovat pettämisen itselleen muttei toiselle?


    • Boldandrich

      No jos "hyvästä perheestä" tarkoittaa rikasta niin sitten vastaan...

      Olen pettänyt, en kertonut, ei tullut eroa ja ei todellakaan ollut parempi "munamies". Kerta riitti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe