Tätäkö Peltonen Jämsään haluaa??

IhmettelijäXX

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/323172-suomessa-oltu-sinisilmaisia-mtv-turvapaikanhakijoiden-rikoksissa-piikki-helsingissa

Poliisilla on tutkinnassa lukuisia rikoksia, joissa Suomeen tulleet turvapaikanhakijat ovat epäiltyinä. Asiasta uutisoi MTV Uutiset.

MTV Uutisten mukaan yksistään Helsingin poliisille on lyhyen ajan sisällä tullut rikostutkintaan pahoinpitelyitä, näpistyksiä, laittomia uhkauksia, taskuvarkauksia ja seksuaalista häirintää, joka on kohdistunut teinityttöihin.

Lähes kaikissa tapauksissa rikoksista epäillään Suomeen turvapaikanhakijoina tulleita irakilaismiehiä.

Helsingin poliisilaitokselta vahvistetaan tieto MTV Uutisille. Poliisin tietoon on tullut Helsingin vastaanottokeskuksissa tapahtuneita pahoinpitelyitä, mutta myös muun typpistä rikollisuutta.

– Näitä kyseisiä rikoksia on nyt alkanut ilmetä kasvavassa määrin. Turvapaikanhakijoiden keskinäiset nahistelut ja heidän aiheuttamansa rikollisuus tulevat vain lisääntymään. Uhkakuvia pitäisi ymmärtää paremmin. Tämä on ollut sinisilmäistä ja käsittämättömän huolestuttavaa, nimetön poliisilähde kertoo MTV Uutisille.

MTV Uutisten mukaan poliisilähteet sanovat, että vain murto-osa turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista on tullut pintaan.

46

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minustakinkairasisti

      En ole aikaisemmin sanonut tähän mamuhommaan poikkipuolista sanaa, mutta onhan tämä Suomen ja suomalaisten suhtautuminen ollut niin lapsellisen sinisilmäistä hyväntahtoista hölmöilyä, että vastaavaa ei maailmanhistoriasta löydy.
      Eikä ole mikään yllätys, että kalliiksi tulee monellakin tavalla ja eniten siitä tietenkin kärsivät oman maan hädänalaiset ihmiset.

    • perustulo

      Kylläpä on rasistista kirjoitusta teiltä kummaltakin!

      • perustuloelätettävät

        Voisitko korjata jollain muullakin kun tunteellasi nämä virheelliet kirjoitukset. Ikävä juttu on vaan et näin on päässyt tapahtumaan.


      • Punainenviiva

        Onko MTV:n uutisen (totuuden?) jakaminen rasismia?


      • rsjp
        Punainenviiva kirjoitti:

        Onko MTV:n uutisen (totuuden?) jakaminen rasismia?

        Juuri tuossa kymmenen uutisissa mainittiin, ettei rikosilmoituksissa mainita epäillyn etnistä alkuperää eikä rikokset ole vastaanottokeskuspaikkakunnilla lisääntyneet. Mistä nämä tilastot revitään, jos ei asiakirjoista, joissa tätä tietoa etnisestä alkuperästä ei ilmene? Vastaanottokeskuksissa on kyllä ollut keskinäistä nahistelua pääosin eri uskonnllisten katsomusten vuoksi. Nekin ovat heti rauhoittuneet, kun viranomaiset tulleet paikalle. Tuo uskonto on monien selkkausten syy ja useiden asellisten selkkausten syy ympäri maailmaa. Onnekseni en itse tunnusta mitään uskontoa, vaan voin kohdella kaikkia ihmisiä samanarvoisina henkilön uskonnollisesta katsontakannasta huolimatta.


    • onpakumma

      Mitä? siis onko tauski tämän takana?

    • tätäkö

      Kuinkahan moni suomalainen katujen mies, joka asuu siltojen alla tai palelee kylmissään metsissä, olisi kiitollinen lämpimästä tilasta, puhtaista vuodevaatteista ja kunnon ruoasta pari kertaa päivässä, heille ei valtiolta ole apua herunut, mamuja tänne vain, vaikka omassa maassa olisi paljon hädänalaisia ihmisiä. Heille niitä keskuksia pitäisi perustaa.

    • bjbkb

      Miksi tarvitaan niin paljon vapaaehtoisia hyyssäämään näitä pakolaisia ? Eikö aikuiset miehet osaa itse siivota, pestä pyykkinsä yms. ? Peditkin varmaan pedataan heidän puolesta ja parta ajetaan.

    • jambotx

      Olkaa nyt aktiivia myös vastustajat. Nykyään äänessä on vain nämä muutamat vihervasurit, Peltonen etunenässä. Kuvaavaa on että Jämsän Seudun nettisivuilla kyselyyn vastanneista 80 % ei halua pakolaisia Jämsään mutta silti vaan äänekäs vähemmistö ajaa asiaa. Jos perustelee vastakkaista mielipidettä faktoilla niin on automaattisesti rasisti. Varsinkin virallisilla tilastoilla työttömyydestä, rikoksista jne. voi "suvaitsevaisten" mielestä pyyhkiä persettä.

    • kotilaine

      Missä naiset ja lapset?? Jos nämä miehet edes näyttäisivät siltä, että ovat kokeneet sodan kauheuksia, mutta kun ei... palautussopimus äkkiä kuntoon ja turistit takaisin Irakiin!

      • omamaaensin

        Nuoria kaksikymppisiä iältään. Onko kokenut sodan kauheuksia? Naiset ja lapset
        jätetään sodan keskelle. Kuinka paljon on suomessa kodittomia ihmisiä?


    • Oimaammesuomisynnyinmaa

      Kyllä nyt Suomi haukkaa ison annoksen sitä ihteään.
      Tämä ja tuleva aika jää Suomen historiaan ajanjaksona jolloin kirjoitetaan hyvinvointiyhteiskunnan alasajo tavalla jota emme olisi painajaisissammekaan osanneet kuvitella tapahtuvan.

      Arvaillaanpa mitä parin vuoden päästä Suomen kaupungeissa tapahtuu, joko esim. Turusta, Vantaalta, Espoosta, Tampereelta tai Lahdesta lähetellään avunpyyntöja hallituksen suuntaan kuten nyt Trelleborgista kun hallitsematon kaaos uhkaa lamauttaa kaupunkien toiminnot ja lisää tulijoita vyöryy katkeamattomana virtana maahan.

      Järjettömästä turvapaikanhakijamäärästä ja sen yhteiskunnalle aiheuttamasta kestämättömästä rasituksesta huolissaan olevat leimataan rasisteiksi ja natseiksi joita esim. jo nyt pahoinpidellään mielenosoituksissa "rajat auki" -väen toimesta.

      Miten joku voi olla niin sokea ja julistaa (jämsäläinenkin poliitikko mielipidekirjoituksessaan) suureen ääneen että tämä on rikkautta ja ei maksa kunnille mitään kun VALTIO maksaa kaiken! Valtio olemme me, veronmaksajat!

      Loputtoman hoivavietin kourissa kilvoittelevat tahot tulevat romuttamaan tämän pienen kansan. Puhumattakaan niistä tahoista jotka toimillaan mahdollistavat vielä massiivisemman väestövirran, esim. yritykset ja yhteisöt jotka järjestävät itselleen tulovirtoja maahanmuuttajien majoittamisesta.

      Uutisoinnit levottomuuksista, pahoinpitelyistä ja seksuaalisista häirinnöistä lisääntyvät kulttuurierojenkin vuoksi koska kotouttamiseen ei ole mitään mahdollisuuksia näin katastrofaalisen suuren maahantulijamäärän ja resurssien vähäisyyyden takia.

    • heirita

      Peltosella ei ole kaikki kunnossa yläpäässä??? Kun on sadistinen luonne, täytyy tehdä kiusaa , kyllä se tietää mitä tästä paikkakunnalle seuraa??Hyi tommonen kansankynttilänä, mitenkä kun hoida omia asioita,laskut on maksamatta??? Muuttaisi sinne pohjois.karjalaan, että näin on??

    • Faktaakehiin

      Näiden mamukauhuisten järjessä täytyy olla jotakin vikaa, kun kuvittelevat sitkeästi, että tätä massamuuttoilmiötä voisi joku poliitikko tai edes valtio hallita. Maapallolla on niin paljon semmoista porukkaa, joka nyt on ymmärtänyt lähteä etsimään parempia olosuhteita, että ei niitä mikään pitele.

      Ennen oli tiedonkulku hidasta. Eivät edes tienneet, että semmoinenkin maa kuin Suomi on olemassa. Nyt se tieto kulkee sekunnissa ja kännykkä alkaa olla köyhempienkin ulottuvilla.

      uskokaa nyt, että entisiin aikoihin ei ole enää koskaan paluuta. Tilanne vain pahenee ilmastonmuutoksen ja väestöräjähdyksen edetessä.

      • kaarinas

        Sieltä tulee sellaista porukkaa, joilla on tuhatvuotinen sotahistoria takanaan ja islam-uskonto. Tämä ei tiedä mitään hyvää Suomelle eikä euroopalle, se on faktaa. Valtion poliitikot ei tosiaan ymmärrä yhtään mitään. Nyt vain odotetaan Venäjää tähän sotkuun mukaan "pelastamaan suomalaisia"


      • JaakkoMod

        Rajat kiinni! Se on ainoa ratkaisu.. Immonen oli sittenkin oikeassa...Pakko myöntää, vaikka en persuja koskaan olekaan äänestänyt. Toki AL-L ja rsjp ym.. SPR:n vapaaehtoisduunarit (saas nähdä) ovat eri mieltä. Vielä, mutta katsotaan parin kuukauden kuluttua.


      • Lopettakaa.höpinä
        JaakkoMod kirjoitti:

        Rajat kiinni! Se on ainoa ratkaisu.. Immonen oli sittenkin oikeassa...Pakko myöntää, vaikka en persuja koskaan olekaan äänestänyt. Toki AL-L ja rsjp ym.. SPR:n vapaaehtoisduunarit (saas nähdä) ovat eri mieltä. Vielä, mutta katsotaan parin kuukauden kuluttua.

        Ei näytä näillä palstoilla menevän jakeluun, että ei se rajojen sulkeminen ole mikään yksinkertainen juttu. Suomea sitoo kansainväliset sopimukset ja lait. Rajojen sulkeminen tarkoittaisi jonkinlaista Pohjois-Koreaa.


      • höpinä.pöpinä
        Lopettakaa.höpinä kirjoitti:

        Ei näytä näillä palstoilla menevän jakeluun, että ei se rajojen sulkeminen ole mikään yksinkertainen juttu. Suomea sitoo kansainväliset sopimukset ja lait. Rajojen sulkeminen tarkoittaisi jonkinlaista Pohjois-Koreaa.

        Sopimukset ja lait.... hoh hoijaa. Mitä sitten. Kyllä oman maan edun pitää olla tärkeämpiä kuin jotkut ajastaan jälkeen jääneet sopimukset.

        No nyt joku jo yrittää alkaa selittään jotain sanktioista, joita tulee, jos ei pidä kiinni sopimuksista. Ei Kreikkakaan pitänyt. Valehteli suut ja silmät täyteen. Ja mikäs oli sanktio? Joo, juuri se, että maalle annettiin ilman mitään käypiä takuita 200 miljardia euroa lisää rahaa. Että jopa oli sanktiota kerrakseen. Tästä saamastaan lahjasta Kreikka sitten kiittää ja työntää kaikki pakolaiset täysin vastoin kaikkia sopimuksia maansa läpi muiden riesaksi.

        Ja sitten tällaiset "Lopettakaa.höpinä" tyypit vaativat, että Suomen olisi pidettävä kiinni sopimuksista, joista kukaan muu ei pidä kiinni. Mistä näitä äiti Teresoita ja EU-herranpelkoisia oikein piisaakin.

        Ei muuta kuin kolmas tukipaketti Kreikkaan, että saavat lisää junia joilla sitten lykkäävät maahantunkeutujia entistä tehokkaammin kohti pohjoista. Pohjoisessa kun on se ihmemaa, joka noudattaa sopimuksia.


      • rsjp
        JaakkoMod kirjoitti:

        Rajat kiinni! Se on ainoa ratkaisu.. Immonen oli sittenkin oikeassa...Pakko myöntää, vaikka en persuja koskaan olekaan äänestänyt. Toki AL-L ja rsjp ym.. SPR:n vapaaehtoisduunarit (saas nähdä) ovat eri mieltä. Vielä, mutta katsotaan parin kuukauden kuluttua.

        Siis tilanne on nyt tämä Suomessa ja koko Euroopassa. Niitä turvapaikanhakijoita on jo täällä ja varmasti lisää tulee. Oletko ajatellut, miten voisit asian kanssa elää, jolle et voi mitään. Tuo sun rajat kiinni-toistelu alkaa pikku hiljaa huvittaa. Osta oma saari ja laita siellä ne rajat kiinni ja järjestä se rakastamasi passintarkastus. En pidä siitä, että lokeroit pakolaismyönteiset ihmiset samaan lokeroon. Kyllä me ollaan ihan yksilöitä. Olemme vaan tästä asiasta jokseenkin samaa mieltä. En ole spr:n vapaaehtoistyöntekijä, autan kyllä taloudellisesti, mutten spr:n kautta.


      • lebensborn

        No entäpä sitten, kun ekan kerran posahtaa ja ihmisiä kuolee! Onko se räjäyttäjä kans vaan pakolais reppana. Ei vaan suunniteltu juttu jo pitkään. Toivon että näin ei käy! Mutta syynä tai taktiikkana voi myös "isis" puolella olla että maksetaan nuorille Huom! miehille matka ja ne hoitaa sit siittämisen, jotta ns. juuret säilyy. Vähän tulee mieleen toi natsisaksan lapsi projekti aikoonaan. Toivottavasti olen väärässä


      • rsjp
        JaakkoMod kirjoitti:

        Rajat kiinni! Se on ainoa ratkaisu.. Immonen oli sittenkin oikeassa...Pakko myöntää, vaikka en persuja koskaan olekaan äänestänyt. Toki AL-L ja rsjp ym.. SPR:n vapaaehtoisduunarit (saas nähdä) ovat eri mieltä. Vielä, mutta katsotaan parin kuukauden kuluttua.

        Kehoitin sua tuossa aikasemmin ostamaan oman saaren. Sekään ei taida auttaa, kun Suomessa on tuo jokamiehenoikeus ja laissa on tarkasti määritelty ketkä saavat ja missä tilanteessa henkilöllisyyden tarkistaa. Äläkä vetoa nyt siihen Siwan kassaan. Jos et halua kassalle ikääsi todistaa, niin ei ole pakko, muttei kassankaan tarvitse myydä sinulle ikärajarajoitteisia tuotteita. Joten nyt ei kai sitten auta, kun muuttaa pois Suomesta tai sopeutua vallitsevaan tilanteeseen.


      • rsjp
        lebensborn kirjoitti:

        No entäpä sitten, kun ekan kerran posahtaa ja ihmisiä kuolee! Onko se räjäyttäjä kans vaan pakolais reppana. Ei vaan suunniteltu juttu jo pitkään. Toivon että näin ei käy! Mutta syynä tai taktiikkana voi myös "isis" puolella olla että maksetaan nuorille Huom! miehille matka ja ne hoitaa sit siittämisen, jotta ns. juuret säilyy. Vähän tulee mieleen toi natsisaksan lapsi projekti aikoonaan. Toivottavasti olen väärässä

        Kyllä täällä Suomessa kaikki posahdukswt, joissa ihmisiä on kuollut,on ollut ihan suomalaisten tekemiä, esim. kouluampumiset, Myyrmanni ja Mikkeli.


      • JaakkoMod
        rsjp kirjoitti:

        Siis tilanne on nyt tämä Suomessa ja koko Euroopassa. Niitä turvapaikanhakijoita on jo täällä ja varmasti lisää tulee. Oletko ajatellut, miten voisit asian kanssa elää, jolle et voi mitään. Tuo sun rajat kiinni-toistelu alkaa pikku hiljaa huvittaa. Osta oma saari ja laita siellä ne rajat kiinni ja järjestä se rakastamasi passintarkastus. En pidä siitä, että lokeroit pakolaismyönteiset ihmiset samaan lokeroon. Kyllä me ollaan ihan yksilöitä. Olemme vaan tästä asiasta jokseenkin samaa mieltä. En ole spr:n vapaaehtoistyöntekijä, autan kyllä taloudellisesti, mutten spr:n kautta.

        Ja minkä hemmetin takia mun pitäisi oma saari ostaa? Rikollisten organisoimaa laitonta maahanmuuttoa kun vastustaa, niin on heti rasisti vai? Ja kuten aikaisemmin tuolla kysyin, niin kysyn ja pyydän rsjp:ltä vastausta:

        1. Mikä moraali vaatii meitä tukemaan vieraita kansakuntia velaksi?
        2. Miten ratkaiset tämän laittoman maahanmuuton? Tulijat eivät vastaanottamalla lopu ja nyt jo Suomen valtion ja kuntien rahat ovat todellisuudessa siis loppuneet.
        3. Kuinka paljon näitä "turvapaikanhakijoita" mielestäsi Suomen vastuuseen kuuluu vastaanottaa? 50 000, 100 000 vai miljoona? Narun päätä ei todellakaan näy..

        Tällä hetkellä palaa reilusti yli miljoona euroa päivässä turvapaikanhakijoiden ylläpitoon. Ja kasvavilla tulijamäärillä valtion talous ei sitä tule kestämään. Lopulta emme pysty enää noita reppanoita auttamaan, emmekä edes itseämme. Aamen ;)


      • AnteroPrih
        rsjp kirjoitti:

        Kyllä täällä Suomessa kaikki posahdukswt, joissa ihmisiä on kuollut,on ollut ihan suomalaisten tekemiä, esim. kouluampumiset, Myyrmanni ja Mikkeli.

        Niin, niitähän on tosi usein ollutkin. Kohta tulee tilanteeseen muutos.


      • rsjp
        JaakkoMod kirjoitti:

        Ja minkä hemmetin takia mun pitäisi oma saari ostaa? Rikollisten organisoimaa laitonta maahanmuuttoa kun vastustaa, niin on heti rasisti vai? Ja kuten aikaisemmin tuolla kysyin, niin kysyn ja pyydän rsjp:ltä vastausta:

        1. Mikä moraali vaatii meitä tukemaan vieraita kansakuntia velaksi?
        2. Miten ratkaiset tämän laittoman maahanmuuton? Tulijat eivät vastaanottamalla lopu ja nyt jo Suomen valtion ja kuntien rahat ovat todellisuudessa siis loppuneet.
        3. Kuinka paljon näitä "turvapaikanhakijoita" mielestäsi Suomen vastuuseen kuuluu vastaanottaa? 50 000, 100 000 vai miljoona? Narun päätä ei todellakaan näy..

        Tällä hetkellä palaa reilusti yli miljoona euroa päivässä turvapaikanhakijoiden ylläpitoon. Ja kasvavilla tulijamäärillä valtion talous ei sitä tule kestämään. Lopulta emme pysty enää noita reppanoita auttamaan, emmekä edes itseämme. Aamen ;)

        Sanoinko sinua rasistiksi? Siis tuemme yksilöitä, jotka lähtevät kriisialueilta turvaan. Sen jälkeen viranomaiset tutkivat, onko tämä yksilö Suomen kriteerien mukaan turvapaikansaaja. Moraalin nimeä en tiedä, mutta käsite voisi olla vaikka inhimillisyys. Minun ei tarvitse edes yrittää ratkaista tätä maahantuloa, Maahan he eivät muuta ennen kuin heidät on tarkan ja aina vaan kiristyvän seulan lävitse katsottu saaneen turvapaikan. Tulijoita tulee varmasti lisää ja mielestäni en ole oikea ihminen arvioimaan lukumäärää, kuinka paljon heitä pitäisi ottaa, mutta inhimillisyyden nimissä hädänalaisia tulee auttaa. Valitettavaa tässä on se, että rikolliset häikäilemättömästi rahastaa näiden ihmisten hädällä.


      • rsjp
        AnteroPrih kirjoitti:

        Niin, niitähän on tosi usein ollutkin. Kohta tulee tilanteeseen muutos.

        Kiva kun ennustajiakin on olemassa, vai suunnitteletko itse poksahdusta, kun noin varmasti tiedät,että kohta tulee lisää.


    • ulosottoinen

      Peltosella taitaa olla muut halut????Siitä ei tykätä täällä ollenkaan, joka paikkaan se on tunkemassa . Se voisi muuttaa ASUMAAN PAKOLAISTEN KANSSA auvilaan, VOISIHAN SE PYYTÄÄ seiskasta KUVAAMAAN irakin MAMUJEN KANSSA OLOSTA. SAIS SIITÄ RAHAA ETTÄ VOIS MAKSAA ULOSOTTOVELKOJA???

    • metrilaku

      Peltonen haluaa isoo paksua ja tummaa ku on pieneen ja velttoon kyllästynyt :D pimee ämmä se on.

      • Olet_Idiootti

        Ei kuulu ko henkilö tuttavapiiriini, mutta tämmöiset kommentit osoittavat niiden kirjoittajan jääneen paviaanin tasolle. (Anteeksi paviaanit).


      • rsjp
        Olet_Idiootti kirjoitti:

        Ei kuulu ko henkilö tuttavapiiriini, mutta tämmöiset kommentit osoittavat niiden kirjoittajan jääneen paviaanin tasolle. (Anteeksi paviaanit).

        Miten voit kirjoittaa noin alentavaa tekstiä kenestäkään. Tuntematta ja koskaan äänestämättä Tuula Peltosta en voi ymmärtää, miten hän yksin on syyllinen vastaanottokeskuskielteisten mielestä turvapaikan hakijoiden saapumiseen. Kaupungin valtuusto ei ole tehnyt tätä päätöstä eikä vuokrannut Auvilan kampuksen asuntolaa Pihlajalinnalle. Miten teidän omatuntonne antaa teidän haukkua yhtä ihmistä tuolla tavalla? Tuo Olet_Idiootin kommentti on törkeimmästä päästä tätä haukkumista. Tuollaista ei voi enää vitsilläkään kirjoittaa.


      • sävaanjaksat
        rsjp kirjoitti:

        Miten voit kirjoittaa noin alentavaa tekstiä kenestäkään. Tuntematta ja koskaan äänestämättä Tuula Peltosta en voi ymmärtää, miten hän yksin on syyllinen vastaanottokeskuskielteisten mielestä turvapaikan hakijoiden saapumiseen. Kaupungin valtuusto ei ole tehnyt tätä päätöstä eikä vuokrannut Auvilan kampuksen asuntolaa Pihlajalinnalle. Miten teidän omatuntonne antaa teidän haukkua yhtä ihmistä tuolla tavalla? Tuo Olet_Idiootin kommentti on törkeimmästä päästä tätä haukkumista. Tuollaista ei voi enää vitsilläkään kirjoittaa.

        Olihan tuo hieman ilkeästi sanottu paviaaneista, mutta pyysihän Olet_Idiootti sitä heti anteeksi.


      • Ymmärrälukemasi
        rsjp kirjoitti:

        Miten voit kirjoittaa noin alentavaa tekstiä kenestäkään. Tuntematta ja koskaan äänestämättä Tuula Peltosta en voi ymmärtää, miten hän yksin on syyllinen vastaanottokeskuskielteisten mielestä turvapaikan hakijoiden saapumiseen. Kaupungin valtuusto ei ole tehnyt tätä päätöstä eikä vuokrannut Auvilan kampuksen asuntolaa Pihlajalinnalle. Miten teidän omatuntonne antaa teidän haukkua yhtä ihmistä tuolla tavalla? Tuo Olet_Idiootin kommentti on törkeimmästä päästä tätä haukkumista. Tuollaista ei voi enää vitsilläkään kirjoittaa.

        Mitäpä jos tutkisit uudelleen mihin kirjoitukseen tuo kommentti oli suunnattu. Olen samaa mieltä paviaanivertauksesta. Eihän se Peltoseen suntaudu, vaan häneen kohdistuneeseen hävyttömään kirjoitukseen.


      • rsjp
        rsjp kirjoitti:

        Miten voit kirjoittaa noin alentavaa tekstiä kenestäkään. Tuntematta ja koskaan äänestämättä Tuula Peltosta en voi ymmärtää, miten hän yksin on syyllinen vastaanottokeskuskielteisten mielestä turvapaikan hakijoiden saapumiseen. Kaupungin valtuusto ei ole tehnyt tätä päätöstä eikä vuokrannut Auvilan kampuksen asuntolaa Pihlajalinnalle. Miten teidän omatuntonne antaa teidän haukkua yhtä ihmistä tuolla tavalla? Tuo Olet_Idiootin kommentti on törkeimmästä päästä tätä haukkumista. Tuollaista ei voi enää vitsilläkään kirjoittaa.

        Tarkoitettu Olet_Idiootin kommenttiin.


      • rsjp
        rsjp kirjoitti:

        Tarkoitettu Olet_Idiootin kommenttiin.

        Siis anteeksipyyntö tarkoitettu Olet_idiootin kommenttiin ja tuo klo 14.36 kommenttini on tarkoitettu metrilakulle ja kaikille muille yhtä ihmistä täällä haukkuville. Olet_Idiootin kommentti oli ihan asiallinen,joten vielä kerran nöyrin anteeksipyyntöni.


      • rsjp

        Miten voit kirjoittaa noin alentavaa tekstiä kenestäkään. Tuntematta ja koskaan äänestämättä Tuula Peltosta en voi ymmärtää, miten hän yksin on syyllinen vastaanottokeskuskielteisten mielestä turvapaikan hakijoiden saapumiseen. Kaupungin valtuusto ei ole tehnyt tätä päätöstä eikä vuokrannut Auvilan kampuksen asuntolaa Pihlajalinnalle. Miten teidän omatuntonne antaa teidän haukkua yhtä ihmistä tuolla tavalla? Tuo metrilakun kommentti on törkeimmästä päästä tätä haukkumista. Tuollaista ei voi enää vitsilläkään kirjoittaa.


    • vastauksiamulle

      Niin no selviääkös tuossa ketä peltosta tarkoitetaan? Jämsä on täynnä peltosia ja joukosta löytyy kyllä maahanmuuton kannattajia. Tuo nyt oli vähän mielestäni ylilyönti kommentti, mutta ymmärrän hieman myös kirjoittajaakin koska ihmiset ovat turhautuneita tähän maahanmuuttoon ja vihaisia, koska mistä ne kustannukset revitään oikein... kertokaa ASIALLISESTI te kannattajat? Itse kannatan työperäistä maahanmuuttoa ja niin kliseiseltä kun se kuulostaakin niin maassa maan tavalla. En tiedä ihmettelettekö te kannattajat myöskään sitä miksi suurin osa on myös miehiä ja nuorehkoja etenkin? Mistä he ovat saaneet rahat matkaansa? Jos nyt saisin asiallisia vastauksia kysymyksiini niin olisin iloinen. Tämä on asia mikä repii koko suomen kansaa kahtia ja se ei ole hyvä asia.

    • vastauksiamulle

      Minä odottelen vastauksia, faktan kanssa ???

      • rsjp

        Luepa nuo artikkelit.
        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305978043206
        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1441704099104
        Rahaa ei Suomessa ole, mutta kyllä nuo varat järjestetään jo inhimillisyyden nimissä ja Suomen allekirjoittaman YK:n pakolaissopimuksen ym. kansainvälisten sopimusten velvottamana. Nostetaan vaikka veroja. Olen samaa mieltä, että maassa maan tavalla, kuitenkin omaa kulttuuriaan säiluttäen.


    • vastauksiamulle

      Mistä hyvänen aika mistä???? Veroja korottamalla!!! Ihmiset ovat lopen kyllästynyt koko ajan rahoittamaan tyhjää. En ihmettelisi vaikka kaikki lopettaisi työnteon koska ei saa vastinetta rahalleen. Minäkin maksan 30,5 % veroa palkastani ja teen sen mielelläni jos se menisi tämän yhteiskunnan hyväksi. Tämä aivan käsittämätön pohjaton kuilu koko maahanmuuttajien rahoittaminen... rahaa menee ja mistään ei tule, rahat on kohta käytetty mennään Kreikan perässä, onhan se nähty millainen kuilu se on ja taas pitäs kohta rahoittaa. Loppuu voimavarat rahoittaa.

      • rsjp

        Työnteon lopettaminen tämän ongelman ratkaiseekin. Itse maksan vähän enemmän veroja ja olisin valmis maksamaan lisää, jotta saataisiin pakolaisstatuksen saaneiden kotouttaminen hyvin hoidettua ja sitä kautta heidät tuottavaan työhön. Nyt sitten jään odottelemaan seuraavaa vouhkaamista elintasopakolaisista.


    • vastauksiamulle

      Minun ongelmani ratkeaa sillä kun lopettaisi veronmaksamisen. Minä en halua rahoittaa pakolaisia ja piste. Rasistiksi on turha haukkua koska en ole sellainen.käyn kiinalaisessa syömässä ja se ruoka on lempiruokaani. Minulla on irakilainen työkaveri. Hän anoi maahantuloonsa työluvan, sai ja sitä kautta sai suomen kansalaisuuden. Tarkoitan tällä että ensin selvät hyvät perusteet tulla ja sitten vasta. Voin sanoa että kun mennään esim. 5 vuotta eteenpäin, niin epäilempä että näistä tulijoista on vain murto-osa työllistetty, enkä tarkoita pelkästään Jämsään tulevia. Tänään tuli uutisissa että Somalian mogadishussa on rauhallista, sen maan omat kansalaisethan voisi siis kotiuttaa. Ei tästä suosta oikeasti rsjp selvitä, arkkuun on jo lyöty viimeinen naula.

      • rsjp

        Rasistiksi en hauku enkä ole haukkunut ketään.


      • pakkasaamu

        olipa outo kommentti!


      • rsjp
        pakkasaamu kirjoitti:

        olipa outo kommentti!

        Luitko tuon edellisen kommentin, siinä pyydettiin ettei häntä haukuttaisi rasistiksi. Kommenttini koski sitä.


    • Milikes

      Otetaan lisää näitä mamuja tänne,saadaan suomalainen juntti kulttuuri kuntoon
      kun alkuperäis väestö ja mamu saa jälkeläisiä. Niin ja sitten saadaan suomi fudis nousuun kun on mamuja paljon.Ai niin ja sitten saadaan myöskin liian kalliit
      alkuperäis työväestö vaihdettua halpaan tuonti työ voimaan. Sitten saadaan uusi uskonto ja ehkä siinä sivussa joku öljysheikkikin.Paljon hyviä juttuja vai mitä.
      Sitten ne huonot Jääkiekko kokee inflaatioo kun mamut ei osaa luistella
      Räsymatot on historiaa ja sitten tulee pakko pitää kommandopipoa ja pyyhettä päässä Ilta rukoilu on paha ja kuukauden paasto voi ottaa koville. Niin ja sitten on toi paratiisi kun siellä on noita neitsyitä niin mites sitä kerkiää kaikkien kanssa olemaan.

    • Hyvästihyvästi

      Non nih. Nyt se sitten alkaa. Nostakaa liput salkoon Auvilassa ja vähän muuallakin, viimeisen rauhallisen viikonlopun kunniaksi ja muistoksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe