Osakkeenomistaja Berner osakkeenomistajan asialla

tuntemattomatsotilaat

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myydään-kiskoja

      Minun mielestäni vaikkapa tuon 30 vuotta suljettuna olleen Hanko-Hyvinkää rataosuuden saa myydä kelle tahansa ulkomaiselle miljardöörille. Kuka vaan, joka tulee sinne junaliikennettä hoitamaan.

      Samanlaista asiaahan Berner on ehdottanut muuallakin Suomessa. Ne ratalinjat joita VR ei saa möhköorganisaatiollaan kannattamaan, niin niitä tarjotaan yksityisille.

      Saas nähdä kelpaako ne kellekään. Mutta ainakaan SDP:n ei siitä kannata kiukutella, että nyt ollaan Pendolino-linjat myymässä venäläisilel tai kiinalaisille. Ei niitä minnekään olla myymässä, mutta kun ei Antti Rinne ja Heinäluoma yhtään mitään muuta sössötettävää enää Eduskunnassa keksi.

      • Herbert_H

        Niinpä, ostihan se tunnettu kokoomuksen valtiosihteerikin miljardeilla puhdasta saksalaista ilmaa ja onhan tällä Bernerillä jo sitä veroparatiisikokemusta niin että kai me tällä kerralla sitten luotamme häneen, tuolla Itä-Suomessakin ne äänestäjät NIIN rakastavat tätä rouvaa että Kepun piirisihteerit ovat ihan helisemässä..


      • Kokoomus-jaOP-heinonen

        Kokoomuksen Olli-Pekka Heinonen on tosiaan epäonnistunut saksalaisen ilman oston mahdollistanut poliittinen tunari. Antoi Soneran Relanderille vapaat kädet ostaa Saksasta ilmaa, ja vielä vaan lisää ilmaa.

        Telkkarissa Heinonen vielä lupasi Soneran osakkeenomistajille, että nyt tuonne sijoitettu markka tulee eurona takaisin. Hah! Koko korttitalo romahti!! Toinen kokoomuksen säheltäjä Kimmo Sasi lahjoitti Soneran pilkkahinnalla Ruotsiin.

        Onneksi söheltäjä-Sasi tipahti Eduskunnasta pois. Mutta Heinonen siellä keekoilee edelleen valtiosihteerinä jossain ministeriössä. Heinosen Soneran jäljiltä palava perse pelastettiin sillä että mies siirrettiin 8 v. ajaksi YLE:lle varta vasten perustettuun Johtajanvirkaan. Sai OP siellä jäähdytellä palavia kalsareitansa.

        Kokoomus on armottoman huono missään talousasioissa. Olisiko tuo Kepun Berner yhtään paremmalla järjellä varustettu? Sopii ainakin toivoa sitä.


      • Berner oli jo sopinut Kokoomuksen kanssa kansanedustajehdokkuudesta, mutta gallupien käännyttyä kääntyi myös hänen suuntansa kohti Kepua, joka lupasi tästä hänelle palkkioksi ministerinviran. Sieltä hänelle avautuu tilaisuus edesauttaa omaa bisneslogiikkaansa, joka perustuu lisäksi veroparatiisien hyödyntämiseen. Hallintoneuvoston puheenjohtajuus tulevassa yksityisessä raideliikennettä korvaavassa yhtiössä sidottuna vuosittain juokseviin osinkoihin on hyvä bisnes.


      • Menetetty-Hjallis

        Miksei Kokoomus luvannut Hjallikslle yhtään mitään? Olisihan Kokoomuskin voinut nyt jo junailla Hjallikselle vaikka millaisia diilejä, ja Hjallis tilittää voitoista 18% siivun Kokoomuksen tilille. Näin on tehty vuosikymmeniä, Espoonkin valtuustotason kokoomuslaisten kesken. Osa omaan fickaan ja siivu puoluejärjestön kassaan.

        Nyt monenlaiseen kykenevä Hjallis makaa tyhjän panttina, taviksena rivikansanedustajana 4 vuotta.

        Sen sijaan Bernerin Anne tienaa miljoonia Kepun vaalikassan hyväksi. Jotenkin Subbi ei oikein hiffaa näitä asioita, ei tajua. Pelottavinta on että käpykaarin tasoinen talousmies Stubb on meillä valtiovarainminisiterinä. Ei saa mitään aikaiseksi.


    • kas.näin.heiluu.takki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe