Poliisi ja maahanmuuttajat

poliisin.luotettavuus

Rikollisuuden suojelu

"Toimin viisi viimeistä vuotta ennen kansanedustajaksi valintaa Helsingin poliisin operatiivisenä yleisjohtajana. Maahanmuuttajataustaisten nuorten jengiytyminen, heidän harjoittamansa rasistinen väkivalta ja aiheen sensuroinnin aiheuttama turhauma olivat suurimpia yksittäisiä syitä, jotka saivat minut turhautumaan ja lähtemään mukaan politiikkaan.

Jo tuolloin maahanmuuttajajengien kantaväestöön kohdistamat hyvin raa’at pahoinpitelyt olivat arkipäivää. Niistä piti kuitenkin tiedotusohjeen mukaan puhua vain tavallisina väkivaltarikoksina ja erityispiirteet piilottaen, koska tekijät kuuluivat vähemmistöön. Kantaväestöön kuuluvien rasistisista rikoksista olisi sen sijaan saanut ja pitänytkin erikseen tiedottaa. Sellaisia ei Helsingissä kuitenkaan juuri ilmennyt."

http://tompackalen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/177481-epaonnistuneen-maahanmuuttopolitiikan-hedelmat-alkavat-kypsya

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neitiABC

      Seppo Varjus kirjoittaa niin tiedostavasti ja vakavasti edessä olevista ongelmista uuden tilanteen edessä että pitäisi tiedostaminen siirtyä myös musta-tuntuu vouhottajillekin.
      Unelmamarsseja ei nyt samalla innolla järjestetä kuin heinäkuussa.

      • hyvääpäivänjatkoa

        Erikoista että Suomen poliisi priorisoi suurimmaksi kansalliseksi turvallisuusuhkaksi valkoisen paperitötteröpäisen mopopojan lakana päällä.

        MTV Uutisten mukaan yksistään Helsingin poliisille on lyhyen ajan sisällä tullut rikostutkintaan pahoinpitelyitä, näpistyksiä, laittomia uhkauksia, taskuvarkauksia ja seksuaalista häirintää, joka on kohdistunut teinityttöihin.

        Lähes kaikissa tapauksissa rikoksista epäillään Suomeen turvapaikanhakijoina tulleita irakilaismiehiä.

        Helsingin poliisilaitokselta vahvistetaan tieto MTV Uutisille. Poliisin tietoon on tullut Helsingin vastaanottokeskuksissa tapahtuneita pahoinpitelyitä, mutta myös muun typpistä rikollisuutta.

        – Näitä kyseisiä rikoksia on nyt alkanut ilmetä kasvavassa määrin. Turvapaikanhakijoiden keskinäiset nahistelut ja heidän aiheuttamansa rikollisuus tulevat vain lisääntymään. Uhkakuvia pitäisi ymmärtää paremmin. Tämä on ollut sinisilmäistä ja käsittämättömän huolestuttavaa, nimetön poliisilähde kertoo MTV Uutisille.

        MTV Uutisten mukaan poliisilähteet sanovat, että vain murto-osa turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista on tullut pintaan.


    • kestokyky

      Erikoista että poliisikin on valinnut salailun ja kaunistelun ulkomaalaistaustaisten rikollisuudessa. Ainakin Amerikan uutisissa puhutaan selkeästi "mustista ja valkoisista" , samaa kieltä käyttävät myös USA:n poliisit.
      Se on valitettavaa että Suomen poliisi on äärikyvyn rajoilla kun jatkuvana virtana saapuu hallitsemattomasti Suomeen avointen rajojemme kauttaa 500-700 "partaista lasta" päivittäin. Niiden käsittely on rankkaa ja ylityötunteja ei lasketa.

      Se on huono asia jos kansalaisten luottamus poliisiin murenee.

    • tärkeä-kysymys

      Minkälaisen riski- ja uhka-analyysin poliisi on tehnyt maahanmuuttajista?

      • 19-15

        Uhkakuvat salataan ja valehdellaan, ettei niitä ole havaittu. Suomeen saapuu tämän vuoden kuluessa n. 50.000 nuorta miestä, jotka näyttävät siviilipukuisilta sotilailta, eikä se aiheuta mitään uhkakuvaa. Ehkä ensi vuonna jo 100.000. Kukaan ei inahda, ei hallituksessa, ei oppositiossa.


    • kusessa-ollaan

      #Euroopan suunnitelmat pakolaiskriisin hillitsemiseksi ovat toimimattomia, sanoo Maahanmuuttoviraston tulosalueen johtaja Matti Heinonen.

      ”Eurooppa on kuin turkkilainen basaari, jossa jokainen maa tekee turvapaikkapäätöksiä täysin laidasta laitaan. Yksi maa antaa lähes kaikille tietyltä alueelta saapuvalle henkilölle oleskeluluvan, kun taas naapurimaa ei anna lupaa kenellekään samalta alueelta saapuvalle”, Heinonen sanoo.

      Heinosen mukaan taakanjako aiheuttaa pikemminkin sekasortoa. Se tulee aiheuttamaan valtavan byrokratian, jolla joudutaan selvittelemään sitä, mikä valtio loppujen lopuksi vastaa kenestäkin jonnekin muualle siirtyneestä henkilöstä.

      Euroopassa on miljoonia ihmisiä laittomasti. Reilun 100 000 ihmisen siirtely paikasta toiseen ei auta mitään, koska he joka tapauksessa liikkuvat minne haluavat.

      ”Meillä on sisärajaton Eurooppa.”#

    • totuudessapysyminen

      Totuudessa pysyminen (islamilaiset turvapaikanhakijat)
      Koraani kehottaa olemaan valehtelematta toisille muslimeille. Olosuhteista riippuen muslimilla on lupa valehdella tai johtaa harhaan – varsinkin vääräuskoisia. Muslimilla on lupa olla kertomatta uskonsa kaikista puolista esimerkiksi säilyttääkseen henkensä, ja tähän perustuu shiamuslimien kehittämä taqiyya – oppi hyväksyttävästä valheesta pakottavassa tilanteessa.
      Muita poikkeuksia:
      Muhammadin mukaan sodankäynti on petosta, ja petos on tarpeellista.
      Hyvää tarkoittavat valheet eivät oikeastaan ole valheita.

    • SuojelkaaSUOMALAISIA

      Missä ne poliisit nyt oli kun suomalaisia pahoinpidellään?

      https://youtu.be/PBWMW4djPjA

      Miksei Suomen poliisi suojele suomalaisia?

      Miksi naamioituneet laittomat mielenosoittajat saavat vapaasti poliisin puuttumatta asiaan, käydä joukolla suomalaisten kimppuun?

      Suomalaisia RYÖSTETÄÄN ja PAHOINPIDELLÄÄN ja POTKITAAN VÄKIVALTAISESTI, kymmenien poliisien edessä eikä Suomen poliisi auta!?

      "Olin Tampereen mielenosoituksessa. Ja kuinka kävikään. Kuvasin vastamielenosoitusta kun joku naamioitunut henkilö alkoi tönimään minua ja puhumaam jotain englanniksi. Kohta joku varasti puhelimen kädestä takaani. Käännyin ympäri ja otim varasta kiinni yrittäessäni saada puhelimeni takaisin. Tällöin 5-10 naamioitua henkilöä alkoivat potkimaan ja hakkaamaan minua. Potkiminen jatkui vielä maassa. Itse en lyönyt tilanteessa ketään. Pääsin ylös ja kysyin puhelintani takaisin. Sitä ei tietysti löytynyt. Tämän jälkeen POLIISI tuli tönimään minua ja yritti näin provosoida. No en lähtenyt leikkiin mukaan. Yritin tehdä paikan päällä kahdelle eri partiolle rikosilmoitusta. Sitä ei otettu vastaan. Kävelin poliisilaitokselle päivystykseen tekemään rikosilmoitusta. Sitäkään ei otettu vastaan. Yritän ensi viikolla uudestaan. Tapahtuma tuli erään tutun videolle ja se on lähetetty Iltalehteen. Äitini soitti juuri että tapaus oli näkynyt telkkarissakin. Näinkö vihavasemmisto osoittaa mieltä, ryöstämällä puhelimen ja hakkaamalla aivovammaista ihmistä? "

      • Niimaar

        Ei se ole vihavasemmisto pelkästään kyllä vihaoikeisto on täysillä mukana jos haluut propagandaa, älä sotke asioita.


    • ainapoliisi

      Turha kantaa huolta poliiseista, mikäli on seurannut Ruotsin meininkejä hyökkää suvakit seuraavaksi poliisien kimppuun. Saa poliisit itse kokea mitä tarkoittaa itsensäpuolustaminen ilman kenenkään apua.

      Harmittaa että me ollaan maksettu niiden "koulutus" ja kiitokseksi siitä meille annetaan tv-ohjelma "Hei me leikitään poliisia" missä poliisisedät hurauttelee setvimään lavastettuja rikoksia...

      Ruotsin poliisi on askeleen edellä mutta kyllä Suomen poliisi seuraa kiltisti perässä.

      Ruotsalaiset poliisit ylpeilevät uusilla poliisiautoilla missä lukee isolla tekstillä "AINA".

      "Aina" on turkkilais-ruotsalaista slangia mikä tarkoittaa "peilitön" ja viittaa siihen että ruotsalainen poliisi ei tunne häpeää tai säädyllisyyttä eikä sen takia uskaltaisi koskaan katsoa peiliin.

      AINA on ruotsalaisen poliisin yritys olla kaveri maahanmuuttajien kanssa vaikka sana on erittäin alentava.

      Mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi perässä. Poliisit saavat syyttää vain ja ainoastaan itseään sitten kun tajuavat olevansa suvakkien ja mamujen tuhottava vihollinen.

      http://chromatism.net/current/images/aina.jpg

      Sen jälkeen poliisin on turha pillittää että olisi sittenkin pitänyt olla kaveri suomalaisten kanssa ;)

    • kestämätön-tilanne

      Hallitsemattomaan t-paikan hakijatulvaan n. 500-700 irakilaisen päivävauhtiin vaikuttaa suuresti Sipilän luoma suomikuva Irakissa ja Euroopassa.

      Sipilän viesti sisältää kutsun irakilaisille:

      - tervetuloa elätettäväksi (täyshoitoon) Suomeen irakilaiset partalapset (toimii käytännössä)

      - tervetuloa islam kultturiamme rikastuttamaan (tulijoista 95% muslimeita) --> islamisoituminen

      - tervetuloa Suomeen siellä päämisterikin antaa (ilmaiseksi?) asuntontonsa "pakolaisille"

      - me Suomen hallituksessa ja SPR:ssä otamme teidät KAIKKI irakilaiset vastaan avosylin ja innolla

      Tekeekö poliisi laitonta ylityötä kuulustellessaan turvapaikan hakijoita ja mennään sieltä mistä aita on matalin esitettävillä mallikysymyksillä ja turvapaikan hakijat tietävät miten pitää vastata?

    • turvaton

      Britanniassa jättitutkinta: Islamistien pelätään soluttautuneen kouluihin, sairaaloihin ja hallintoon
      Britannian pääministeri David Cameron on ilmoittanut aloittavansa mittavan selvitystyön islamistien epäillystä soluttautumisesta julkisen sektorin virkoihin.
      Cameronin mukaan Britanniassa aiotaan myös suorittaa uusi selvitys Sharia-lain soveltamisesta maassa. Lisäksi tiukennetaan kansalaisuuden myöntämiseen liittyviä sääntöjä.

    • buahaha

      Uskooko kukaan tosissaan että poliisi yhtäkkiä saisi maahanmuuttajat kuriin? Armeija ja poliisit on niiden omalla hyväksynnällä rampautettu. Kohta matut vetävät poliisien housut nilkkoihin ja jättävät ne joukkotutustumisen jälkeen yksin itkemään omaa häpeäänsä.

      Onneksi poliisi on jo oppinut miten ollaan hiirenhiljaa asioista, en usko että yksikään poliisi haluaa tuoda oman kokemuksensa julkisuuteen. Onneksi Ruotsissa on jo alettu pystyttämään miehille tarkoitettuja raiskausklinikoita. Voivat matkustaa sinne jos alkaa ihan hirvittävästi ahistamaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe