Irakilaiset perustavat solun Suomeen

sotarikollisetoy

Kun irakilaisilta evätään oleskelulupa suomeen jää osa noin muutama tuhat terrorisoimaan suomen yhteiskuntaa, pommeilla, ja muilla terrori-iskuilla mitä olemme saaneet TVstä katsella muissa maissa. Suomi ei ole enää entisensä. ISIS on tullut jäädäkseen. Syylliset vastuuseen kyseisestä leväperäisestä rajojen ja kansan turvallisuuden laiminlyönnistä. Suomi joutuu ottamaan puolustusvoimat käyttöön taistellessa ISIS terroristeja vastaan. Kuolleita ei ehditä laskemaan. Sotaveteraanien kova työ on tuhottu EUn toimesta. Suomi joutuu myös pyytämään apua Putinilta ISIS järjestön tuhoamiseen Suomen maaperällä. USA ja NaTO ei siihen pysty, koska emme ole edes NaTon jäseniä.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rotu-realisti

      Lähe matu kotiis siitä, suomella ei rahat riitä. Naiset pelkää, lapset itkee. Millä helvetillä teidät täältä kitkee. Joukkopako massatuho. Olkoon teidän osananne. Jos vain tänne loisimaan jäätte. Teidän täytyy paluu majaan tehdä, viedä tieto että vammonne on taistellut ja urhee. Ette tiedä mikä kiitos teitä oottaa, selkään saatte sen ne tekee. Eikä siinä auta tänne paluu. Itkekään nyt partalapset. Maksettu on oppirahat, ne oli aika pahat.

    • juurisekin

      Rikkaat naapurimaat ei näitä huoli tietävät millaisia ne on. Autamme heikkoja jotka tarvitsee apua kipeimmin lapset ja naiset siis. Näitä jotka heti mölyämässä kaduillamme ei huoli rikkaat naapurimaat eikö tämä jo ala mahtuun päihin, että eivät ole pakolaisia vaan elintasohuijareita.

    • Aboriginaali

      UUTISET
      POLITIIKKA
      Politiikka 3.11.2015 klo 15:36 | päivitetty 3.11.2015 klo 16:10
      Ministeri vahvistaa: Turvapaikanhakijoissa Isis-taistelijoita
      Sisäministeri Petteri Orpon mukaan suurin syy suojelupoliisin tekemää uhka-arvion nostoon on kantasuomalaisten ja turvapaikanhakijoiden väliset konfliktit. Äärijärjestöt, kuten Suomen vastarintaliike, ovat poliisin korostuneessa tarkkailussa.


      Petteri Orpo
      Petteri Orpo eduskunnassa Helsingissä tiistaina. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
      Suomen turvapaikanhakijoissa on Isisin joukoissa taistelleita henkilöitä, toteaa sisäministeri Petteri Orpo (kok.). He ovat parhaillaan Suomessa.

      – Näin on. Turvallisuusviranomaisilla on tiedossa, että turvapaikanhakijoiden joukossa on joitakin sellaisia, jotka ovat osallistuneet terrorismijärjestöjen toimintaan, Orpo vahvistaa.

      Orpon mukaan Isisin joukkojen kanssa tekemisissä olleiksi epäiltyjä on muutamia. Tarkkaa tietoa määrästä ei ole. Suojelupoliisi kertoi tiistaina seuraavansa niin sanottuina kohdehenkilönä kolmea sataa Suomessa olevaa ihmistä, joilla saattaa olla kytköksiä tai tietoa taistelijaryhmistä.

      – Ei voi sanoa, että meillä on 300 terroristia Suomessa. Suomesta on lähtenyt noin 70 vierastaistelijaa muun muassa Isisin riveihin, ja heistä parikymmentä on palannut Suomeen. Sen lisäksi on joitakin tapauksia turvapaikanhakijoiden joukossa, joilta on löytynyt viitteitä tai kytköksiä siitä, että ovat he osallistuneet terroristiseen toimintaan, Orpo sanoo.

      Tieto mahdollisista Isis-kytköksistä tarkentuu tai poissuljetaan sitä mukaa, kun turvapaikkaprosessit etenevät. Jos epäily vahvistuu, hakijat palautetaan.

      – Jokainen käsitellään yksillöllisesti. Kun aikanaan turvapaikkahakemuksia käsitellään, tilanne tulee tutkituksi. Jos pystytään näyttämään, että on osallistunut terroristiseen toimintaan, turvapaikkaa ei irtoa, Orpo kertoo.

      Kantasuomalaiset pahin turvauhka

      Konkreettisimpana turvallisuusuhkana Orpo pitää kantasuomalaisten maahanmuuton vastustajien hyökkäyksiä ja väkivaltaisuuksia turvapaikanhakijoiden kanssa. Turvapaikanhakijoihin kohdistuneiden iskujen ehkäisemiseksi poliisin toimintaa on tehostettu vastaanottopaikkakunnilla.

      – Suomalaiset äärijärjestöt ovat aktivoituneet vastustamaan maahamuuttoa, mikä on näkyvin ja konkreettisin turvallisuusuhka.

      Suojelupoliisi nimesi kansallisessa uhka-arviossaan yhden ryhmän yhteyksistä väkivaltaisuuksiin: Suomen vastarintaliikkeen.

      – He ovat selkeästi aktivoituneet maahanmuuton vastustamisessa, ja ovat poliisin tarkkailussa, jotta pystytään ehkäisemään mahdolliset häiriöt, Orpo kertoi.
      -----------------------------------------------

    • 565656hfhf

      ISIS ei ole ainoa uhka. Suomessa on vielä enemmän muiden terroristijärjestöjen sotilaita, jotka ajavat Euroopan kalifaattia ja islamilaistamista. AL Abbas, Hisbollah yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe