Mitä Taivaassa voi tehdä?

HaluankoTaivaaseen

Mitä Taivaassa voisi tehdä sitten kun sinne on päässyt? Entä jos siellä ei ole sellaista kun on toivonut, niin jos sitä ei kestä, voisiko tehdä itsemurhan, että ei tarvitse siellä kitua koko ikuisuutta? Vai voiko Jumalalta pyytää päästä pois tai että Jumala tappaisi niin että sieltä pääsisi pois?

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omalehmä

      Eiköhän 'taivas' ole pikemminkin olotila kuin paikka, jossa jotakin voi tehdä.

      • rutistaja

        Eiköhän sinne vessaan olisi kiire, kun on pitkän ja pitkän matkan taivaltanut, niin kyllä kai sinne on kiire jätöksensä pudottamaan, ja sitgten nukkumaan univelat pois!!


      • EILOPUMUUTENOLLENKAAN

        Pyytäkää ja toivokaa mieluummin koko maapallon ja maailmankaikkeuden hyväksi ja tähden, että Jeesukset nyt ottavat Vastuun ja Vallan, jotta Jumala (alhainen seksipervoPETO) saataisiin kokonaan olemasta, että EI voisi luoda sellaista taivastakaan, eikä tällaista tänne maailmaan (jota ollut vuodesta 2009 lähtien, näkyjä). Olen todistettavasti nähnyt ikävä kyllä itsekin, miten Jumala siellä niitä kuolleita omaisiamme ja muita niitä ihmisolentoja (mm. ISIKSen polttama jordanialainen pilotti ja Kenji) on häväistyksellä häpäisty, Jumalan huoran asemaan laitettu, vaikka he eivät olleet mitään sellaista tehneetkään, mitä olisivat tollaista muka ansainneet saada osakseen. ikävä kyllä olen nähnyt mikä seksipervohäpäisyRAISKAUStaivas se on ollut viim. vuoden aikana.

        Pyytäkää ja vaatikaa Jeesusten nyt ottaa Valta ja Vastuu, jolla tulevat Jumalan vaatimaan kuolemaan kokonaan olemasta. Vain sillä tavoin kaikki me pääseme ansaitusti sinne oikeanlaiseen taivaaseen, jossa ei ole itkua, ei häpäisyä, ei hävetä mikään, vaan saamme jokainen olla turvassa siellä, hyvillä mielin, ja voisimme muutenkin olemukseltamme ja olotiloiltamme erittäin hyvin. Taivaan pitää olla levon ja hengähdyksen (pitkä kuin ikuinen) tauon paikka, eikä siellä saa satuttaa tai loukata ketään. Jumala pois kokonaan olemasta, pyytäkää ja vaatikaa Jeesuksia nyt käskemään se Jumala pois, ja meille ihmisille ja vaikkapa Jeesuksillekin sitten jotain vast.

        Tsemppiä sulle, aloittaja, älä pelkää, älä itke, kyllä se Jumala saadaan täältä maapallolta ja taivaistakin vielä pois, vekka kokonaan, jotta me ihan jokainen muu päästään vihdoinkin lepoon, tämän kaiken härdellisirkuksen jälkeen. sullekin yritetään parasta, rukouksin ja vaatimuksin. Älä huoli.


    • Hei!

      "Taivas" on itse asiassa vain määräaikainen olotila joka kestää tuhatvuotiskauden.
      Tuhatvuotiskausi ei tarvitse olla eikä eikä ilmeisesti olekaan kirjaimellinen 360x1000 aika, vaan Ilmestyskirjan luvut ovat vertauskuvallisia kaikki.
      Ilm 20 luku. Luku on selvää tekstiä ilman liikoja vertauskuvia, eli ymmärrettävissä jokaiselle.

      Uusi maa- uusi paratiisi -uudesti luotu paratiisi on se olotila missä sen palkan saaneet viettävät aikansa jolle ei loppua tule.
      Kyllä siellä mukavaa ja ihanaa puuhaa on. Hakalaa määritellä tarkemmin sillä on vain muutama vertauskuvallinen ilmaisu uuden maan ihanuukista.

      Ihmisellä saattaa olla ja ilmeisesti on kuitenkin mahdollisuus tehdä matkoja avaruudessa planeetoilla nk. enkeleilläkin.

      Usein Raamatussa puhutaan taivaasta siinä merkityksessä että taivas on Jumalan ja enkeleiden asuinsija. (Matt 3:17, 5:12, 6:1, 13:11, Mark 10:21, Luuk 6:23, 2 Kor 5:1, 12:2, Hebr 3:1, 6:4, 8:1-5, 9:23, 12:22,25, Fil 3:10, Ps 76:9, 103:19, 139:8, Srn 5:1, 5 Moos 10:14, 26:15, 28:12, Neh 1:4-5, Dan 4:34, 5:23, Jer 23:24, Jes 66:1, 1 Piet 1:4)

      "Ylöstempaaminen;"
      Kun Jeesus tulee, elossa olevat pyhät saavat samankaltaisen hengellisen ylösnousemusruumiin kuin Kristuksellakin on. Heidät temmataan Herraa vastaan. > 1 Tess 4:13-18, 1 Kor 15: 42-54.
      Haudoissaan nukkuvat pyhät nousevat ylös taivaaseen. > Ilm 20:6, Joh 5:28-29, 1 Kor 15:22-23. Fil 3:21.

      Pyhät toimivat pappeina taivaassa Kristuksen kanssa tuhannen vuoden ajan. >Ilm 20:4, 2:11.
      Taivas on pyhien asuinsija tuhatvuotiskauden ajan. (Ilm 20:1-6)
      Tuomion ylösnousemus tapahtuu myöhemmin, (Ilm 20:5-6, 11-15) kun kahden ylösnousemuksen välillä on aikaa kulunut 1000 vuotta. Jeesuskin opetti kahta ylösnousemusta; (Joh 5:28-29, Apt 24:15)

      Pelastettujen tuleva pysyvä koti:
      Me ihmiset surkuttelemme maailman menoa, mutta maapallon tulevaisuus onkin kuitenkin varsin ruusuinen. Uusi maa on luvattu kaikille autuaille vanhurskaille jotka ovat voittaneet. Matt 5:5, Ilm 3:21
      Synnin kukistumisen jälkeen luodaan maa josta kaikki synnin jäljet ovat poissa! > Ilm 21-22, Jes 65:17-25
      Kaikki pahuus loppuu Ilm 20 luvun tapahtumissa. Jumala odottaa jokaisen ratkaisua ensin. >2 Piet 3:9
      Jumala on luvannut ihmisille uuden taivaan ja uuden vanhurskaan maan. >2 Piet 3:9-13

      Ilmestyskirjan 21-22 luvut kuvailevat vertauskuvin uutta maata.

      Koko maa tulee kauniiksi ja hedelmälliseksi. (Jes 35:1-10) Kukaan ei tule riistetyksi, kun kaikki nauttivat oman työnsä tuloksista. Poissa on kaikki suru, kärsimys, sairaus, tuska ja kuolema. Syntiä ei ikuisteta, vaan kaikki synnin muistotkin hävitetään. (Ilm 21:4) Eläimetkin saavat uuden luonteen. (Jes 11:6-10, 65:25) Jumalan luomistekojen muisto säilytetään uudessa maassakin ja luomistekoja juhlitaan viikottain sielläkin. (Jes 66:22-23, 1 Moos 2:2-3)

      Uudessa maassa jokainen saa laulaa samaa ylistyslaulua opetuslasten, Mooseksen, Paavalin, Danielin ja kaikkien muidenkin pyhien kanssa! (Ilm 14:3, 15:3, 5:9)

      Jumala lupasi profeetta Jeremialle ettei hävitä maapalloa.;
      ”Sillä näin sanoo Herra: Koko maa tulee autioksi,vaikka minä en siitä peräti loppua tee.”
      (Jer 4:27: VKR/1938)
      Maan autioituminen on tuhannen vuoden aika. (Ilm 20:1-10)


      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

    • Dewolf

      Miten ihmeessä voidaan käyttää analyyttiseksi naamioidun vastauksen pohjana kirjaa, jota eri paavit ja kirkolliskokoukset ovat poliittisten tarkoitusperiensä vuoksi muokanneet useita kertoja. Ja jonka periatteet kuvaavat jonkun paimentolaisheimon toilailuja muutama tuhatta vuotta sitten ja sitä maailmankuvaa joka heillä silloin oli.

      On tää uskomatonta taikauskoa vielä tällaisessa sivistyneessä ja muka koulutuksellaan ylpeilevässä maassa.

      • pyhpyh

        Puhut täyttä potaskaa ja valhetta. Raamattu on Jumalan sanaa. Piste.


      • "Pyhpyh", väittää, että raamattu on jumalan sanaa, niinhän pyhpyhhinkin sana on pyhpyhin sanaa eikö niin? Ja sinä edustat tottakai sanoillasi oppisimukaista "Jumalaasi", jos kerran sinut on kasvatettu tietty adventismi-oppijärjestelmä johtotähtenä, ja silloin kysymyksessä on sinun adventismi "Jumalalta" peritty ominaisuus puhua "Jumalasi" eduksi, eikö niin? Olen törmännyt liian usein sinun adventismi-jumalaasi hirveänä tyrannina ja panettelijana, kiduttajana ja itsekkäänä julmurina! kerroppa nyt kuinka hänen kanssaan viihtyisi sellainen ihminen, jolla on siveellinen ja ystävällinen lämmin vuorovaikutus toisten ihmisten kanssa, jossa hänen siveelliset ja kauniit luonteen piirteensä tulevat esiin jokapäiväisessä elämän käytännössä? Mutta sinun "Jumalasi" vallan himoon meidän sittenkin tulisi alistua ja palvella niitä kauhistuksia jota sinä maalaat jumalastasi"?


      • 1Yksinkertainen

        On äärimmäisen helppo tarkistaa onko Raamattua muokattu. Ota käsikirjoitus ajalta ennen paaveja ja kirkolliskokouksia, vertaa sitä kirjoituksiin jotka on kopioitu paavien ja kirkolliskokousten jälkeen ja etsi kohta jota on muutettu. Hyvin yksinkertaista, ja myöskin toteutettu. Jopa sekulaariset tutkijat ovat joutuneet myöntämään - ja tähän joukkoon kuuluu tutkijoita jotka ovat kaikkea muuta kuin myötämielisiä kristinuskoa kohtaan ja joilla olisi järkeenkäypä syy haluta asian olevan toisin - että Uusi Testamentti on antiikin parhaiten säilynyt käsikirjoitus yli viidellätuhannella kopiolla joiden sisältö on 99,5% sama. Perspektiiviä antamaan toiseksi parhaiten säilynyt antiikin teksti on Homeroksen Iliad josta on löytynyt vajaat 600 kopiota, sisältö 95% sama.

        "Raamattu on kirjoitettu uudelleen kerta toisensa jälkeen" on New Age -sukupolvelle syötetty ajatus joka ei kestä lähempää akateemista tarkastelua. Samaa sarjaa ovat "Jeesusta ei koskaan ollut olemassa" ja "Jeesus on kopio Horuksesta ja sadasta muusta jumalasta". Uppoaa kuin kuuma veitsi voihin jokaiseen jolla on jotain kristinuskoa vastaan ja joka ei tarkista väitteiden todenperäisyyttä vaan luottaa siihen että koska joku niin sanoi ja sana alkoi levitä, niin se on varmasti totuus. Aatteen taustalta löytyy Teosofisen Seuran perustanut Helena Blavatsky ja sitä ovat kylväneet eteenpäin mm. New Age -gurut Acharya S ja Jordan Maxwell, joista ainakin jälkimmäinen on avoimesti ilmaissut ilhailevansa Blavatskya.

        Kristinuskoon ei voi luottaa mutta New Ageen voi? Lähdekritiikki kannattaa molempiin suuntiin.


      • 1Yksinkertainen kirjoitti:

        On äärimmäisen helppo tarkistaa onko Raamattua muokattu. Ota käsikirjoitus ajalta ennen paaveja ja kirkolliskokouksia, vertaa sitä kirjoituksiin jotka on kopioitu paavien ja kirkolliskokousten jälkeen ja etsi kohta jota on muutettu. Hyvin yksinkertaista, ja myöskin toteutettu. Jopa sekulaariset tutkijat ovat joutuneet myöntämään - ja tähän joukkoon kuuluu tutkijoita jotka ovat kaikkea muuta kuin myötämielisiä kristinuskoa kohtaan ja joilla olisi järkeenkäypä syy haluta asian olevan toisin - että Uusi Testamentti on antiikin parhaiten säilynyt käsikirjoitus yli viidellätuhannella kopiolla joiden sisältö on 99,5% sama. Perspektiiviä antamaan toiseksi parhaiten säilynyt antiikin teksti on Homeroksen Iliad josta on löytynyt vajaat 600 kopiota, sisältö 95% sama.

        "Raamattu on kirjoitettu uudelleen kerta toisensa jälkeen" on New Age -sukupolvelle syötetty ajatus joka ei kestä lähempää akateemista tarkastelua. Samaa sarjaa ovat "Jeesusta ei koskaan ollut olemassa" ja "Jeesus on kopio Horuksesta ja sadasta muusta jumalasta". Uppoaa kuin kuuma veitsi voihin jokaiseen jolla on jotain kristinuskoa vastaan ja joka ei tarkista väitteiden todenperäisyyttä vaan luottaa siihen että koska joku niin sanoi ja sana alkoi levitä, niin se on varmasti totuus. Aatteen taustalta löytyy Teosofisen Seuran perustanut Helena Blavatsky ja sitä ovat kylväneet eteenpäin mm. New Age -gurut Acharya S ja Jordan Maxwell, joista ainakin jälkimmäinen on avoimesti ilmaissut ilhailevansa Blavatskya.

        Kristinuskoon ei voi luottaa mutta New Ageen voi? Lähdekritiikki kannattaa molempiin suuntiin.

        >>> että Uusi Testamentti on antiikin parhaiten säilynyt käsikirjoitus yli viidellätuhannella kopiolla joiden sisältö on 99,5% sama. >>

        Mitä merkitystä tuolla on? Muuttuko se beduiienin höpinä todeksi sillä, että sitä on osattu kopioda eteenpäin?

        Jos minä alan nyt kopioida Harry Potterista käsin ja teen siitä 5000 kopiota, jotka poikkeavat toisistaan vain 0.5 prosenttia, niin onko Harry Potterin tarinat sen jälkeen totta ja faktaa ja oikeasti tapahtuneet?

        Yhtä paljon raamatun tarinoita muuttaa todeksi se, että sitä on osattu kopioida.

        >>> Samaa sarjaa ovat "Jeesusta ei koskaan ollut olemassa" >>

        Siitä lienee varmuus, että Jeesus lienee ollut olemassa. On todennäköisempää, että Jeesus on ehkä ollut olemassa, kuin se, että Jeesusta ei ehkä ole ollut olemassa.

        Ainoa ongelma tässä on vain se, että Jeesuksesta ei ole edes yhtä ainoaa virkettä ajalta, jolloin Jeesus eli, eli mistään sen ajan säilyneistä merkinnöistä ei löydy sanaakaan Jeesuksesta, vaan kaikki merkinnät ovat vuosikymmeniä Jeesuksen mahdollisen kuoleman jälkeen.

        Ensimmäiset maininnat Jeesuksesta ei-kristillisestä materiaalista ovat vasta vuodelta (noin) 73 (ara Bar-Serapion) ja Titus Flavius Josephusksen maininta vuodelta 93.

        Joten jos hän eli oikeasti, mikä on todennäköistä, ei hän mikään kovin merkittävä hemmo alueella ollut, vaan hän taisi saada maineensa vasta vuosikymmeniä kuolemansa jälkeen seuraajiltaan, jotka alkoivat luoda uutta uskontoa, eli juutalaisuudesta irtaantunutta lahkoa, kristinuskoa.

        >>> Jeesus on kopio Horuksesta ja sadasta muusta jumalasta >>

        Kristinusko ei ole suora kopio mistään aikaisemmasta uskonnosta, mutta jos kristinuskoa kriittisesti tarkastelee, niin eipä siinä kyllä juuri mitään omaperäistä ole, jota ei jossain muodossa olisi ollut jo muissa varhaisemmissa uskonnoissa.


      • 1Yksinkertainen
        bushmanni kirjoitti:

        >>> että Uusi Testamentti on antiikin parhaiten säilynyt käsikirjoitus yli viidellätuhannella kopiolla joiden sisältö on 99,5% sama. >>

        Mitä merkitystä tuolla on? Muuttuko se beduiienin höpinä todeksi sillä, että sitä on osattu kopioda eteenpäin?

        Jos minä alan nyt kopioida Harry Potterista käsin ja teen siitä 5000 kopiota, jotka poikkeavat toisistaan vain 0.5 prosenttia, niin onko Harry Potterin tarinat sen jälkeen totta ja faktaa ja oikeasti tapahtuneet?

        Yhtä paljon raamatun tarinoita muuttaa todeksi se, että sitä on osattu kopioida.

        >>> Samaa sarjaa ovat "Jeesusta ei koskaan ollut olemassa" >>

        Siitä lienee varmuus, että Jeesus lienee ollut olemassa. On todennäköisempää, että Jeesus on ehkä ollut olemassa, kuin se, että Jeesusta ei ehkä ole ollut olemassa.

        Ainoa ongelma tässä on vain se, että Jeesuksesta ei ole edes yhtä ainoaa virkettä ajalta, jolloin Jeesus eli, eli mistään sen ajan säilyneistä merkinnöistä ei löydy sanaakaan Jeesuksesta, vaan kaikki merkinnät ovat vuosikymmeniä Jeesuksen mahdollisen kuoleman jälkeen.

        Ensimmäiset maininnat Jeesuksesta ei-kristillisestä materiaalista ovat vasta vuodelta (noin) 73 (ara Bar-Serapion) ja Titus Flavius Josephusksen maininta vuodelta 93.

        Joten jos hän eli oikeasti, mikä on todennäköistä, ei hän mikään kovin merkittävä hemmo alueella ollut, vaan hän taisi saada maineensa vasta vuosikymmeniä kuolemansa jälkeen seuraajiltaan, jotka alkoivat luoda uutta uskontoa, eli juutalaisuudesta irtaantunutta lahkoa, kristinuskoa.

        >>> Jeesus on kopio Horuksesta ja sadasta muusta jumalasta >>

        Kristinusko ei ole suora kopio mistään aikaisemmasta uskonnosta, mutta jos kristinuskoa kriittisesti tarkastelee, niin eipä siinä kyllä juuri mitään omaperäistä ole, jota ei jossain muodossa olisi ollut jo muissa varhaisemmissa uskonnoissa.

        *Mitä merkitystä tuolla on? Muuttuko se beduiienin höpinä todeksi sillä, että sitä on osattu kopioda eteenpäin?*

        Väitinkö minä niin? Toinko minkäänlaista näkökantaa todenmukaisuudesta suuntaan tai toiseen edes esille? En. Korjasin kommentoijaa joka väitti että Raamattua on muokattu useita kertoja. Lue ennenkuin oletat.


    • Helpoimmalla ehkä pääset, jos et vain usko yhteenkään jumalaan, tonttuun, maahiseen, metsänhenkeen, merenneitoon, tai mihinkään ihmisen taikauskoisen mielen tuottamaan mielikuvitusystävään.

      Raamatussa ei paljoa taivaasta höpistä, mutta koska kyseessä on oikeudenmukaisen ja rakkaudellisen jumalan mielenliikkeistä kertova opus, niin siitä on kyllä juttua, että mitä vastustajille tapahtuu. No taikauskoa sekin, että eipä siitä sen enempää.

      Mutta ne muutamat pätkät, jotka taivaasta jotain kertovat, ovat sangen masentavia. Ne jakeet kertovat, että siellä palvotaan sitä mielenvikaista ja huomionkipeää jumalaa koko ikuisuus, sen ikuisuuden jokainen sekunti, silmänräpäys ja siinäpä se.

      Joten kysymyksesi on sangen aiheellinen, että jos se alkaa jossain mutkassa puulta maistua, niin miten sieltä voi karata kadotuksen puolelle, jossa on luultavasti paljon paremmat bileet.

      Jospa siellä jokin narunpätkä olisi jossain, johon voi itsensä vetäistä, jos alkaa palvontamenot tökkimään jossain vaiheessa sangen pitkää ikuisuutta. Tai sitten jos alkaakin palvomisen sijaan pilkata kyseistä heppua, niin eiköhän tuo aja saman asian.

      Joten jos sinne taivaaseen halajaa, fiksu tekee kyllä jo suunnitelman B, että jos se onkin samanlainen huijaus, kuin kaikki "utopistiset paratiisit" ovat olleet Neuvostoliitosta ja Pohjois-Koreasta alkaen, niin miten hel*etissä sieltä pääsee sitten pois. Fiksu varautuu kaikkeen, tyhmä odottaa jotain ja pettyy pahasti.

      • pyhpyh

        Sinulla ei ole mitään asiaa taivaaseen, joten voit tukkia saastaiset huulesi.


      • pyhpyh kirjoitti:

        Sinulla ei ole mitään asiaa taivaaseen, joten voit tukkia saastaiset huulesi.

        Ja ajattelitko sinä, että tietämättömien ja taikauskoisten beduiinien nuotiotarinat muuttuvat todeksi vain niihin uskomalla?

        Eiköhän me vietätä ikuisuus kuoleman jälkeen ihan samoissa maisemissa. Tai ainakin meidän atomimme viettävät, kun meistä aika jättää. Se on lohdullista, ei suinkaan taikauskoisten beduiienien sadut.


      • pyhpyh

        Valheesi eivät muuta mitään. Totuus on niin kuin Jumala on sen Raamatussa ilmoittanut. Lässytyksesi ei siihen vaikuta.


      • pyhpyh kirjoitti:

        Valheesi eivät muuta mitään. Totuus on niin kuin Jumala on sen Raamatussa ilmoittanut. Lässytyksesi ei siihen vaikuta.

        >>> Valheesi eivät muuta mitään. >>

        Mitkä valheet?

        >>> Totuus on niin kuin Jumala on sen Raamatussa ilmoittanut. >>

        No sitten sinä palvot valehtelevaa jumalaa, sillä hyvin monet asiat ovat päinvastoin kuin mitä valehteleva jumalasi on raamatussaan jupissut.

        >>> Lässytyksesi ei siihen vaikuta. >>

        Ainakaan sinuun näyttää vaikuttavan.


      • totuusontämä

        Jos nyt busman joutuisi vaikka vahingossa taivaan ilmapiiriin, niin ei hän pystyisi elämään millään siellä, se olisi hänelle samaa kuin syvänmerenkala vedettäisiin kuivalle maalle ei hänkään pystyisi elämään maalla hän tukehtuisi, samoin kävisi busmannille taivaan ilmapiiriissä hän kuolisi se olisi hänelle kaikki niin vierasta ettei hän pystyisi siellä elämään, joka täällä ei ole tuntenut sisimmässään taivaan iloa ja rauhaa ei hän nauttisi taivaan rauhasta ja ilosta taivaassakaan.


      • pyhpyh kirjoitti:

        Sinulla ei ole mitään asiaa taivaaseen, joten voit tukkia saastaiset huulesi.

        Minua ei koskaan lakkaa ihmetyttämästä tuo lähimmäisenrakkauden määrä, joka suorastaan paistaa läpi jumalharhaisten kommenteista.


      • totuusontämä kirjoitti:

        Jos nyt busman joutuisi vaikka vahingossa taivaan ilmapiiriin, niin ei hän pystyisi elämään millään siellä, se olisi hänelle samaa kuin syvänmerenkala vedettäisiin kuivalle maalle ei hänkään pystyisi elämään maalla hän tukehtuisi, samoin kävisi busmannille taivaan ilmapiiriissä hän kuolisi se olisi hänelle kaikki niin vierasta ettei hän pystyisi siellä elämään, joka täällä ei ole tuntenut sisimmässään taivaan iloa ja rauhaa ei hän nauttisi taivaan rauhasta ja ilosta taivaassakaan.

        >>> Jos nyt busman joutuisi vaikka vahingossa taivaan ilmapiiriin >>

        Minulla on kyllä aika vahva kutina siitä, että sinne ei päästä vahingossa, eikä edes siten, että uskoo pääsevänsä sinne. Fysiikka valottaa tätä sinullekin, jos vaivautuisit ottamaan asioista selvää.

        >>> samoin kävisi busmannille taivaan ilmapiiriissä hän kuolisi se olisi hänelle kaikki niin vierasta ettei hän pystyisi siellä elämään >>

        No jos nyt kuitenkin oletetaan hetki, että beduiinien nuotiotarinoissa on edes jotain totuuden siementä, niin sen perusteella Taivas on niin masentava paikka, että et sinne toivo pääseväsi itsekään, jos hieman asiaa vaivaudut pohtimaan.

        Sitten jos todellakin toivot sinne pääseväsi, niin suositan lukemaan ne raamatun harvat kuvailut taivaasta vielä pari kertaa uudestaan ja mielellään ajatuksen kanssa.

        >>> joka täällä ei ole tuntenut sisimmässään taivaan iloa ja rauhaa ei hän nauttisi taivaan rauhasta ja ilosta taivaassakaan. >>

        En kykene ymmärtämään, että miten se itsepetos syntyy, joka maalailee kuoleman jälkeisestä elämästä sellaista iloa ja rauhaa, jota uskovaiset sen hokevat olevan.

        Se ei tule olemaan iloa ja rauhaa, vaan se tulee olemaan huomionkipeän jumalan palvomista ikuisuuden jokainen silmänräpäyskin.

        Sitten on tietenkin toiveita tulevasta taivaasta, mutta ne toiveet eivät enää perustu raamattuun, vaan vain siihen, että ei haluta uskoa raamatun masentavan taivaskuvan olevan totta.


      • totuusontämä kirjoitti:

        Jos nyt busman joutuisi vaikka vahingossa taivaan ilmapiiriin, niin ei hän pystyisi elämään millään siellä, se olisi hänelle samaa kuin syvänmerenkala vedettäisiin kuivalle maalle ei hänkään pystyisi elämään maalla hän tukehtuisi, samoin kävisi busmannille taivaan ilmapiiriissä hän kuolisi se olisi hänelle kaikki niin vierasta ettei hän pystyisi siellä elämään, joka täällä ei ole tuntenut sisimmässään taivaan iloa ja rauhaa ei hän nauttisi taivaan rauhasta ja ilosta taivaassakaan.

        No ei kait siellä adventistien "Taivaasasa" kellään rauhaa olisi, kun siellä jatkuvasti öytä-päivää myöten ylistettäisiin "jumalaa"ja toisella puolella taivasta helluntailaiset, sekä muut oppisuunat ja lahkot huutaisivat ylistyksiään "jumalalleen kilpaa adventismiopin kanssa!!


    • pyhpyh

      Voimme olla varmoja, että sinne ei oteta sellaisia, jotka eivät sinne halua. Koko kysymyksesi on väärä. Kuvittelet, että kaikki on kielletty ja taivas on ahdistava paikka. Typerä ja väärä oletus.

    • Taivahasta

      Periaate on että siellä ei ole pahuutta joka turmelisi elämän.
      Muuten on elämä avarampaa ja vapaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

    • fda

      "2. Kaikkea voi tapahtua kaikille. Sama kohtalo on vanhurskaalla ja jumalattomalla, hyvällä, puhtaalla ja saastaisella, uhraajalla ja uhraamattomalla; hyvän käy niinkuin syntisenkin, vannojan niinkuin valaa pelkäävänkin.
      3. Se on onnettomuus kaikessa, mitä tapahtuu auringon alla, että kaikilla on sama kohtalo, ja myös se, että ihmislasten sydän on täynnä pahaa ja että mielettömyys on heillä sydämessä heidän elinaikansa; ja senjälkeen - vainajien tykö!
      4. Onhan sillä, jonka vielä on suotu olla kaikkien eläväin seurassa, toivoa. Sillä elävä koira on parempi kuin kuollut leijona.
      5. Sillä elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään, eikä heillä ole paikkaa, vaan heidän muistonsa on unhotettu.
      6. Myös heidän rakkautensa, vihansa ja intohimonsa on jo aikoja mennyt, eikä heillä ole milloinkaan enää osaa missään, mitä tapahtuu auringon alla. "

      Saarnaajan kirjasta

      • abcdefghij1

        Tässä on hyvä esimerkki itsellesi siitä, miksi Raamattua lukiessa on tärkeää ymmärtää lukemansa. Sitä ei voi tapahtua ilman Pyhän Henkeä. Raamatusta löytää ihmisen äänen, monin paikoin, siksi se onkin kaunistelematonta totuutta. Tärkeämpää kuin se, mitä ihminen puhuu ihmisen näkökulmasta on, mitä Pyhä Henki tuo Jumalan perspektiivistä ihmisille. Niissä on olennainen ero. Saarnaajan kirjan ja Daavidin psalmien tekstit sisältävät molempia.


    • Näin-teille-käy

      Minäpä kerron millainen se taivas oikeasti on ja millainen se ihminen taivaassa on.
      Kaikki on taivaassa uutta ja mikään ei ole kuten täällä Telluksella. Ihmisellä ei taivaassa ole enää vapaata tahtoa lainkaan, vaan hän palvelee ja pokkuroi jumalaansa robotin tavalla 24/7, lakkaamatta halki ikuisuuden. Ja tiedättekö miksi tulee olemaan niin? Siksi, että jumala luulee siten pystyvänsä todistamaan muille taivaan orjilleen, että ihminenkin kunnioittaa ja palvoo jumalaansa ehdoitta, eikä hänellä ole muuta vaihtoehtoa. Ei ole siis enää mahdollista, että ihminen alkaisi kapinoida tyranniaan vastaan. Ihminen on siis täysin jumalan hallinnassa kaiken aikaa, eikä ihmisellä ole mitään muuta mahdollisuutta. Ihminen ei tiedä muuta olevan edes olemassakaan. On vain tyranni jumala, jota pitää palvoa 24/7 ikuisesti. Lahkoissa pastorit toimivat tässä asiassa treenereinä ja jumalan viransijaisina. Jos opit täällä Telluksella palvomaan pastoriasi 24/7, niin varmaasti taivaassa pystyt siihen kun vapaa tahtosi on sinulta riistetty ja olet jumalaa kumartava robotti.

      • pyhpyhpyhpyhpyh

        Väitteesi on täyttä potaskaa.


    • väärinymmärrystä

      Ei taivaaseen väkisin ketään viedäkkään, vaan sinne pääsee ainoastaan ne jotka todella sinne haluavat, ja haluavat palvelevat Jumalaa rakkaudesta eikä pakolla.

      • Taivas.on.satu

        Taivaaseen pääsee kaikki perseennuolijat. Taivaassa pitää vain osata näytellä tyytyväistä pyhää ja kumartaa vain sitä yhtä pelleä.
        Onneksi taivasonni on vain satu ja vielä huono sellainen.


      • pyhpyhpyhpyhpyh

        Väitteesi on täyttä täyttä potaskaa.


    • Kukaan ei todellakaan väkisin joudu taivaaseen, tai paremminkin sanoen Jumalan valtakuntaan, uuteen taivaaseen ja uuteen maahan. Siellä saamme nähdä Jumalan ja Kristuksen, Hänen jumalallisen Poikansa sekä ylistää ja kiittää Häntä ikuisesti.

      • Näin-se-on

        Sata kertaa parempi olla helvetissä kuin joutua taivaaseen niiden pölvästien kanssa kumartamaan perse pystyssä sitä yhtä tyrannia aamusta iltaan 24/7. Se taivaan kidutus on monin verroin pahempi kuin mitkään helvetin tuskat.


      • pyhpyhpyhpyhpyh

        Väitteesi on saatanallisen sydämesi tuote.


      • lahjanne.saatte
        Näin-se-on kirjoitti:

        Sata kertaa parempi olla helvetissä kuin joutua taivaaseen niiden pölvästien kanssa kumartamaan perse pystyssä sitä yhtä tyrannia aamusta iltaan 24/7. Se taivaan kidutus on monin verroin pahempi kuin mitkään helvetin tuskat.

        Toivotaan sinulle aika, jossa pääsette elämään keskenänne. Voi jos tuo olisi olemassa teille iankaikkisesti. Se todella olisi teille lahja.


    • eremith3

      Ovatko nämä eriuskontosuuntien oppijulistajat aivan tieden-tahtoen pyrkineet vääristelemään "totuutta", koska kaikilla oppisuunnilla on omaoppinsa, ja siten jokainen oppilahko julistaa olevansa oikeassa. Entä sitten jos näiden oppien kannattjat eli jäsenet jotka ovat omakseen oikeaoppisuuden kiihoittamana hyväksyneet, koska ovat vakuuttaneet jäsenilleen olevansa totuus ainoa oikea oppi jolla on totuus; jossa julistetaan "jumalan valtakunnan totuutta. Jos näiden uskon-suuntien kannattajat-jäsenet eivät enään heihin uskoisi syytstä tai toisesta'- vann hylkäisivät tuon omaksumansa opin ja etsisivät jonkun toisen lähtökohdan jossa hän tahtoo/haluaa olla itselleen rehellinen: Eli hän näkee sen, että hän ei olekkaan ollut itselleen rehellinen, vaan hän on palvonut vajavaisten ihmisten päätelmää eli uskontoa joka on kovin suhteellista parhaassakin tapauksessa. Ja siksi useimmat näistä jäsenistä ovat tehneet itselleen selväksi erota tuosta yhteisöstä, koska he haluavat olla rehellisiä totuuden suhteessa - totuuden etsijä ei ole koskaan varma itsensä-suhteen, sillä hän tietää, että kaikki tapahtuu "määrätyn lain" suhteen, siksi "totuus" on niin ihmeellistä, että mitä enemmän me yritämme sitä tavoittaa, niin sitä enemmän se meitä pakanee". Siksi rehellinen ihminen ei koskaan voi olla varma, ja sen vuoksi mikä toiselle ihmiselle saattaa olla totuutta, niin hänelle se saattaakin olla valhetta, sillä kaikki ihmiset eivät pysty käsittämään asioita samalla "mittapuulla", ei kukaan ole päässyt niin pitkälle, että "rajapyykki" bolisi jo näkyvissä!??

      • surinami6

        olemme lähteneet kulkemaan kuka oikealle ja toiset vasemmalle. muutamat heistä palasivat takaiisn mutta juoksivat sitten suoraan jorpakkoon. jorpakoss oli vettä nivusiinsaakka. oli heillä vaikea kahlata joten ottivat soutuveneen ja soutivat, toinen huopasi ja toinen veteli hampaat irvistellen eteenpäin. jonnekin tulisi ajautua, sitten väliä minne mutta suut vaahdossa kulkua jatkettiin .totuus löytyy tuolta ulkoa, etsimme koko yön ja seuraavankin kuukauden. voi olla että emme tule päässeeksi perille milloinkaan. tärkeintä liike , ei saajäädä paikalle. tuleen makaamasta on lähdettävä sitten johonkin suuntaan taas itäkö vai länsi, mene ja ota tuosta selvää, sanoin kaverille joka alkoi juoksemaan ympyrää huulet ymmyrkäisinä ja huuteli , hei me ollaan matkalla jonnekin! ei niin väliä kunhan saa juosta ja otsa on hiessä koko ajan. matka jatkuu vaikka ei ole kestänyt vasta kuin 59vuotta en tiedä onko juostava vieläkin vai kävelenkö ja konttaanko välillä.otan boolit silloin ja toiset sitten tällöin. mittana käytän halkoja jotka ovat78 senttiä pitkiä, voivat olla jopa alikin. rehellinen ihminen ei koskaan sano mistään mitään varmaa vaan on muutoksen tuulien alla jotka puhaltavat milloin mistäkin ja menevät sitten menojaan tai kääntyvät takaisin. totuus juoksee edessämme, joskus takana ja yläpuolellammekin. mene ja ttiedä, totesin ja taas kaverini tempasi halon käteensä katseli kiiluvin silmin ja alkoi hyökkäilemään ja huuteli totuus hei täällä minä tulen et pääse pakoon!


    • Helvetillinen.taivas

      Mitä Taivaassa voi tehdä?
      Jos sellainen paikka olisi, niin siellä olisi kyllä helvetin tylsää ja yksitoikkoista. Siellä taivaassa pitäisi kumarrella ja lakkaamatta palvoa sitä yhtä tyrannia, jolle ei riittänyt, että hän on tappanut ja tapattanut ihmisiä kuin meren hiekkaa, vaan lopuksi hän meni ja tappoi vielä oman poikansakin. Sellaisen tyrannin eteen minä en koskaan halua mennä. Haluaisin kyllä sylkeä sellaista tyrania päin naamaa ja sanoa suorat sanat.

      • ottakaaselvää

        Noihan se pääpaholainen toimiikin ja syyttää sitten Jumalaa mitä itse täällä maanpäällä aiheuttaa ihmisille kärsimystä ja sellaiset ihmiset uskovat hänen juonitteluaan Jumalaa vastaan, jotka eivät tiedä uskosta mitään pääpaholainen on kuitenkin kaiken hirmutöiden takana syyttäen niitä Jumalan töiksi


      • pyhpyhpyhpyhpyh

        Olet typerä ihminen, joka valehtelee korvat heiluen koko ajan. Isästä perkeleestä ovat väitteesi.


      • puolien.tarkastelua

        Helvetillinen.taivas 6.10.2015 0:04
        Mitä Taivaassa voi tehdä?

        ///

        Ei sinun tarvitse väkisin tulla Jumalan valtakuntaan. Sinne ei pääse mitään epäpyhää ja saastaisuuden tekijää.
        /// se sinun ...
        Saastaisten ja epäpyhien, haureellisten ja murhaajien valtakunta on erikseen ja siinä toivon teidän saavan oleman yhdessä iankaikkisesti, päättymättömästi, aina, aina, aina, aina, ilman Sanan rakkauden olemusta.
        Siinä liemessä on varmasti kotoista olla ja se tämänmaailman pahuus kulkeekin kauttanne siihen valtakuntaan. --- ei Jumalan valtakuntaan.

        Sekin jo kertoo hyvän ja pahan - missä on se mikin.


    • sellainen.savotta

      Uskon, että ateistit, jotka millään ei halua taivaaseen, mutta kuitenkin jotekin ovat kiinnostuneet siksi, että siitä jatkuvasti kirjoittelevat, pääsevät taivaassa ikuiseen peruanteatteliin. Siinä sitten kuoritaan ja kuoritaan perunoita iankaikkisesta iankaikkiseen ja me muut syödään niitä.

    • Ei.siellä.voi

      Mitä Taivaassa voi tehdä?
      Ei mitään normaalia ja hauskaa.

    • eremit

      "Taivashan" on meissä jokaisessa Ihmis-olennossa, ja Hänessä me liikumme, olemme ja teemme milloin mitäkin - aivan niinkuin me tässä aineellisessa ruumiissa, kukin meistä toimii keräten kokemuksia elämälle eli persoonalliselle muodolle kuuluvia tehtäviä, niin kauan kuin sen käyttöikä antaa aikaa tässä elämässä. Ei meillä persoonallisessa muodossa eli liharuumiissa sen kummempaa taivasta tietenkään tule koskaan olemaankaan. Tänne fyysinen ihminen tulee aina syntymään ja kuolemaan, ja siten vaihtaen uudeksi fyysisen majansa/muotonsa, kunnes sisäinen ihminen saa päätökseen elämän fyysisen kiertokulun koulutuksesta jonka päämääränä erottamaton yhteys on: Elämän Hengen TÄYTELLISYYS.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe