ViherVassareille tiedoksi:

OlkaaVassaritVaiti

Olen lopen uupunut suomalaisten parjaukseen.

Monessa keskustelussa maahanmuuton tukijat väittävät, että suomalaismiehet ovat vasta hiljattain kiinnostuneet naisten oikeuksista ja raiskaustilastoista, nyt kun "ulkomaalaismiehet uhkaavat heidän asemaansa". He vihjaavat suoraan, että suomalainen mies ei saisi pakolaiskeskustelussa edes mainita naisten oikeuksia, koska se olisi tekopyhää teeskentelyä. Sanani eivät riitä kuvaamaan inhotusta, joka kohoaa lukiessani tällaisia väitteitä.

Suomi on ollut tähän saakka ehkä maailman tasa-arvoisin maa. Tuskin missään muualla on yhtä hyvä olla äiti ja nainen kuin täällä, ja kiitos tästä kuuluu yhtä paljon suomalaismiehille kuin naisillekin. Kiitän suomalaista miestä siitä, että en ole koskaan pelännyt kävellessäni pimeällä kaupungilla keskellä yötä kotiin. Kiitän suomalaista miestä, että en ole koskaan tuntenut itseäni heikommaksi tai vähemmän päteväksi ihmiseksi koko elämäni aikana, ja annan kunnian suomalaiselle miehelle siitä, että voin tuntea pelkkää iloa ja ylpeyttä naiseudesta ja äitiydestä - sekä myös suomalaisuudesta.

Nyt kun islamin invaasio uhkaa, miehet ovat selkeästi epäilevämpiä asiasta, mutta vain oman nahkansako takia? Osapuolet taitavat mennä nyt hieman sekaisin. Eikö suomalaisilla miehillä muka ole siskoja, tyttäriä, vaimoja, äitejä ja naispuolisia lähimmäisiä, joiden turvallisuudesta he olisivat huolissaan? Nykyiset asenteeet ja solvaukset häpäisevät myös edesmenneet isämme ja maanmiehemme, jotka antoivat henkensä tämän maan ja perheidensä suojelemiseksi.

Jos joku todellakin antaa näin vähän arvoa suomalaisille, tervemenoa vain muslimien leiriin. Sielläkö he luulevan ihmisoikeuksien ja arvojen kukoistavan? Siellä he tulevat saamaan juuri sellaisen kohtelun, jonka he tämän jälkeen ansaitsevatkin.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suvakitsvetogorskiin

      Suvakki siis ei eroa rasistista millään tavalla. Suvakin maailmankuva on aivan yhtä rasistinen kuin rasistin, mutta toisin päin. Suvakille on olemassa vain fantastisia enkelinomaisia ulkomaalaisia, joiden toiseus on kuin magneetti, jota kohti kiiruuhdetaan kuin Jeesuksen toista tulemista.

      Suvakismi on uskonto. Se on Neuvostoliiton peruja, Lev Trotskin antirasistisen perinteen läpimätä hedelmä, joka johti Neuvostoliitossa suomensukuisten kansojen kansanmurhiin ja etnisiin puhdistuksiin.

    • suitsetsuvakeille

      Suvakki siis ei eroa rasistista millään tavalla. Suvakin maailmankuva on aivan yhtä rasistinen kuin rasistin, mutta toisin päin. Suvakille on olemassa vain fantastisia enkelinomaisia ulkomaalaisia, joiden toiseus on kuin magneetti, jota kohti kiiruuhdetaan kuin Jeesuksen toista tulemista.

      Suvakismi on uskonto. Se on Neuvostoliiton peruja, Lev Trotskin antirasistisen perinteen läpimätä hedelmä, joka johti Neuvostoliitossa suomensukuisten kansojen kansanmurhiin ja etnisiin puhdistuksiin. Näin on tosi!

    • VasemmistonHaaveita

      Monien muslimimaiden erikoiset lait ja tavat ovat jo pitkään tyrmistyttäneet länsimaiden kansalaisia ja antaneet perustellun aiheen epäillä maiden oikeusjärjestelmän toimivuutta. Nyt tilanne on mennyt todella huolestuttavaksi Iranissa, jossa tuore laki laillistaunt pedofilian.

      Iranin parlamentin hyväksymä uusi laki nimittäin mahdollistaa miesten avioliitot myös adoptoimiensa 13-vuotiaiden tyttöjen kanssa. Iranin presidentti Hassan Rouhani ja maan hallitus ovat viime aikoina yrittäneet korostaa edistyksellisyyttään, mutta tuore laki on osoittaa tilanteen olevan päinvastainen.

      Ihmisoikeusjärjestöt ovat järkyttyneet päätöksestä ja sen tulevista vaikutuksista. Justice for Iran -järjestön lakimies Shadi Sadr totesi The Guardian -lehdelle, että uusi laki laillistaa pedofilian Iranissa. Sadrin mukaan laki vaarantaa lasten hyvinvoinnin ja tekee rikoksesta laillista. Vuonna 2010 Iranissa avioitui 42.000 iältään 10 – 14-vuotiasta tyttöä.

      Jatkossa tyttölapset voivat avioitua vanhempien miesten kanssa varsin vapaasti. Alle 13-vuotiaat tarvitsevat avioliittoon yhä isänsä luvan, mutta 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat mennä naimisiin myös ilman isänsä siunausta. Adoptioperheissä isä voi mennä jatkossa halutessaan naimisiin oman 13-vuotiaan adoptiotyttärensä kanssa, The Guardian raportoi.

    • SuvakkiusOnSairaus

      Jo vuosia on femakkosuvakkitollojen jaksaneet mustamaalata suomalaista miestä milloin raiskaajaksi tai perheenhakkaajaksi, suomalaista miestä haukutaan laiskaksi sohvallamakaavaksi paskiaiseksi.
      Totuus on kuitenkin että suomalainen mies on harvinaisen taas-arvoinen, tekee kotitöitä ja hoitaa lapsia. Olen onnellisessa asemassa että puolisoni on suomalainen mies. En koskisi tikullakaan noihin kamelikuskeihin!

      Hyvä suomalaiset miehet, olette parhaita!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe