Mitä teette yhdessä?

eroonko

Meillä ei miehen kanssa ole mitään yhteisiä juttuja, viikonloput varsinkin ovat todella ahdistavia kun emme keksi mitään yhdessä, toki 3v rajoittaa mutta tuntuu että ilman häntäkään emme keksisi mitään. Olemme hyvin erilaisia, hän on ulkoihminen minä en yhtään. Olen työtön eikä minulla ole ystäviä, tämä varmasti vaikuttaa siihen että kaipaan kovasti edes välillä pois kotoa mutta mies ei. Tilanne on jo pitkään vaikuttanut toivottamalta.

14

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmetyttää

      No menkää lenkille yhdessä, tehkää ruokaa yhdessä, katsokaa jotain hyvää filmiä tai telkkariohjelmaa... kaupungillakin voi käydä tai vaikka keilaamassa jos kaipaa vaihtelua. Jos miehesi on niin tylsä ettei mikään kiinnosta, niin kannattaa harkita eroa.

      • Yksinkertaisuudenylistys

        Ihan totta? Etkö oikeasti keksi mitään muuta ratkaisua mihinkään parisuheongelmaan kuin ero?


      • Voieiei

        Hitto kun hyvä kommentti! Joku kehtaakin keksiä eron,sairasta niin sairasta.


      • Vaihtoehtojenvaltakunta

        Ehkä withuilet. Tarkoitin silla lailla, kun joillekin ei ole mitään muita vaihtoehtoja olemassa kuin ero, että tarttis ensin vähän fundeerata jotain muutakin eikä aloittaa eroajatuksesta, koska sen jälkeen ei todellakaan enää keksi mitään muuta.


    • 234566

      Harvoinpa pariskunnilla on muita yhteisiä juttuja kuin aluksi seksi ja sitten myöhemmin lapset. Vaikka puolisot kuinka rakastaisivat toisiaan, mieltymykset ovat niin erilaisia, ettei yhteistä hauskaa löydy.

      Vanhemmat leikkivät lasten mieliksi joskus leikkejä. Voithan sinäkin miehesi mieliksi leikkiä ulkoilmaihmistä.

      • 7167

        Ennen avioitumista oli selvää, että asenteeseen perusmoraaliin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin oli sama. Suhteemme rahan käyttöön ja, jopa lasten kasvatukseen oli identtinen. Molempia kiinnosti urheilu monipuolisesti sekä matkailu mahdollisuuksien mukaan.
        lakaistuani asunnon tulin pois jaloista vaimon jäädessä moppaamaan lähtösiivousta.
        lienee aikanaan aloittaneet vanhanaikaisesti?


    • Kalteritangou

      Mikä este tai esto sinulla on ulos menolle? Ts. mikä tekosyy? Opettele, sillä ulkona ja liikkeessä olet poissa kotoa ja kun saat verenkierron käyntiin ja aivoihinkin asti ulottumaan niin keksit varmasti tapoja yhteisiin hetkiin.

      Toisaalta jos ihmiset ovat erilaisia eikä yhteismeno suju niin yksin kotoa poistuminen ei ole mikään huono vaihtoehto. Sukuloi vaikka edes silloin tällöin yksin tai lapsen kanssa, sekin tuo vaihtelua elämään ja sitähän sinä kaipaat.

      Mutta lakkaa ruikuttamasta toivottomuudesta niin kauan kun se on kiinni vain omasta itsestäsi ja omista valinnoistasi.

    • jokumuuvoisiollakannatva

      Ennen riideltiin, nyt ollaan hiljaa. Se on parempi vaihtoehto tuo nykyinen ja tulevaisuudessa...erotaan.

    • Me käymme joka päivä kävelyllä yhdessä. Saamme liikuntaa ja raitista ilmaa. Telkkari ja netti ei ole häiritsemässä, joten tulee vaihdettua päivän kuulumiset. Ainakin Helsingissä tapahtuu jatkuvasti jotain. On markkinoita, kulkueita, mielenosoituksia ja ties mitä tapahtumaa. Niitä ihmetellessä viriää usein mielenkiintoisia keskusteluja näin 15 vuoden jälkeenkin.

      Lisäksi käymme ulkona leffassa, syömässä, tanssimassa, shoppailemassa jne. Lomalla pidämme matkustelusta.

    • 186

      No, me laitamme yhdessä ruokaa, katsomme TV:tä, käydään kävelyllä, kahvilassa, ravintolassa syömässä, taidenäyttelyssä, metsässä, leffassa...mitä nyt ihmiset yleensä tekee. Komppaan kyllä tuotakin, että jos miestäsi ei tosiaan mikään kiinnosta, niin lähde ihmeessä yksinkin tai lapsen kanssa ihmisten ilmoille. Ehkä voisit löytää myös uusia ystäviä äiti-lapsi-kerhoista ym. jutuista?

    • Hei eroonko

      Pohdit suhteenne tilaa. Yhteistä tekemistä ei oikein tunnu löytyvän ja luonne-erot korostuvat. Perheessänne on lapsi, joka tietenkin määrittää paljon perheenne elämää.

      Mietin, onko kyse muustakin kuin tekemisestä. Ehkä suhteenne kaipaa muunkinlaista virkistymistä kuin vain kävelylenkkejä (jotka nekin ovat monen parin tärkeää kahdenkeskistä aikaa). Mitäpä, jos se tekeminen voisikin olla jokin parisuhdekurssi? Niitä järjestää mm. Parisuhde Kataja. Kursseilla tavataan muita pareja ja opetellaan uusia vuorovaikutustaitoja. Jospa se lähentäisi teitä toisiinne, väliinne ilmestynyttä tyhjää, etäistä tilaa ei täytetäkään tekemisellä ja puuhalla, vaan lisäämällä emotionaalista läheisyyttä ja sitoutumista? Miltä tämä ehdotus kuulosti?
      Mahdollista kurssia odotellessa voitte kokeilla tehdä jotain, mitä ette ole koskaan vielä kokeilleet. Se voi olla iltauinti kirpeässä syysjärvessä, uusien ihmisten kutsutmista kylään, ajomatka tuntemattomaan kaupunkiin tai tutustuminen taidenäyttelyyn. Mitä keksit lisää?

      Rohkaisevin terveisin Merja-diakoni

    • Reipas-ja-railakas

      """Olen työtön eikä minulla ole ystäviä.."""

      Tuo lause kertoo kaiken. Aloittaja on kotiinsa lässähtänyt ylilihava mitättömyys ja surkeuteensa vajonnut vajakki, työtä ja sosiaalisia asioita vieroksuva tynnyri.

      Nosta NYT perkele se läskiperseesi ylös siitä tietokoneen ääreltä ja lähde ULOS. Opettele ekaksi se, että olet tietokoneella max 1 - 2 tuntia vuorokausi. Kotisi on varmaan siivoamaton sika läävä jossa tiskit lojuu altaassa monta päivää.

      Raitis ilma ja kuntosali tekisi todella terää ja alkaisi löytyä huvittavuutta tähän elämään.

      ASENTEESI ON 100% LAISKUUS!!!

      • 46744

        Sinun tunkkainen sielusi tässä se läävä on.


    • woploploplop

      Kerrot että olet työtän, eikä sinulla ole ystäviä. Miten eroaminen helpottaisi sinun tilannettasi? Vaikuttaa siltä, että ongelma on siinä, että koska elämässäsi ei ole juurikaan sisältöä, asetat parisuhteelle liiaksi paineita. Että parisuhteen pitäisi tehdä SINUT onnelliseksi, vaikka todellisuudessa sinun täytyy tehdä parisuhteesta onnellinen teille molemmille. Samoin kuin toki miehenkin. Mutta et voi asettaa parisuhteelle sinänsä erityisen suuria vaatimuksia.

      Mieti mistä sinä pidät ja miksi. Entä voisitko opetella pitämään jostain uudesta? Olet 3-vuotiaan lapsen äiti, joten kolmen vuoden aikana elämäsi sisältö on muuttunut paljon. Usein silloin muuttuu myös asiat, joista saa eniten iloa. Tuskin enää baarissa käynti juuri kiinnostaa? Jos silti kiinnostaisi, niin mieti miksi. Koetko että se toisi sinulle vapaan fiiliksen, tai sosiaalisia mahdollisuuksia? Ja mieti että voisiko joku harrastus täyttää nuo samat tarpeet?

      On tärkeää että saat ystäviä. Kukaan ei jaksa pitkään ilman. Käytkö perhekerhoissa? Sieltä löytyy usein samassa elämäntilanteessa olevia. Myös netissä voi tutustua ihmisiin ihan ystävänä, jos ystävien etsiminen muualta tuntuu vaikealta.

      Miehesi on ulkoilmaihminen ja se on hienoa. Sinun ei tarvitse yhtäkkiä muuttua hänen kaltaisekseen. Parisuhteelle on kuitenkin tärkeää, että molemmat kunnioittavat toistensa piirteitä ja kiinnostuksen kohteita. Mitä jos vaikka kerran viikossa otat tavaksi pienimuotoisesti koko perheen kanssa harrastaa jotain mistä miehesi pitää? Nuotiolle makkaraa grillaamaan tai tunniksi keräämään sieniä? Ei se ole iso uhraus, jos tunteroisen viikossa panostat siihen. Se voisi lisätä kipinää teidän välillä, ja sinäkin opit nauttimaan uusista asioista.

      Vastaavasti sitten kun sinä löydät itseäsi kiinnostavia juttuja, mies voisi lähteä sinun matkaasi. Keilaamaan, salille, konserttiin... Mitä sinä haluaisit tehdä? Joka lauantai ilta tuskin saatte edes lapsenvahtia, joten mieti muitakin mukavia vaihtoehtoja, kuin iltarientoja.

      Parisuhde vaatii työtä. Mutta niin vaatii tällä hetkellä ensisijaisesti ihan oma elämäsi. Älä syytä parisuhdetta siitä, että omassa elämässäsi ei ole sisältöä. Jos miehesi käy töissä ja hänellä on kavereitakin, niin ei silti ole hänen vika, jos sinulla ei niitä ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe