Seksikäs pukeutuminen miehillä?

Tulivainmieleen

Suomessa, maailmalla ja elokuvissa ym. on ollut jo iät ja ajat tyylinä se, että naiset esiintyvät, kulkevat vähissä, hyvinkin paljastavissa vaatteissa, mutta miehillä ei näy paljasta pintaa juuri ollenkaan.

Eikö olisi tasa-arvoista, että edes kesällä, kun naiset Suomessakin esim. kaupassa ja kaupungilla, jopa työpaikoilla kulkevat lähes pakarat vilkkuvissa tiukoissa shortseissa tai sukkahousujen omaisissa tiukoissa trikoissa ja paljastavissa topeissa, että miehetkin voisivat laittaa jalkaansa tiukat shortsit tai trikoot ja lihakset paljastavan topin?

Mitä olette mieltä siitä, että miehillä on oikeus nauttia naiskauneudesta, olipa mies töissä, kaupassa, ulkona, kapakassa tai kotisohvalla telkun edessä, mutta naiset harvemmin näkevät miehistä paljasta pintaa tai seksikästä pukeutumista?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helteellä.joo

      Kyllä minä ainakin kropasta paljon kehuja saaneena miehenä menen välillä lenkille kesäisin ilman paitaa pelkästään shortsit jalassa.

    • Tulivainmieleen

      Hyvä, hyvä "helteellä.joo".

      Mitä olet mieltä tästä epätasa-arvosta asiassa?
      Olisiko parempi, ettei olisi niin suurta kuilua miesten ja naisten pukeutumisen suhteen?

      Ärsyttääkö ketään naisia se, että sekä elämässä että elokuvissa naiset ovat niin vähäpukeisia suhteessa miehiin?

    • Ideasi ei toimi, koska naiset ja miehet eivät ole samanlaisia. Harva nainen kiihottuu alastomasta miesvartalosta samoin kuin me miehet naisista. Lähinnä tuosta kuvailemastasi seksikkästä pukeutumistesta kiihottuu homomiehet, ei naiset.

    • manliestman

      Uskallan väittää että enemmistö naisista haluaa jättää ne topit ja sukkahousut jne. vain naisille.

      Jos joku mies haluaa käyttää niin fine. Ei se oo multa pois

    • Tulivainmieleen

      Hei "Ratikkakuski" ja manliestman - olette varmaan kumpikin oikeassa. :)

      Ehkä olisi jotenkin noloakin, jos miehet alkaisivat pukeutua yhtä paljastavasti kuin naiset. Mutta onko se noloa vähän naisillakin?

      Ei mielestäni joka paikkaan voi mennä trikoilla ja topilla. Eräässä isossa tavaratalossa myyjällä oli vain lyhyt työtakki ja alla trikoohousut ja siellä hän pyllisteli hyllyjä täyttäessään. Varmaan moni miesasiakas oli tyytyväinen näkemäänsä, mutta varmaan moni naisasiakas saattoi kokea työasun epäasiallisena.

      Onko teidän työpaikoillanne naiset kuinka vähissä, paljastavissa tai ihonmyötäisissä vaatteissa?

    • juoksija_

      Kyllä miehetkin voivat nykyään pitää vaikka trikoita, ja pitävätkin. Ei siinä ole mitään noloa. Jos on lihaksikkaat jalat, hyvä takamus ja etupuolellakin riittävästi varustusta, niin ei ole mitään häpeilemistä. Jotkut naiset tykkäävät kovastikin, kun katselevat.

      • katsoa.saa

        Kaunista urheilullista ihmiskroppaa on aina kiva katsella, oli se sitten miehen tai naisen. Itsekin nautin katselusta, kiihota se katselu ei kyllä minua yhtään. Lähinnä visuaalista nautintoa antaa.


      • katsoa.saa.saako.koskea

        Tiukat kiiltävät trikoot on kyllä tosi pornot miehillä. Katse osuu heti siihen, mikä pullottaa edessä. Luulisi, että ujostuttaa pitää noin tiukkoja ja paljastavia housuja. Joskus tekisi mieli kokeilla kädellä sitä pullotusta.


    • jytjdtyy

      Hmm... Siis naisethan itse pukeutumalla seksikkäästi mahdollistavat sen, että miehet voivat nauttia "näkymistä". Ei kenenkään ole pakko pukeutua paljastavasti, jossei itse halua. Ja onko perseen ja tissit pitkälle paljastava pukeutuminen "yks yhteen" seksikästä aina? Ei mielestäni. Pitää olla hyvä maku ja "pelisilmää", missä tilanteessa ja miten paljon avujaan näyttää. Joskus esim. liehuva helmainen, hyvin istuva kesämekko voi olla huomattavasti silmäähivelevämpi kuin pakaroita ja tissejä paljastava vaatetus.

    • MrBolivar

      Niin se mitenkä miehet ja naiset näkevät vastakkaisen sukupuolen seksikkyyden, on eroja; Monet naiset pitävät miehiä itsensä esittelijöinä ja turhan matchoina jos aletaan kulkemaan ilman paitaa keskellä kaupunkia.Suurimalle osalle naisista tuntuu olevan kaikkein seksikkäintä se että miehellä on jotain ns. näytillä mutta ei kaikkea kuten esim. hihaton paita ja shortsit.
      Liian tiukoista shortseista taas nauttii lähinnä vain homomiehet ja jolleii itse edusta sitä, ei sitä kyllä halua huomioita siltä suuunnalta :D

      Toisekseen, se ulkonäkö missä miehellä ja naisella on ns. jotain näytettävää,on ihan eri katergorioissa; Ne naiset jotka haluaa nähdä paljasta pintaa miehellä niin ne odottavat lihaksikasta kroppaa hauiksia, pohkeita yms. kun taas likpitäen kaikki miehet katsoo naisia ja monelle miehelle on silmän iloa aina siitä timmistä hieman pyöreämpäänkin malliin.Mies on silmilläään ns. kaikki ruokaisempi kuin nainen.

      Ja kyllähän sitä näkee kaiken aikaa erittäinkin tiukkaa pukeutumista miehillä.. tosin sitä taitaa löytyä Karilta joka on kasvattanut hienon mahan kaljalla ja makkaralla eikä ole jaksanut/osannut/tajunnut ostaa isompaa paitaa :D

    • asiaonniinettä

      Ei pelkkä seksikäs pukeutuminen tee kenestäkään seksikästä. Seksikkyys huokuu ihmisestä sisältä päin. Jos sitä ei luontaisesti ole niin ei sitä vaatteillakaan hankita. Seksikäs mies on seksikäs vaikkapa työhaalarissa, siihen ei mitään trikoita tai paljasta pintaa tarvita. Sen tekee eleet ja ilmeet, se miten itsevarmasti kroppansa kantaa.
      Samoin naisten kohdalla. Naisilla tuppaa seksikkyyden korostus mennä monesti mauttomuuden puolelle. Ei se pelkän tissien ja perseen näyttäminen tee naisestakaan seksikästä.

    • niih

      Kamala valitus heti jos mies on julkisella paikalla ilman paitaa. Että se siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe