Teuvo ei tunne Raamattua.

Tilanneselostaja

Siitä todistaa tämäkin viimeisin epätoivoinen Teuvon yritys mitätöidä Pietarin apostolius. Epäonnistuttuaan ja lannistuttuaan pakanain apostolin, Paavalin mitätöinnissä, Teuvo on nyt käynyt varmaan tappiolliseen hyökkäykseen toisen Jeesuksen apostolin, Pietarin kimppuun. Yhtä tuhoontuomittu yritys sekin. TMarko puolustaa ansiokkaasti apostoleja Hengen voimalla ja Raamatun tuntemuksellaan, johon Teuvo ei pysty ihmisviisaudellaan ja harhaopeillaan vastaamaan. Sanattomaksi meni Teuvo. Turha on Teuvon potkia tutkainta.

47

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VoivoivoiTeuvoa

      En ymmärrä Teuvon tarvetta yrittää mustamaalata apostoleja. Ei Pietarikaan viimeiseksi jää, jota hän mollaa.

      • VoivoivoiTeuvoa

        Kyllä Teuvo kirjoituksistaan "palkan" saa, mutta millaisen!!!


      • Tottaseon
        VoivoivoiTeuvoa kirjoitti:

        Kyllä Teuvo kirjoituksistaan "palkan" saa, mutta millaisen!!!

        Teuvon palkka on suuri taivaassa. Hän on Jumalanmies ja täynnä Pyhää Totuuden Henkeä.


      • VoivoivoiTeuvoa
        Tottaseon kirjoitti:

        Teuvon palkka on suuri taivaassa. Hän on Jumalanmies ja täynnä Pyhää Totuuden Henkeä.

        Luuletko tosiaankin, että Herran Jeesuksen herjaamista voi tehdä Jumalan Hengessä? Teuvo ei tiedä mitä tekee, kun apostoleja herjaa.


      • Aikaloppuupian

        Teuvolla vain ei riitä elämä siihen, että hän ehtisi panettelemaa kaikkia apostoleja riittävästi. Paavalin mollaamiseen meni liian kauan. Ehkä siksi, että Paavali oli Jumalan merkittävin ase evankeliumin työssä.


    • Jos Teuvo olisi totuudesta luopunut, hän olisi varmasti saanut Saatanan enkelin seuralaisekseen, ja silloin hän olisi teille kaikille Jumalan paaduttamille yhtä rakas, kuin nämä suositut jumalattomat; Devoit, Antero Onninpoika, TMarko, Anselmi Toiviainen, pastorin poika, ja monet jo edesmenneet herjaajat

      • VoivoivoiTeuvoa

        Olet täysin paatunut. Et käsitä, että apostolien herjaaminen on vakava synti! Ja sitä sinä teet jatkuvasti! Sinun nuhtelemisesi ei ole herjaamista. Siinäkin olet erittäin väärässä.


      • VoivoivoiTeuvoa

        Totuus on, ettet sinä tunne Raamattua. Sen todisti äskeinen keskustelu, jossa tietämättömyytesi paljastui selvästi. Et voi saada minkäänlaista Jumalan Hengen apua apostolien herjaamiseen. Miten voisitkaan saada!


      • Minä sain Jeesukselta Kristukselta Hengen ja siunauksen ahtaanportin tuskanyönä 31.1.1988:

        Näin elämä jatkui. Tammikuussa 1987 sain yllättäen kutsun seurakunnan kirkkoneuvoston jäseneksi. Yllättäen siksi, etten ollut mikään aktiivinen kirkossakävijä, ja siksi, etten ollut minkään poliittisen puolueen jäsen. Sen verran hallinnosta tiesin, että kaikki luottamustoimet jaetaan poliittisin ansioin. Puolueiden voimasuhteiden oli sielläkin oltava kohdallaan. Tuli tammikuu 1988, sen viimeinen viikonloppu. Sinäkin päivänä luin Raamattua. Silloin oli edessä Luukkaan evankeliumi, josta luin:

        "Ja hän puhui heille tämän vertauksen: "Eräällä miehellä oli viikunapuu istutettuna viinitarhassaan ja hän tuli etsimään hedelmää, mutta ei löytänyt.

        Niin hän sanoi viinitarhurille: 'Katso, kolmena vuotena minä olen käynyt etsimässä hedelmää tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Hakkaa se pois, mitä varten se vielä maata laihduttaa?'

        Mutta tämä vastasi ja sanoi hänelle: 'Herra, anna sen olla vielä tämä vuosi: sillä aikaa minä kuokin ja lannoitan maan sen ympäriltä. Ehkä se ensi vuonna tekee hedelmää: mutta jos ei, niin hakkaa se pois.'

        Niin kuin Valitusvirsi kolme keskeytti Raamatun lukemisen lähes kaksi vuotta aikaisemmin, niin saman tekivät nyt nämä jakeet. Silloin ymmärsin heti lukemani, mutta nyt en lainkaan käsittänyt, mitä nämä jakeet tarkoittavat ja miten ne minuun liittyvät. Koko päiväksi jäi Raamattu auki tuosta kohdasta ja töitten lomassa aina kävin lukemassa ja ihmettelemässä.

        Ritva oli iltapäivällä lähtenyt töihin, ja kun häntä puolenyön jälkeen odotin kotiin, vielä vuoteessakin näitä jakeita ajattelin. Sitten, aivan yllättäen, makuuhuone tuli täysin pimeäksi, eikä pihavaloakaan näy ikkunasta. Sähköt eivät katkenneet, mutta silti olin täydellisen pimeyden keskellä. Hetken kuluttua, tämän pimeyden keskeltä jostakin, kuulen tutun äänen lähes kolmen vuoden takaa:

        "Siellä kirkossa sinut vapautettiin niistä taakoista, jotka eivät olleet sinun itsesi aiheuttamia, mutta sinunkin sydämelläsi on vielä jotakin."

        Olihan siellä kaikenlaista pahuutta. Kenelläpä ei olisi, kun Jumala sinne katsoo. Nyt hän kuitenkin kaivoi sieltä esille vain yhden, kaikkein inhottavimman asian, jolla en itse enää vuosiin ollut päätäni vaivannut. Olin sillä Ritvaa usein uhkaillutkin, sillä koin, että minullakin oli oikeus mennä vuoteeseen jonkun toisen kanssa. Niinhän hänkin oli tehnyt. Tutkamiesten vuotuisen tapaamisen yhteydessä, siihen kerran tilaisuus tuli. Tein aviorikoksen, ja sen jälkeen tunsin olevani tasavertainen Ritvan kanssa. Siihen yhteen ainoaan kertaan se asia jäi - ja nyt jo tuo rakkaaksi tullut Jumala lausuukin minulle kuolemantuomion: "Hakkaa se pois!" Nyt ymmärsin tuon Raamatun sanoman täydellisesti. Minä olin tuo viikunapuu. Lähes kolme vuotta sitten sille annettiin kasvun mahdollisuus, ja nyt tuon kasvun antanut Jumala lausuukin kuolemantuomion.

        Alkoi vaihtokauppa. Olisin tunnustanut kaikki ne pahat teot, mitkä vain muistin tehneeni, mutta en tätä. Oliko tämä nyt niin tärkeää kaivaa esille? Näethän, että olen muuten ollut ihan hy6vä isä. Köyhänä läksin maailmalle ja nyt olen saanut rakennettua perheelleni oman kodinkin?

        "Minä olen tämän sinulle antanut, ja koska tahansa voin ottaa sen sinulta pois!", kuului vastaus.

        Minut valittiin kirkkoneuvostoonkin.

        "Minä sinut sinne johdatin, jotta näkisit, ettei Jumalan seurakuntaa näin johdeta."

        En ole polttanut tupakkaa, enkä juonut viinaa. Eikö näilläkään ole mitään merkitystä?

        "Minä olen sinut niistä varjellut."

        Ajatuksiini johdatettiin vielä pieni jäsenkortti. Lienen ollut 12- tai 13-vuotias, kun äitini tilasi Joka Poika-lehden. Siihen oli perustettu Joka Pojan Raittiusliitto, johon liityin, ja sen jäsennumero on 640. Tämä lyhyt lupaus oli varjellut elämääni niin, ettei sen lukemattomien vaikeuksien keskelle päässyt viina tuhojaan tekemään:

        "Tahdon koettaa Jumalaan turvautuen pysyä ehdottomasti raittiina koko elämäni ajan ja niinmuodoin kieltäytyä kaikista väkijuomista sekä tupakasta. Saadakseni tälle pyrkimykselleni tukea olen liittynyt jäseneksi Joka Pojan Raittiusliittoon."

        Nyt olin kuin nurkkaan ajettuna, vailla pakomahdollisuutta. Näin toki edessä kaksi tietä, mutta kummankin päässä odotti kuolema, kun tähän tilanteeseen tuli puhumaan toinenkin ääni: "Hullu olet, jos tuon vaimollesi tunnustat. Avioliitosi ja perheesi hajoaa ja koko loppuelämäsi on pilalla!"

        Jos en tunnusta, niin Jumala viimeistään vuoden kuluttua hakkaa minut pois. Purskahdin itkuun, ties monennenko kerran elämäni aikana. Koko sisus oli kuin helvetin liekeissä. Jostakin tämän tuskan keskeltä tulivat ajatuksiini sanat, jotka suorana hätähuutona kaikuivat pimeään yöhön: "Herra Jeesus, armahda!"

        Jatkuu


      • Jatkuu

        Ne olivatkin lopulta ne ainoat sanat, jotka sinä yönä toivat avun ja pelastuksen. Niiden huutamisen jälkeen sain rauhan sydänmeeni, kun tiesin tehneeni sen, mitä Jumala minulta odotti:

        "Mutta jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu. Siionin vuori ja Jerusalem on turvapaikka, niin on Herra luvannut.

        Ne, jotka Herra kutsuu, ne pelastuvat."

        "Se, joka tekee pahaa, kaihtaa valoa: hän ei tule valoon, etteivät hänen tekonsa paljastuisi. Mutta se, joka noudattaa totuutta, tulee valoon, jotta kävisi ilmi, että hänen tekonsa ovat lähtöisin Jumalasta."

        Tuon aviorikoksenkin oli Jumala sallinut tapahtua, että hänellä olisi mistä miehen kiinni ottaa, kun kiinnioton päivä koittaa. Ja nyt se koitti.

        Ritvan tullessa töistä sanoin hänelle: "Voitko polvistua kanssani tähän vuoteen viereen, minulla on sinulle kerrottavaa?" Polvistuimme ja kerroin hänelle mitä vuosia sitten olin tehnyt, ja kysyin: "Voitko antaa tämän minulle anteeksi?" Hetken hiljaisuuden jälkeen hän vastasi: "Voin."

        Sillä hetkellä tunsin itseni tiimalasiksi, joka oli täynnä mustaa mönjää. Se lähti valumaan päästä alaspäin ja valumisrajan tunsin jokaisessa kehon kohdassa. Kun se oli valunut jalkojen kautta lattialle, tuli tilalle jotakin puhtaan valkoista. Samalla hetkellä minut valtasi sama ihana tunne kuin kerran lapsena ja siellä kirkon näyssä. Välähdyksenomaisesti sain vielä tuossa hetkessä nähdä tämän katoavan maailman yllä taivaan kirkkauden, sen todellisen maailman, joka ei koskaan katoa.

        Olin päässyt läpi ahtaasta portista. Saanut kohdata Kristuksen jo toisen kerran, ja syntyä taivaan kansalaiseksi. Tätä uudestisyntymistä kutsutaan Raamatussa myös sydämen ympärileikkaukseksi, ja vaatteiden valkaisemiseksi Karitsan veressä. Siinä ihmisen syntinen luonto revitään pois ja kivisydämen tilalle asennetaan uusi sydän, johon itse Kristus tuli Totuuden Henkensä kautta ikuisesti asumaan. Olin päässyt näiden harvojen joukkoon:

        "Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen.

        Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen."

        "Häneen teidät on liittänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty. Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois."

        OLIKO SINULLA VIELÄ MUUTA VOIVOTELTAVAA?


      • VoivoivoiTeuvoa
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Jatkuu

        Ne olivatkin lopulta ne ainoat sanat, jotka sinä yönä toivat avun ja pelastuksen. Niiden huutamisen jälkeen sain rauhan sydänmeeni, kun tiesin tehneeni sen, mitä Jumala minulta odotti:

        "Mutta jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu. Siionin vuori ja Jerusalem on turvapaikka, niin on Herra luvannut.

        Ne, jotka Herra kutsuu, ne pelastuvat."

        "Se, joka tekee pahaa, kaihtaa valoa: hän ei tule valoon, etteivät hänen tekonsa paljastuisi. Mutta se, joka noudattaa totuutta, tulee valoon, jotta kävisi ilmi, että hänen tekonsa ovat lähtöisin Jumalasta."

        Tuon aviorikoksenkin oli Jumala sallinut tapahtua, että hänellä olisi mistä miehen kiinni ottaa, kun kiinnioton päivä koittaa. Ja nyt se koitti.

        Ritvan tullessa töistä sanoin hänelle: "Voitko polvistua kanssani tähän vuoteen viereen, minulla on sinulle kerrottavaa?" Polvistuimme ja kerroin hänelle mitä vuosia sitten olin tehnyt, ja kysyin: "Voitko antaa tämän minulle anteeksi?" Hetken hiljaisuuden jälkeen hän vastasi: "Voin."

        Sillä hetkellä tunsin itseni tiimalasiksi, joka oli täynnä mustaa mönjää. Se lähti valumaan päästä alaspäin ja valumisrajan tunsin jokaisessa kehon kohdassa. Kun se oli valunut jalkojen kautta lattialle, tuli tilalle jotakin puhtaan valkoista. Samalla hetkellä minut valtasi sama ihana tunne kuin kerran lapsena ja siellä kirkon näyssä. Välähdyksenomaisesti sain vielä tuossa hetkessä nähdä tämän katoavan maailman yllä taivaan kirkkauden, sen todellisen maailman, joka ei koskaan katoa.

        Olin päässyt läpi ahtaasta portista. Saanut kohdata Kristuksen jo toisen kerran, ja syntyä taivaan kansalaiseksi. Tätä uudestisyntymistä kutsutaan Raamatussa myös sydämen ympärileikkaukseksi, ja vaatteiden valkaisemiseksi Karitsan veressä. Siinä ihmisen syntinen luonto revitään pois ja kivisydämen tilalle asennetaan uusi sydän, johon itse Kristus tuli Totuuden Henkensä kautta ikuisesti asumaan. Olin päässyt näiden harvojen joukkoon:

        "Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen.

        Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen."

        "Häneen teidät on liittänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty. Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois."

        OLIKO SINULLA VIELÄ MUUTA VOIVOTELTAVAA?

        En ole kiinnostunut tarinoistasi. Olipa tarinasi mikä tahansa, olet osoittanut sen jo monta, monta kertaa, ettet tunne Raamattua ja apostolien herjaaminen on sinulta TODELLA RASKAS SYNTI.

        SIITÄ ON KYSYMYS.


      • VoivoivoiTeuvoa kirjoitti:

        En ole kiinnostunut tarinoistasi. Olipa tarinasi mikä tahansa, olet osoittanut sen jo monta, monta kertaa, ettet tunne Raamattua ja apostolien herjaaminen on sinulta TODELLA RASKAS SYNTI.

        SIITÄ ON KYSYMYS.

        Ei Teuvo voi syntiä jumalaansa vastaan tehdä, koska Teuvon jumala asuu vain ja ainoastaan hänen omassa pääkopassaan. Sama on tilanne kaikilla uskovaisilla ja se on syy skismoihin.

        Jumala kuolee pois samalla kun uskovainen kuolee.

        Skismoja ei olisi, jos jumala olisi ylipäätään olemassa, koska hän varmasti pystyisi kommunikoimaan tahtonsa kaikilla kielillä ja kaikelle kansalle. Kristittyjen mukaan hän päätti ilmoittaa olemassaolostaan takaperoisille lammaspaimenille ainoassa kuivassa lähi-idän maassa, josta ei edes öljyä löydy!

        Mielikuvitusallah sentään jakoi pyyhe päässä kulkeville barbaareille öljymaat.


      • VoivoivoiTeuvoa kirjoitti:

        En ole kiinnostunut tarinoistasi. Olipa tarinasi mikä tahansa, olet osoittanut sen jo monta, monta kertaa, ettet tunne Raamattua ja apostolien herjaaminen on sinulta TODELLA RASKAS SYNTI.

        SIITÄ ON KYSYMYS.

        Sinun kohdallasi on kysymys ainoastaan tästä, sillä elämme tätä aikaa:

        "Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät siedä kuulla tervettä oppia vaan haalivat itselleen halunsa mukaisia opettajia kuullakseen sitä mitä kulloinkin mieli tekee.

        He tukkivat korvansa totuudelta ja kääntyvät kuuntelemaan taruja."

        Tässä on näitä tälle kansalle annettuja tarujen kertojia. Voisitko sinä voivottelun sijasta kertoa, kenen taruja sinä rakastat?

        adventistit

        aglikaanit

        agrigolalaiset

        arkkimunkkilaiset

        armonkalliolaiset

        baalbeklaiset

        babtistit

        birkittalaissisaret

        branhamilaiset

        cityseurakuntalaiset

        dominikaanit

        elämänsanalaiset

        elämänlähdeläiset

        eläväsanalaiset

        ekumeeniset

        exoduslaiset

        gnostilaiset

        henotesläiset

        helluntailaiset

        hengenuudistuslaiset

        heränneet

        esikoiset

        ilmestysmajalaiset

        ilosanomalaiset

        israelinystävät

        Joosualaiset

        jehovalaiset

        Jeesuksen pyhän veren papit

        Jeesuksen ruumislaiset

        Jeesus on herralaiset

        katolilaiset kylväjät

        kansanraamattuseuralaiset

        kalleimman veren sisaret

        kansanlähetysläiset

        Kellonkartanolaiset

        koivuniemiläiset

        korpelalaisuus

        kotikirkkolaiset

        kulmakivenseurakuntalaiset

        kulmakiviseurakuntalaiset

        kuninkaansoturit

        kristilliset eläkeläiset

        kriisipalvelulaiset

        kotisatamalaiset

        liekkiläiset

        luterilaiset

        lähetysseurakuntalaiset

        luthersäätiöläiset

        lasarusveljet

        lähdekalliolaiset

        lännenhunttarilaiset

        maranatalaiset

        majakkalaiset

        metodistit

        missiomaailmalaiset

        mormoonit

        munkkiluostarin munkit

        nunnaluostarin nunnat

        nokialaismissiolaiset

        onewayhouselaiset

        ortodoksit

        pelastusarmeijalaiset

        patmoslaiset

        palatsiseurakuntalaiset

        paavalinsynodilaiset

        paratiisikotilaiset

        pikkuesikoiset

        priskillalaiset

        pyhänikolauslaiset

        perjantaikristuksellelaiset

        raamattupuhuulaiset

        radiodeiläiset

        rauhansanalaiset

        rauhanyhdistysläiset

        ristiinnaulitut

        risteyspaikkalaiset

        ristiretkeläiset

        ropolaiset

        rukouspalvelulaiset

        rukousystäväläiset

        ruusuristiläiset

        ristiinnaulittulaiset

        saalemilaiset

        sanansaattajalaiset

        sanajaylistysläiset

        sauluslaiset

        savenvalajalaiset

        scientologilaiset

        siloalaiset

        slevy:n miespapit

        slevy:n naispapit

        stefanuslaiset

        suomenraamattuopistolaiset

        teologisetinstituuttilaiset

        tabernaakkelilaiset

        takeitnowlaiset

        teologisetistuuttilaiset

        Timoteusyhteisöläiset

        totisestiparannetut

        tuomasmessulaiset

        totuudenystäväläiset

        tunnustukselliset luterilaiset

        torontonsiunaajalaiset

        uusheränneet

        uusapostoliset

        uusitoivolaiset

        uusiviiniläiset

        valon enkelit

        vapaakirkolliset

        vanhauskoiset

        vapaamuurarit

        viadolorosalaiset

        vineyardilaiset

        yhteyskristuksessalaiset

        yhteysliikeläiset

        yeshualaiset


      • he-ma kirjoitti:

        Ei Teuvo voi syntiä jumalaansa vastaan tehdä, koska Teuvon jumala asuu vain ja ainoastaan hänen omassa pääkopassaan. Sama on tilanne kaikilla uskovaisilla ja se on syy skismoihin.

        Jumala kuolee pois samalla kun uskovainen kuolee.

        Skismoja ei olisi, jos jumala olisi ylipäätään olemassa, koska hän varmasti pystyisi kommunikoimaan tahtonsa kaikilla kielillä ja kaikelle kansalle. Kristittyjen mukaan hän päätti ilmoittaa olemassaolostaan takaperoisille lammaspaimenille ainoassa kuivassa lähi-idän maassa, josta ei edes öljyä löydy!

        Mielikuvitusallah sentään jakoi pyyhe päässä kulkeville barbaareille öljymaat.

        Kyllä Saatanalla on erinomainen taito saada jopa tykistöupseeri omaa tahtoaan noudattamaan, vaikka ei usko Jumalaan, Jeesukseen Kristukseen eikä edes Saatanaan.

        Etkö todella näe mitään eroa sille totuudelle, jota minä julistan ja niille valheille joita jokainen porttoseurakunta julistaa?


      • Anselmitoiviainen
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Sinun kohdallasi on kysymys ainoastaan tästä, sillä elämme tätä aikaa:

        "Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät siedä kuulla tervettä oppia vaan haalivat itselleen halunsa mukaisia opettajia kuullakseen sitä mitä kulloinkin mieli tekee.

        He tukkivat korvansa totuudelta ja kääntyvät kuuntelemaan taruja."

        Tässä on näitä tälle kansalle annettuja tarujen kertojia. Voisitko sinä voivottelun sijasta kertoa, kenen taruja sinä rakastat?

        adventistit

        aglikaanit

        agrigolalaiset

        arkkimunkkilaiset

        armonkalliolaiset

        baalbeklaiset

        babtistit

        birkittalaissisaret

        branhamilaiset

        cityseurakuntalaiset

        dominikaanit

        elämänsanalaiset

        elämänlähdeläiset

        eläväsanalaiset

        ekumeeniset

        exoduslaiset

        gnostilaiset

        henotesläiset

        helluntailaiset

        hengenuudistuslaiset

        heränneet

        esikoiset

        ilmestysmajalaiset

        ilosanomalaiset

        israelinystävät

        Joosualaiset

        jehovalaiset

        Jeesuksen pyhän veren papit

        Jeesuksen ruumislaiset

        Jeesus on herralaiset

        katolilaiset kylväjät

        kansanraamattuseuralaiset

        kalleimman veren sisaret

        kansanlähetysläiset

        Kellonkartanolaiset

        koivuniemiläiset

        korpelalaisuus

        kotikirkkolaiset

        kulmakivenseurakuntalaiset

        kulmakiviseurakuntalaiset

        kuninkaansoturit

        kristilliset eläkeläiset

        kriisipalvelulaiset

        kotisatamalaiset

        liekkiläiset

        luterilaiset

        lähetysseurakuntalaiset

        luthersäätiöläiset

        lasarusveljet

        lähdekalliolaiset

        lännenhunttarilaiset

        maranatalaiset

        majakkalaiset

        metodistit

        missiomaailmalaiset

        mormoonit

        munkkiluostarin munkit

        nunnaluostarin nunnat

        nokialaismissiolaiset

        onewayhouselaiset

        ortodoksit

        pelastusarmeijalaiset

        patmoslaiset

        palatsiseurakuntalaiset

        paavalinsynodilaiset

        paratiisikotilaiset

        pikkuesikoiset

        priskillalaiset

        pyhänikolauslaiset

        perjantaikristuksellelaiset

        raamattupuhuulaiset

        radiodeiläiset

        rauhansanalaiset

        rauhanyhdistysläiset

        ristiinnaulitut

        risteyspaikkalaiset

        ristiretkeläiset

        ropolaiset

        rukouspalvelulaiset

        rukousystäväläiset

        ruusuristiläiset

        ristiinnaulittulaiset

        saalemilaiset

        sanansaattajalaiset

        sanajaylistysläiset

        sauluslaiset

        savenvalajalaiset

        scientologilaiset

        siloalaiset

        slevy:n miespapit

        slevy:n naispapit

        stefanuslaiset

        suomenraamattuopistolaiset

        teologisetinstituuttilaiset

        tabernaakkelilaiset

        takeitnowlaiset

        teologisetistuuttilaiset

        Timoteusyhteisöläiset

        totisestiparannetut

        tuomasmessulaiset

        totuudenystäväläiset

        tunnustukselliset luterilaiset

        torontonsiunaajalaiset

        uusheränneet

        uusapostoliset

        uusitoivolaiset

        uusiviiniläiset

        valon enkelit

        vapaakirkolliset

        vanhauskoiset

        vapaamuurarit

        viadolorosalaiset

        vineyardilaiset

        yhteyskristuksessalaiset

        yhteysliikeläiset

        yeshualaiset

        Siitähän juuri onkin kysymys. SINUN OPPISI EI OLE TERVETTÄ, sillä sinä kirjoitat Raamatun vastaisesti, kuten nyt viimeksi Pietarista, jonka olet nyt ottanut nokittavaksesi, omaksi vahingoksesi.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Kyllä Saatanalla on erinomainen taito saada jopa tykistöupseeri omaa tahtoaan noudattamaan, vaikka ei usko Jumalaan, Jeesukseen Kristukseen eikä edes Saatanaan.

        Etkö todella näe mitään eroa sille totuudelle, jota minä julistan ja niille valheille joita jokainen porttoseurakunta julistaa?

        En näe mitään eroa sinun höpötykselläsi, muhamettilaisuuden eri muodoilla tai kirkon julistuksella.

        Ne ovat harhaa kaikki ja yksilön aivotoiminta tulkitsee pronssikautisia ihmisen kirjoittamia tekstejä irrallaan ajallisesta ja kulttuurisesta yhteydestä.

        Ihminen loi jumalat omaksi kuvakseen ja selittääkseen tapahtumia, joita ei ymmärtänyt. Ukko-ylijumala on tästä erinomainen esimerkki, mutta nythän me tiedämme mikä ukkosen aiheuttaa... vai väittääkö uskovainen jeesuksen aiheuttavan nykyisin ukkosen?


      • Anselmitoiviainen kirjoitti:

        Siitähän juuri onkin kysymys. SINUN OPPISI EI OLE TERVETTÄ, sillä sinä kirjoitat Raamatun vastaisesti, kuten nyt viimeksi Pietarista, jonka olet nyt ottanut nokittavaksesi, omaksi vahingoksesi.

        Nauti kaikessa rauhassa onnestasi, äläkä kanna huolta minusta. Sillä minusta pitää huolen paljon suurempi huolehtija kuin Anselmi Toiviainen ja hänen laulukuoronsa Piviaisen Anselmit:

        "Minun lampaani kuulevat minun ääneni ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.

        Minä annan heille ikuisen elämän. He eivät koskaan joudu hukkaan, eikä kukaan riistä heitä minulta.

        Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kuin kukaan muu, eikä kukaan voi riistää heitä Isäni kädestä."

        Minä ja Isä olemme yhtä."

        Niin kauan kuin kaltaisiasi Jumalan paaduttamia ärsyttävää totuutta julistan, niin kauan minusta huolehditaan.

        Ja olen varma, että näin tapahtuu tämän maallisen vaellukseni loppuun saakka.
        Ja sen jälkeisestä huolehtimisesta Jumala on pistänyt myös kaltaisesi paadutetut huolehtimaan:

        "Autuaita olette te, kun teitä Ihmisen Pojan tähden vihataan ja herjataan, kun ihmiset erottavat teidät keskuudestaan ja inhoavat teidän nimeännekin.

        Iloitkaa silloin, hyppikää riemusta, sillä palkka, jonka te taivaassa saatte, on suuri. Samoinhan tekivät heidän isänsä profeetoille."


      • he-ma kirjoitti:

        En näe mitään eroa sinun höpötykselläsi, muhamettilaisuuden eri muodoilla tai kirkon julistuksella.

        Ne ovat harhaa kaikki ja yksilön aivotoiminta tulkitsee pronssikautisia ihmisen kirjoittamia tekstejä irrallaan ajallisesta ja kulttuurisesta yhteydestä.

        Ihminen loi jumalat omaksi kuvakseen ja selittääkseen tapahtumia, joita ei ymmärtänyt. Ukko-ylijumala on tästä erinomainen esimerkki, mutta nythän me tiedämme mikä ukkosen aiheuttaa... vai väittääkö uskovainen jeesuksen aiheuttavan nykyisin ukkosen?

        Rasvaa sinä vain kaikessa rauhassa tykkisi piippua. Pidä kuitenkin tosipaikan tullessa huoli siitä, ettet tuhoa yhtään omaa tutka-asemaa.


      • Oletluopunut

        Raamattu on totuus ja sinä kiistät ison osan Raamatusta, valheeksi! Sinä olet siis luopunut totuudesta.
        Alunperin ei näin ollut, sillä kertomasi mukaan sait jonkinlaisen näyn, jossa oli:"Raamattu on kokonansa totta."


      • Oletluopunut kirjoitti:

        Raamattu on totuus ja sinä kiistät ison osan Raamatusta, valheeksi! Sinä olet siis luopunut totuudesta.
        Alunperin ei näin ollut, sillä kertomasi mukaan sait jonkinlaisen näyn, jossa oli:"Raamattu on kokonansa totta."

        Ei mene tämä sinullekaan jakeluun, mutta sanon, kenties jo sadannen kerran:

        Raamatun totuus perustuu siihen, että sinne on kirjattu myös kaikki ne Saatanan ihmisille opettamat valheet, joiden kautta tämä Jumalan lähettämä raju eksytys onnistui.

        Ja Saatana jää historiaan koko ihmiskunnan eksyttäjänä. Sinunkin.

        Miksi et usko edes Paavalia, joka rehellisesti ilmoitti valehtelevansa ja olevansa myös väärintekijä?

        Kuten tietämättään itsestään todistuksen antoi:

        "Vääryyden ihminen tulee Saatanan vaikutuksesta suurella voimalla, tehden petollisia tunnustekoja ja ihmeitä.

        Hänen vääryytensä pettää ne, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ole rakastaneet totuutta, joka olisi pelastanut heidät.

        Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden."

        Siinä on sinullekin lyhyesti ja ytimekkäästi sanottu Raamatun totuus.


      • Pilasitelämäsi

        Olet haaskannut elämäsi saatan mielisuosion saavuttamiseen, kun olet pilkannut ja mollannut Jumalan apostolien elämäntyötä.


      • Pilasitelämäsi kirjoitti:

        Olet haaskannut elämäsi saatan mielisuosion saavuttamiseen, kun olet pilkannut ja mollannut Jumalan apostolien elämäntyötä.

        Huonosti olen uskosi mukaisen Saatanan mielisuosion saavuttanut, kun et edes sinä ole aamenia huutelemassa kirjoitusteni perään.


      • Seonniintotta
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Sinun kohdallasi on kysymys ainoastaan tästä, sillä elämme tätä aikaa:

        "Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät siedä kuulla tervettä oppia vaan haalivat itselleen halunsa mukaisia opettajia kuullakseen sitä mitä kulloinkin mieli tekee.

        He tukkivat korvansa totuudelta ja kääntyvät kuuntelemaan taruja."

        Tässä on näitä tälle kansalle annettuja tarujen kertojia. Voisitko sinä voivottelun sijasta kertoa, kenen taruja sinä rakastat?

        adventistit

        aglikaanit

        agrigolalaiset

        arkkimunkkilaiset

        armonkalliolaiset

        baalbeklaiset

        babtistit

        birkittalaissisaret

        branhamilaiset

        cityseurakuntalaiset

        dominikaanit

        elämänsanalaiset

        elämänlähdeläiset

        eläväsanalaiset

        ekumeeniset

        exoduslaiset

        gnostilaiset

        henotesläiset

        helluntailaiset

        hengenuudistuslaiset

        heränneet

        esikoiset

        ilmestysmajalaiset

        ilosanomalaiset

        israelinystävät

        Joosualaiset

        jehovalaiset

        Jeesuksen pyhän veren papit

        Jeesuksen ruumislaiset

        Jeesus on herralaiset

        katolilaiset kylväjät

        kansanraamattuseuralaiset

        kalleimman veren sisaret

        kansanlähetysläiset

        Kellonkartanolaiset

        koivuniemiläiset

        korpelalaisuus

        kotikirkkolaiset

        kulmakivenseurakuntalaiset

        kulmakiviseurakuntalaiset

        kuninkaansoturit

        kristilliset eläkeläiset

        kriisipalvelulaiset

        kotisatamalaiset

        liekkiläiset

        luterilaiset

        lähetysseurakuntalaiset

        luthersäätiöläiset

        lasarusveljet

        lähdekalliolaiset

        lännenhunttarilaiset

        maranatalaiset

        majakkalaiset

        metodistit

        missiomaailmalaiset

        mormoonit

        munkkiluostarin munkit

        nunnaluostarin nunnat

        nokialaismissiolaiset

        onewayhouselaiset

        ortodoksit

        pelastusarmeijalaiset

        patmoslaiset

        palatsiseurakuntalaiset

        paavalinsynodilaiset

        paratiisikotilaiset

        pikkuesikoiset

        priskillalaiset

        pyhänikolauslaiset

        perjantaikristuksellelaiset

        raamattupuhuulaiset

        radiodeiläiset

        rauhansanalaiset

        rauhanyhdistysläiset

        ristiinnaulitut

        risteyspaikkalaiset

        ristiretkeläiset

        ropolaiset

        rukouspalvelulaiset

        rukousystäväläiset

        ruusuristiläiset

        ristiinnaulittulaiset

        saalemilaiset

        sanansaattajalaiset

        sanajaylistysläiset

        sauluslaiset

        savenvalajalaiset

        scientologilaiset

        siloalaiset

        slevy:n miespapit

        slevy:n naispapit

        stefanuslaiset

        suomenraamattuopistolaiset

        teologisetinstituuttilaiset

        tabernaakkelilaiset

        takeitnowlaiset

        teologisetistuuttilaiset

        Timoteusyhteisöläiset

        totisestiparannetut

        tuomasmessulaiset

        totuudenystäväläiset

        tunnustukselliset luterilaiset

        torontonsiunaajalaiset

        uusheränneet

        uusapostoliset

        uusitoivolaiset

        uusiviiniläiset

        valon enkelit

        vapaakirkolliset

        vanhauskoiset

        vapaamuurarit

        viadolorosalaiset

        vineyardilaiset

        yhteyskristuksessalaiset

        yhteysliikeläiset

        yeshualaiset

        On muuten todella hyvä asia, ettet kuulu mihinkään Jeesukseen uskovien seurakuntaan. Olet niin lihallinen ja herjaava ihminen.


      • Ensiunaapahuutta
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Huonosti olen uskosi mukaisen Saatanan mielisuosion saavuttanut, kun et edes sinä ole aamenia huutelemassa kirjoitusteni perään.

        En voi huudella aamenia herjoihin ja Raamatun vääristelyihin. Kai sinun järkesi sen verran tajuaa.


      • Erika87
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Huonosti olen uskosi mukaisen Saatanan mielisuosion saavuttanut, kun et edes sinä ole aamenia huutelemassa kirjoitusteni perään.

        Miten voin pelastua Teuvo Suni. Olen syntinen ihminen ja haluan kuulla totuuden sinulta.


      • Erika87

        Teuvo ei näköjään tarjoa pelastusta joten siksi en varmaankaan saa vastausta teuvolta. Kiitos että annoit itsesi ilmi kaikessa saatanallisuudessasi :)


    • oapsi

      Miksi lainaat Paavalia ja sitten toisaalla sanot hänen olevan Perkeleen asialla?

      "kaksimielinen mies, epävakainen kaikilla teillään."

      • Jos olisit täällä vaikkapa viisi viimeistä vuotta näitä keskusteluja seurannut, tietäisit kyllä syyn siihen, miksi Paavali jäi synnin siteisiin.

        Paavali, jos kuka on reippaasti kaksimielinen, kun hänen kirjoituksissaan on 75% valhetta, eli noita Saatanan erinomaisia ilmestyksiä ja vain 25% totuutta, jonka Pyhä Henki ehti Saulille opettaa, ennen kuin Saatana tuli ja teki hänestä Paavalin.

        Tässä sinulle totuus siitä, miksi Paavali jäi synnin siteisiin:


        Saul sai Jeesukselta sen kolmen vuoden koulutuksen, jonka opetuslapsetkin. Ja jonka minäkin olen saanut.

        Paavalin tie Jeesuksen puhdistettavaksi, ja hänen Henkensä omistajaksi päättyi siihen, kun hän ei pystynyt puhdistamaan itseään isiltä perimistään uskomuksista, vaikka Jeesuksen käskyn ja puhdistusmenetelmän varmasti tiesi:

        "Jos joku tulee minun luokseni, mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla opetuslapseni."

        "Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä?

        Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko?

        Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.

        Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias.

        Rakkaat ystävät! Kun kerran olemme saaneet tällaiset lupaukset, meidän tulee puhdistautua kaikesta ruumiin ja hengen saastaisuudesta ja Jumalaa peläten pyhittää elämämme kokonaan hänelle. "

        Juutalaisuuden vangiksi hän lopullisesti jäi, sitä todistaa hänen lausuntonsa Rooman vankeudessa:

        "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole missään millään tavoin rikkonut kansamme enkä isltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on vangittuna tuotu tänne."

        Tämän parempaa todistusta ei Paavalista voi antaa, että hän todella oli loppuunsa asti sidoksissa Jumalan paaduttaman kansan oppeihin, eli Saatanaan, kuten Jeesus tämän näin selvästi omalle kansalleen sanoi.

        "Miksi te ette ymmärrä minun puhettani? Siksi, että te ette siedä kuunnella mitä minä sanon?

        Te olette lähtöisin Saatanasta, hän on teidän isänne ja hänen tahtonsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras.
        Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.

        Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden."

        Tässä on myös todistus sille, miksi Saul, ei vielä neljän vuoden Pyhän Hengen koulutuksen jälkeen voinutkaan lähteä Kristuksen valittuna, vaan vasta 10 vuoden Saatanan koulutuksen jälkeen täynnä syntiä, Saatanan lähettiläänä. Joka vaati Saulia myös vaihtamaan nimensä, jolla ei ollut mitään sidoksia Jeesukseen Kristukseen, joka Saulin kutsui.

        Siksi tämä pysyi Paavalissa loppuun saakka:

        "Tiedänhän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää. Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen.

        En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo. Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti."

        Sen takasi vielä Jumalan käsky Saatanalle jatkaa Paavalin kuritusta.

        "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi."

        Jumala ei varmasti omien ilmestysten ja jopa niistä ylpeilemisen takia määrää Saatanaa ketään omaansa kurittamaan:

        "Älköön viisas kerskuko viisaudellaan, älköön väkevä voimillaan, älköön rikas rikkaudellaan.

        Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää mitä minä tahdon.

        Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja.

        Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra."

        Tämän Paavali puki sanoiksi: "Joka ylpeilee, ylpeilköön Herrasta."

        Paavalin liha oli juutalaisen perinnön mukaan ympärileikattu, mutta tämä Kristuksen Hengen ympärileikkaus jäi häneltä haaveeksi:

        "Häneen teidät on yhdistänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty, Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois."
        Paavali kerskui heikkoudestaan, kun luuli, että Saatana kurittaa hänet niin heikoksi, että vasta sitten voisi saada Pyhän Hengen - Jumalan voiman - kuten hän Saatanan vaikutuksesta uskoi.

        Jota ilman hän oli vielä - 23 vuoden kuluttua siitä, kun Kristus Saulille ilmestyi - ja edelleen tätä voimaa odotti:

        Jatkuu


      • Luovuittotuudesta
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Jos olisit täällä vaikkapa viisi viimeistä vuotta näitä keskusteluja seurannut, tietäisit kyllä syyn siihen, miksi Paavali jäi synnin siteisiin.

        Paavali, jos kuka on reippaasti kaksimielinen, kun hänen kirjoituksissaan on 75% valhetta, eli noita Saatanan erinomaisia ilmestyksiä ja vain 25% totuutta, jonka Pyhä Henki ehti Saulille opettaa, ennen kuin Saatana tuli ja teki hänestä Paavalin.

        Tässä sinulle totuus siitä, miksi Paavali jäi synnin siteisiin:


        Saul sai Jeesukselta sen kolmen vuoden koulutuksen, jonka opetuslapsetkin. Ja jonka minäkin olen saanut.

        Paavalin tie Jeesuksen puhdistettavaksi, ja hänen Henkensä omistajaksi päättyi siihen, kun hän ei pystynyt puhdistamaan itseään isiltä perimistään uskomuksista, vaikka Jeesuksen käskyn ja puhdistusmenetelmän varmasti tiesi:

        "Jos joku tulee minun luokseni, mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla opetuslapseni."

        "Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä?

        Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko?

        Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.

        Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias.

        Rakkaat ystävät! Kun kerran olemme saaneet tällaiset lupaukset, meidän tulee puhdistautua kaikesta ruumiin ja hengen saastaisuudesta ja Jumalaa peläten pyhittää elämämme kokonaan hänelle. "

        Juutalaisuuden vangiksi hän lopullisesti jäi, sitä todistaa hänen lausuntonsa Rooman vankeudessa:

        "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole missään millään tavoin rikkonut kansamme enkä isltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on vangittuna tuotu tänne."

        Tämän parempaa todistusta ei Paavalista voi antaa, että hän todella oli loppuunsa asti sidoksissa Jumalan paaduttaman kansan oppeihin, eli Saatanaan, kuten Jeesus tämän näin selvästi omalle kansalleen sanoi.

        "Miksi te ette ymmärrä minun puhettani? Siksi, että te ette siedä kuunnella mitä minä sanon?

        Te olette lähtöisin Saatanasta, hän on teidän isänne ja hänen tahtonsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras.
        Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.

        Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden."

        Tässä on myös todistus sille, miksi Saul, ei vielä neljän vuoden Pyhän Hengen koulutuksen jälkeen voinutkaan lähteä Kristuksen valittuna, vaan vasta 10 vuoden Saatanan koulutuksen jälkeen täynnä syntiä, Saatanan lähettiläänä. Joka vaati Saulia myös vaihtamaan nimensä, jolla ei ollut mitään sidoksia Jeesukseen Kristukseen, joka Saulin kutsui.

        Siksi tämä pysyi Paavalissa loppuun saakka:

        "Tiedänhän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää. Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen.

        En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo. Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti."

        Sen takasi vielä Jumalan käsky Saatanalle jatkaa Paavalin kuritusta.

        "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi."

        Jumala ei varmasti omien ilmestysten ja jopa niistä ylpeilemisen takia määrää Saatanaa ketään omaansa kurittamaan:

        "Älköön viisas kerskuko viisaudellaan, älköön väkevä voimillaan, älköön rikas rikkaudellaan.

        Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää mitä minä tahdon.

        Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja.

        Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra."

        Tämän Paavali puki sanoiksi: "Joka ylpeilee, ylpeilköön Herrasta."

        Paavalin liha oli juutalaisen perinnön mukaan ympärileikattu, mutta tämä Kristuksen Hengen ympärileikkaus jäi häneltä haaveeksi:

        "Häneen teidät on yhdistänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty, Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois."
        Paavali kerskui heikkoudestaan, kun luuli, että Saatana kurittaa hänet niin heikoksi, että vasta sitten voisi saada Pyhän Hengen - Jumalan voiman - kuten hän Saatanan vaikutuksesta uskoi.

        Jota ilman hän oli vielä - 23 vuoden kuluttua siitä, kun Kristus Saulille ilmestyi - ja edelleen tätä voimaa odotti:

        Jatkuu

        Tuollaiset prosenttiluvut ovat täysin hatusta tempaistuja ja sitä paitsi et enää ymmärrä, että Raamattu on kokonansa TOTTA. Sehän sinulle alussa kerrottiin, mutta olet mitätöinyt sen.


      • ZygoLogi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Jos olisit täällä vaikkapa viisi viimeistä vuotta näitä keskusteluja seurannut, tietäisit kyllä syyn siihen, miksi Paavali jäi synnin siteisiin.

        Paavali, jos kuka on reippaasti kaksimielinen, kun hänen kirjoituksissaan on 75% valhetta, eli noita Saatanan erinomaisia ilmestyksiä ja vain 25% totuutta, jonka Pyhä Henki ehti Saulille opettaa, ennen kuin Saatana tuli ja teki hänestä Paavalin.

        Tässä sinulle totuus siitä, miksi Paavali jäi synnin siteisiin:


        Saul sai Jeesukselta sen kolmen vuoden koulutuksen, jonka opetuslapsetkin. Ja jonka minäkin olen saanut.

        Paavalin tie Jeesuksen puhdistettavaksi, ja hänen Henkensä omistajaksi päättyi siihen, kun hän ei pystynyt puhdistamaan itseään isiltä perimistään uskomuksista, vaikka Jeesuksen käskyn ja puhdistusmenetelmän varmasti tiesi:

        "Jos joku tulee minun luokseni, mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla opetuslapseni."

        "Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä?

        Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko?

        Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.

        Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias.

        Rakkaat ystävät! Kun kerran olemme saaneet tällaiset lupaukset, meidän tulee puhdistautua kaikesta ruumiin ja hengen saastaisuudesta ja Jumalaa peläten pyhittää elämämme kokonaan hänelle. "

        Juutalaisuuden vangiksi hän lopullisesti jäi, sitä todistaa hänen lausuntonsa Rooman vankeudessa:

        "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole missään millään tavoin rikkonut kansamme enkä isltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on vangittuna tuotu tänne."

        Tämän parempaa todistusta ei Paavalista voi antaa, että hän todella oli loppuunsa asti sidoksissa Jumalan paaduttaman kansan oppeihin, eli Saatanaan, kuten Jeesus tämän näin selvästi omalle kansalleen sanoi.

        "Miksi te ette ymmärrä minun puhettani? Siksi, että te ette siedä kuunnella mitä minä sanon?

        Te olette lähtöisin Saatanasta, hän on teidän isänne ja hänen tahtonsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras.
        Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.

        Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden."

        Tässä on myös todistus sille, miksi Saul, ei vielä neljän vuoden Pyhän Hengen koulutuksen jälkeen voinutkaan lähteä Kristuksen valittuna, vaan vasta 10 vuoden Saatanan koulutuksen jälkeen täynnä syntiä, Saatanan lähettiläänä. Joka vaati Saulia myös vaihtamaan nimensä, jolla ei ollut mitään sidoksia Jeesukseen Kristukseen, joka Saulin kutsui.

        Siksi tämä pysyi Paavalissa loppuun saakka:

        "Tiedänhän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää. Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen.

        En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo. Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti."

        Sen takasi vielä Jumalan käsky Saatanalle jatkaa Paavalin kuritusta.

        "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi."

        Jumala ei varmasti omien ilmestysten ja jopa niistä ylpeilemisen takia määrää Saatanaa ketään omaansa kurittamaan:

        "Älköön viisas kerskuko viisaudellaan, älköön väkevä voimillaan, älköön rikas rikkaudellaan.

        Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää mitä minä tahdon.

        Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja.

        Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra."

        Tämän Paavali puki sanoiksi: "Joka ylpeilee, ylpeilköön Herrasta."

        Paavalin liha oli juutalaisen perinnön mukaan ympärileikattu, mutta tämä Kristuksen Hengen ympärileikkaus jäi häneltä haaveeksi:

        "Häneen teidät on yhdistänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty, Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois."
        Paavali kerskui heikkoudestaan, kun luuli, että Saatana kurittaa hänet niin heikoksi, että vasta sitten voisi saada Pyhän Hengen - Jumalan voiman - kuten hän Saatanan vaikutuksesta uskoi.

        Jota ilman hän oli vielä - 23 vuoden kuluttua siitä, kun Kristus Saulille ilmestyi - ja edelleen tätä voimaa odotti:

        Jatkuu

        "Jos olisit täällä vaikkapa viisi viimeistä vuotta näitä keskusteluja seurannut, tietäisit kyllä syyn siihen, miksi Paavali jäi synnin siteisiin." Sitä Teuvo juuri haluaa että muutkin ihmiset luopuvat oikeasta elämästä ja Jeesuksesta ja alkavat vuositolkulla viettämään ja seuraamaan elämänilon menettänyttä teuvoa täällä saatanan keksimällä suomi24 sivustolla.


    • Jatkuu

      "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi.

      Olen kolme kertaa pyytänyt Herralta, että pääsisin siitä.

      Mutta hän on vastannut minulle: "Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sen tähden ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima."

      Mutta tästä miehestä, Saulista, hän kerskui:

      "Tunnen erään Kristuksen oman, joka neljätoista vuotta sitten temmattiin kolmanteen taivaaseen. Oliko hän silloin ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala.

      Ja tästä miehestä tiedän, että hänet temmattiin paratiisiin ja hän kuuli sanoja, joita ihminen ei voi eikä saa lausua.

      Oliko hän ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala.

      Tästä miehestä minä kerskailen, itsestäni en, paitsi heikkoudestani."

      Huomaa tämä: Paavali kerskaili Saulista, jonka Kristus kutsui. Mutta ei enää itsestään, kun Saatana runnoi häntä heikoksi.

      Ei päästänyt Herra häntä Saatanan kurituksesta ja tuo valheen henki seuralaisenaan Paavali meni myös kuolemaan.

      • öaär

        Kristuksen Pyhä Henki ei sinulle tuota ole opettanut.
        Et selvästi tunne kirjoituksia. Paavali ja Pietari olivat molemmat säännöllisesti kaikkien muidenkin apostolien kanssa tekemisissä ja he pitivät yhtä, koska otat heidät vainosi kohteeksi?

        Sentähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; mutta heidän tekojensa mukaan älkää tehkö, sillä he sanovat, mutta eivät tee.
        Matteuksen 23.3

        Näin Jeesus sanoi kirjanoppineista. Milloin on Jeesuksen vuoro päästä mustalle listallesi?

        "niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen."
        2 Pietarin 3.16

        "Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
        joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
        Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
        Galatalaisille 1.6-9

        Herra sinua armahtakoon!


      • Tätä samaahan nämä kaikki portot hokevat, koska totuus ei kuulu yhdenkään porton opetuksiin:

        "Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu."

        adventistit

        aglikaanit

        agrigolalaiset

        arkkimunkkilaiset

        armonkalliolaiset

        baalbeklaiset

        babtistit

        birkittalaissisaret

        branhamilaiset

        cityseurakuntalaiset

        dominikaanit

        elämänsanalaiset

        elämänlähdeläiset

        eläväsanalaiset

        ekumeeniset

        exoduslaiset

        gnostilaiset

        henotesläiset

        helluntailaiset

        hengenuudistuslaiset

        heränneet

        esikoiset

        ilmestysmajalaiset

        ilosanomalaiset

        israelinystävät

        Joosualaiset

        jehovalaiset

        Jeesuksen pyhän veren papit

        Jeesuksen ruumislaiset

        Jeesus on herralaiset

        katolilaiset kylväjät

        kansanraamattuseuralaiset

        kalleimman veren sisaret

        kansanlähetysläiset

        Kellonkartanolaiset

        koivuniemiläiset

        korpelalaisuus

        kotikirkkolaiset

        kulmakivenseurakuntalaiset

        kulmakiviseurakuntalaiset

        kuninkaansoturit

        kristilliset eläkeläiset

        kriisipalvelulaiset

        kotisatamalaiset

        liekkiläiset

        luterilaiset

        lähetysseurakuntalaiset

        luthersäätiöläiset

        lasarusveljet

        lähdekalliolaiset

        lännenhunttarilaiset

        maranatalaiset

        majakkalaiset

        metodistit

        missiomaailmalaiset

        mormoonit

        munkkiluostarin munkit

        nunnaluostarin nunnat

        nokialaismissiolaiset

        onewayhouselaiset

        ortodoksit

        pelastusarmeijalaiset

        patmoslaiset

        palatsiseurakuntalaiset

        paavalinsynodilaiset

        paratiisikotilaiset

        pikkuesikoiset

        priskillalaiset

        pyhänikolauslaiset

        perjantaikristuksellelaiset

        raamattupuhuulaiset

        radiodeiläiset

        rauhansanalaiset

        rauhanyhdistysläiset

        ristiinnaulitut

        risteyspaikkalaiset

        ristiretkeläiset

        ropolaiset

        rukouspalvelulaiset

        rukousystäväläiset

        ruusuristiläiset

        ristiinnaulittulaiset

        saalemilaiset

        sanansaattajalaiset

        sanajaylistysläiset

        sauluslaiset

        savenvalajalaiset

        scientologilaiset

        siloalaiset

        slevy:n miespapit

        slevy:n naispapit

        stefanuslaiset

        suomenraamattuopistolaiset

        teologisetinstituuttilaiset

        tabernaakkelilaiset

        takeitnowlaiset

        teologisetistuuttilaiset

        Timoteusyhteisöläiset

        totisestiparannetut

        tuomasmessulaiset

        totuudenystäväläiset

        tunnustukselliset luterilaiset

        torontonsiunaajalaiset

        uusheränneet

        uusapostoliset

        uusitoivolaiset

        uusiviiniläiset

        valon enkelit

        vapaakirkolliset

        vanhauskoiset

        vapaamuurarit

        viadolorosalaiset

        vineyardilaiset

        yhteyskristuksessalaiset

        yhteysliikeläiset

        yeshualaiset


      • öaär
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Tätä samaahan nämä kaikki portot hokevat, koska totuus ei kuulu yhdenkään porton opetuksiin:

        "Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu."

        adventistit

        aglikaanit

        agrigolalaiset

        arkkimunkkilaiset

        armonkalliolaiset

        baalbeklaiset

        babtistit

        birkittalaissisaret

        branhamilaiset

        cityseurakuntalaiset

        dominikaanit

        elämänsanalaiset

        elämänlähdeläiset

        eläväsanalaiset

        ekumeeniset

        exoduslaiset

        gnostilaiset

        henotesläiset

        helluntailaiset

        hengenuudistuslaiset

        heränneet

        esikoiset

        ilmestysmajalaiset

        ilosanomalaiset

        israelinystävät

        Joosualaiset

        jehovalaiset

        Jeesuksen pyhän veren papit

        Jeesuksen ruumislaiset

        Jeesus on herralaiset

        katolilaiset kylväjät

        kansanraamattuseuralaiset

        kalleimman veren sisaret

        kansanlähetysläiset

        Kellonkartanolaiset

        koivuniemiläiset

        korpelalaisuus

        kotikirkkolaiset

        kulmakivenseurakuntalaiset

        kulmakiviseurakuntalaiset

        kuninkaansoturit

        kristilliset eläkeläiset

        kriisipalvelulaiset

        kotisatamalaiset

        liekkiläiset

        luterilaiset

        lähetysseurakuntalaiset

        luthersäätiöläiset

        lasarusveljet

        lähdekalliolaiset

        lännenhunttarilaiset

        maranatalaiset

        majakkalaiset

        metodistit

        missiomaailmalaiset

        mormoonit

        munkkiluostarin munkit

        nunnaluostarin nunnat

        nokialaismissiolaiset

        onewayhouselaiset

        ortodoksit

        pelastusarmeijalaiset

        patmoslaiset

        palatsiseurakuntalaiset

        paavalinsynodilaiset

        paratiisikotilaiset

        pikkuesikoiset

        priskillalaiset

        pyhänikolauslaiset

        perjantaikristuksellelaiset

        raamattupuhuulaiset

        radiodeiläiset

        rauhansanalaiset

        rauhanyhdistysläiset

        ristiinnaulitut

        risteyspaikkalaiset

        ristiretkeläiset

        ropolaiset

        rukouspalvelulaiset

        rukousystäväläiset

        ruusuristiläiset

        ristiinnaulittulaiset

        saalemilaiset

        sanansaattajalaiset

        sanajaylistysläiset

        sauluslaiset

        savenvalajalaiset

        scientologilaiset

        siloalaiset

        slevy:n miespapit

        slevy:n naispapit

        stefanuslaiset

        suomenraamattuopistolaiset

        teologisetinstituuttilaiset

        tabernaakkelilaiset

        takeitnowlaiset

        teologisetistuuttilaiset

        Timoteusyhteisöläiset

        totisestiparannetut

        tuomasmessulaiset

        totuudenystäväläiset

        tunnustukselliset luterilaiset

        torontonsiunaajalaiset

        uusheränneet

        uusapostoliset

        uusitoivolaiset

        uusiviiniläiset

        valon enkelit

        vapaakirkolliset

        vanhauskoiset

        vapaamuurarit

        viadolorosalaiset

        vineyardilaiset

        yhteyskristuksessalaiset

        yhteysliikeläiset

        yeshualaiset

        Listasi on vajaa siitä puuttuu sunilaisuus.


      • öaär kirjoitti:

        Listasi on vajaa siitä puuttuu sunilaisuus.

        Jos se olisi porttolahko, sinäkin huutelisit aamenia kirjoitusteni erään.


      • EnOleSama

        AAMEEN AAMEN AAMEN TEUVO SOSIALISTI


      • EnOleSama kirjoitti:

        AAMEEN AAMEN AAMEN TEUVO SOSIALISTI

        Oikeassa olet, sillä mielialahäiriöisellä on monta minää. Tänään et enää ole se sama, mikä olit eilen, ja huomenna olet taas joku muu.


      • TeuvonIhailija

        Aamen aamen aamen Teuvolle, hän on supermies ja joka alan taitaja, kuin Putin.
        Hän niin supermies että on saanut psykiatrinkin pätevyyden pelkän kiertokoulun ja ilmavoimien tientekijäkurssin pohjalta, siihen ei moni muu pysty. Halleluujaa ja aamen Teuvolle.


      • TeuvonIhailija kirjoitti:

        Aamen aamen aamen Teuvolle, hän on supermies ja joka alan taitaja, kuin Putin.
        Hän niin supermies että on saanut psykiatrinkin pätevyyden pelkän kiertokoulun ja ilmavoimien tientekijäkurssin pohjalta, siihen ei moni muu pysty. Halleluujaa ja aamen Teuvolle.

        Ne ilmavoimien tiet tehtiin taivaalle, eikä tähän Saatanan hallitsemaan maailmaan.


    • Haluatteko, että tuon tähän keskusteluun luettavaksenne vaikkapa 20 Saatanan erinomaista ilmestystä ja opetusta, joita Paavali markkinoi Jumalan ilmestyksinä, vaikka ne jokainen pitävät sisällään Pyhän Hengen pilkan.

      Löydätte ne myös gallerisivultani yli 30 000 muun viestin joukosta, mutta se on varmasti liian suuri annos jokaiselle Jumalan paaduttamalle.

      • TeuvoCheCuevara

        Eläköön Teuvo ja sosialisminsa! Sosialismos o muerto!


      • AnselmiToiwiainen

        Saat tehdä ihan miten mielesi vaan halajaa, mutta turhaan sinä kirjoittelet Raamattua mitätöiviä ateistisia kirjoituksiasi. Jumalalle joudut pian tekemään tiliä raapustuksistasi. Ne eivät ole Jeesuksen Hengen vaikuttamia, vaan ihan jotain muuta.


      • AnselmiToiwiainen kirjoitti:

        Saat tehdä ihan miten mielesi vaan halajaa, mutta turhaan sinä kirjoittelet Raamattua mitätöiviä ateistisia kirjoituksiasi. Jumalalle joudut pian tekemään tiliä raapustuksistasi. Ne eivät ole Jeesuksen Hengen vaikuttamia, vaan ihan jotain muuta.

        Niin kauan, kun totuus saa Anselmi Toiwiaisen sapen kiehumaan, niin kauan on Jeesus Kristus tyytyväinen opetuslapseensa.

        Silloin olen pysynyt siinä, mihin Paavali ei kyennyt:

        "Jos vielä pyrkisin miellyttämään ihmisiä, en olisi Kristuksen palvelija


      • kysyjäxxx
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Niin kauan, kun totuus saa Anselmi Toiwiaisen sapen kiehumaan, niin kauan on Jeesus Kristus tyytyväinen opetuslapseensa.

        Silloin olen pysynyt siinä, mihin Paavali ei kyennyt:

        "Jos vielä pyrkisin miellyttämään ihmisiä, en olisi Kristuksen palvelija

        Paavali oli Jumalan valittu tehtäväänsä eli viemään evankeliumi pakanoille. On järkyttävää lukea kerta toisensa jälkeen että halvennat Paavalia. Pietarinkin olet ottanut "hampaisiisi". Vielä muutama vuosi sitten olit sitä mieltä että Pietarin ahdas portti oli kun hän kielsi pelon takia Jeesuksen. Oliko siis Pietarinkin ahdas portti väärä ahdas portti ja vain sinun ahdas porttisi oikea ahdas portti ?


      • kysyjäxxx kirjoitti:

        Paavali oli Jumalan valittu tehtäväänsä eli viemään evankeliumi pakanoille. On järkyttävää lukea kerta toisensa jälkeen että halvennat Paavalia. Pietarinkin olet ottanut "hampaisiisi". Vielä muutama vuosi sitten olit sitä mieltä että Pietarin ahdas portti oli kun hän kielsi pelon takia Jeesuksen. Oliko siis Pietarinkin ahdas portti väärä ahdas portti ja vain sinun ahdas porttisi oikea ahdas portti ?

        Te kaikki Saatanan synnin orjuuteen jäänet, et te varmaan koskaan ole pystyneet ajattelemaan sitä, että kuuluiko se alun perin Jumalan lähettämään lopun ajan rajuun eksytykseen, että pakanat saavat kuullakseen vain Saatanan kadotukseen johdattavaa evankeliumia?

        Jota Paavali uskollisesti julisti, koska siitä piti huolen hänen sisällään ruoskiva Saatanan enkeli.

        Ja tämä kaikkia pakanoita miellyttävä evankeliumi alkaa tästä:

        "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

        Ja jatkuu edelleen näin:

        "Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi."

        Ja kun jokainen porttoseurakunta on tehty onnelliseksi Saatanan sanelemalla uskolla, silloin on todella ilo ja riemu jopa kirota , Kristuksen valtakunnan evankeliumi:

        "Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu."

        "Toistan sen, minkä olen ennenkin sanonut: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä minkä olette saaneet, hän olkoon kirottu."

        Tästä syystä minuakin täällä helppo vihata jaella tappouhkauksia, ja viimeisin Saatanan valttikortti on tervauksella uhkaaminen, jotta Kristuksen valtakunnan evankeliumin totuus kävisi toteen:

        "Minä olen ilmoittanut heille sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu."

        "Tämän valtakunnan evankeliumi julistetaan kaikkialle maailmaan, kaikille kansoille todistukseksi, ja sitten tulee loppu."

        "Kun Jeesus sitten istui Öljymäellä eikä siellä ollut muita, opetuslapset tulivat hänen luokseen ja kyselivät: "Sano meille, milloin se kaikki tapahtuu. Mikä on merkkinä sinun tulostasi ja tämän maailman lopusta?"

        Jeesus vastasi: "Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan.
        Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä olen Messias', ja eksyttävät monia.

        Te kuulette taistelun ääniä ja sanomia sodista, mutta älkää antako sen pelästyttää itseänne. Niin täytyy käydä, mutta vielä ei loppu ole käsillä.

        Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on nälänhätää ja maanjäristyksiä.

        Mutta kaikki tämä on vasta synnytystuskien alkua.

        "Silloin teidät pannaan ahtaalle, monia teistä surmataan ja kaikki kansat vihaavat teitä minun nimeni tähden.

        Monet silloin luopuvat, he kavaltavat toisensa ja vihaavat toinen toistaan."


      • JoukkoTeuvonKannattajia

        Aamen aamen ja aamen iankaikkisest aamen .


      • Eikösniin
        JoukkoTeuvonKannattajia kirjoitti:

        Aamen aamen ja aamen iankaikkisest aamen .

        Lisääppä annostusta, rauhoittavien suhteen:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe