Rauhanomaisesti painostaen.

hyvävaihuono

Myös Keuruu on selvästi jakautumassa kahteen leiriin pakolaisasiassa,joka tulee heijastumaan moneen muuhunkin asiaan tulevaisuudessa.Kannattaa boikotoida sellaisia yrityksiä joissa asenne on maahanmuutto myönteinen.Sattuneista syistä en ohjannutkaan tuttavia syömään vanhaan Keuruuseen vaan valitsivat toisen paikan.http://www.ksml.fi/uutiset/ulkomaat/keskisuomalainen-torniossa-kaupunki-repesi-kahteen-leiriin/2142247

44

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YhäEdelleenEi

      Kumma kun on jutellut monien keuruulaisten kanssa, niin en ole vielä törmännyt sellaiseen henkilöön joka noita tänne oikeasti haluaa!
      Vaikka on keskustelun jopa aloittanut tyyliin, että olipas huono asia kun ei tullut sitä vastaanottokeskusta Keuruulle, niin silti on kaikki nekin olleet sitä mieltä että parempi kun ei tullut.... ihmetyttää vaan että missä ne puolustajat oikeesti on vai onko ne vaan ne muutamat valtuustonedustajat, jotka äänestivät puolesta?????
      Taitaa suurin osa niistä tällekin palstalle kijoittajista jotka sitä yhä toivovat Keuruulle olla muilta paikkakunnilta ja oma lehmä ojassa... eli haluavat sen muulle kuin omalle paikkakunnalle?

      • ahmettit

        Minä en usko, että Suomessa on yhtään kuntaa tai kaupunkia, joka hakuaisi näitä pakolaisia riesakseen. Tietysti joka kunnasta löytyy kourallinen niitä, jotka haluaa, mutta ne ovat niitä, jotka hyötyvät niitten hyysäämisestä.


      • silmätaukipikkuhiljaa

        Samanlaisia huomioita,enpä ole kenenkään kuullut niitä tänne haluavan.Työskente-
        len yrityksessä jossa on töissä useampia työntekijöitä eikä kukaan heistä ole ilmoittanut haluavansa pakolaisia.Että onko nuo jotkin kirjoitukset jonkun seurakun-
        nan trollin käsialaa.No vielä ne aukeaa seurakunnan silmät ja huomaavat kuinka suuri munaus tuli tehtyä.Paitsi tuo rahanahneushan se koko piru on,kyllä se laittaa uskovaisenkin pään sekaisin.Jokainen joka haluaa,ymmärtää aivan varmasti että kaikki tulijat eivät ole avuntarpeessa eikä ole pakko ollut lähteä.Että turha väittää muuta,tiedotusvälineet on tuoneet onneksi julki asioita joista voi päätellä kaiken-
        laista.


      • Hassunhauskaidea

        Voisiko alkaa ajatella jo esim. käsivarsinauhoja tai liivejä, joilla eroteltaisiin kahteen leiriin jakautuneet keuruulaiset?


    • ignorointijakarttaminen

      Keuruulla on pahantekijöitä,omaa kilpeään kiillottavia uskovaisia,ei todellisuudentajuisia puuhastelijoita,joiden pakonomaiseta halusta ottaa muslimi miehittäjiä kuntaamme me kärsimme kaikki. Kerjäävät rahaa ja tupakkaa. Tupakoivat sisätiloissa kaupassa ja haistattelevat keskisormea näyttämällä. Onko teräaseet jo taskussa? Toivottavasti olot alkaa tuntua ikävältä niin kovasti,että ymmärtävät painua takaisin mistä tulleet. Joko SRK kaduttaaa? Kaikki vieraidensa teot yrittävät varmasti selitellä parhain päin. Jos eivät noudata tapoja ja käyttäydy kunnolla meitä kuntalaisia kohtaan siihen on puututtava heti. Ei heitä kukaan halua kuntaan! Hulluuden loputtava.

      • EttehänProvosoine

        Ymmärrän pahastuksen, jos olette nähneet keskisormen kaupassa. Toisaalta: Onhan oma käytöksenne varmasti aina kohteliasta ja toisen huomioivaa? Ette tupakoi ulkona tai sisällä, ette kiroile ettekä nauti viinaksia? Eikä mitään esiaviollisia suhteita tietenkään. Siveästi elätte,kuten Äiti ja Opettaja opetti? Kirkossa käytte säännöllisesti ja hyviä kristillisiä tapoja vaalitte? Niinhän?


    • HUONOMAINE

      Keuruu on Suomen RASITISIN KUNTA!

      • mikähänääliö

        Mikäs ala-asteikäinen lukihäiriöinen penska täällä yrittää kirjoitella,tuosta ei nyt ota tolkkua mitä yrität sanoa.Onkohan muuten äippä antanut lupaa edes käyttää nettiä?Jos nyt saat luvan olla koneella niin pyydä äiskää tai iskää tarkastamaan kirjoittamasi teksti.Mitähän muuten tarkoittaa RASITISI?Ettet vaan olisi joku mutakuonopentu.


      • ÄäääÖööö

        Ääliö toista ääliötä taluttaa...


    • kllk

      Oulun tapaus oli malliesimerkki siitä minkä takia näitä vokkeja ei pikkupaikkakunnille haluta; Oulu on suuri kaupunki ja siellä riittää tarvittaessa virkavaltaa jos vokin asukkaille ei ruoka maistu ja sen takia pistetään rantalomakohde.

      Mitä jos samanlainen tapahtuisi perämetsässä sijaitsevassa kylässä jonne ei poliiseja ihan nopeasti kerkeä?

    • bisnistävain

      Keuruu ja moni muukin jakautunut kahtia!
      Keuruulla tosin näitä "vastustajia" on täysin selvä enemmistö
      kaikki ei uskalla isossa purukassa sanoa ääneen ajatuksiaan! leimautumisen pelkoa?
      mutta kun keskustelee kahden ihmisten kanssa niin niin 95% mielipide on EI TÄNNE
      valtuusto teki aivan oikean päätöksen!

      nyt kun näitä lieveilmiöitä tulee julki joka päivä julki
      niin kun turussakin useita pahoinpitelyjä viikonloppuna missä matut hyökäneet
      kantasuomalaisten kimppuun loputkin empijät rupeaa vastustaan
      -ps JOS? ne kaikesta huolimatta väkisin tekee suomen SUURIMMAN
      vok. Keuruulle NIIN suurimpaan ääneen keskuksen puollustajista huutaneista
      paikallisista yrittäjistä
      -kuka perustaa ruokahuollon?? kuka terveyspalveluita?
      nämä jutut kuuluu vielä kilpalutuslain piiriin MUTTA onko kilpailutettu? VAI JO
      PÄÄTETTY! ilari tahi röppänen olisi esim. hyvä henkilö tutkimaan asian!
      vetojakin lyöty ko. asiasta

      • OikeaaTietoa

        Keuruulaisten mielipiteitä ei ole tutkittu, se on varmaa. Valtuusto päätti pikkupaniikissa, mitä sen päätösvallassa oli. Päätöksellä ei ole vaikutusta valtion päätöksiin. Ei kannattaisi hölistä niitä näitä, vaan edes yrittää pysyä jollakin tapaa järjissään. Tosin voi päätellä, että tuskainen kirjoittaja olisi hieman avun tarpeessa pelkoineen ja ahdistuksineen. Asiantuntija-apua voisi löytyä kotipaikkakunnalta.


      • HenriHippo

        Hippo terapiaklinikalta?


      • otetaanselvää
        OikeaaTietoa kirjoitti:

        Keuruulaisten mielipiteitä ei ole tutkittu, se on varmaa. Valtuusto päätti pikkupaniikissa, mitä sen päätösvallassa oli. Päätöksellä ei ole vaikutusta valtion päätöksiin. Ei kannattaisi hölistä niitä näitä, vaan edes yrittää pysyä jollakin tapaa järjissään. Tosin voi päätellä, että tuskainen kirjoittaja olisi hieman avun tarpeessa pelkoineen ja ahdistuksineen. Asiantuntija-apua voisi löytyä kotipaikkakunnalta.

        Eipä tuota varmaan ole virallisesti kukaan tutkinukaan kuitenkin,jos katselee ympärilleen niin tulee tuohon johtopäätöseen.Epäviralliset katugallupit osoittavat selvästi,että Suomeen ei haluta pakolaisia ja tunnetusti vaaleissa ovat pitäneet aika hyvin kutinsa niin miksi myös nyt?


    • takahikiävaiviisas

      APUA ei löydy enää kanta väestölle koko suomessa ei ruoka psyykkinen ym.
      puoli mitä ennen oli niukasti saatavana niin loppunut kokonaan
      kun näitä "autettavia haavoittuneita" tuodaan bussi lasteittai
      ja päätös tehtiin SELVÄLLÄ enemmistöllä MAALAISJÄRJELLÄ
      kiitos

      • Maalainenjärjissään

        Rauhoitu, rauhoitu. Kerrohan nyt luottamuksellisesti, että millainen hoito sinulta on evätty? Korjaa, jos olen väärässä, mutta kyllä käsittääkseni sossun luukulta apua yhä kantaväestöllekin jaetaan ja Juurikkakin toimii vielä. Vai eikö? Maalaisjärki niin. Pienillä paikkakunnilla tahtoo tapahtua aivovuotoa, valitettavasti. Selväkin enemmistö voi olla aikamoinen joukko hölmöläisiä. Ja edelleen: Keuruun kunnanvaltuutetuilla ei ole sanansijaa vastaanottokeskuspäätöksissä sen enempää kuin muidenkaan kuntien kunnanvaltuutetuilla. Anteeksi kaikin mokomin, jos satut olemaan vaikka valtuutettu.


      • Parrato

        Kyllä kuntalaisilta on evätty yksityisten lääkärikeskuksien palvelut, jonottaa täytyy edelleen arvauskeskuksiin. Samoin on hammaslääkärien kanssa. Vuokrankin joutuu ite maksamaan , eikä tule edes ruoka pöytään veronmaksajien kustannuksella. Ei käy punainen rieti edes siivoamassa paikkoja. Huonot ovat edut.


      • jupelius

        Ei petaa munkaan sänkyä kukaan, vaikkei vielä partakaan kasva.


    • Öäöääöööääppååääåååå

      Suomalaiset naiset häpäisee itsensä jos matuja auttavat vapaaehtoisesti siivoamalla heidän sotkujaan. Levittävät heidän tautejaan. Hyyssärien valot himmentyneet eivätkä ymmärrä omaa tilaansa. Joko on burn out ja sairaslomat pian tulossa kun huomaavat ettei olekaan niin kivaa huonosti käyttäytyvän matu turistin kanssa. Hinkuaa oli kova SRK tyydyttää omia halujaan toisten rahoillaa.

      • RauhoittukkaapasHieman

        Viha nostaa muotoaan näköjään Keuruulla.
        Yrittäkää nyt elellä ihmisiksi siellä ilman tuota suunnatonta ihmisvihaa.


      • jyrkkäeiloisijoille
        RauhoittukkaapasHieman kirjoitti:

        Viha nostaa muotoaan näköjään Keuruulla.
        Yrittäkää nyt elellä ihmisiksi siellä ilman tuota suunnatonta ihmisvihaa.

        Ei täällä ihmisiä vihata,ainoastaan muslimin uskoisia "turvapaikanhakijoita",jotka tulevat loisimaan veronmaksajien rahoilla.


    • muuttoliike

      Onko keuruu vihamielinen paikka asua?

    • 5556

      Maahantunkeutujien tavoite on saada ensin kansalaiset jakautumaan kahtia ja sitten alkaa tapahtua, suomalaisten väliset riidat keskenään, islamin pakkosyöttö ja mihin islam sitten johtaakaan?

    • älkääunohtako

      Nämä vielä osaa sen kansanjakamisen,siitä heillä on hyvät näytöt sisällisotineen ja sen vuoksi ovat täällä.Ensin ovat saaneet maansa sisäiseen kaaokseen ja sen jälkeen luikkivat pakoon..Tämä on juuri sitä sakkia,näitä ei suvaita edes muissa arabimaissa vaan joutuvat tulemaan Eurooppaan asti karkuun,kun kukaan ei huoli.

      • sunnit

        HYVÄ ESIMERKKI on tämä helsingin moskeijan rahoitus. Bahrain maksaisi moskeijan, mutta ei se käy, koska silloin moskeija olisi sunnilainen ja shiiat ei voisi siellä käydä. Syttyy shiiojen ja sunnien sota suomessa, jos Bahrain rahoittaa moskeijan.


    • HöplästävedettettyTeitä

      Todelliset työhluiset ja syyrialaiset jäivät Saksaan ja ehkä palaavat maahansa. Meille tulee vain lorvailijat ja sosialitukia haluavat islamia levittävät miehittäjät. Suomen MATUJEN joukossa EI OLE SYYRIALAISIA!

    • jo318oikeassa

      jep ei merkkel ihan tyhmä voi olla ottaa kerman päältä eli koulutetuimman porukan
      mutta saksassakin rupeaa jo kiehumaan!
      odotellaan 31.8 jälkeen on tapahtunut paljon ja yleinen mielipide invaasiota
      vastaan voimistunut ja suomen valtamediakin jo julkaisee negatiivisia
      juttuja matuista ne ryssii itse touhunsa toivotaan että poliitikot a viran omaisetkin
      rupeaa oikeisiin toimiin minkä ne tietävät jo että se väistämätöntä
      mutta eivät voi/uskalla puhua (VIELÄ)
      odotellaan tilanne on muuttuu kokoajan ja ihmiset "herää" todellisuuteen

    • Eivaantajuu

      Miten Vanha Keuruu ja sen yritykset liittyvät pakolaisiin? :o

      • emmiekään

        No tähän olisi kiva saada vastaus.


    • oikeusvai

      vanha keuruu liittyy hyvinkin! siellä olevan ravitsemusliikkeen kautta jonka omistaja myös valtuustossa! HÄN teki julkisuudellaan Keuruulaisista rasisteja vaikka kysymys oli vain ja ainoastaan yrittäjän heikosta taloustilanteesta jota hän olisi paikannut
      todella hyvin mega matu keskuksella
      EI näin toimita demokratiassa kuntalaisten turvallisuutta vastaan
      ONKO yhden henkilön tilipussi tärkeämpi kuin kuntalaisten huoli turvallisuudesta
      OLIKO FORSSALAISET rasisteja kun äänesti EI
      pari pientä juttua vain

      • Ykspikkujuttu

        ..jos en nyt ihan väärin ole ymmärtänyt, Kamana on nykyään Pappilan Taverna (kuuluu Pappilan pidoille), enkä ainakaan minä ole kuullut että he olisivat osallistuneet valtuustoon... Kannattasko ensin tarkistaa tietoja, ennenkuin heittää kakkaa toisten niskaan?!


      • valopäätön

        Joo, ei omista Milla R enää Kamanaa, joten nyt mustamaalataan uutta omistajaa syyttä suotta.


    • peruskouluun

      Tiedoksi vain että Forssa otti pakolaisia ja hyvin menee,ei ongelmia muiden kuin paikallisten ongelmatapausten puolelta.Punkalaidun pienempi paikka kuin Keuruu ja pärjää hyvin pakolaisten kanssa,onkohan siellä parempi kotikasvatus kuin täällä missä kasvatus joidenkin kohdalla jäänyt väliin.Historian oppitunnilla olisi kannattanut olla hereillä ja kuunnella mitä pahaa natsit saivat aikaan.

      • DeutschesReich

        NSDAP sai myös paljon hyvää aikaan. Kyseisen kaltaiselle joukkueelle olisi taas tilausta. Sotimisen voisi jättää pois. Historiaa kannattaa tarkastella monesta eri näkökulmasta.


      • valehteluonrumaa

        Mikäli puukotukset ovat osa Punkalaitumen kotikasvatukseen liittyvää kulttuuria, niin silloinhan kaikki on ihan hyvin. Ja niille jotka eivät tiedä, niin Punkalaitumelle tulijat ovat saaneet pahoinpitelyistä ainakin seuraavat tuomiot:
        -31 v mies, vankeutta 1 vuosi ja 8 kk
        -17 v poika, vankeutta 3 kk
        -16 v poika, sakkoja
        Enempää en viitsi näin aamutuimaan enempää kaivella. Olkoon tämä esimerkkinä siitä, että nimimerkki "peruskouluun" on kova täti puhumaan, mutta lähihistorian tuntemuksessa tuntuu olevan aukkoja. Lieneekö osa kasvatuksesta jäänyt väliin hänelläkin?


      • forssanonnela

    • peruskouluun

      Tutkippa itse Keuruun rikostilastoja,eiköhän sieltä löydy puukotuksia,pahoinpitelyjä,varkauksia ym.keuruulaisten tekemänä,vai onko se oikeutettavampaa kun sen tekee suomalainen?

      • valehteluonrumaa

        Kysehän olikin siitä, että miten hyvin siellä Punkalaitumella menee näiden pakolaisten kanssa. Jos tämä on hyvin, niin olkoon sitten.


    • 2881

      No mutta jos suvakit näitä tahtoo lisää, niin sitä saa mitä tilaa -aivan varmaa on että tulee väkivaltaa siinä mittakaavassa että jokainen suvakki herää ja itkee

    • näistäsaahyviähoitsuja

      http://www.liveleak.com/view?i=f1d_1431354652

      Tuolla videolla MAMU hoitaja päästää vanhuksen pyörätuolilla alamäkeen ja naureskelee päälle.

      Muualla maailmalla ihmeteltiin miten kaikki ryntäävät heti auttamaan.

      ... siis, muut paitsi toi muslimihoitaja.

      Toivottavaa olisikin, että suomalaisista tulisi itsekkäitä paskiaisia. Pantaisiin mamut ekana johonkin suolakaivokseen töihin ja sitten palautettaisiin ne mekkaan.

      Mutta ei ... täällä mietitään kuka hyysää eniten ? Kenen welcome kyltti on isoin ?

    • Jasittenperusteluja

      No kertokaahan nyt miksi näitä "pakolaisia" pitäisi tänne saada älyttömiä määriä,kun suurin osa ei ole turvapaikan tarpeessa,viranomaisten ilmoittama asia.Jos nyt saisi ihan aikuisten asiallisia perusteluja.Itse vastustan "pakolaisten" tuloa ja olen asian itselleni perustellut mielestäni pätevästi.

    • Tyhmyysikävävika

      Onkohan kirkon ylimieliset puuhamiehet jo tajunneet tehneensä virheen? Tuntuuko oma olo paremmalta kun hyysssää sotilaita. elintasoa hakevia lorvijoita, vuohipaimenia ja tiesmitä tehneitä veronmaksajien rahoilla? Omilla nimillä oikein kirjoittelivat lehtiin kuvitelmiaan ja mitätöivät poliisin virallisia tietoja ulkomaalaisten käytöksestä Suomessa. Organisoidun muslimi miehityksen tukeminen, eikö se yhtään hävetä ja kaduta niitä kaikkia vinkujia joiden mielestä tulijat ovat syyrialaisia perheitä. Höplästä vetäjiä ja vedettäviä naiveja riittää. Toivottavasti kirkosta eronneita on tullut paljon. Ei taida puuhastelijoilla olla uskallusta myötää virheitään. Ei kai ne vapaaehtoiset mene sinne partalapsia auttamaan.

    • erotaankirkosta.fi

      Ei seurakunta mitään auta, nehän yrittää rosvota itselleen valtavat rahat "auttamisen kustannuksella" ottamalla näitä syöpäläisiä sinne. Ja tukevat salamatkabisnestä avoimesti.

    • kansastyle

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe