Huomenta! :)

Mitäs kuuluu sunnuntaiseen aamuun? Suunnitelmia kovasti vai ihan rauhaisaa menoa ja voimien keräilyä ensi viikkoa varten?

38

114

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvää huomenta! :) Odotitkohan jotain muuta tänne kirjoittelemaan, kuin minua. Olen hieman tylsää jutteluseuraa, mutta parempi, kuin ei mitään. Sunnuntaiseen aamuun kuuluu hyvää. Ei tänään ole kauheasti tekemistä, varmaan keräilen voimia ensi viikkoa varten :) Entä sinulla?

      • Tuntuuiholla

        No hyvää huomenta ja ihanaa kun ei kolota mihinkään, tästä on hyvä aloittaa päivä. Nimimerkkisi #sademetsän kuiske" tuo mukavan fiiliksen ja ajattelin, että sielläkö olet. Ei täälläkään mitään ihmeempiä, iltavuoro ja jne... oikeastaan ihan sama,. arki tai sunnuntai.


    • vieläkinvuoteessa

      Mutta hiljalleen aamupalalle js sitten patikoimaan....tai oikeastaan hikilenkille :D

    • Hänsaimuttoivomaan

      Ihan vaan sängyssä haaveilua vielä ja sen jälkeen iltavuoroon valmistautumista. Ei mitään mullistavaa eikä ihmeellistä.

    • Täältä siis löytyy vuorotyöläisiä. :) Silloin ei kyllä juuri päivät toisistaan poikkea. Monta vuotta vuorotöitä tehneenä tuntu välillä ettei tiedä mikä päivä on.

      Voih, toi patikoiminen ja hikilenkki kuulostaa superhyvältä. :D

      Sademetsänkuiske:
      En ole mitään rajaa tehny, et kenen kans keskustellaan. Sopii siis vastailla. :) Kaiketi avoimia juttuja kuitenkin, kun täällä näkösällä ollaan. Hieman käy tyhjäksi, kun en tiedä mitä sopii kysyä vai yhtään mitään. Luulis ettei ihan kauhee salaisuus ole kertoa asuuko kenties hämeessä, lapissa tai pohjanmaalla, mutta jokainen tyylillään.

      Aamulenkki metsässä tehty. :) Eilen löyty hirvikärpänen päästä, kun tähän saakka olen tuossa pienessä metsässä päässy ilman niitä. Harjoitusjuttuja kertaa kolme piti olla tänään, niistä ensimmäinen peruuntui juuri. Iltapäivällä jäähalliin katsomaan junnupeliä. Haravoidakin voisi ja tietty noi läksykirjatkin tuossa mukana kulkee. Mulla vaan tuntuu olevan hylkimisreaktio niitä kohti.
      Ei siis juuri normipäivästä poikkeavaa. :)

      Ihanaista syyspäivää kaikille! :D

    • Okei :) Voin puhua kummiskin miten mulla menee ja muutenkin kaikista asioista. Mukavaa iltaa kaikille! :) Itsellä on ollut todella rento päivä ja tästä on hyvä jatkaa ensi viikon aherruksiin :)

    • OonaNoinniin

      No pienet onanoinnit on aamulla paikallaan ja miks ei näin ehtoollakin.

    • Huh, onpas touhuntäyteinen päivä takana. Tästä on hyvä mennä nukkuu. :) Kauniita unia. :)

    • Hyvää yötä ja kauniita unia :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

    • Hyvää huomenta! :)

      Yö nukuttu hyvin. :) Aamulenkillä käyty haukkaamassa happea ja ilma mitä parhain. Nyt ois hetki aikaa tehdä tehtäviä ja lukea läksyjä. Illalla uimahalliin kaverin kans. Siis ihan ok viikon aloitus. :)

      Mitäs muiden päivään kuuluu? :D

      Aurinkoista maanantaita kaikille! :)

    • Päivää! :) Ulkona vielä ihanan aurinkoista, tuo hyvän mielen :) Minullakin ihan hyvin on viikko alkanut. Hieman on tänään tekemistä, mutta kyllä niistä selviän. Mukavaa ja aurinkoista päivää myös :)

    • Heissan! Suunnitelmat vähän muuttu ja uimahalli jää välistä tälle iltaa. Tarkoittanee pitkää lenkkiä illalla. :D Josko ennen sitä aivotonta ohjelmaa ja hieman lepoa.

      Kivaa iltaa sulle! :D

    • Sulla on sitten varmaan ollut aika rento ilta :) Itse olen vähän puuhastellut, mutta nyt illaksi on hyvä rauhoittua. Hyvää yötä ja kauniita unia :)

    • Huomenta! :)

      Jep, oli aika rento päivä. Kaverin kans illalla käytiin parantelemassa maailmaa ja haukkaamassa happea. :) Tänäänkin suht rauhallinen päivä kaiketi tuossa. Kouluun vähänksi aikaa ja sen jälkeen jumppaan, muutoin ei suunnitelmia. :) Tosin asioilla on tapana muuttua, niin saattaapi tulla kiireinenkin päivä. Ulkona taitaa olla pakkasta, et nyt saa kaivaa viimeistään talvivaatetta päälle. :) Jee, ne hirvikärpäset voi kohta kuolla pois. :D Sit voi vähän laajentaa metsälenkkejä.

      Pirtsakkaa päivä sinulle! :)

    • Päivää! :) Kiva kuulla. Itsellä oli tänään aika rankka päivä, mutta hyvin tästä selviää. Ulkona on todella kylmä. Ainakin tuntuu siltä, kun ei ole tottunut pakkaspäiviin. Kyllä siihen sitten ajan kanssa tottuu. Samoin mukavaa päivää/iltaa sinulle! :)

    • Huomenta! :)

      Kylmä aamu tänäänkin. Se tarkoittanee todellakin, et kohta voi lähtee mihin metsään vaan samoilee. :D Tänään ois vuorossa piikkejä ja tukkatohtoria. Piikit ehkä pistää pakkolevolle hetkeksi, mut ei se mitään. Kohta kumminkin pirtsakkaan keliin happea haukkaamaan.
      Ihanaa päivää sulle! :) Toivottavasti se ei ole yhtä rankka kuin eilen.

    • Huomenta! :) Nyt tuli kyllä huonot unet, mutta ei voi mitään. Tästä päivästä yritän silti selvitä. Huomaa, että talvi lähestyy. Itse käyn metsässä harvemmin, mutta kyllä joskus kuitenkin kävelyllä tai juoksemassa ja nollaamassa kuormitusta :) Miksi piikkejä ja tukkatohtoria? Minäkin lähden sitten jossain vaiheessa, eiköhän siinä vähän piristyisi. Samoin sinulle, ihanaa päivää! :) Toivon, että ei olisi niin rankkaa :)

    • Heissan! :)

      Voih, oonko siirtäny ne huonot unet sulle? Itse olen alkanut nukkumaan taas paremmin.

      Aivan huippuilma käydä lenkillä, kaunista. Tosin vaatii kyllä paljon vaatetta. :) Mulla on ihan selkeitä kausia jolloin tykkään käydä metsässä. Syksyllä/ talvella voi käydä niin pitkään kuin pääsee lumelta kulkee ja taas lopputalvella ja keväällä uudelleen. Kesällä, kun kasvit kasvaa ja en näe jalkoihini, niin tulee käytyä vähemmän. Luontopolut on ihania.

      Ne mun "piikit" on ihan rentoutusta varten, samoin tukkatohtori on kans ihan hyvä juttu. :D

    • Moi! :) En tiedä, mutta minulla vain joskus on univaikeuksia. Riippuen onko stressiä tai muuta kuormitusta tullut päivästä. Muuten nukun yleensä ihan hyvin :) Eilen illalla oli jotenkin levoton olo ja asiat pyörivät päässä, sen vuoksi uni ei tullut. Niin on hyvä ilma. Hieman vain vilpoinen. Sehän tietysti on pukeutumiskysymys, onko kylmä vai ei. Itsekin tykkään käydä luonnossa joskus lenkkeilemässä tai kävelyllä ja luontopolut ovat ihania :) Talvella on huono käydä, koska pakkasta ja lunta yleensä paljon, lisäksi voi liukastua :D Kesällä on itikat ja muut pörriäiset. Keväällä on ihan hyvä ja syksylläkin, jos ei ole liian kylmä. Itsellä tänään vaan perus puuhailua ja läksyjä. Mukavaa keskiviikkoa! :)

    • Moikka!

      Päivä on ollut ihan kiva. :) Tukkatohtori osasi hommansa ja hiukset ei ole liian lyhyet. Vielä saa saparot, nutturan ja ponnarin tarvittaessa.
      Onko sulla mitään tiettyä luontopolkua tai kansallispuistoa missä haluaisit käydä kävelemässä?
      Nyt koiran kans pihalle ja sit tutumaan.

      Hyvää yötä ja kauniita unia! :)

    • Itselläkin ihan kiva päivä loppujen lopuksi on ollut. Kiva juttu :) Ei ole mitään tiettyä. Minäkin taidan mennä jo nukkumaan. Toivon, että tulee hyvät unet. Rauhoittavaa yötä ja levollisia unia! :)

    • Heippa! :)

      Täällä on mennyt päivä vähän kipeenä. Pää tyynyllä ja särkylääkettä sopivasti.
      Mitäs sun päivään ja iltaan kuuluu?

    • Moi! :) Voih, paranemista! Itse päivän jälkeen olin ihan rättipoikki ja jäässä. Tässä ilta ollutkin sitten voimien keräilyä ja lämmittelyä vielä huomista varten. En ole jaksanut tehdä mitään ihmeellistä, mutta toisaalta ei edes tarvitse :) Mukavaa iltaa sulle! :)

    • Kiitos! :) Joo, ei aina tarvi olla tekemässä jotain. Mulle napsahti 2 viikon liikuntakielto. Täytyy kattoo kuinka onnistuu.

      Hyvää illan jatkoa ja hyvää yötä. :)

    • 2 viikon? Voi ei. Koita jaksaa! Hyvää yötä ja kauniita unia :)

    • Huomenta! :)

      Yö nukuttu buranan ja panacodin voimin yllättävän hyvin. :)
      Joo, toi 2 viikkoa ei sovi lainkaan mun kuvioihin, ensi viikko on suunnitelmallisesti täynnä liikuntaa. :( Tässä tapuksessa mun on ehkä syytä kuunnella ja vähän uskoakin lääkäriä, saattaa olla et parantuminen voi olla näin vähän helpompaa...

      Oletkos ensi viikolla syyslomalla? Onko suunnitelmia tehtynä? :) Meillä on syysloma joka on täyteen buukattu huomisesta alkaen...

      Voimia ja iloa tähän perjantaiseen aamuun. :)

    • Päivää! :) Kiva juttu. Itse taas nukuin vähän huonosti, mutta selvisin silti hyvin päivästä. Harmi juttu tuo, ettet voi liikkua. Tärkeintä on vain, että paranet :) Itse olen myös syyslomalla. Suunnitelmissa on vähän kaikennäköistä. Pääasiassa yritän levätä ja käyttää kaiken ajan hyväksi. Mukavaa perjantaita ja syysloman alkua sinulle! :)

    • Heippa!

      Toivottavasti saat lomalla nukuttua paremmin. :) Itse en juuri ehdi kotona lomalla oleen ja oon vähän huono nukkuu vieraissa paikoissa. Nyt täytyy vaan yrittää opetella.
      Tää päivä on menny todella levätessä ja telkkaria katellessa. :) Mieli tekis lenkille, mut jos tyydyn vaan siihen et ihan hiljalleen käyn kävelemässä pienen matkan.
      Kivaa perjantaita sulle! :)

    • Toivon vain, että nyt lomalla tulisi nukuttua paremmin. Ehkä se, kun saa vain olla rennosti ilman herätyksiä ja rutiineita auttaa jotenkin asiaan :) Minne kaikkialle lähdet, jos saan kysyä? :) Itse nukun ehkä jopa paremmin vieraissa paikoissa. Minäkin olen tänään vain levännyt ja vähän herkutellutkin loman alun kunniaksi :D Mietin pitäisikö lähteä lenkille tai kävelylle, mutta se taitaa jäädä huomiselle. Mukavaa iltaa sinulle! :)

    • Kyllähän sitä yleensä saa paremmin nukuttua, kun ei tarvi lähteä mihinkään. Uskaltaa rentoutua paremmin.
      Viikonlopuksi menen opiskelemaan. Opiskelen siis kahdessa eri paikassa. Ensi viikoksi menen kylpylään jossa sit joudun ottamaan ihan iisisti.
      Mä kävin kävelemässä vähän ja eksyin kaverille iltakahville. Ihana ilma, paljon lämpöisempi kuin kuvittelin. :)
      Nyt pakkaushommiin ja sit nukkumaan.
      Hyvää yötä ja kauniita unia. Nähdään unimaassa ja jatketaan juttua. :)

    • Totta, rentoutuu paremmin :) Oi, kuulostaa kivalle! :) Hyvää yötä myös ja kauniin kauniita unia, jutellaan siellä enemmän :)

    • Hyvää huomenta! :)

      Meillä oli varmaan hyvät yökeskustelut, mut unohdin ne herätessäni. Uni loppu kuudelta ja nyt on pitkä päivä edessä.
      Ei tehny hyvää eilinen kävely, et nyt varmaan tarttis terästäytyä tässä rauhassa ottamisessa... Miten voikin olla niin vaikeeta olla tekemättä mitään. Jotenkin levoton sielu, kun ei voi olla paikallaan. No nyt ei enää ole mahdollisuuttakaan ottaa kauheen rennosti. Ei muuta kuin korvat hörölle ja uutta oppimaan.
      Mitäs sun lauantaihin kuuluu?

      Ihanaa aamua ja päivää! :) Illalla ehkä ehdin sit tänne taas kurkistelee...

    • Huomenta! :) Itsekään en nyt enää muista. Yritin nukkua pitkään, kun ei ole herätystä tai kiire minnekään, mutta silti heräsin jo nyt. Nukuin kyllä ihan hyvät unet :) Itse olen monesti tekemättä mitään. Tuntuu, ettei tarvitse tehdä koko ajan jotain. Joskus vain katson koko päivän telkkaria tai sitten muuten rentoudun. Olen joskus ehkä jopa laiska aloittamaan tekemään jotain riippuen, onko tekeminen kivaa vai tylsää mielestäni. Aloittamisen jälkeen teen tekemisen loppuun asti. Joskus saatan olla oikeen reippaalla tuulella ja kuntoilla koko päivän, lenkkejä unohtamatta tai sitten opiskella tai tehdä töitä. Joskus saatan haluta lähteä näkemään ystäviä. Joskus rupean tekemään jotain, mitä mielessäni liikkuu. Kannattaa vaan yrittää rentoutua ja olla paikallaan joskus. Se on yllättävän helppoa :) Mun lauantaihin kuuluu hyvää :) Tänään varmaan käyn pienen kävelylenkin ja luen kirjaa. Kirjan lukeminen onkin hyvä tekeminen koko syysloman ajaksi. Mukavaa aamua ja päivää sinulle myös! :)

    • Ehdinpäs ennen iltaa tänne. :)
      Oli ihana ajella tänne ja katsella maisemia. Sopivan karua ja kaunista yhtä aikaa. <3
      Voi kukkanen, mulla yleensä on aina kirja mukana kun lähden yöksi jonnekkin. Nyt vaan sit unohdin ottaa mukaan mitään kirjaa. Yleensä en ehdi sitä lukemaankaan, kun haluun koulupäivän jälkeen lenkille ja haukkaamaan happea. Tänään sit roikun varmaan netissä tai mietiskelen syntyjä syviä. Oon kyllä heränny niin aikaisin, et voi olla et Nukku-Matti tulee aikaisin.
      Nyt vois taas olla aika tehdä uusi ketju tai siirtyä sähköpostiin? Muuten menee liian pitkäksi ketjuksi. Kummas valitset? :)
      Ihanaa päivää edelleen! :D

    • Kiva :) Minäkin yleensä otan kirjan, jos lähden jonnekin. Pelastaa, jos ei ole tekemistä. En tiedä, pitäisikö siirtyä sähköpostiin?

    • Sininenjapunainen

      Pitää miettiä.Meen eka kahveelle ja murkinalle:)

    • Iltaa! :)

      Mahtava päivä takana ihanien ihmisten kanssa. :) Nyt on kyllä niin väsy, et voisin mennä nukkuu. Täytyy viä yrittää jollain konstin pysyä hereillä pari tuntia.
      Mitäs sun päivään kuuluu? :)
      Niin jos haluut siirtyä sähköpostiin, niin mun profiilista löydät osoitteen...

      Kivaa iltaa sulle! :D

    • Iltoja :) Kiva juttu. Minä ainakin valvon vielä. Mun päivä on ollu aika rento, mutta toimelias. Joo, katsellaan sitä sitten. Mukavaa iltaa myös sinulle! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe