eilinen mielenilmaus

älynystyrä

Tunnustusta molemmille osapuolille hienosti järjestetystä ja rauhallisesta mielenilmauksen järjestämisestä.

Hienoa että lapin vasemmistoaktiivit osaavat käyttäytyä etelän kolleegoitaan paremmin. Valitettavasti heidän toiminta saa koko vasemmiston toiminnan näyttämään suurelta pelleilyltä. Toivottavasti pääjärjestö ymmärtäisi julkisesti irtisanoutua moisesta toiminnasta.

Rajat kiinni ryhmälle puolestaan vinkiksi, että niiden sulkeminen ei ole eikä tule olemaan mahdollista. Nykyinen malli on hyvä, eli väki ohjataan suoraan järjestelykeskukseen.
Mäntylän ajama esitys tukien leikkaamisesta on hyvä, ja sillä voi olla huvimatkailijoiden osalta supistava vaikutus.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ylpeä.rasisti.Oulusta

      Ne anarkistit vain ei uskaltaneet muuta kuin mölytä. Niitä oli korkeintaan 50, suomalaisia noin 1000 vaikka maanpetturien media muuta väittää.
      Olin itse paikalla ja pysyn sanoissani. Niin, ja tunnustan ylpeästi olevani perustasoltani rasisti. Nuo apinalaumat (anteeksi, apinat!) ovat omalla käytöksellään ansainnet halveksuntani. Kunnollisiksi ja maassa maan tavalla käyttäytyneitä en lue rasismini piiriin, mutta se 98 % pilaa kunnollistenkin maineen.

      • hiemanneuvoa

        Olet nyt mitä mieltä tahansa, niin kirjoitusasultaan sivistynyt teksti on parempaa luettavaa, ja myös oma viestisi olisi uskottavampi niin.
        Rasistinen nimittely antaa kirjoittajastaan huonon viestin, josta niin kuin mainitsin, myös uskottavuus mitätöityy.


      • asdfgasfg

        On hyvä että tunnustat ja tiedostat perustasosi mataluuden.


    • laivaniemäläinen99kokous

      Kansanedustaja Kulmuni heilutti rajat auki kylttiä

    • mietiskeliä99

      Paloko illemmalla jazztupakki satteenkaari teltalla?

    • ÖÖBBÖÖ

      Onko nyt vaikea ymmärtää, mitkä ovat seuraukset itse asiassa täysin hallitsemattomasta maahanmuutosta. Unohtakaa se Kulmuni hoitamaan omia asioitaan. Toisaalta saitte juuri sellaisen edustajan, jonka ansaitsitte. Maalla on nyt heikko pääministeri ja heikko sisäministeri. Insinööristä ei ole pääministeriksi ja sisäministerin pitäisi olla kelvollinen presidentiksi. Ajatella, olette nähnyt ihan oikeita ulkomaalaisia, eikä Haaparannan meänkielisiä. Hurra neljä kertaa1

      • NaapurissaVihertää

        Meille saapuvien pakolaisten määrä on niin olematonta, että voisimme katsoa kuinka Ruotsi ongelmat ratkaisee. Ruotsilla osaamista ja tietämystä asiassa kun on huomattavasti suomea enemmän. Ruotsin talous ei kävisi näin kovalla koneella ilman ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa, toki siellä on tehty paljon muitakin yksittäisiä asioita oikein kuten juutinrauman sillan rakentaminen tanskaan joka vilkastutti lamaantuneen eteläisen skånen elinkeinorakenteen. Mikäli ruotsi talouselämä jatkaa porskuttamistaan 3 % vuosittaisella BKT kasvuvauhdilla ei ole kaukana enään sekään vaihto-ehto että suomesta aletaan siirtymään länsinaapuriin.

        Globaalissa maailmassa ihmiset äänestää tahallisesti tai tahtomattaan omilla jaloillaan, se vie ihmiset, suomalaisetkin, sinne missä resursseja & mahdollisuuksia tarjolla on.

        Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön OECD:n tuoreen raportin mukaan OECD-maihin saapui viime vuonna yli 800 000 turvapaikanhakijaa, mikä oli 46 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Viimeksi yhtä paljon turvapaikanhakijoita oli liikkeellä 1990-luvun alussa.

        Turvapaikanhakijoiden suosima kohde on Saksa, joka sai viime vuonna peräti 173 000 hakemusta. Suhteellisesti eniten turvapaikanhakijoita saapui kuitenkin Ruotsiin. Sinne pyrki viime vuonna 75 000 turvapaikanhakijaa. Väestömäärään suhteutettuna se on lähes nelinkertainen määrä Saksaan verrattuna.

        Suomen luvut ovat aivan eri sfääreissä. Viime vuonna Suomeen saapui 3 520 turvapaikanhakijaa.

        Väestöön suhteutettunakin Suomi jää vastaanottajamaana kauaksi muista Pohjoismaista ja OECD:n vauraista maista.

        OECD:n mukaan maahanmuuttajien - ei siis vain turvapaikanhakijoiden - määrä kasvoi viime vuonna ensi kertaa sitten vuoden 2007. Teollisuusmaihin saapui kaikkiaan 4,3 miljoonaa maahanmuuttajaa. Heistä joka kymmenes oli kiinalainen.


      • gfgdfgfgfgfgfg

        Tilastosta taitavat puuttua USA:han laittomasti saapuvat keski- ja etelä-amerikkalaiset, heidän vaikutuksensa talouteen halpana työvoimana ei ole aivan pieni.


    • Puheenjohtaja_kiertoon

      Niin kauan kuin Arhinmäki käy Arkadianmäen kiviportaita ylös ja alas, niin koko vasemmistoliitto näyttää ja myös tulee näyttämään suurelta pelleilyltä. Puolueesta löytyisi sata kertaa parempiakin puheenjohtajia.

    • miettikääedes

      Arhinmäkeläisethän olivat hakanneet valmiiksi vammaisen ihmisen , todella huonoa mainosta vasemmalle puolelle . Mutta hävetähän ei täydy , ei varmaan riitä kyvytkään . Näissä tapauksissa "suvaitsevat" näyttävät todellisen kyntensä , Li Anderssonin mukaan tämä on " positiivista väkivaltaa" . Ei mulla todellakaan muuta .

      • mietitäänmietitään

        Oikeasti älykkääksi ihmiseksi Li puolustaa liikaa anarkisteja ja niiden julkisuuskipeitä toilailuja. Sillä on varmaan vähän sama ongelma kuin Soinilla: porukkaa on haalittava, joten kuka tahansa kelpaa. PS on kasvanut sen verran isoksi porukaksi, että Soinilla on nyt vara ärähtääkin tyhmimmille. Toki Hallikset ja kumppanit edelleen nuolee räkärasisteja ja saavat heidät pysymään puolueessa.


    • mielipiteeni

      Hieno aloitus, olen samaa mieltä.

      Hallitus teki typerästi ohitettuaan Paavo Väyrysen ehdotuksen ja ajautui tähän tilanteeseen. Tämä kaoottinen tilanne on nyt kuitenkin otettu vakavasti ja järjestelyt ovat asialliset ja toimivat.

      Hallitus on sinänsä osoittanut tässä kyvykkyytensä reagoida nopeasti ja toimia tehokkaasti. Tähän kuitenkin sopii se sanonta, että älykäs selvittää ongelmat, joihin viisas ei joudu. Henkilökohtaiset antipatiat ja julkisuuskuvat eivät saisi vaikuttaa silloin, kun päätetään tämän kokoluokan asioista.

      Nyt kun nämä ihmiset kuitenkin ovat täällä, on kaikkien etu ottaa heidät mukaan yhteiskuntaan ja taloudelliseen toimintaan niin hyvin kuin mahdollista. Se nyt vain pitäisi osata tehdä luomatta eriarvoisuutta. Meidän tulee huolehtia siitä, etteivät nämä ihmiset tule muodostamaan katkeroituvaa alempaa yhteiskuntaluokkaa ja toisaalta siitä, etteivät meidän omat huonommin menestyneet ihmisemme vajoa entistä alemmas. Jälkimmäinen varsinkin on mahdollista, sillä maahanmuuttajat ovat perinteisesti yritteliäitä ja pyrkivät parantamaan asemaansa, kun taas oma syrjäytynyt väkemme on, erilaisista syistä johtuen, huomattavasti passiivisempaa ja kyvyttömämpää kamppailemaan toimeentulonsa puolesta. Paikallaan olisi toteuttaa Ilkka Taipaleen esitys työttömien vajaakuntoisen osan siirtämisestä eläkkeelle.

      Nykyiset poliittiset tuulet puhaltavat suunnalta, joka vie meitä kohti suurempaa eriarvoistumista ja epävakautta. Nykyinen politiikka on typeryyden huippu. Me emme koskaan minkäänlaisella sisäisellä devalvaatiolla pysty kasvuun, joka auttaisi meitä maksamaan velkamme. Kaikki nämä veivaukset ovat silkkaa ajan hukkaa, sillä tulemme päätymään tilanteeseen, jossa velkojamme vaativat meiltä toimia. Silloin ainoa oikea keino on palauttaa oma valuutta, eikä kuunnella "asiantuntijoita", joiden loistavan tietämyksen hedelmiä koko tämä täysin ihmisten itsensä aikaansaama kriisi on. On käsittämättömän lapsellista tyhmyyttä pitää 1800-luvun talousmallia "nykyaikaisena" ja ihailtavana. Laissez Faire ei ole koskaan toiminut eikä tule ikinä toimimaan. Yksikään moderni talous ei ole viimeisimpään sataan vuoteen enää saanut kasvuimpulssejaan kultaryntäyksistä tai kylähullujen keksinnöistä, kaikki kasvu on suoraan tai epäsuorasti ollut julkisten investointien ja julkisen kulutukseen indusoimaa. Täytyy olla täysin äääriuskonnollisuuteen verrattavissa olevan fanaattisen poliittisen ideologian sokaisema hölmö ellei tätä näe, jos yhtään tutustuu dataan, jota meillä on pilvin pimein kymmeniltä vuosilta. Väistämättä herää kysymys, että Aku Ankkaako nämä "asiantuntijat" lukevat ammattikirjallisuuden ja tilastojen sijaan? Jos niin tekevät, niin lukisivat sitten edes Carl Barksia.

      http://www.antikvariaattimakedonia.fi/moog//Images/manual/Aku Ankka 1952 06 s08.jpg

    • rajatauki

      raja on edelleen auki vaikka rajat kiinni väki on poistunut Tampereelle, ouluun ja kemiin ja hyvä niin, ei miulla muuta.

    • suvakkitorniosta

      Peace and love! Sopu ja rakkaus sijaa antaa. Kiitos ei väkivällalle ja rasismille.

    • Vallankumous

      Luulen kuitenkin että tämä johtaa väkivaltaan jossain vaiheessa. En ihmettelisi yhtään jos joltain menisi "hermot" tämän pakkomokutuksen vuoksi ja tapahtuisi jonkunlainen väkivallanteko. Asiat tietysti pitäisi sopia keskustelemalla mutta jos se ei auta, sitten on enää väkivalta mahdollista. Toivon että tapahtuisi mahdollisimman väkivallaton vallankumous lähiaikoina. Aika näyttää!!

      • asdfgasdfgsfg

        Väkivaltaan turvautuu vain sivistymätön idiootti, olipa mitä poliittista laitaa, rotua tai kansallisuutta tahansa.


      • mietiskeliä99

        Niinpä niin monestikko ovat jo tapelleet Oulun pakolaiskeskuksessa,ai niin tämähän tietenkin meistä suomalaisista johtuvia seikkoja,huono ruoka ja huono asunto.


    • Toivottavastiei

      No ei oo ku ajan kysymys kun joku mamu raiskaa teidän pikku kullanmurun.
      Siinä teillä on väkivaltaa sitten.

      • dfghaerg

        Lue vähemmän sitä MV-lehteä.


      • klmay

        Ei tarvitse lukea mitään MV-lehteä. Tietoa löytyy saksalaisista arvovaltaisista päivälehdistä. Eivät muslimit osaa olla keskenään sovussa, ja naiset , siis pakolaisnaiset, eivät ansaitse ihmisarvoa. Suomalaiset ovat jotenkin hirveän lapsellisia. Arabi ei anna tuumaakaan periksi. Toisaalta heitä ilmeisesti itseään hävettää tämä maahantulo. Automaatilla oli ollut ryhmä keski-ikäisiä miehiä nostamassa rahaa. Avustusraha ei riitä edes bussilippuun. Kuinka moni tulee menettämään nöyryyttävissä olosuhteissa mielenterveytensä. Ei Suomi ollutkaan se maa, johon he halusivat päästä.


      • jepjajust
        klmay kirjoitti:

        Ei tarvitse lukea mitään MV-lehteä. Tietoa löytyy saksalaisista arvovaltaisista päivälehdistä. Eivät muslimit osaa olla keskenään sovussa, ja naiset , siis pakolaisnaiset, eivät ansaitse ihmisarvoa. Suomalaiset ovat jotenkin hirveän lapsellisia. Arabi ei anna tuumaakaan periksi. Toisaalta heitä ilmeisesti itseään hävettää tämä maahantulo. Automaatilla oli ollut ryhmä keski-ikäisiä miehiä nostamassa rahaa. Avustusraha ei riitä edes bussilippuun. Kuinka moni tulee menettämään nöyryyttävissä olosuhteissa mielenterveytensä. Ei Suomi ollutkaan se maa, johon he halusivat päästä.

        Heh. Tämäkin dfghaerg luulee, et ihmiset eivät osaa etsiä tietoa muualta kuin mv:stä.


      • fsncvt

        Jostakin syystä luulen sinun olevan helposti höynäytettävä suomalainen, joka saa itsetuntonsa siivoamalla pakolaisten tiloja, joita he ulkomaiden viestimissä väittävät sottaisiksi.


      • mriae
        jepjajust kirjoitti:

        Heh. Tämäkin dfghaerg luulee, et ihmiset eivät osaa etsiä tietoa muualta kuin mv:stä.

        jepjajust on aito mv:n lukija, minkälainen se lehti sitten onkin. Ilmeisesti peruskansan ilmaisupalstoja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3744
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1843
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1394
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      933
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      50
      844
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe