Maahantulijoiden rikas kulttuuri

Kuffari

Tulijat ovat islamin uskoisia, kaikki. Olkoot sekularisoituneita tapauskovaisia tai fundamentalisteja he ovat islamin uskossa.

Moskeijoissa saarnataan Koraanin säkeitää kuten 9:111, 8:12, 47:3, 33:57, 3:28, 16:106 ja 5:51. Nämä säkeet käsittelevät tappamista.
Tappamista Islamin ja Allahin puolesta.
Ja että uskottomat, kristityt ja juutalaiset eivät ole ystäviä. Heitä kehoitetaan näyttelemään olevasa muka osa kuffarien (=vääräuskoinen) yhteiskuntaa ja käyttämään hyväksi sen, mitä he tarjoavat. Oikeasti yhteiskuntaan mukaanlähteminen ei ole ajankohtaista vaan haram, synti.

Te, jotka seuraatte keskustelua, ette ole voineet välttyä huomaamatta seuraavaa. Kun imaamit, uskonnolliset johtajat tai uskonnolliset muslimit esiintyvät kameran edessä kuffarien yhteiskunnan suuntaan, vakuuttavat he, että Islam saarnaa rauhasta, rakkaudesta, kunnioituksesta ja yhteisymmärryksestä. Tästä tulee valtamedian totuus Islamista. Samaan aikaan heillä on tuhansia mm FB – päivityksiä ja muita sosiaalisen median postauksia, joissa nämä muslimit sanovat aivan toista. Jopa moskeijoiden kotisivuilla kerrotaan koko ajan aivan päinvastaista, että Islam olisi osa yhteiskuntaa. Näitä kirjoituksia sitten poistellaan aina sen mukaan jos niistä nousee mediassa kohu.”

Lukija sinä olet naivi kansalainen, joka uskoo sen mitä muslimit sanovat sinulle. Oletko uskovainen muslimi? Et. Hyvä. Sinä ei-muslimina olet muslimien silmissä kuffari, uskoton. Saat kuffarina aina sellaisia vastauskia kysymyksiisi kuin haluat kuulla. Saat muslimeilta sellaisia vastauksia, jotka ovat sopusoinnussa yhteiskuntamme kanssa. Kun joku arabiaa puhuva henkilö kysyy samoja asiota, ei häntä pidetä kuffarina ja saa kuulla totuuden. Tämä on juuri se ydin, jota naivit kansalaiset eivät ymmärrä, tai edes usko, että tällaista tapahtuu. Sunneille ja shioille on aivan tavallista ja normaalia muutella totuutta suojellakseen uskontoaan. Allah kehoittaa Koraanissa tähän. Muhammed teki aivan samaa Koraanin mukaan. Ja kaikki Suomessa asuvat muslimit tekevät myös.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksinäinenkahjoko

      Kirjoitatkohan näitä rasistialoituksiasi hiukan väärälle palstalle.Tämä on Varkaus.

      • Realisti123

        Ei kai tossa mitään rasismia ole. Tiedätkö edes mitä se sana oikeasti tarkoittaa?


    • Nulli_Varkautel

      Ei jaksa lukea nuin pitkiä..mikä on sanoma?
      Kerro parilla sanalla.

      • Kuffari

        Muslimi valehtelee koska uskonto opettaa että kristitylle saa ja pitää valehdella.

        Muslimi puhuu totta vain jos se on hänelle edullista ja valehtelee jos se hyödyttää häntä.

        Tämä avaus ei liity mitenkään rotuun vaan uskontojen ristiriitaan eikä siten ole rasistinen.
        Tämä ei kehoita ketään syrjimään ketään .

        Sen sijaan islamin ja kristillisyyden perusarvot ovat kuin yö ja päivä ja sitä kristityt eivät ymmärrä.


      • Tiivistynyt

        Hyvin tiivistetty.

        Tosin kun tarkemmin miettii, niin onhan näitä kotimaisia kristittyjä, joilla on suunnilleen samat periaatteet. Muslimien oppi on itse asiassa rehellisempää, sanoo suoraan miten tullaan toimimaan.


    • siemenet.itää

      Tämä meneillään oleva invaasio on kuin siementen kylvy keväällä. Saatiin massiivinen vyöry tunkeilijoita tulemaan yhtä aikaa ja pakkolain keinoin heitä ripotellaan pitkin suomea. Aikoinaan vastaanottokeskuksia oli harvakseltaan suomessa, ensi vuonna joka kunnasa oma. Tätä satoa niitetään pitkään, mutta ketkä niittää ketä...

    • sahkobatteri

      Kulttuuri voi olla rikas ja vanha - mutta mitä ovat tehneet viimeiset 1000vuotta ?

      • fakta22

        Muslimilla on aina ketunhäntä kainalossa.


    • Sepias

      Kaikki uskonnot ovat pahasta. Aiheuttavat turhaa vastakkainasettelua. Koskee myös kristinuskoa.

    • sekopäät

      Niin mitäs tämä opettaa. Juurihan nämä ovat paeneet aateidensa takia koti maastaan kun eivät ole tulleet toimeen keskenään. Nyt näitä samoja kahakoita halutaan joka maahan. Se on sitä monikultuurisuutta

      • Harakiri

        Nyt herää kysymys että kumpaa osapuolta nämä juuri tulleet ovat ? - ja mitä ovat jo täällä entuudestaan asuvat ?


    • Kiliman

      Katsotaan nyt kun lumi tulee maahan niin kuinka he siitä selviävät ?

      Monelle varmasti ihan ensi kerta kuin näkee lunta ?

      • Touragga

        Ensimmäistä kertaa toivon että tulisi kunnon pakkaset tyyliin talvi 1939-1940. Helpotti silloisten URAA-paikanhakijoiden käsittelyä.


      • Kolinihantala

        Juu kunnan pakkaset niin alkaa " varvas sandaali miehet " vähenemään rajoillamme !


    • myötävittuuntunu

      mitäs mitäs!!tuli jollekkin yllätyksenä?
      itselle näitten sekopäiden tekemesit ei nosta edes uutiskynnystä suomessa muualla kuin vaihtoehtolehdissä...miksi?
      lainaus uberuutisista:



      Uber: Isis käskee joukkoraiskaamaan – jihadistien kanssa harrastettu seksi tekee naisista muslimeja
      Isis on kehottanut käännyttämään naisia islamiin joukkoraiskaamalla heidät, uutisoi Uber.

      Kieroutuneen terroristiryhmittymän johtaja on antanut pelottavan käskyn, jonka mukaan toistuva seksuaalinen hyväksikäyttö naisia kohtaan on paras tapa käännyttää heidät islamiin, kertoo Uber Uutiset.


      Isis on ilmoittanut joukkoraiskaamisen käännyttävän naisia islamiin.

      Sairas kirje, joka on kiertänyt terroristiryhmän taistelijoiden keskuudessa, ilmoittaa, että naisesta tulee automaattisesti muslimi, mikäli hänet raiskaa vähintään kymmenen eri Isis-taistelijaa.

      Tieto käskystä tuli ilmi ryhmän uhreilta, jotka kuulivat asiasta, kun Isis-taistelijat keskustelivat aiheesta järjestön ylläpitämillä kuuluisilla seksiorjamarkkinoilla, joista voi ostaa naisia tupakka-askin hinnalla.

      Isis-järjestön taistelijat ovat aikaisemmin teloittaneet naisia, jotka ovat kieltäytyneet sukupuoliyhteydestä heidän kanssaan. Monet ekspertit sanovat, että monet järjestöön värväytyneet nuoret miehet ovat enemmän kiinnostuneita seksistä kuin islamista tai jihadista.

      Useat uhriksi joutuneet naiset ovat jesidejä, ja heitä on silvottu sekä häpäisty islamilaisten fanaatikkojen toimesta, jotka uskovat jesidien harjoittavan ”saatanan palvontaa”.


      Isis-jihadistit ovat toistuvasti oikeuttaneet naisten raiskaukset.

      Yksi uhreista, joka tunnetaan nimellä Noor, paljasti, kuinka hänelle näytettiin Isis-taistelijan toimesta ennen brutaalia raiskausta kirje Isis-johtaja Abu Bakr Al Baghdadilta, joka oikeutti hänen raiskaamisensa.

      22-vuotias myytiin orjuuteen sen jälkeen, kun Isis otti haltuunsa hänen kylänsä Irakin Sinjar-provinssissa.

      ”Hän näytti minulle kirjeen ja sanoi, että tämä osoittaa, että jokainen vangiksi saatu nainen muuttuu muslimiksi, mikäli kymmenen Isis-taistelijaa raiskaa hänet”, kertoo Noor.

      ”Kirjeessä oli Isis-järjestön lippu ja kuva Abu Bakr Al Bahdadista.”

      Hän kuvaili kammottavasti, kuinka militantit sen jälkeen antoivat hänet eteenpäin 11 taistelijatoverilleen, jotta myös nämä voisivat raiskata hänet ideologiansa nimeen.


      Isis-taistelijat ovat siepanneet satoja jesidinaisia.

      “Isis-taistelijat kertoivat meille, että tämä on Abu Bakr al-Baghdadin käsky, ja meidän on toteutettava se.”

      Noor sanoo Isis-taistelijoiden myös kertoneen, että he tappavat kaikki miespuoliset, jotka eivät käänny islamiin, ja naivat tytöt, koska he ovat sotasaaliita.

      Isis on toistuvasti etsinyt oikeutusta raiskatakseen jesidejä ja muita ei-musliminaisia jihadin nimeen.

      Todellisuudessa moni uskoo, että se on epätoivoinen keino, jolla järjestö pyrkii pitämään palkkasotilasmilitanttinsa tyytyväisinä, kun heitä kuolee Venäjän pommituksissa massoittain ja kun he näkevät, miten heidän palkkaansa leikataan Isis-järjestön rahavarojen loppuessa.


      Isis-taistelijat voivat ostaa seksiorjia tupakka-askin hinnalla

      Järjestön englanninkielisessä Internet-julkaisussa ryhmä ilmoittaa, että sen taistelijoiden pitäisi raiskata jokainen nainen joka “pilkkaa” koraania ja jonka he määrittelevät ei-muslimiksi.

      Sivulla sanotaan: “Kuffareiden (vääräuskoisten) perheiden orjuuttaminen ja heidän naistensa ottaminen sivuvaimoiksi on osa vakiintunutta sharia-lain käytäntöä, ja jos joku kieltää tämän tai pilkkaa sitä, hän kieltää ja pilkkaa myös koraanin säkeitä ja profeetan kertomuksia.”

      Teologit ympäri maailmaa ovat toistuvasti puolustelleet, ettei Isisin toimilla ole minkäänlaista oikeutusta tai perusteita islamissa.

      Lontoossa toimiva imaami Ajmal Masroor sanoi terroristien ”kaapanneen” uskonnon yrittäessään oikeuttaa omia turmeltuneita halujaan.

      Hän kertoi CNN:lle: “Ihmiset, jotka kuuluvat Isis-järjestöön, eivät edusta islamia ollenkaan. Itse asiassa he ovat islamin vastaisia.”

      ”He kaappasivat islamin. He halventavat islamia. He ovat häpäisseet sen.”

      “Islamin uskossa kenenkään ottaminen vangiksi, heidän kaltoin kohtelemisensa seksiorjina, heidän kiduttamisensa ja heidän tappamisensa on kiellettyä.”

      “Tämä on juuri kaikkea sitä mitä he ovat tehneet. Tässä ei ole mitään sijaa edes keskustelulle asian suhteen. Se on ”haram” (kiellettyä), se on islamin vastaista ja siihen pitäisi suhtautua sillä tavalla.”

    • Jeesus.tulee.Ota.koppi

      Maailmanloppua odotellessa:

      "Kristuksen toista tulemista on odotettu myös mm. helluntailaisuutta lähellä olevien karismaattisten suuntien piirissä. Ajoittain jotkut ryhmät ovat esim. Suomessa olleet niin varmoja lopun läheisyydestä, että ovat organisoineet ruokatarvikkeiden hankintaa ja säilytystä ja varautuneet entisen Neuvostoliiton juutalaisten pian tapahtuvaan massamuuttoon, jonka uskottiin tapahtuvan Suomen kautta Israeliin."

      Jne,jne...
      Mielenkiintoinen artikkeli,jos uskonnolliset fanatiat kiinnostavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe