pettäminen

sinisilmäkuva

kertookaas merkkejä mistä huomaa että mies pettää???

21

119

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lällälänloroper

      työtakin taikka oman autonsa hanskalokerosta, auton penkin alta tms löytyy kännykkä joka on kiinni. sen saa auki hänen syntymäpv määrällä, katso se läpi mitä se puuhaa.
      älä anna itseäsi kiinni.
      ostaa uusia kuteita. värjää raitoja tukkaansa ajaa munan karvat pois, ei viitsi enää panna sua, korkeintaan saat vaan imeä kassit aamuseisokista tyhjiksi
      tuossa ekat mitä itse näin.

      • LL2

        Osuit naulan kantaan!


    • Petturit

      Puhelimen käyttö.
      Uusia vaatteita, muutenkin ulkonäöstä huolehtii enemmän.
      Katoaa omille reissulle, viipyy pitempään yms.onhan näitä

    • sinisilmäkuva

      niin..no puhelinta olen yrittänyt seurailla..mutta tuloksetta. autoa olen myös tarkkaillut mutta taitaa osata peittää jälkensä hyvin. entäs jos mies ei kohennakkaan ulkonäköään mitenkään? kotona vain on niin kylmää aina kun töistä tulee..työpäivät on ruvennu venyy...ollaan oltu yhessä jo 11vuotta.

      • Katsetulevaisuuteen

        Ei ton vielä välttämättä tarkoita että hän pettää!
        Olette olleet niin kauan yhdessä..että tunnet toki kumppanin..ja jos lakanatkaan ei heilu..
        Syitä voi olla monia..
        -työkiire/tressi sitä kautta
        Ikä myös muuttaa kunpaakin osapuolta(sekä miestä että naista)
        No olipa vihjeitä..osa voi pitääkin paikkaansa.puhelimen käytön lisäys..
        Ja naisilla..lenkille ei yleensä puhelinta oteta mukaan..harrastusten myötä voi kanssa ilmaantua viettiä vieraisiin..
        Olen mies..kokenut tään..itse en ole pettänyt ikinä.
        Keskustelkaa rohkeasti asioista..


    • 7572756887

      Se on niin yksilöllistä.. jos tunteita on pelissä pettäjällä, niin olen huomannut että yksi tuttu ainakin käyttäytyy omassakin suhteessaan kuin olisi alkuhuumassa, ja sitä varmaan onkin, vaikkei tunnekkaan sitä huumaa tyttöystäväänsä kohtaan.

      Tämä mies kenestä puhun peittää ihan kaikki jäljet, autonkin bensatankin tosiaan täyttää kuulemma aina samaksi mitä se ennen oli kun lähtee uuden heilansa luo, menee suihkuun ennen ja jälkeen vierailun, ettei tuoksu "väärälle". On ottanut lomapäiviä ja mennyt oikeasti toisen naisen luo valehdellen että on töitä. Jos epäilet jotain niin voit yrittää kysellä miehen työpaikalta, että onko paikalla, kun epäilet että on jossain muualla jne.

      Ilman todisteita on vähän vaikea ketään syyttää pettämisestä ja voi ollakkin että käytös johtuu ihan vain suhteenne tilasta ja hänen olotilastaan.

    • härkääsarvista

      Silloin jo, jos tuollainen ajatus nousee mieleesi, niin silloin on pettäminen kyseessä. Hyvässä suhteessa ei tuota asiaa tarvitse edes miettiä.

    • Käräytimpäs

      Ensimmäinen asia on että kannattaa luottaa vaistoon. Ehkä kyseessä ei ole pettäminen, vaan joku muu asia on pielessä. Ja jos epäilee pettämistä ei heti kannata paljastaa itseänsä. Monet pettäjät ovat uskomattoman taitavia peittämään jäljet. Totuudella on kuitenkin tapana paljastua, tavalla tai toisella. Puolisoa tarkkailemalla ei kuitenkaa kyttäämällä voi jo selvitä paljon. Mutta merkkejä on puhelimen käyttö esim viestittely iltaisin, öisin, aamuisin. Puhelimen piiloittelu, etäinen käytös, pukeutuminen, seksin puute, venyneet illat. Itse sain puolisoni kiinni sillä että lähdin lasten kanssa reissuun pariksi päiväksi. Mitään epäilyjäni en ollut hänelle näyttänyt. Pelasin peliä mukana. Vein lapset hoitoon ja palasin reissulta jo samana iltana yksin. Puoliso ei ollut kotona vaikka tekstaili että joko olette perillä jne. "katselen elokuvaa ja menen nukkumaan". Yö meni ja aamu tuli. Iltapäivällä tuli kotiin ja voi että miten paniikkiin hän meni! Silloin tiesin että s*nan paskiainen. Olisi edes käynyt suihkussa nussimisen jälkeen. Selvisi että pari vuotta ollut seksisuhde. Liittomme loppui ja nykyään olen onnellinen.

    • kukkuluuruuvaan

      Ilman muuta syytä (työ, koti, harrastukset, henkilökohtaiset saavutukset), puoliso muuttuu yhtäkkiä paljon iloisemmaksi ja energisemmäksi. Niin kuin rakastuneet aina, sisäistä paloa on mahdoton peittää. Salasuhde on tod-näk. kyseessä myös silloin kun puhelin, tietokoneet ja padit menevät yllättäin lukituiksi, koska niissä on "salassapidettäviä työasioita". Viestejä myöhään illalla, työpäivät ja harrastuksen venyvät ja vievät aikaa enemmän.
      Uusia vaatteita useammin kuin ennen, jopa tyylin muutos, ulkonäöstä huolehtiminen aiempaa tarkemmin. Kuntoilun aloittaminen tai tehostaminen.

      Ihminen on rationaalinen olento. Tuollaisia muutoksia ei tee ilman hyvää syytä ja motivaatiota. Hyväuskoiset uskokoon vaikka auringonpilkkujen vaikutukseen, mutta toinen nainen noissa muutoksissa taustalla on. On, on!

    • kokokirjo
    • jkhqlfereuhkjh

      Sen korvat heiluu, eikä jalat ota maahan...

      • lasisilmä34

        ette huomaa näköjään mistään.kaverilla ollu neljättä vuotta sivusuhde.näkee naista jokapäivä ja tekstiviestejä paljon päivittäin.joko vaimo ei välitä tai tyhmä.ovat lasten ja firman ja talon takia kimpassa.


    • vielävielä

      Onko sekin siis ykkös syitä että väittelee seksiä?

    • vaikkatästä

      Jos se on siinä 35-40 vuotias niin riskit on suuremmat. Sen ikäluokan miehet on tällä hetkellä ihan hukassa. Naisista taas 40-50 vuotiaat samaa kaliberia. Jos se lässyttää sulle romanttisia ja nostaa omia tekemisiään jalustalle. Vein kultaseni juuri roskat, kyllä kultaseni ym ym. Jos se nöyristelee nurkissa ja välillä taas palaa käämit ihan totaalisesti pikkuasioista. Ja sekin huono jos sinä passaat sitä mennen tullen ja annat täydet vapaudet että kyllä minä luotan plää plää niin turha kuvitella että se arvostaisi sitä. Jos on kuitenkin paljon menoja jätkien kanssa. Mutta hei ei oo kuitenkaan muita vaihtoehtoja kuin luottaa jos meinaat itse pärjätä pääsi kanssa mutta paree on tehdä vastapuolelle silti rajat selviksi. Parisuhteissa ei olla kuin sinkkuina niin muotia kuin se onkin.

    • vaistoinenelli

      mun mies oli töissä yhdessä firmassa ja kävi kerran viikossa firman kuntosalilla töiden jälkeen. Se oli aina tietty ilta, koska se sopi hänen muihin aikatauluihin hyvin. Jossakin vaiheessa kuntosali-ilta muuttui ihan muuksi, mitä hieman ihmettelin, kun se muuttui sellaiselle illalle, joka oli meidän molempien vapaa ilta, jolloin tehtiin monesti jotain yhdessä.
      No mulla ei tullut mieleenkään epäillä mitään. Myöhemmin selvisi, että hän kävi kuntosalilla jonkun naispuolisen työkaverinsa kanssa. Ja ilta muuttui, koska tälle naiselle ei käynyt enää se aikaisempi ilta. Ja mikäs siinä, saahan sitä kuntosalilla käydä työkaverinsa kanssa.
      Kerran miehelleni sattui jokin tapaturma siellä salilla ja hän joutui sen takia menemään suoraan päivystykseen ja tämä naistyökaveri oli hänet sinne vienyt. Olivat yhdessä siellä päivystyksessä. Ei sekään minun mielestä tarkoittanut mitään.
      Samoihin aikoihin miehellä unohtui firman muistitikku kotiin, se meni vielä niin, että oma muistitikkuni oli samanlainen, ja luulin laittavani koneeseen oman tikun. Se olikin täynnä firman materiaalia, lähinnä virallista, mutta sitten oli yksi kansio pikkujouluista, jotka olivat olleet jo kaksi vuotta sitten. Siellä mieheni tanssi jonkun naisen kanssa lähekkäin mikä sinänsä oli omituista, olihan mies koko suhteemme ajan korostanut sitä, ettei ole koskaan tanssinut eikä tanssi. Mun mielestä tämäkään ei tarkoittanut yhtään mitään, sillä en ole epäilevää sorttia, toki olin yllättynyt kuvasta. Ja hieman jo aloin empiä....
      Sitten yhtäkkiä muistin puhelun, jonka olin mieheni kanssa puhunut tuona pikkujouluiltana ja olin ihmetellyt sitä, miten hän kuullosti puhelimessa niin oudolta. Samaan syssyyn tuli mieleen liuta hänen työreissujaan, jolloin illalla soittaessamme hänen ollessa reissussa ja minun kotona, hän kuulosti oudolta. Siis nuo puhelut olivat tapahtuneet aikana, jolloin minulla ei ollut mitään epäilyksiä. Olin vaan puhelimessa hänen kanssaan ja kiinnitin huomiota siihen, että hän ei kuulostanut omalta itseltään vaan hänen äänensä kuulosti jotenkin sellaiselta, että kuin hänellä olisi ollut joku hätänä. Ajattelin joka kerta vain, että kai hän on vain reissusta väsynyt.
      Mistään muusta ei olisi voinut päätellä yhtään mitään, että hänellä on jotain meneillään. No tietenkin kun muistin nämä puhelut ja jonkin varoittavan intuitioni, niin tajusin koko kuntosalikuvionkin. Muistan myös muutaman kerran, jolloin hän unohti henkilökohtaisen puhelimensa kotiin jo töihin mentyään ja hän soitti työpuhelimella töistä ja pyysi sulkemaan puhelimansa, ettei se häiritse minua. Tätä hän varmisti korostuneen omituisesti, että laitathan varmasti sen puhelimen kiinni. En laittanut.
      Vaikka en aluksi epäillyt mitään, lopulta yhdistin olemattomat vihjeet ja olin lähinnä realisti asian suhteen, että mahdollisesti hänellä on jokin suhde tähän työkaveriin. En tehnyt asialle mitään, koska en ole hätäilevää sorttia. Ajattelin, että saan tietää jotain ajallaan sitten, jos on jotain tiedettävää.
      Jossain vaiheessa hänelle itselle tuli voimakas mustasukkaisuuden vaihe, kun hän alkoi epäillä minua, että minulla oli suhde työkaverini kanssa. (ei ollut) en tiedä menikö hän itse sänkyyn jonkun toisen kanssa. Luulen, että ei, oikeastaan sillä ei ole väliä, mutta luulen, että aika vahva flirttailusuhde hänellä tähän naiseen ainakin oli ja jos ajattelee, että he näkivät toisiaan päivittäin ja pitivät yllä tätä kuviota, niin voipi kysyä, että missä menee pettämisen raja? Myöhemmin olen saanut tajuta, että tuo vahva kuvio mikä hänellä oli tähän naiseen, vaikutti hänen läsnäoloonsa kotona.
      Siinä kävi sitten niin, että hänen omat turhat epäilynsä tiivistivät ilmapiirin suhteessamme mahdottoman ahtaalle, joten minä otin aikalisän ja lähdin vuodeksi töihin toiselle puolelle Suomea antaen koko miehen olla. Lähdin sillä mielin ja sillä tulkinnalla, että hänellä on ollut jokin seksuaalisesti virittynyt suhde toiseen naiseen ja hän sai nyt ihan itse sitten päättää, että kenen kanssa haluaa olla. Eli en alkanut mitään kyttäillä ja varmistella. En lähtenyt suuttuneena tai kostoa tai pettymystä potien, itse asiassa lähdin puhtaasti sen takia välillä muualle, että hänen minuun kohdistamat epäilyksensä oli todella tukalia ja pilasivat lopulta kaiken väliltämme.

      - Luota intuitioon, mutta älä panikoi ja hätäile.

      • hyväsinä

        Rispectiä sinulle! Hieno asia että olet luottavainen sillä se on katoavaista tänä päivänä. En soisi tuollaisille pettävää kumppania vaan totta hitossa mies saisi arvostaa kun on sata naista jotka epäilee joka pienestäkin asiasta ilman syytäkin.


      • Luottamusmeni

        En minäkään hätäillyt, vaikka mieheni työpäivät venyivät ja vaikka hän joskus kävi iltapäivällä kotona suihkussa ja lähti taas "töihin". En kysellyt eikä hän selittänyt.

        Sitten yhtenä iltana hänellä oli jäänyt Facebook auki ja siinä keskustelu jonkun naisen kanssa. Olin äimistynyt niistä hellittelynimistä, mitä mieheni naiselle kirjoitti, kehui kauniiksi jne. Minulle ei tuollaisia puhuttu, jos puhuttiin laisinkaan... Ajattelin kuitenkin, että no sehän on vain kirjoittelua. Mutta kävin kuitenkin katsomassa toistakin keskustelua niinikään naisen kanssa ja siellä oli sitten jo sovittu tapaaminen juuri tällaiselle ylityöillalle. Kirjauduin nopeasti ulos, en halunnut tietää enempää, tuli paha mieli. En ottanut asiaa puheeksi, koska tein itsekin väärin lukemalla toisen viestejä.
        Ei mennyt kuitenkaan kun viikon verran, kun työpäivä venyi ja silloin kysyin ihan ohimennen, että onko töissä ongelmia, kun päivä näin venyi. "Jotaki joo" oli vastaus.
        Muualta sain sitten tietää, että ei se ylitöitä ollut vaan tämä samainen nainen, jota hän oli aiemminkin tavannut.

        Mun elämä romahti täysin! Mieheni vakuutti kirkkain silmin, ettei siinä mitään ollut. Ovat vaan kavereita... Mutta miksi se silloin piti salata ja valehdella olleensa töissä, kun varmasti vuosien yhdessäolon jälkeen tiesi, etten ollut mustasukkainen.
        Kyllä minua loukkasi se, että hän kehui toista naista kauniiksi ja toivotti hyvää pääsiäistä omalle hanipupulleen ja muuta vastaavaa. Mutta kaikkein eniten loukkasi valehtelu.
        En voi enää luottaa hänen sanaansa.


    • NähtyOn

      Hei! Jos suhde menee sellaiseksi että pitää ruveta tämmöisiä asioita miettimään niin se on merkki siitä että on aika laittaa kattilat jakoon..tai opetella se katkera totuus että et omista kumppaniasi. Jos hän pettää niin et mahda sille mitään, niin hän tulee tekemään jatkossakin, jos ei petä niin hyvä on. Hanki itsellesi ihan oma elämä ja harrastukset ja unohda koko juttu, tämä kertoo juuri siitä että olet liikaa puolisossasi kiinni ja hänen tekemisensä askarruttavat sinua liikaa. Kun alat harrastaa omia juttujasi niin miehesi kyllä alkaa pitää sinusta kiinni..tai häipyy lopullisesti, molempi parempi ja saat asian pois päiväjärjestyksestä. Käytät siihen nyt liikaa energiaa.

    • harkitserauhassa

      Jos se palaa vasta 50 vuoden kuluttua kotiin on todennäköistä, että se ei ollut työmatka.

    • Onnelline

      Oma exäni piti puhelinta äänettömällä kotona, eikä jättänyt sitä hetkeksikään silmistään. Jopa suihkuun se piti mukaan ottaa.

      Samaten hän osteli liian nuorekkaita asukokonaisuuksia ja kuntoili ja huolehti ulkonäöstään.

      Tuli paljon yön yli työmatkoja jne. Oli usein asiaa kauppaan iltaisin, ja jos soitin perään, että tuoppas jotain kaupasta, niin taatusti oli puhelin varattuna. Eli lähti autoilemaan vaan, että sai soittaa rakkaalleen.

      Oma perhe ei kiinnostanut, teki hulluna töitä, että sai järjestettyä vapaata romanssiaan varten.

      Eikä millään olisi suostunut eroamaan, kun lopulta jäi kiinni.

    • huomaan

      Ensin sen huomaa siitä, että akka on vallanhimoinen pihtari.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe